- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
SteveL #52368 üzenetére
V2.1-em van Gargoyle firmware-el és sok eszköz lóg rajta itthon, 4 laptop és számtalan telefon... egyszerre volt hogy 11 eszköz csatlakozott wifin és közben wifin két laptop között ment egy nagyobb file másolása miközben a 3. laptop erősen torrentezett és az én telefonomom skype is ment miközben egy másikon mindigtv alkalmazással tv-ztek. Ezt az akciót is simán elviselte pedig ennek a negyedétől meghalt a régi linksysem DD-Wrt-vel. Tehát a wifi stabil sok eszköz esetén is és időben is, volt már 87 napos folyamatos működésem is gond nélkül és akkor sem fagyás miatt kellett restartolni. Viszont a gyári szoftverrel a wifi hatótáv és sebesség is jobbnak tűnt, hiába emeltem a kimenőteljesítményt meg variáltam minden létező beállítással nem lett jobb és meg sem közelítette a gyári állapotot. Sajnos ez ellen csak annyit tudtam tenni hogy nagyobb antennákat kapott és ezeket elhelyeztem ügyesen, valamint van egy másodlagos routerem is elhelyezve így nincs vakfolt ott ahol kapcsolódni szoktak. Viszont ezen felül a v2 mindenben jobb így mint a gyárival, a QoS isten áldása ha az embernek 25/5 megát kell beosztani 6 embernek és így torrentezés közben is tudnak Youtubeozni vagy skypeolni vagy bármit és ehhez nekem nem kell a torrenten állandó korlátozást eszközölnöm. A gyáriban sehogy sem tudtam beállítani ezt úgy hogy érjen is valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest