Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
PTS-en bekerült egy ilyen funkció. Lehet majd menőzni
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #7993 üzenetére
Látod, az meg nekem volt meg ki tudja mióta. Amikor beléptem lekraftolni a +20as tárat akkor vettem észre, hogy vagy 10 módosító van ott "kraftolatlanul". Többek közt az LMG tár.
Nem lehet, hogy a lvl4 CP mégis ad blueprintet, annak ellenére, hogy nem ír ki semmit?
Én az elmúlt 2 hétben jó pár lvl 4 CPt megcsináltam csak úgy poénból de sosem néztem rá a kraftolásra. Nem volt felkiáltójel, csak ott voltak a BPk.;) - The Power of the Light Side
-
Krissz1983
aktív tag
Jo reggelt srácok.
A Nemezishez szükséges második alkatrészt ugye csak invaded strongholból lehet kiszedni?
Illetve a bluprint akkor jön amikor az összes alkatrész megvan hozzá?Give them nothing but take from them everything
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #7989 üzenetére
Nekem már majdnem az összes mod blueprint megvan, de persze pont ez a kurva tár hiányzik És ez a 2 heti sem adta be...
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Nekem az a millio kredit szurt szemet Nekem 5-6k korul szokott lenni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
TommyS_27
senior tag
Lucky! Bezzeg nekem a +35 LMG tárat adta!
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
arnikusz
veterán
Idő és alapanyag függvényében folyamatosan változik, meg ja esik jobb csere, különösen a kesztyű talentje még az SMG buildről jött, meg M249 helyett M60 láthatóan nagyobb sebzés, a módosítókkal most kapott még skill powert, de az LMG sebzést adók a másikon vannak. Anonymus csak hardon csinálom egyedül, a Bountykat viszont Challenge egyedül simán hozza.
A kesztyű lemaradt, majd jövő héten jön a fejlesztett változat, mert a havi tárhelyem bételt.
A Chatterbox "használata" is sokat segít amikor equipp, töltény mindig pereg az LMG-hez.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
marky1970
tag
-
regener
veterán
válasz ScomComputer #7977 üzenetére
Hát... Nem
-
ScomComputer
veterán
Akkor ezek szerint fasza minden igaz....1 perc és in-game vagy?
-
Gubu0101
veterán
Van még a "sasszézós" hunter,amit már nem tudom melyik épületnél lehet előhívni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
GAbre
veterán
Esetleg próbáld meg vkinél.
Anno 1ik barátom jött rám,és úgy öltünk meg 1et.
Ahogy írtam,nekem aktiválódott,de viszont hunter,se a contol pont tetején,se a kisháznál nem jelent meg már(a kis háznál lévőt többször leszedtem,de semmi.A konténeres volt,aki csak néha jelent meg,és nem is mindíg lehetett megpróbálni leszedni is.Értem:Akkor ubisoft ticket sajnos :S
[ Szerkesztve ]
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
Az a nagy büdös helyzet, hogy a UBORKA nem vágja, hogy mi a baja nagyon sok embernek és betették ezt a lehetőséget az utolsó GHOST Huntert, hogy elő tud csalni egyszer és kész ! De sokaknak még sokkal több kulcsuk hiányzik és ők mint én nem sokat segít ez a dolog ami csak egyszer működik !!!
Localmester
-
-
ScomComputer
veterán
Hali..a tegnapi update,hozott valami "go to in game" gyorsulást....thx..
-
GAbre
veterán
Akinek nincs meg az utolsó hunter esetleg próbálja itt.
Ezt a helyet nem írták sehol,és bumm 1x csak itt volt hunter
Mondjuk nagyon nem vágom mi ölt meg.
De legalább meglett másodszor[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
némi guide weapon skinek gyűjtéséhez.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
szuper, akkor legalább tudok egy emberről, akinél megy eléggé kompikált kártyám van, meg régi is, kevés mérnökórára fordítható szeretet jut már neki a gyártótól, szóval én annyira nem vagyok annyira meglepve azon, hogy nálam ez a szitu.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Madoc
veterán
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
A linket néztem és a huntert már megöltem ott egyszer és töle eset a 7 kulcs !
Kellene mág egy külcs !
Van még hunter amit elő lehet hívni ?
[ Szerkesztve ]
Localmester
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #7947 üzenetére
dx12ről én is hamar lejöttem, ahhoz képest tegnap volt csak két akadásom, ami viszont esélyes, hogy shader újrafordítás miatt történt.
-
-
Local
csendes tag
Sziasztok !
A Hunert kulcs problémát orvosolták már ?
12 maszk van meg, de csak 7 kulcsom van.
Köszi a válaszokat előre is !
[ Szerkesztve ]
Localmester
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #7945 üzenetére
A természet tudományi múzeumban, (a mammutos) van egy nővér, annak lehet adni, aztán ez a nővér megjelenik talán a Theaterben (vagy Campusban), ott is lehet neki adni még egyet, de hogy mi haszna van az még nem derült ki.
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #7946 üzenetére
~10 lap fixen megjelenik amik rögzítve vannak, meg maximum +5 lap szokott lenni. Azt néztem már, hogy olyan 2 GB-ot eszik memóriából.
De mondom nekem nem is fagy mióta visszaraktam DX11-re, és az akadások is eltűntek amióta azt a memória tisztító progit használok (amit elvileg beleraktunk az összefoglalóba is, egy reddit threadet linkelt be ide anno valaki). Meg be van állítva asszem 20 GB virtuális memória is. a mikro akadások és a nagyobb 1-2 másodperces akadások is megszűntek.;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #7943 üzenetére
mondjuk a chrome 300 nyitott lappal nem az a memóriakímélő fajta.
persze nem tudom, hogy ilyen típus vagy-e.
megnézem én is majd, mennyire telíti a ramot. különösebben nem zavar, amíg nem fagy miatta a játék, mert azért van, hogy használva legyen.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Most se dobott tidal bsav sample-t.
Kéne nyitnom ticket-et akkor ubin...? :/[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Amíg nem indítom el a játékot semmi sem eszi a ramot
Legalábbis nem ilyen mértékben.Ami szokott futni mellette:
Chrome
Excel
És semmi más azon kívül amit a gép elindít, hardware kezelők: alaplap, VGA, Egér, Bill, nyomtató, egyéb kliensek: Uplay, Eset, Malwarebyte meg még 1-2 program és ennyi.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
addikt
válasz Anonymus23 #7935 üzenetére
Ott valami más megeszi nálad a ramot, 32-ből sokkal többnek kellene maradnia.
Alapból 6,5-6,7GB-ot használ a W10 (nálam, nem kevés elinduló programmal, driverrel), egy 8GB-os virtuális gép elindítása után 15,6GB, Div2-vel 21-22GB a max., így marad még majdnem 10GB szabadon. 2x 8GB-os vituális gép + egy játék mellett fogy el kb. a teljes fizikai, bár más kérdés, hogy úgy már játszani sem lehet, mert a 8 mag/16 szál sem elég ezekre együtt (nem használom így, de volt már rá példa, hogy véletlenül a háttérben maradt a 2 virtuális gép játék közben).
-
LÁZ
addikt
válasz Gubu0101 #7937 üzenetére
akármi nevesített boss-ok adják
legegyszerűbb a fehér ház előtt intézni
, és mindig más kártyát dobnak, ergo az összes többit is össze lehet szedni hamar./kb ahol kezded a játékot, a kis tó után a tűzoltó autónál/, ott mindig flangál egy brigád /ha nem halsz meg kb fél órán belül a játékban, utána ott spawnolnak/ [ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
BRABUS113
aktív tag
Mióta bugos a hive inkább használom a healelős drónt és a launcheres healt, így ezzel szépen lehet tartani az életet, de ha nem figyel az ember, akkor fekszik.
A fentiek miatt kicsit át is alakítottam a buildemet, sokkal jobb lett, mint az előző.
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
Gubu0101
veterán
Amúgy a Commendation-s nézzétek,mert nálam az is bugos,nem jelzi ha valamit teljesítettem felkiáltó jellel,csak mikor végig nyomkodom akkor jelenik meg,amit már teljesítettem és felvehetem a pontot.
-
Gubu0101
veterán
-
GAbre
veterán
Rossz a ping?Vagy mi a baj?
Jó mondjuk fél éve lassan van digim,addig 30-as invitel volt,de azzal se volt gond(no persze torrentezni nem kellett).
Most azzal sincs gond game mellett se.
Gondolkoztam én is még 16-on,de sokallom rá,nem nagyon van értelme szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Legalább van időd eldönteni, hogy akarsz-e vele igazából játszani vagy sem
Én most vettem a gépbe +16 GB RAM-ot (fele annyiba került most mint jó pár hónappal ezelőtt az első 16 GB), túl sok változás nincs, de ezt is képes teleírni a rendszer, igaz, hogy amíg csak 16 GB volt benne, addig a takarító program 50-60x is takarított 2 óra játék alatt (1 GB-os határnál), míg így 32 GB-al, tegnap ~3 óra játék után megnéztem és 5x takarított (2 GB-os határérték volt beállítva).
Nálam nincs semmilyen akadozás meg ilyenek, 16GB-al sem igazán volt, ha ment ez a kis program.
Engem egyedül a net szívat, de ez már nem fog változni amíg nem lesz végre optika.;) - The Power of the Light Side
-
GAbre
veterán
3 perc 10 körül volt eddig is.
Már az is sok volt.
Sajnos nem találtam videót,hogy béta meg patch előtt mennyi volt a betöltés.
De sokkal jobb.
Minden esetre ez az eddig LEG "-jobb" játék , nah jó a legtöbbet betöltő játék.Én speciel még nem vártam ennyit 1 játéknál se 3 percet.
Nem baj,ha lassú vagy,de mellette hibás,bugos isAvatar
-
Pferi
senior tag
Egy 512 GByte-os ssd-ről a teljes játék indulása 3p 56 mp...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
TTomax
félisten
Hát én semmit nem vettem észre,hive bugosabb,létrára félek felmászni direkt kerülöm őket,töltési idő kb ugyanaz tehát nyugodtam megebédelhetsz,talán kevesebb a lag ha host vagy simábban fut,cserébe viszont a hang brutálisan csúszik ismét,van hogy annyit hogy el is marad vagy éppen nem is volt,a loot az ritka de legalább jó x@r.Mit ne mondjak kb semmi nem történt kliens oldalon,de ne is várjunk csodákat egy pre alpha játéknál ugye,ubisoft így szeretlek,az első résszel ilyen téren azért kevesebb gond volt legalábbis nálam,át is nevezhetnék a játékot Division 1/2-re...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
regener
veterán
Nekemis lassabb, csak nemrég értem haza így most tudtam megnézni
-
barcabome
aktív tag
Sziasztok Ügynökök!
PS4-re keresek játékostársakat.
Akinek van kedve co-op-ban játszani nyugodtan vegyen fel. Késő délután-esténként max 23:00-ig vagyok hétköznaponként. Hétvégén gyakrabban.
Még nagyon a játék elején tartok, de az első részben több száz órám van és hosszú távra tervezek a játékkal. PVE és PVP-ben is benne vagyok.
Mikrofon néha van, de többnyire mikrofon nélkül tudok jönni. Akiket ez nem zavar, várom jelentkezésüket!
Ui: Alap játék van meg csak, most sajnálom a year 1 pass árát kifizetni, de később tervezem beszerezni, ha lesz értelme. DLC-khez való korábbi hozzáférés nem érdekel, viszont úgy tudom lesznek olyan mission-ök, amik csak year 1 passal lesznek elérhetőek. Szerintetek pár hónapon belül várható rá akció a Store-ban?
PSN id-m: bomeHUN90
-
regener
veterán
Elvileg csináltak valamit:
Maintenance - April 25th, 2019
Greetings Agents,
The servers will shut down for a scheduled maintenance Thursday, April 25th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 00:30 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.
Fixed an issue affecting slow loading times on PC.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division 2 Team -
-
TTomax
félisten
Most akkor... most jött egy cirka 60megás patch,változott valami?Hive javítva?Létrabug?Hosszú login?Vagy valami történt itt egyáltalán?Mert én nem nagyon látok semmit...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kiserik
senior tag
Őőőőő.... (#7704) arnikusz
[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
aszongya vmi reddit poszt h a szinházas heti projektért 20as 5.56-os magazin recit kapott
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
az már napvilágot látott, hogy egy tárgynál van egy pont pool, amit felhasznál arra, hogy elossza a tulajdonságok (pl. health on kill) értékei között.
ezek az értékek számítanak jónak/rossznak/kiválónakHP - Health (points)
BA - Bonus Armor
HoK - Health on Kill
CHC - Critical Hit Chance
CHD - Critical Hit Damage
CDR - Cooldown Reduction
AWD - All Weapon Damage
WtD - Weapon Type Damage (pistol dmg, etc.)
HSD - Headshot Damage
DTE - Damage to Elites
HZP - Hazard Protection
SP - Skill Poweraz arialdi és az alps brand szettek a kevesebb rajtuk lévő tulajdonság miatt esélyesebbek arra, hogy magasabb értékeket kapjanak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
meg akarták, de nem jött be. néhány embernek segített egy kicsit, de általában nincs változás.
@-=Jam=-: [link] ezt nem kéne a raiddel egyszerre kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
És ez az 5 perces belépési időt se lehet megoldani?nem hiszem el baszki
BT: wersoo#21211
-
RazoR
veterán
Pletykálják, hogy az új DLC-ben a
megyünk...Pentagonba -
Mr.Franczy
aktív tag
Pedig, olyan jól indult minden.......... aztán a játék, öntudatra ébredt, s elfelejtette, hogy mi akar lenni!
Gazember
-
LÁZ
addikt
jól sikerült a peccs, olyan lagg volt az imént, hogy öröm volt nézni, most meg már a szerverek se mennek
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
fuvi
senior tag
jól látom redditen, hogy a heti invaded rotáció random lett az első 3 hét után? sajna kihagytam első héten egy Nemesis részt, és ha jól látom várhatok még akkor vele pár hetet
-
Madoc
veterán
Patch volt ma amugy valami, vagy semmi változást ne keressek az ujabb invaded küldiken kívül. Utóbbi 4 napba csak 15-15 percet voltam játékban , unalomba fulladt hamar.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Gubu0101
veterán
Sikerült 5:50 helyett 4:29alatt betölteni a játéknak Alakul
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #7901 üzenetére
Az nem vala kompletta leírás, mert kimaradt a pontos térgeometriai helymeghatározás, valamint a követendő Agenti harcmodor.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest