- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xEon1337 #8970 üzenetére
Hétfőn megyek a Toyota Budához kipróbálni egy 1.8 hibrid Corollát, elvileg 30 percre vihetem el. Kíváncsi leszek nagyon, még sosem vezettem ilyen hajtáslánccal autót.
Tegnap is voltam náluk, bepróbáltam a kutyaboxot a TS csomagtartójába, szerencsére a padló felső állásánál is befér, csak az üléseket kell előre dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest