Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
base-soft
lelkes újonc
Kicsit OFF.
A Voda Tv boxnak nincs audio kimenete, így a hangját kénytelen vagyok most tv-n hallgatni.
Van küllső DAC-om végfokkal. Ez fogad digitális jelet és van több digitális bemenet, de ezek között nincsen hdmi. A Tv -n nincs digitális kimenet. A Tv-n van analog audio kimenet, de a végfokon nincs több bemenet, ezt az utat válaszvta ide venni kellene egy rca átkapcsolót.Viszont vannak hdmi audio extractorokat. Ezzel gondolom a video/audio jel különválasztható.
Ez lenne a kérdésem ezek milyen audio jelet adnak ki digitálisan?
-
kanál01
tag
Sziasztok. Nagy családi most bővített házunkba tesómék is húzattak be 500megás nettel ugyan olyan boxxal komplett csomagot. Nekem már van 3 éve kb, rendben.megy. Az övüké 1ideig rendesen ment, kb 2hét, utána pirosan kezdett villogni a box és csak 2,4ghz ment. Újraindítottam, reseteltem(hátul tű), de nem akarja beadni az 5ghz et. Nincs rá semmi, se router kötve, se vezetéses eszköz, csak 2_3.mobil egyenlőre még. Wi-Fi nem lett átnevezve, gyári wifi név és jelszó van náluk. Mi lehet a probléma? Köszi, pár kép a menüről.
-
-
picsirti
tag
Akkor kettő kikapcsoló gomb, az lett volna a legegyszerűbb.
-
veterán
Ezt senki se tudhatja.
Horizon Go Libertyé. Bármikor offolhatja nálunk. Nem köt senkit hozzá mert nem fizetős, grátisz opció.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz *Mukeey* #96884 üzenetére
Horizon már csak idő kerdése meddig megy. Túl sokáig nem.
VTV app pedig még semmi egyéb eszközre nem érthető el, mar csak azért se mert bejelentkezéshez vtv box kell és az azon megjelenő kódot kell kamerával beolvasni. nincs user + pass login.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
*Mukeey*
addikt
Sorry, ha láma kérdés, de most végülis mi lesz a horizon go app-el? Én csak ezen tv-zek, androidos boxokon (x96max és társai). Vtv is menni fog ezeken, ha esetleg lelövik a horizongo-t?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
anglergab
addikt
Először a boxnak küldi a jelet, utána 1-2 másodperc múlva a TV-nek. Azaz csak a boxot lehet kapcsolni így is, ha nem kapja meg a jelét a TV (pl. kapcsolás után rögtön letakarjuk/nem a TV-re irányítjuk). De elég erős az infrája, nem egyszerű kitakarni.
Az is gond, hogy előfordul, hogy a TV nem veszi a jelet, innentől pedig ellentétesen fognak kapcsolni. Meg persze akkor is előfordulhat ez, ha használjuk a TV távirányítóját is közben (ha páratlan számú alkalommal van kapcsolva a TV be-ki).
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Ilyenkor érdemes nem megállni az első kikapcsoláskor (akár a saját távval rögtön vissza is kapcsolni a TV-t), mert jellemzően több típus előre letárolt kódjai között azonos a be-/kikapcsoló szekvencia. A sorban "később" lévő típus lehet a még inkább megfelelő. Elképzelhető, hogy a sokadik "találat" lesz a legjobb.
Alex
-
anglergab
addikt
Nálam sem tökéletes a TV+box kombi távirányítás.
Bekapcsol, kikapcsol mindkét eszköz majdnem egyszerre. De ha túl kevés idő telik el a TV és a box bekapcsolása között (ami ekkor így van), akkor a TV nem találja meg a HDMI jelet. Újabb ki-be kapcsolás (a saját azaz TV távirányítójával) után sem. A HDMI csatlakozót kell ki-be csatlakoztatni és csak akkor érzékeli a kábelben a HDMI jelet.
Azaz ha mindkét eszközt a saját távirányítóikkal kapcsolom be, de egyidőben/kis késleltetéssel, akkor is ugyanez van: nem talál HDMI jelet a TV, ami ott van a kábelben.
Először azt hittem, a box van kifagyva, úgy kapcsol be hogy nem ad HDMI jelet. De HDMI kábel ki-be csatlakoztatás megmutatta, hogy a jel ott van, csak a TV "nem kapja el" valamiért.Ja és mivel a be-kikapcs infra jelek azonosak, ha egyszer egyik eszközhöz az nem jut el, akkor ellentétesen fognak kapcsolni, azaz egyik be lesz a másik ki. Könnyen előállhat ez a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Azt nem tudom, hogy észrevettétek-e már, hogy a VTV távirányítóján páros infra van. Így nem kell annyira pontosan a box felé irányítani. Gondolom azért is, mert nem biztos, hogy a TV alatt-felett-mellett van a box, és így is tudod egyszerre vezérelni őket. Bocsi, ha már volt.
-
pogi1
tag
"Sikerült! Nagyon köszönöm!"
Azért nem mindig tökéletes.Nekem például akármit csináltam nem volt hangerőszabályzás.Úgyhogy visszaállítottam eredeti formájába.Majd ha a frissítések lezajlanak akkor megint megpróbálom,
-
veterán
válasz #72445440 #96873 üzenetére
Nincs mit.
Csak azt nem értem, mennyiből állna a drága jó magyar vodának is felrakni a weboldalra egy ilyen leírást...reménytelen egy cég. Úgy tűnik, képtelenek a fejlődésre.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomp
félisten
válasz Bobby G. #96870 üzenetére
Nem egyszerre hanem egymás után.
Nem véletlenül villan 2x a power gomb.
Ha az első villanás után elrántod a távirányítót, a TV-t már nem fogja bekapcsolni mert a 2. villanás a TV vezérlő jel. Olykor nekem emiatt nem kapcsolja be a TV-t mert az első villanás után már dobom is a távirányítót az ágyra. -
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #96864 üzenetére
Köszi, sikerült!
-
veterán
-
gduck
addikt
Hali!
VTV távkacsolót hogy kell resetelni? Mert beállítottam a TV-hez, de kutyára nem tetszik, hogy VTV kikapcsolásakor a TV-t is kikapcsolja!
-
őstag
válasz szabogabor10 #96861 üzenetére
Nyitottam is egy jegyet, kíváncsi leszek, hogy milyen választ kapok majd... Fotóztam is nekik és bekereteztem, hogy a Duna World csatorna infónál hiányzik a HD ikon...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
veterán
-
őstag
válasz szabogabor10 #96857 üzenetére
Ezt le lehet jelenteni hibának, vagy nem megfelelő szolgáltatásnak? Az MTVA kérése nem kötelezettség is egyben?
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
veterán
-
kezo0
addikt
válasz szabogabor10 #96854 üzenetére
Márpedig csak az lehet, hogy lekonvertálják, mivel elvileg a Duna World mától kezdve csak HD streamet küld ki. Ráadásul annyira LEkonvertálják, hogy szerintem ez most még az eddiginél is szarabb minőségű SD.
Köszönjük, Vodafone!Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
veterán
-
csabi63
senior tag
válasz szabogabor10 #96854 üzenetére
2020. szeptember 12-én 00.00 órától a MinDig TV-n és a keleti 9 fokos műholdas terjesztésen (Eutelsat 9B) is HD minőségre vált a Duna World. Ettől kezdve a Duna World és az M4 Sport+ osztott műsoridőben, egyazon erőforrás használatával működik.
A kábelszolgáltatók is csak a Duna World HD jelet fogják kapni, az MTVA pedig kéri őket, hogy a Médiatörvény 74§ (1b) bekezdése alapján a kapott audiovizuális jelet HD minőségben továbbítsák (az M4 Sport+ tematikus médiaszolgáltatás és a Duna World médiaszolgáltatás a 74§ (1a) bekezdése szerinti továbbítási kötelezettség alá esik).
Idő kérdése csak, ha már az MTVA ilyen szépen kéri őket. A Mediaklikkben pedig máris 720p lett a Duna World, sokkal jobb, mint a Vodás moslék SD. Plusz az cast-olható is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz GoodSpeed #96719 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
csabi63
senior tag
válasz LyonnaisFan1 #96849 üzenetére
SD továbbra is...pedig elvileg mától minden szolgáltatónak HD-ben kellene adnia.
-
LyonnaisFan1
őstag
SZiasztok.
A DW/M4S+ csak nekem borzalmas minőségű?
Esetleg újrakeresést kellene csinálnom, hogy a HD bejöjjön? VAgy egyelőre nincs?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
ztsoft
őstag
Most kaptam kézhez a számlát, hát, nagyon nem vagyok boldog.
Olyan jól sikerült az egy hónappal ezelőtti lemondás, hogy csak a vezetékes telefont írták jóvá. A második Mediacard-ot nem, hogy jóvá nem írták, még erre a hónapra is kiszámlázták, holott már 08.12.-e óta nincs nálam.
Most marhára pipa vagyok, nem hiszem el, hogy azt a kib***ott rendszert nem lehet normálisan működtetni vagy rendesen kioktatni az ott dolgozókat.
Megint telefonálgathatok, hogy igazoljam, hogy nincs nálam meg, hogy jóvá írják a jogtalanul kiszámlázott tételt. Az biztos, hogy panasztétel is lesz belőle.
Már előre kíváncsi leszek, hogy a 09.15.-ei TV előfizetés kikapcsolásnál is ez lesz majd.
Semmit sem változott az ügyfélkezelés, ugyan az, mint a UPC-nél volt.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
anglergab
addikt
Wi-Free authentikációs hiba fejlemény:
nagyon gyakran időtúllépés (30 sec) történik az azonosítás közben ("Failure" válasz ez esetben). Vagy egyszerűen nem is válaszol a rendszer ("Failure"-t sem), csak újrakezdi az authentikációt.
Ez megerősíti, hogy a Liberty Global központi rendszerben lehet a probléma, sokszor az LDAP lekérdezés nem sikerül valamiért, egy link vagy szerver, talán load balancer miatt.
Tavaly még nem volt ilyen hiba.
Ügyfélszolgálat nem foglalkozik vele, mert "wifire nincs garancia".
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz vargalex #96845 üzenetére
Jogos észrevétel, köszi. Akkor még az is lehet, hogy több eszköz egyszerre 1+ Gbps fölé mehet. Vagy Ethernet bonding-gal egy eszköz, de ez nem támogatott. Illetve ott a wifi, az is 1 Gbps fölé mehet (talán).
A 100 Mbps-es Ethernet kábelt is megelőzheti már az n-es wifi.[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz anglergab #96842 üzenetére
Az Intel Puma7 Product Brief-jét elnézve a SoC-ba integrált a switch 4x1Gbps porttal ami valószínűleg a 2,5 Gbps-es interface-on csatlakozik a CPU-hoz. Tehát elvileg akár lehetséges is lehetne több porton nagyobb sebességet elérni...
Alex
-
-
base-soft
lelkes újonc
válasz kabelmania27 #96839 üzenetére
Azok nem változtak.
-
anglergab
addikt
válasz balage25 #96841 üzenetére
Miért ne lehetne?
A plusz egy 60 MHz-es ED3.1 csatorna plusz 400 Mbps-et jelenthet (256QAM - lásd a fenti képet, sokaknál azon megy - max. 850 MHz-es rendszer). Azaz így a szegmens 1.4 Gbps körül lehet (egy előfizető pedig ugye max. 1 Gbps-et kap ebből). Viszont ha nincs direkt feljebb állítva az előfizetői profil (azaz 1 Gbps), akkor lejön belőle némi overhead, és 950 Mbps-et kapunk.
Pont mint a gigabites Ethernet esetén.
Persze logikus, hogy az Ethernet "fogja" meg, hiszen hiába lenne feljebb állítva a profil (1+ Gbps), egy gépen nem lehetne kimérni az egy db UTP miatt. És mivel a modemben lévő switch gigabites, ezért több eszközzel sem lehet 950 Mbps fölé menni.[ Szerkesztve ]
-
base-soft
lelkes újonc
válasz kabelmania27 #96834 üzenetére
-
anglergab
addikt
válasz #75501312 #96831 üzenetére
Igen, Budapestről jön az OTT adás.
Direct peering, cache szerverek, mint a Youtube.
Csak ugye a Google-nak nagyobb tapasztalata van ebben, de ez is alakul.
Annyi előnye van a szolgáltatónak, hogy a saját hozzáférési hálózaton/DOCSIS-on még priorizálni is tudja a saját OTT-jét (és nem is csökkenti a végponton a netes sávszélességet). Az a biztos, ha a modembe van csatlakoztatva a box, de router/switchen keresztül is működik. Nem kell multicast támogatás. Más hozzáférési hálózaton persze nem tudja priorizálni a szolgáltató (a box nem is használható azon), cserében nem is az ő rendszerét terheli/terhelné az adatfolyam.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz kabelmania27 #96834 üzenetére
Az milyen? Voda feliratos?
-
bigdady
nagyúr
Ma jönnek cserélni a UPC connect boxot. Ugyanilyen hoznak? Lehet választani? Igazából bridgeben mindegy is nem?
Mediaboxot nem lehet csereltetni? Elég ratyi
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Az létezik, hogy a VodaTV boxon a Netflix SD-s HDR-ben megy?
Eléggé pocsék lett a minősége. Nem jöttem még rá, hogy miként lehet az infót kiiratni.
Médialejátszón is max HDR van de ott 4K és tökéletes a kép. -
base-soft
lelkes újonc
Az aug 13-au 1 gigás net beketésre (akkor 15 csatotna), szept. 10-én megérkeztek a hiányzó csatornák (25+1) . 950 Mbps
-
Ledi
aktív tag
Most már nálam is jó a visszajátszás. Tegnap este a felvétel csak egyszer akadt, de többször ugyanott. Gondolom az adásban volt hiba.
Optimista vagyok, de tudjuk minden csoda 3napig tart vagy @tomp esetén addig sem.
-
blakey
titán
M4 nem rögzítető? Ez a Voda boxra értendő? Szerencsére médiakártyával rögzítető.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #96820 üzenetére
Nálam is stabil. Véégre!
Már csak azt lenne jó tudni, hogy fogok így Olimpiát nézni jövőre. Ugyanis M4 se nem visszajátszható, se nem rögzíthető. Szép ez a digitális jövő
UI: Bárki bármit mond, az emberi hülyeség határtalan! Bár ennél csak akkor vagyok jobban kiakadva, mikor valamilyen logót kitakarnak valakinek a pólóján
[ Szerkesztve ]
-
peter303
tag
válasz peter303 #96818 üzenetére
Csak siman cloud kapacitast akartam irni. A keves info kozt tavasszal annyi kiderult hogy:
"A Vodafone TV platform tartalmai egy központi hazai szerverről érhetőek el, így bármilyen eszközön megtekinthetőek jogosultság alapon"
Gondolom igy mondjak naluk hogy sajat TV felho.
-
veterán
válasz szabogabor10 #96815 üzenetére
Továbbra is stabil minden. Véégre.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
adott egy TC7200 modem még UPC újraindításnál elfelejti,hogy a wifi-t előtte kikapcsoltam benne,lehet valami gáz van vele?
-
peter303
tag
válasz szabogabor10 #96817 üzenetére
Biztos ezt tettek, tobb Cloudflare kapacitast vehettek (vegre).
-
veterán
De azért remélem úgy skálázták fel a környezetet, hogy ne legyen megint ez a katasztrófa, amikor ismét x számmal nő a Voda TV-t használók száma. Már ha ezt tették.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem akarom elkiabálni, de eddig nagyon stabil a visszanéző meg az élő is.
Ezt most ide beírtam, csak nehogy most emiatt pusztuljon meg.2 napja ilyenkor gyakorlatilag nem bírtam normálisan visszanézni a hajnali NHL meccset, most meg simán megy az NFL.
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
Nálam egyre jobb a helyzet, pedig a jelszintek a határon belül vannak.
2020-09-11 15:42:10: [Major] Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - ... 2020-09-11 10:52:26: [Info] Authorized;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b3;CMTS-MAC=00:01:5c:49:2c:4... 2020-09-11 10:52:23: [Info] TLV-11 - unrecognized OID;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b3;CMTS-MAC=0... 2020-09-11 10:52:22: [Warn] DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC... 2020-09-11 10:52:19: [Info] Honoring MDD; IP provisioning mode = IPv4 2020-09-11 10:52:13: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=fc:52:8d:be... 2020-09-11 10:50:55: [Warn] B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b... 2020-09-11 10:50:55: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=fc:52:8d:be... 2020-09-11 10:50:09: [Warn] B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b... 2020-09-11 10:50:09: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=fc:52:8d:be... 2020-09-11 10:49:29: [Warn] B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b... 2020-09-11 10:49:29: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=fc:52:8d:be... 2020-09-11 10:48:28: [Warn] B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b... 2020-09-11 10:48:28: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=fc:52:8d:be... 2020-09-11 10:47:46: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:47:44: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire FEC f... 2020-09-11 10:47:36: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:47:19: [Major] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... 2020-09-11 10:47:19: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:47:07: [Major] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... 2020-09-11 10:47:07: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:47:06: [Major] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... 2020-09-11 10:47:06: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:46:48: [Major] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... 2020-09-11 10:46:48: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:46:11: [Warn] MDD message timeout;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b3;CMTS-MAC=00:01:5... 2020-09-11 10:46:11: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 10:46:04: [Warn] MDD message timeout;CM-MAC=fc:52:8d:be:4c:b3;CMTS-MAC=00:01:5... 2020-09-11 10:46:04: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-11 02:20:00: [Minor] DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response v4 option;CM-M... 2020-09-10 09:18:14: [Major] SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q... 2020-09-10 09:17:50: [Major] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un...
Akadozó net, időnként megálló TV adás (Mediacard-dal, igaz, már csak 15.-éig). Megvárom még, hogy a TV nélkül hogyan változik a net, ha rossz irányba, akkor ismét megy a hibajelentés.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Ledi
aktív tag
válasz picsirti #96806 üzenetére
Éppen délután hívtam a visszanézős problémával kapcsolatban őket. Azonnal kaptam ügyintézőt (!). Mondta tudnak a hibáról és már dolgoznak rajta.Nem tudta megmondani mikorra javítják ki. Majd közölte, hogy lezárta a hibajegyet és gyorsan elköszönt.
Estére kiderül, hogy tényleg javították-e.
-
veterán
-
picsirti
tag
válasz szabogabor10 #96807 üzenetére
Bízzunk benne. Néztem a CB értékeit, de nincs érdemi változás, tehát bizakodó vagyok Másnál nincs változás?
-
veterán
válasz szabogabor10 #96807 üzenetére
Jé, és a csativáltás is gyorsabb lett.
-
veterán
válasz picsirti #96806 üzenetére
Ezért volt hajnalban leállás? Felébredtem, aztán látom, megállt a kép, és semmire nem reagál a box, meg folyamatosan kapcsolati hibát ír ki. Reménykedtem, hogy karbantartás zajlik, úgy tűnik tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
picsirti
tag
Nálam meg a VTV visszanéző ma javult meg. Eddig sokszor megállt, használhatatlan volt. Ma viszont déltől mostanáig teszteltem és hibátlan. Még egy észrevétel : eddig lejátszás indításakor pár másodpercig nagyon kockás volt a kép és utána tisztul ki. De most egyből HD-n indul el.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
gduck
addikt
Na nekifogok és próbálok egy panaszos levél formájában üzenni a fejlesztőknek... Ugyanis a műsor visszanéző ebben a formában egy bughalmaz
Ráadásul folyamatosan akad, érdekes mikor megjelent a VTV box 3 hétig volt nálam és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?