Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Wow, ez nagyon jó hír. Nekem is gen3 Wall Connectorom van, perpill csak 9kW-ig tudom elengedni, de az idő 9x%-ban mehetne simán 11kW-al is. Ahogy nézem egyelőre csak ezt a Neurio W2 power metert támogatja, ami jó drága, és beszerezni is nehéz. Mivel faék RS485 kommunikáció, ezért remélem a kínaiak gyorsan lépnek
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
Kapanyél
őstag
> A téli fogyasztás 15-20% alatti növekedést hoz - hülyeség a 40% nálad
Hogy mi?
Miután asszony kiáll a melegből, előfűtve az akku és az utastér, elindul a munkahelyére, lemegy a szokásos 10%, majd fél óra múlva már 3-4%-kal kevesebbet látok az appban.
További 1-2 óra múlva újabb pár százalék hiányzik és persze megjelenik a kék kis sáv.
Összességében a 10%-os út az indulási időpontjára 20%-ba kerül. Télen.
Nyáron nem.
Ezt nem tudom, hogy vagy lehet magyarázni máshogy...Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Balázzs
senior tag
Fali töltő gyárilag hibás volt, 3 fázis bekötése ellenére nem érzékelt csak egyet és alapjáraton is zúgott. Külföldi fórumokon olvastam, hogy a zúgás még normális is lehet, majd szoftverfrissítéssel megoldják, de villanyszerelő szerint ez inkább hiba. Bevittem, csere, azóta
az újjal nincsen gond, tölt szépen ahogy kell.Bekötési papíron inkább az lehet zavaró, hogy honnan akarod bevezetni a kábelt, de a papírkája szerintem szépen mutatja, mit hogyan és hova kell kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest