- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #5091 üzenetére
Ezt én is megrendeltem!
-
-=Jam=-
őstag
Pont ilyen egérpadot rendeltem én is, nekem is úton van Már nagyon várom, kurva jól néz ki.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Anonymus23 #5095 üzenetére
Annyi biztosan, de lehet hogy már van az 15 is.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz Snip3r_HUN #5092 üzenetére
De ebben volt vagy ~10 óra DZ is, nem?
;) - The Power of the Light Side
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #5092 üzenetére
Az nem is olyan sok akkor. Picit rákockulok, jövő héten kicsit boost-olsz és utolérlek!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
GamerQueen
kezdő
twitch.tv/gamerqueenlive [ PS4: gamer_queen91 ]
-
Anonymus23
veterán
válasz GamerQueen #5078 üzenetére
Grat!
Jó cuccokÉn meg ezt nem tudtam kihagyni, már úton van
De jön telefontok is:
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
3 db módosítást már sikerült begyűjteni csak kifogytam a kulcsokból,amit tegnap szereztem kulcsokat,már nincsenek meg,estig várás van mire megint lesz.Addig futkároztam a csatornában,hogy megint betalált a láncfűrészes Köszi a sok infót
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #5074 üzenetére
Grat!
Mennyi idő volt mindez kb?
Ma remélem már lvl20 leszek, lesz rá 3-4 órám lvl10-ről!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
GAbre
veterán
Ez ilyen szopatós,hogy random visszafoglalják controll pontokat akár 1-2 óra után?
Legalább fél napot bírnának ki...
Tier 2től már ez is rosszabb lesz?
Workbenchet mikor tudom fejleszteni?Akkor kevesebb anyagból is beéri majd?Avatar
-
Kiscsőke
aktív tag
Gratulálok!
A ruhaméretek jók lesznek?
Csak mert annak idején én is nyertem egy pólót és a fater hordta 8 évig, annyi kellett hogy belenőljek.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
arnikusz
veterán
válasz GamerQueen #5080 üzenetére
A polo hasonlít az 1.-hez kapottra, azt azóta is hordja öcsém, rám sajna kicsi.
Nekem tegnap ez jött ebben ülök a masina elé gépezni.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
cool. a gardening kit mit tud?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
-
Bird
addikt
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #5074 üzenetére
Gratula.
Azt hiszem én is ráállok erre az útra, majd ha meglesz a Tier 4 akkor gyűjtőgetek.
UBI fórumon írták a Tier 5 mikor jön kérdésre, hogy amint lehet, de lesz min. 2 hét.
Így aki elérte a 30-at addig simán lesz Tier 4 és jöhet az igazi építkezés.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
VikMorroHun
őstag
-
Polllen
nagyúr
A szállítmányoknál elég trén van megoldva. Akárhol támadod meg őket, az erősítés mindig az egyik közeli házból jön... A nehezítés meg az, hogy egyszerre mindkét irányból. Nyilván nem világégés, de annyi mindenre figyeltek, erre miért nem?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Hunner
senior tag
válasz VikMorroHun #5067 üzenetére
Ha kitapasztalod, tudni fogod mikor hol jönnek és előre oda is fogsz már gránátozni. Az elején ez mindig szívás, div1 is ilyen volt. Türelem, tapasztalatszerzés és, már inkább előny lesz, mint hátrány.
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
VikMorroHun
őstag
Csak engem zavar, hogy amikor új hullámban érkeznek az ellenfelek, azokat vagy mögém, vagy mellém rakja be a játék? Sima PvE.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #5065 üzenetére
Szerintem is.
A kérdésedre a válasz erősorrend a gyengébbtől:
1. District Union Arena Stronghold
2. Roosevelt Island Stronghold
3. CapitolÉn biztos így csinálnám, így csináltam.
VikMorroHun: minél magasabb világfokozaton vagy annál brutálisabb a jelenség. A Tier 4-től szerintem masszívan coop, ott már a magányos harcosok elvéreznek. Brutálisan körbekerítenek és a hátad mögé spawnolnak. Nem könnyű, van benne kihívás és adrenalin! Ugyanez igaz a black tusk missziókra is, van ami kb. egyedül esélytelen.... 3-4 robot, 2-3 páncélos egyszerre + robbantós, gránátos elitek. Nyami! Már most is megy a nyavalygás miatta. Szerintem legalább van benne kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
A District Union Arena Stronghold-ot és a Roosevelt Island Stronghold-ot a Capitol előtt vagy után érdemes megcsinálni?
Köszönöm.De Bird Agent- elég jól használható igaz.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Küldtem Anonymus Agentnek egy faszányos interaktív térképet, majd tekintsétek meg az összefoglalóban- PVE terület.
-
Bird
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
Hunner
senior tag
Arra figyelni kell hogy tényleg elteljen a 24 óra, ugyanis a ládát ki tudod nyitni ha újra bemész (más csapattal például), de nem fog dobni semmit, cserébe az adott ládán újraindul a 24-órás internal cooldown. Jól meg lehet szivatni vele magadat, ha pl tegnap pl 7-kor voltál arra ma meg fél7kor már nyitod, várhatsz még egy napot.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Bird
addikt
Nem, sőt szerintem minél kisebb a Tier annál könnyebb kifarmolni. Én Tier 3-ban,Tier 4-ben és a legutolsó Tier 5-ben is fogom lekraftolni, jobban tetszik mint az M60. Tehát 3x3 alapanyag (összetevőként 3db) fog kelleni összesen.
GAbre #5050: A ládák 24 óránként spawnolódnak, a kulcsok random.
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
lehetséges lelőhelyei térképen:Hiéna ládák Judiciary Square ládái: Grand Washington Hotel ládái: Federal Triangle ládái: #5 -> #6
(Jefferson Trade Center) Bank Headquarters smb tervrajz: [ Szerkesztve ]
-
DiamondBack
senior tag
Ha specializácót váltasz üres sign. weapon tárral majd vissza akkor újra tele a tár, lagalábbis demoval, így csináltam soloban tegnap a maskokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Survivalist... “jó” látni hogy nem én vagyok a hülye, hanem tényleg mindig elveszik. fura volt az állandó 0/0
Szerintem valamelyik spec képesség teszi tönkre, mert tegnap patch előtt kezdtem el tapasztalni. Majd ma ránézek hátha sikerül előcsalni mi okozza.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
A drónnál a Defender mennyire hasznos saját magamra téve, és a Fixer? Vagy ez utóbbit csak csapattagra lehet, magamra nem?
HR24.hu
-
Hunner
senior tag
válasz #75376384 #5047 üzenetére
Demo vagy? Szerintem bug. Legalábbis nekem a Sharpshooter megmaradt logout-loginnél is, Ellenben mióta Demozok én is látom ezt, illetve ismerős is mindig erre panaszkodik.
PSA: Ha specializációt váltasz a fehér házban, megkapod a max ammot a spec fegyverbe. Szóval belépésnél egy gyors csere, chellenging kontent előtt egy gyors oda-vissza csere és mindig fullon lehet kezdeni. (nem tudom mikor fixálják, szerintem nem tervezett feature)
-
zseko
veterán
Eddig úgy tudtam vga mellé adják a játékot, most látom, hogy nem csak az mellé, de nem emlékszem ellenőrzi-e. Nekem is így van meg, egy Vega 56 mellé kaptam tavaly másik két játékkal, magamtól nem fizettem volna érte mivel jellemzően sosem játszom online játékkal.
Csak olyat találtam Ubinál is, hogy lehetséges, konkrét kijelentést nem:
"3. Enter the code you received in the Coupon Code field then click Submit. Note that, in order for the redemption process to complete successfully, you might be required to have the AMD product you purchased installed on your machine. "
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Dani79
tag
Meglett 30 és
zölden villog az új térképen a campus, közben meg piros, ott mit kell csinálni 30x körbejártam de semmi -
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #5035 üzenetére
Hasznos infók szöveges formában:
Division 2 7.62 Extended Magazine Location - How to Get in Tier 4
Division 2 Hunter Locations - Hidden Bosses
Division 2 Mask Locations - All 12 Masks
Division 2 Missing Curators Secret Side Mission Location - Artwork Collectibles
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
válasz Anonymus23 #5032 üzenetére
Elvileg erre figyelmeztet is a játék, amikor be akarod törni. Kell még egy space-t nyomni rá.
Kérdésem lenne, amit érint: A 2 db strongholdot megcsináltam és elértem a 30-as szintet. Azt követően eltűntek a még aktív side missziók....a capitolium után látni fogom őket, vagy ez ment a levesebe....az SHD cash-eket látom ugyanúgy.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
arnikusz
veterán
-
fuvi
senior tag
!!!Duplán klikkelj, majd tartsd lenyomva a donate gombot a baráti kontrol pontoknál!!! - így sokkal gyorsabb lesz a donate
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Tovább fog bővülni a topik összefoglaló és ehhez kellenének mindenféle infók:
Szeretnék megkérni minden kedves (és kedvetlen) topiklakót, hogy ha valaki tud és szeretne ezekben segíteni, akkor legyen szíves küldje el az infót RazoR-nak vagy nekem:
Első körben ezeket szeretnénk beletenni, de sok minden van még tervben:
1., SPOILER-ek: ebben a részben lennének azok a dolgok, amik pl easter egg, maszkok, spec fegyverek lelőhelyei, vagy leírások a megszerzéséhez, pl ilyet amit Bird is berakott nemrég. Kérjük, hogy kb ilyen összeszedett formában küldjétek meg, és előbb utóbb ki fognak ezek kerülni.
Ha valaki már tett is fel ide ilyet, akkor is legyen szíves újra elküldeni PM-ben!
2., Lelőhelyek: pl frakciókulcsok, elakadt supply ládák stb. Az is jó, ha weblapokat adtok meg, ahol ezek már össze vannak gyűjtve.
3., TérképekEgyelőre hirtelen ennyi.
Ami már folyamatban van:
* Gear tálentek fordítása
* Gyorstalpaló abszolút kezdőknekKöszönjük mindenkinek a konstruktív hozzáállást!
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Anonymus23 #5032 üzenetére
Erre figyelmeztet is, ha selejtnek jelölöd. Szerencsére két kattintással ki lehet venni mindent. (F, tab)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
GAbre
veterán
Redditen miért nem tudok postolni?
Ezt írja:
Please fix the above requirementsMore
Ha rá megyek more,akkor még1x kiírja. :SAvatar
-
GAbre
veterán
Valakinek váltott be Division-t amd ryzen kóddal?
Milyen procinak kell benn lenni?
1000es szériát is elfogad,vagy 2400-asnak kell minimum benn lennie?Avatar
-
Bennyboy
őstag
Ha egy tárgyat betörök vagy eladok akkor előtte ki kell venni belőle a kiegészítőket?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Hunner
senior tag
válasz kicsako #5026 üzenetére
Úgy működnek a modok a Div2-ben, hogy egyszer lecraftolod őket, és onnantól akármennyiszer fel tudod használni őket. Szóval gyakorlatilag egy fegyvermod unlock történik amikor lecraftolod.
-
arnikusz
veterán
válasz Hunt3r22 #5023 üzenetére
Ahogy én most látom a Pulse kuka, jelenleg nem nagyon estek módok hozzá.
A Hive viszont szimpatikus és ajánlom egyedül játszónak, Drónnall kiegészítve.Kicsako, ha egyszer legyártod a fegyvermódot az megmarad és rakhatod akármennyi kompatibilis fegyverre, ha így adod el a fegyvert akkor sem vész el.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Sziasztok, pár napja kezdtem a játékot és lenne 2 kérdésem:
- Fegyver modból ha van 1, akkor végtelen van? Nem látom sehol, hogy írná mennyi van belőle. Craftolni sem enged többet.
- Craftolásnál mit jelent a project? Sehol sem találtam leírást róla. -
oneal1
senior tag
valaki tudna most segíteni kicsit?
egy bosst kéne lenyomni a ghoul mask-ért
26 os vagyok de úgy lenyom mint a szart!uplay: utomi1
köszönöm!
-
Lifer092
senior tag
30-as szint elérése után, a specializáció feloldása hogy történik? Minden küldinek meg kell lennie előtte hozzá? Mert még maradt 1 main meg 2-3 side mission.
-
Hunt3r22
őstag
Pulse skillt az 1. részhez képest teljesen átalakìtották..
Kérdésem, modokkal a játék későbbi szakaszán lehet rajta "javítani"? Gondolok itt plusz sebzésre, crit stb...
Xr
-
pzstm
titán
Erre a Hyena ladas dologra majd rafekszem. Tegnap meglett a kispisztoly, le is kraftoltam, tudom nem kellett volna 😁
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
törölt tag
Kiválasztod amit fejleszteni szeretnél. Majd kivalasztod amiről át akarsz valamit emelni. És átteszed. Utóbbi megsemmisül. Ez működik mind talent mind attribute esetén.
Brand tulajdonsággal nem, illetve piros attri csak pirosra, kék kékre, sárga sárgára cserélhető. Ahogy néztem azonban sajnos csak 1 tulajdonság módosítható, vagyis majdnem ott vagyunk mint első részben. Közel tökéletes cuccot kell farmolni, ezúttal azonban lehet 1 “hibája”.
Ha nem az a fajta az ember, aki csak pakolja a minél nagyobb gs-t (vagy hibátlan lootja van), akkor már tier2 környékén el lehet vele szórakozni, hogy picit jobb cucca legyen az embernek.[ Szerkesztve ]
-
Dani79
tag
A recalibrálás hogyan működik valaki tudja?
-
Rison77
senior tag
Találtam egy megoldást a dx12 crash-re, hátha valakinek segít. Személy szerint én elég hamar teszteltem,rekord idő alatt (2-3 perc) kivágott . De sokan írják hogy nekik működik.
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #5009 üzenetére
Division 2 - How to get Chatterbox Exotic P90 SMG - Hyena Chests Locations
Timeline: [0:03] Chatterbox Exotic P90 SMG - Info
[0:18] Hyena Keys Locations[1:01] 1. Exotic Material: Loaded Canister
[1:22] Grand Washington Hotel Hyena Chest #1
[2:05] Grand Washington Hotel Hyena Chest #2[2:33] 2. Exotic Material: SMG Modified Mods
[2:46] Judiciary Square Hyena Chest #1
[3:51] Judiciary Square Hyena Chest #2[5:19] 3. Exotic Material: Creative Mag
[5:30] Federal Triangle Hyena Chest #1
[6:20] Federal Triangle Hyena Chest #2
[7:05] Federal Triangle Hyena Chest #3[7:45] 4. Blueprint for Chatterbox Exotic SMG
[9:00] Craft Chatterbox Exotic P90 SMG
[9:59] Craft Chatterbox Exotic P90 SMG Showcase.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
arnikusz
veterán
válasz Gubu0101 #4977 üzenetére
Köszi, de ráér.
Gyengus még a fenti szett ehhez, a mob ellenek is besegítettek, de elhullottak én meg kergetőztem vele míg le nem szedett.
Ma a Chatterbox- P90 exotic blueprintet akarom beszerezni kell hozzá 4 kulcs, amelyet a Grand Washington Hotel, Jefferson Trade Center, Rendőrőrs a Capitolium mellett és végül a Blueprint a Bank HQ.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Nálam dx11-ben megy. Csak én dx12-ben akarok játszani, mert több az fps.Viszont azt már határozottan állíthatom, hogy a vsync az csak és kizárólag ablakos módban működik, egyébként tök mindegy hová állítom, semmi hatása, ez az fps számlálón jól látszódik is, és érezni, hogy darabos. Valamint az ablakos módban bekapcsolt vsync használatával, olyan simán fut a játék, hogy ki kell próbálnom más játékomnál is, mert sosem volt még egy játék sem ennyire fluid, akármennyi fps is volt, és ez így nagyon feltűnő jelenség nekem.
Uplay reinstallt én is megcsináltam, utána rosszabb lett
Naplófileból ez most konkrétan melyik, vagy hol találom?!? Fogalmam nincs mit kellene nézni.
HR24.hu
-
GAbre
veterán
dx 11.
Ablak mód.
Autó pagfile.
uplay reinstall.
V-sync on
rivatuner off.Sajnos 1ik se használt.
Bár dx 11-be legalább nincsenek fps droppok.
Egyéb megoldás esetleg?
naplófile:
Leállt az Asztalablak-kezelő folyamat (kilépési kód: 0x000000ff)Avatar
-
zseko
veterán
Úgy tűnik, hogy nekem csak és kizárólag Windowed módban hajlandó működni a VSync, sehogy máshogy, akkor viszont nagyon pöpec simán fut. Így viszont ugye az alap win felbontás határozza meg a játék felbontását, is. Tehát ha 4K-ban akarok játszani, akkor az asztal felbontását kell 4K-ra tennem. Hát, érdekes egy program...
(#5001) TXT A kuka az a V így hirtelen ahogy emlékszem, szétszerelés meg valami Deconstruct, annak nem tudom a gombját.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
TXT
őstag
válasz Anonymus23 #4971 üzenetére
Hat nekem a TAB-ra nem csinal vele semmit, hiaba jelolom ki az Inventoryban “kukanak”.... Mit csinalok rosszul? Vagy ezt a bazison kell csinalni, vagy mi? Amugy nekem az Inventory is alapbol a TAB-bal jon elo. Akkor is TAB a “szetszereles”? Nem vagom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest