- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz NoOne1976 #4183 üzenetére
Te aztán kiragadtad a lényeget!
#4184) bombibmw: bizony, amennyit onnan kiszedett, az szép mennyiség volt.
(#4186) fuvi: azt nézem én is, hogy aprón hátha van jó áron, mert a uplay-es azért sok na.
(#4188) akoska07: nem tudom, h mennyi bug van benne, ami zavaró, vagy mennyi glitch. Előző részében jó párat kihasználtunk mi is, de borzalmasan monoton volt, ellenben fejlődtünk, mint az állat!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
RazoR
veterán
A standard is éjfélkor indul?
-
fuvi
senior tag
válasz #75376384 #4187 üzenetére
Space Shuttle keychain can be found in the Air and Space Museum.
via reddit
kommentekben írnak még mást is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jahh én is,majdnem minden reggel.
Mindketten ugyanazt mondtuk ezért nem is vettem meg én sem.
Van sok javítani való a játékban és valóban nem ér ennyit.Mire értelmes ára lesz addigra talán rendbe is rakják a játékot.
És semmiről nem maradunk le.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
Talált már valaki kulcstartót? Azt a fityegőt a táskán.
Milyen formában dobálja a gép? Ugyanúgy valahonnan lootolható? Vagy mit kell nézni? -
nak0n
aktív tag
Miután kitakarítottam az első zónát, meglett mind az 5 control point, újra nekimentem a Grand Washington Hotelnek, lvl7-en. Vagy én voltam nagyon béna, vagy ilyen furán skálázódik, de vagy 20 alkalommal megfeküdtem sima normál fokozaton.
-
prokxy
veterán
válasz akoska07 #4180 üzenetére
Pedig sokat DZ-ztünk sniper-rel együtt és alsó hangon 2x annyi időt tolt bele, mint én. Meglepett, h nem akarja megvenni, de igaza van, el vannak szállva azért a 28e Ft-os ultimatemegaszuper verzióval, meg az alap is 20 körül mozog PS-en, ehhh...oké, de ez mégsem egy single GoW - ami epic -, a multival meg úgy alapból el lehet több 100 órát lenni.
LAzul: eggyel több ok, h PC-re vegyem meg!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
Sniper nem jön egyhamar.
Egy véleményen voltunk legutóbb asmikor együtt játszottuk a Div1-et.Ő is kipróbálta a Div2-t és ő is azt mondta ennyit nem ér a játék.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
prokxy
veterán
Srácok,
PS4-en a share play megy? Magyar acc mind2.Ill. lazul, Te hol tolod most? PC, PS?
Sniper_hunról tudsz vmit, h visszatért-e PC-re?
Agyalok, h hová vegyem meg!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
duvi
nagyúr
Csak én nem találom, vagy tényleg nincs FOV állítási lehetőség?
-
sagem
addikt
válasz Aventador91 #4135 üzenetére
Ez annak fényében furcsa, hogy a pontosan ugyanezt a stílust képviselő Anthemmel meg elégedett vagy, pedig az kb. fele ennyit nyújt..vagy még annyit se. Kinek mi jön be, ízléssel nem lehet vitatkozni, de kategóriájában uralkodó a játék, azért volt vele kapcsolatban lelkes a TheVr is meg úgy általában mindenki, aki szereti az ilyesmit
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Nutriel
újonc
Sziasztok !
A frissen és (az eddig) legminimálisabb létszámmal megalakult Stormcorner klán várja a jelentkezőket/érdeklődőket...ha már van ez a klánrendszer,használjuk ki.
Különleges elvárásaink nincsenek,ha szeretsz Ramboként játszani,az sem gond,legfeljebb mindig kiröhögünk;előbb-utóbb úgyis megunod.Szinttől és a játék verziójától függetlenül (sima,gold,ulti,stb..mindegy) várunk,különösebb megkötésünk nincs.
Cél (nekem legalábbis) a 8 fős raidek klánon belüli megismerése/végigjátszása.
Amennyiben szeretnél csatlakozni, keress bátran itt,vagy in-game Nutrielt illetve MancuniaH-t. (PC-n).
További szép napot és jó játékot mindenkinek !
-
Bird
addikt
válasz -=Jam=- #4172 üzenetére
Van rá issue is, megpróbálom.... Este 9 után játszhatatlanná vált, 5-10 fps-el rohangásztam amíg meg nem untam. Reset és újraindítás is megvolt konzol és router oldalon is.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gubu0101
veterán
-
Egonyolc
aktív tag
válasz micafighter #4164 üzenetére
Harmadik küldetés --> harmadik officer (valaki magyarul?) --> Dz bevezető küldetés
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Gtaati
őstag
válasz micafighter #4164 üzenetére
Helló!
Köszi, ránézek munka után, hogy hogy állok a fő küldetésekkel
-
nmy1212
aktív tag
válasz Anonymus23 #4158 üzenetére
Nekem levonták a Gold árát, de se pénz se játék nincsen.
Nagyon nem akarnak mozogni. 2 nap alatt sikerült eljutniuk addig hogy valaki magára vette a ticketemet...
Szóval ja, elég sok lehet a sz*r most náluk. -
RazoR
veterán
Én arra vagyok kiváncsi, hogy mikortól lesz elérhető a Year one pass külön és mikortól lehet ha úgy van upgradelni a standard-ről?
-
Xorith
tag
Hát jó lenne ha csipkednék magukat.
(Mégis eljöttem szabira és azért na. Már jó lenne tolni) -
Anonymus23
veterán
Jó kérdés, szerintem túl vannak most terhelve egy kicsit.
Pl tegnap előtt írtam egy ticketet, tegnap sikerült megoldani, beírtam a tickerhez, hogy megoldottam, azaz nem lezártam, hanem csak egy üzenetet írtam, 5 perc múlva jött az email, hogy örülnek, hogy megoldódott és hogy akkor lezárják a jegyet.
Addig persze semmilyen reakció nem volt;) - The Power of the Light Side
-
Xorith
tag
Írtam ticketet mert mégis a Gold-ot venném meg, de a standard már megvan és így nem tudom megvenni a goldot. Vajon mennyi idő lehet mire törlik a preordert?
-
L_ajos
őstag
KisCsajszi ügynököt is megtaláljátok - vegyetek fel
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Anonymus23
veterán
Jut eszembe, akik előrendelték, és már megvolt mindhárom játék, kaptak már valamilyen infót, hogy mi is az a speciális ajándék?
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Ha ultimate verziod van akkor bemész a stashba és feloldod őket.
A második lehetőség a Vzarmo által írt gyűjtőgetés.
A harmadik pedig a karakterlapon bemenve az Ubi botba veszel, de nincs értelme.
Végül pedig két ruházat megvehető a clubban uplayért, ha jól emlékszem 50 az ára.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Lefty
addikt
Ruhakat honnan lehet szerezni? Ugyanabban vagyok amiota a karaktert letrehoztam. Mert most ilyesmik nem esnek.
-
arnikusz
veterán
válasz GamerQueen #4144 üzenetére
Olyan harci festés mint az enyémen vala az Svarci féle Commado design.
Egyébként eléggé elhanyagolt a kaukázusi típusú karakter megjelenítés, annál inkább az afro, ázsiai stb.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Jönnek a Hiénák és leabuzálnak.
A két kapott exotic fegyverből a shoti (Lulu) használhatóbb és a szintekhez igazítva van a blueprintje, tehát akár másodlagos fegyverként mobokra jó lehet.
Viszont most azt írta ki, hogy egyszerre 1 exotic fegyver lehet nálad, gondolom a 30 szint utáni specializált fegyvereddel nem fog összeakadni.Mindenkinek jó játékot.
GamerQueen hajrá, de vadítsa cseppet az Agentje kinézetét.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Nagyon tetszik a game, de este laggolt mint állat.... Mi lesz 15-én?
-
törölt tag
válasz Aventador91 #4135 üzenetére
Aki szereti ezt a stílust az a yt-s vagy bármilyen megmondó emberek “véleménye” nélkül is szeretni fogja. Volt rá két béta, így a grafikai babrálást kivéve be lehet lőni, hogy kb mire számítson most a mezei player most a teljes. Az általad linkelt megmondó emberrel is az a baj, neki nem tetszik a stílus. Akkor faszé’ osztja róla az észt?
Mindig is irigyeltem egy picit azokat, akiknek ennyi idejük van azzal foglalkozni, amit nem szeretnek. -
törölt tag
válasz Aventador91 #4127 üzenetére
A játék egy fedezékrendszert használó tps, ami rpg elemeket tartalmaz. A te logikádat követve bemehetnék mondjuk a hearthstone topikba és leírhatnám, hogy azért nem tetszik a hs, mert egy kártyajáték.
Ha az alapokkal van bajod akkor ezt nem neked találták ki. Az pedig, hogy szerinted “mennyit kell lőni az emberbe” tökéletesen mutatja, mennyit játszottál a játékkal.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #4121 üzenetére
Két alt hely van, viszont az alton belül lehet hozzáadni loadoutot. Az én Wolverine szakállas altomnak csak a haja gáz, de ott van a maszk helye most még üres. Megnéztem a nöj karaktereket, de nem az én stílusom. Ma megint egy küldi, meg feloldom a DZ-t
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sittes79
addikt
válasz Anonymus23 #4126 üzenetére
Igen, de most már jó egy restart segített.
-
Dizson
tag
válasz Aventador91 #4127 üzenetére
Mert az e fajta játékokat az rpg elem tartja életben. Vedd ki a számokat a tárgyak mögül és hirtelen egy csutka üres játékot kapsz. Így viszont az emberek újabb és újabb tárgyakért játszanak a nagyobb számokért. Valjuk be a divisiont nem a sztori viszi, meg mert annyira egyedi harcrendszere lenne, hanem a "lootbox" karakterépítős rendszer pl egy uncharted szériával szemben, ahol szimplán csak jó az egész. Szerintem is elég gáz ez a rendszer de sajnos ez van már a legtöbb modern játékban.
[ Szerkesztve ]
-
EFRM
tag
na emberek spoiler nelkul, bocs ha "vótmá" de div1 playerek; az AGENT EDWARDSos sidemisssiot, mindenkepp csinaljatok majd meg D OMG WTF azt hittem beszarok
-
-
Aventador91
őstag
1:55-től division gameplay [link]
ez az egyik amiért nem tetszik a division széria, a másik hogy milliót kell emberbe lőni (anthemben is, de ez a játék "realisztikusabb", miért nem oldják meg máshogy a nehézséget?
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Első tapasztalatok a játék kapcsán kb. 5 óra játékidő után: Nekem egészen bejön a játék menete, grafika, illetve a harc stílusa. Ami számomra nagy negatív, hogy nem megy a 2x1080 SLI ez nagy szomorúság. Olyan mintha nem is támogatná a játék.....
Más: Valakinek sikerült a Dz-t aktiválnia? Vagy mi szükséges hozzá?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem akartam megint női fő karaktert, de csak ott tudtam emberi arcot csinálni. Szóval folytatom az első részben elkezdetteket. Ennyi gnómot a férfi szekcióban szörnyű...
A fül méret állítható volt, de szerintem a fej típushoz is kötve van, mert a legkisebb is a fej harmadát elfoglalta egyik esetben.Ez az intro pedig. Kész vagyok annyira jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
+ a szemöldök, orr, száj nyújtása is állítható. Simán letudsz gyártani egy Jar Jar Binks-et
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
malacka87
őstag
Uplay appban miért nem lehet megvenni a játékot? Valami piros üzenet volt alul.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
törölt tag
10 féle szakáll, 40 féle kar tetkó, de sehol egy borosta. És miért van minden karakternek ekkora füle? Ubi pls...
-
용 Bob
senior tag
Nekem számolja és egyet már be is húztam. Viszont über módon elkezd szaggatni mikor megnyitom a club challenge menüt
BTW nekem ma 8. szint fért bele 3 órába
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Lefty
addikt
Jaj de hianyzott mar ez gyerekek, reg letettem az elso reszt. Nekem eddig nagyon bejon az egesz. Betahoz kepest csomot csiszoltak rajta, grafika is rendben van abszolut (ps4).
-
addikt
A weekly challenge-ket számolja valakinek? (jól el van rejtve az unlock menüje a küldetésektől jobbra lévő fülön)
-
SütiGTi
senior tag
Xbox-on probaltam klant nezni de nagyon nem akar mukodni. Masnal megy?
-
Pcgamers
tag
CDKeysen rendeltem elő a játékot, én Pc-re barátom pedig Xbox-ra. Mindketten a Standard változatot.Ő már megkapta én meg nem. Látszik már itt is a Ubisoft bekeményitése.
-
xyvalaki
aktív tag
Eddig 3x fagyott le a játék. Aztán pár másodperc múlva összeomlott és jelentés. Minden esetben az összeomlás elött a GPS vonal elkezdett vibrálni.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
törölt tag
Akinek esetleg bejönnek a zenék. Spotifyn fent van a hivatalos album. Eléggé adja. Bétában már hallottam, de nálam a hülye nevű “Junior” az abszolút kedvenc. Már-már Ferro szint az előző részből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest