Hirdetés
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cisco007
csendes tag
Sziasztok,
Egy 2014-es hibrid Yarisba szeretnék könyöklőt szereltetni egy kar-sérült családtag miatt.
A neten találok millió oldalt, ahol könyöklőket árulnak, méretpontos, bla-bla.
Rendeltem egyet, lecsekkolva gyártási év, felszereltség, stb. Megjött, nem passzolt, nem tudtam beletenni sehogy. Ment is vissza, webshop csak széttárja a karját, nem tudja mi a gond.
Emiatt kérnék tanácsot, szívesen fizetnék egy szakinak, ha beszerelne egy jó minőségű, állítható, stabil könyöklőt, hogy a családtag kényelmesen tudjon vezetni.
Csatolok két képet a jelenlegi állapotról, hátha segít:
[kép] [kép]
Próbáltam már kb 8-10 autós szervizt, alkatrészboltot keresni, eddig mindenki visszautasított, hogy oldjam meg magam.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest