Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz MadMancs #97699 üzenetére
Én a honlapjukon nézem:
A PDF-et szeretném letölteni de semmi csak ez a felugró ablak:09.14-én lett kiállítva és 09.25 a lejárati dátum... Faxa
Így, hogy várhatják el, hogy kifizessem? Ez a számla az első, Aug 19.-én kötötték be a net+TV csomagot . Az első három hónapba akciós áron vagyunk, ezt itt a honlapon is kiírja amúgy a szolgáltatások/előfizetéseim fül alatt:
1045Ft/hó a TV
3850Ft/hó a NET
Ezekre rájön a bekötési díj ami 1500FT volt.Ezekből sehogy sem lesz 8284Ft....
Értem, hogy elvileg rész hókat is számláznak de szeretném látni, így mire fel fizessem ezt ki?!There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
veterán
válasz AsakuraDave #97698 üzenetére
My Vodafone appban nincs otthoni számla, sőt, semmilyen otthoni rész (csak egy link az általad hivatkozott oldalra). Az az 1-2 nap a valoságban 8-10 nap is lehet. Otthoni szolgáltatások átvette a Vodafone Mobil számlakeszítési "gyorsaságát".
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
AsakuraDave
őstag
Hali a https://www.upc.hu/myupc-ugyintezes/szamlazas/#szamlak oldalról NEM lehet letölteni a számlát csak a MyVodafone appból?!?!?!?!?!?!?!?!
14.-én lett kiállítva a számlán és állandóan ha rányomok "a számla és hívásrészletezőre (PDF)" felugrik egy ablak, hogy "Számlád elkészült, 1-2 napon belül letölthető lesz My Vodafone-ból. Kérjük, látogass vissza később.Köszönjük!"
És már 1 hete csak ennyi történik...There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
cof
veterán
A SCART-on nem jöhet ki PCM mert a PCM az digitális. Az eszköz dekódolta már analógra a jelet. Amit linkeltem tegnap az jó lesz szerintem, azon lehet állítani, hogy 5.1 vagy 2.0-ba továbbítsa a hangot. Szóval van benne dekódoló is. De legvégső esetben van rajta analóg audió jack kimenet is.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
ates2
senior tag
Na akkor mi van,hogy restart után nem érem el a modemet? de van net....
Tc7200 -
Beniii06
addikt
"Szerinted ha a HDMI kábelből veszem a hangot egy toslinkel,tudok belőle PCM hangot nyerni?"
Szerintem igen(bár még nem próbáltam/nem volt rá szükség), mert a digitális hangnak alapból PCM a formátuma, viszont dolby stb. jelet ne nagyon várj majd el, azt csak a jóval drágább leválasztók tudják, de ha nem ismeri az erősítőd, akkor nincs is értelme drágábbat venni.
"Got any other secret weapons?"
-
tobi''
tag
Az üzletbe nem szívesen mennék vissza, mert elhajtottak onnan telón mondjam le a szolgáltatást, ott persze jöttek is nyomban ügyfélmegtartóval 4100Ft TV-NET-TELÓ és hogy el lehet állni a Digitől bekötés után is, nem kértem, majd 40km-t kellett utaznom és 3 postát megjárni, hogy fel tudjam adni nekik az eszközt (amit kiküldenek feladható helyek listája, az nagyon nem úgy van).
-
pjen
félisten
válasz blakey #97688 üzenetére
Mint kiderült a box hátulján van scart csati is.Ott viszont kijön a PCM hang.Köszönöm az ötletet.Ha tényleg lecseréli Voda a boxot és nem lesz rajta PCM kimenet nem tom hogy oldom meg.Szerinted ha a HDMI kábelből veszem a hangot egy toslinkel,tudok belőle PCM hangot nyerni?
-
blakey
titán
A hangkimenetet PCM-re kell állítani, gondolom Dolby Digital-ba megy ki és azt nem kezeli az erősítő.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pjen
félisten
Szevasztok.Van egy cisco Dvr boxom amihez csatlakoztattam egy CL7350 nagyothalló erősítőt optikai kábellel.Az SD csatornákkal semmi gond de elég sok HD nek nincs hangja az etősítőn.HBO,Duna,Tv1,Tv2 és még egy kettő.Viszont ott van felirat.Mi lehet a gond?
-
Bobby G.
senior tag
válasz BomiBoogie #97685 üzenetére
Mindkettő maradt! És még vacsit is kaptam...
-
Log13
csendes tag
Üdv,
mivel minden hónapot előre kell fizetni, de én hamarabb lemondtam az internet szolgáltatást mint amennyi idö ki lett fizetve, így utólag negatív előjelű számla részletezőt kaptam (számla nincs mert eddig is eletkronikusan fizettem, viszont fiókom már megszüntették).
A kérdésem az lenne, hogy mihez kezdjek én most ezzel? Menjek be és fizetnek nekem, vagy ha semmit se csinálok majd kamatozik és még többel lógnak nekem?
-
inf3rno
nagyúr
No kipróbáltam a játékkal. Nem az igazi még mindig, de egy fokkal ritkábban esik le az FPS, mint a CB-vel. Érdekes, hogy offline megvan a 6-800 FPS, az üres szerveren viszont a 125-öt se bírja tartani. Akár az is lehet, hogy a szerver hibája, de néztem több szerveren is, és mindenhol ez van. Megnézem majd még rákötve direktbe a bejövő kábelre, meg a másik gépen másik OS-el, hátha ott jobb, de csodát már nem várok tőle. Szerintem egyelőre marad ez a CB helyett, mert a wifije erősebb, és amúgy sincs meg a sávszélesség a CB-vel sem.
Buliban hasznos! =]
-
BrownB
tag
VTV-hez adott távirányítóval mar nem lehet a TV-t ki-be kapcsolni? Illetve mar nincs olyan opció sem, hogy a TV hangerejét állítom és nem a boxét a távirányítóval? Köszi
-
japunk
aktív tag
válasz anglergab #97630 üzenetére
Akinel esetleg szinten problemat okozna az uj modemen az internetes jatek: most volt kint egy szaki aki azt mondta nem tudnak mit kezdeni a problemaval, nem en vagyok az elso eset aki erre panaszkodik. Vissza kell valtani 500-asra.
anglerlab: bocs, ezt nem neked akartam címezni
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
-
-
Gubu0101
veterán
Nekem most a connect boxot vissza kellett állítanom alapra.
Tegnap fogta magát eldobta a wifit,az 5Ghz-es csatornát kikapcsolta csak a 2,4 ment,már ezen meglepődtem.A laptop a wifi jelből csak 1 pontot látot.Ledobta a robot porszívót,úgy,hogy vissza se engedte,csoda,hogy a mobil és a tablet fel tudott menni a wifire,bár az zasszony Samsungja megszenvedett.
Szerencsére az alapra vissza állítás mindent helyre hozott.
Egyenlőre vissza se kapcsolom az 5Ghz-et.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
cof
veterán
Ez jó lenne Aliexpress: [KEBIDU HDMI Audio Extractor AY78 HDMI to HDMI Optical TOSLINK SPDIF+3.5mm Stereo Extractor Converter HDMI Audio Splitter Adapter]
@F-ECT$ Eddig közel 9000 Ft volt a havidíjam, 120 Internet, Digital Bronze TV. Bőven megfizettem már a túlárat az évek alatt. Most Digi van, a visszakötés inkább csak irónia volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
inf3rno
nagyúr
Sikerült beregisztrálni a régi Ubee-t. Nem tudom a Cisco-val mi lehetett a gond, lehet, hogy az adapter, lehet, hogy kitiltották őket. Ookla olyan 250 Mbps-t mért [link], de lehet, hogy túlterhelt a hálózat, és később mérek majd 300 közeli értékeket is. Egyelőre nem láttam 300ms-es tüskéket a ping test-en úgy, mint a másikkal, ami bíztató. [link] A wifi is egy kicsit erősebb, mint ami a CB-n van. Egyelőre ennyi, most nincs időm tovább tesztelni, majd ma este, vagy holnap valamikor folytatom.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
pjen
félisten
Szevasztok a VtV boxon van optikai hang kimenet?
-
cof
veterán
válasz kabelmania27 #97657 üzenetére
Most olvasom, hogy ez csak egyszeri akció. Ma kezdődött ez az e-pack kedvezmény promó csak online megrendelés esetén. Ennyire jót nem kaptam volna, 6500 Ft volt a szomszéd címre ahol az utóbbi években biztos, hogy nem volt UPC, és ott is az első 2 hónap csak feláras volt nem 0 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nem tudom most, hogy van. Nekem az oldal most 2 hónap 0 Ft, utána meg 6290 Ft / hó.
Vodafone Home Ultra 500 Premium
Internet 500 + TV PremiumEgész jó ár. Augusztus 25-én adtam le a cuccokat ügyfélszolgálaton.
Na... még faragtam rajta, e-pack kedvezménnyel 6290 Ft helyett 5790 Ft INGYEN VTV Box-al. Még a végén visszaköttetem.
[ Szerkesztve ]
-
oppo
csendes tag
Valaki tudna frekvencia értéket Aréna4 HD és Duna World HD Nyíregyházára media card-hoz?
-
őstag
Beszéltem velük... Inkább ne tettem volna. Csak hebegett-habogott az ügyfélszolgálatis,
miután szembesítettem a honlapjukon szereplő összegekkel.Összességében magasabb árat mondott, mint a jelenlegi szolgáltatás díja. Azt mondja ebből nem tud engedni. De felkúrt...
Újrakötöm online 7200-ért 1 gigás nettel, bekaphatják. Vicc ez az egész, ennyire semmibe veszik és hülyének nézik az embert. Sajnos nem tudok váltani, nincs életképes alternatíva. -
rgeorge
addikt
Régóta problémánk volt a Cisco box-on a felvételekkel. Sokszor nem lehetett elindítani a felvett műsort, olyat sem, amit korábban igen. Ilyenkor az élő adás megállítása illetve felvétel beállítása sem volt lehetséges. A teljes ki- és bekapcsolás segített, de más nem. Aggódtam, hogy a HDD döglődik, és cserére szorul. Nemrég véletlenül rájöttünk egy eddig 100%-os megoldásra: ha nem indul el egy felvétel, vagy nem lehet felvételt beállítani, elindítjuk a Guide-t, megjelenés után rögtön ki is lépünk, és máris megy minden: felvétel lejátszása, stb. Tehát a hiba nem a HDD-vel kapcsolatos, mert a Guide-nak ahhoz semmi köze (gondolom).
Ez igen megnyugtatott, mert előre félek, ha már nem lesz más, csak a vodaTV, és marad az a helyzet, hogy ott pl. az M4 sportról nem rögzíthető és nézhető vissza semmi sem.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
krisz768_
tag
Sziasztok! Valakinek nincs arról infója, hogy Pécsre mikor ér el a gigabit? Más: Az utóbbi napokban többször újraindul a modem magától, más is tapasztalja? (Modem lett cseréltetve, nem oldotta meg.)
-
veterán
-
-
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #97639 üzenetére
A válaszukból következik, hogy az OTT-on elérhető HD-k kapacitás hiány miatt nincsenek DVB-C-n. Ennek oka végső soron az analóg és az SD/MPEG2 lehet.
Végülis az is egy lehetséges irány, ha valakinek kell egy csatorna HD-ban, és az nincs DVB-C-n csak OTT-on, akkor Vodafone box-ra vált és OTT-ot kapcsolnak neki.
Vagy inkább hibrid üzemben az extra HD csatornákat OTT-on biztosítják. Persze ehhez Vodafone box, HDMI-s TV, technikai internetkapcsolat vagy internetelőfizetés, modem, UTP kábelezés, megfelelő OTT szerver kapacitás kell. Ez azért elég sok feltétel.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz szabogabor10 #97639 üzenetére
Mire gondolsz? Időközben HD lett?
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
-
LouiS22
veterán
Duna World HD vs Vodafone: [link]
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
veterán
Én most a Telekomból fogok kiverni kötbért, mivel lassan 2 hónapja nem válaszoltak egy mail-es panaszlevelemre. Felhívtam őket, azt mondták, hogy ők nem látnak rá a mail-es panaszokra. Az NMHH a következő lépcsőfok.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #97634 üzenetére
Idén összesen 73212Ft-ot adtak. Nekem eddig megéri, hogy Vodafone lett a UPC-ből.
unicumnext
Nekem még ingyen adták a voda boxot 1év hűséggel. -
veterán
-
anglergab
addikt
válasz polonic #97628 üzenetére
Jók a feltöltési értékek. Feltöltésnél 4 vagy 6 (az előző 4 +2) csatorna van.
A modemek tudnak max. 8-at. De valószínűleg az erősítők, infrastruktúra miatt max. 6 van.
Régebben 1-4 db volt. A régi modemek max. 4-et tudtak.
Letöltés esetén régen max. 8 db csatornát, most 24/32 db csatornát tudnak a modemek.
Az ED2.0 csatornák bonding-ja az ED3.0-val jött be.[ Szerkesztve ]
-
Marky18
aktív tag
válasz Intruder2k5 #97625 üzenetére
Szóval marad a stressz és a reménykedés, hogy egyszer egy kompetens service deskes veszi fel a telefont és átadja egy technikai embernek...
-
MODERÁTOR
válasz Marky18 #97622 üzenetére
Fordulhatsz az NMHH-hoz. Ezt általában úgy szokták megtenni, hogy még egy hibabejelentést kell tenni a szolgáltató felé írásban, emailben, amiről kapjon másolatot az NMHH is. Ennek több kimenetele is lehet, szerencsés esetben elkezdi azonnal komolyabban venni az ügyedet a szolgáltató, és kivizsgálják, kijavítják a hibát, ne adj isten még némi kötbér is üti a markodat az eddigiekért. Ha pedig kevésbé vagy szerencsés, akkor egy hosszabb eljárásnak nézel elébe az NMHH közreműködésével, aminek a kimenetele lehet az, hogy elhárítják a hibát, vagy szerződést bontanak veled, mert nem tudják nyújtani a szerződött sebességet, esetleg kisebb csomagba tesznek át. De volt már olyanra is nem egy példa, hogy kiment a technikus, ott helyben kimérte a kínált, vagy a-közeli sebességet, miután kiszámlázták a kiszállási díjat, és a hibajegyet lezárták, mondván a probléma az ügyfél érdekkörébe tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ztsoft
őstag
válasz MadGame #97602 üzenetére
Csak a szolgáltató (UPC/Vodafone) oldalán kellett volna megnézned a TV Comfort csomagot, [link].
A net sebesség mérésnél pedig minden le van írva az összefoglalóba (csak el kellene olvasni) és ha még így is rossz, akkor marad a hiba bejelentése a 1270-es telefonszámon.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Marky18
aktív tag
Szerintetek mit tehetnék még? Tegnap este is ~200Mbit/s környékén mozgott a sebesség, de volt egy időszak, amikor nem lehetett játszani a jitter miatt. Ma reggel ledobott minden eszközt egy a csodarouter és restart nélkül nem lehetett csatlakozni.
Az ügyfélszolgálat csak a garantált minimumra játszik.Sajnos nincs valódi alternatíva, mert itt a Telekom még rezen szolgáltat, én pedig nem szeretnék visszamenni 2005-be
-
vargalex
félisten
Na, elvileg szeptember 30-tól én is megtudom, hogy milyen ez a csoda VTV box. Múlt héten hívott egy ügyintéző, aki drágább díjat ajánlott először, mint amit most fizetek (8699 Ft e-Pack-al együtt). Majd ajánlott egy 8299 Ft-os árat úgy, hogy semmi pluszt nem kapok hozzá, vagy a Pace HD boxot VTV boxra cserélve 8799 Ft. Ma hívott vissza egy másik ügyintéző, mondtam neki (amit egyébként a múlt héten is mondtam a kolléganőjének), hogy ha 8299 Ft-ba belefér a Vodafone TV box-ra cserével együtt, akkor aláírok még egy évet.
Szóval, ami lett:
- TV Prémium
- Internet 500
- Nonstop L
- Vodafone TV Box
- MédiakártyaEz összesen 8299 Ft/hó elvileg. Ahhoz képest, hogy nincs konkurencia (csak Telekom ADSL max. 30 Mbps-el, ami gyakorlatilag nincs meg) szerintem nem olyan rossz ár.
Mondjuk az e-mail-ban kiküldött szolgáltatás adatlapon nem látom a Mediacard-ot, de a teljes összeg viszont csak 7790 Ft. Kíváncsi vagyok, hogy mit számláznak majd.Alex
-
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az új 1 GB internet csomaghoz mellékelt router / azt hiszem Ferris / még mindig nem rakható bridge módba? -
gduck
addikt
válasz Livius #97599 üzenetére
"szakmai topikhoz illően "
Nem szeretnék kötekedni, de ez a topic messze van a szakmai topictól! Ez egy nagy tévedés sok topicban, mindenki ezt hangoztatja és ha egy mondatba beketül egy szó, pl. "kutya", akkor már egyből kiutálnak a szakmaiatlanságod miatt
Amúgy és is köszönöm dchard és más szakmai hozzászólását, sokat lehet belőle tanulni
-
polonic
félisten
válasz kabelmania27 #97610 üzenetére
Világítás működik. Lift nincs a házban.
-
vargalex
félisten
Ahogy a kolléga is írja, rajta van egy közönséges műanyag kupak... Ha nem újat visz hozzád a technikus, azon nyilván nincs.
Alex
-
polonic
félisten
válasz Intruder2k5 #97608 üzenetére
Igen. Ez a terv, megkérdezem a többieket, hátha Vodásak ők is.
Egyébként a honlapon ez van:
1270, majd azt követően a 7-es menüpont
De felhívva a 1270-et, nincs is 7-es menüpont. 4-es az otthoni szolgáltatások... -
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
válasz Intruder2k5 #97606 üzenetére
Persze, bejelentem. Csak érdeklődöm, hogy más is érintett vagy nem.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S