-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz elfelejtette #8000 üzenetére
Úgy tudom,hogy pl a Nova Prime-ben is a Nova-beállitás-képernyőbeállitás menüben lehet a googlekeresőt leszedni az asztalrol.Simán nem tudtam kidobni.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
SUPREME7
addikt
Köszi, mint mondtam tisztában vagyok a D9P-vel, és közben rájöttem a hibámra. Eddig úgy csináltam, hogy ApkMultiTool-al szétszedtem, és a projects mappába módosítottam a képeket, amit kellett megpatch-eltem, és simán visszapakoltam-lecseréltem az eredeti apkban és egy update.zip-el felflasheltem a helyére. Ez volt az egyetlen ami hibát generált. A megoldás végül az lett, hogy multiapktool-al összeraktam az új apk-t, és az abban kapott activity_title_bar.9.png -t kiszedtem, és így visszaraktam az eredetibe. Gyanítom az apkmultitool tömöríti valamennyire a képeket és ezért nem ízlett neki ahogy én megoldottam. Csak így elég időigényes a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
launcher van, igaz...
Sikerült eltűntetni a google search bar-t legfelülről, de ahogy írtam nem hagyományos widget volt, hanem valami rejtett applikáció.
Ezért nem lehetett mozgatni, se semmit csinálni vele. A képernyő azon részére nem is lehet widgetet tenni.
- Most már csak az a kérdés hogy akkor hogy tudok oda bármit tenni? A képernyő ezen területét minek nevezik, hogy keressek rá?(Azért köszi videót. Ezekre azért már én is rájöttem,....igaz nekem más (hasonló) mint a videón (Android ICS).)
Most már ott tartok hogy status-bar-t szerkesztek (lehúzhatós redőny), meg a home screen tetjén az állapot sort...ez launcher-t próbáltam, az szép, de eltűntek vele a választható widgetek, amik az appdraw wdigets tabon voltak....
nova: cube hatás nekem nem jött be.- Boldog lennék a gyári launcherrel, ha sikerülne olyan szintű órát mint ami a lock-screen-en van, kitenni legfelülre ahol a google search volt, vagy egy Elixir2 állapot sort.
Mekkora egy ilyen kiterjesztett háttérkép méret-aránya? Két képernyőnyi? (fontos lenne, hogy pixelre megtudjam vágni PS-ben)
Kersetem képet a telefonon (gyökérkönyvtár, root, all sub folder) de semmit nem talált. Nem tudom milyen formátumban és hol tárolja a telefon a gyári háttérképeket.
- Mindenesetre ahogy néztem nagyjából szélesebb mint hosszabb, azaz ha tényleg két képernyőnyi, akkor 16:9->18:16 lesz az aránya? Ez esetben nekem 960*540->1080*960-asat kell vágni?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
fo_di
őstag
válasz SUPREME7 #8003 üzenetére
a ninepatch compiler, amit linkeltem, megcsinálja azt, hogy a kicompile-olt apk-ból ha megszerkeszted a ninepatchet, majd azt átküldöd a programon, simán zippel visszahúzhatod volna az eredeti apkba az új képet lecserélve a régit
a compileredben meg szerintem lehet állítani a zipalign, tömörítés meg png-tömörítés szintjén (system fájlokat érdemes tömörítés nélkül compile-olni, különben jöhetnek a hibák)darvinya: a system fájlok nem aláírtak (tehát a framework, systemui, stb). a ninepatchet is minden további nélkül lehet bennük szerkeszteni, csak a legtöbb apk compiler nem csomagolja vissza a ninepatchet, ezért azt a végső compile előtt vissza kell csomagolni, onnantól azt csinálsz az apkval, amit akarsz
Jazz: ha mozog a háttérképed, akkor 2x-es képernyőszélességűre vágd, ha nem mozog, akkor szimpla méretűre
[ Szerkesztve ]
-
Dotcom
aktív tag
félrerment, bocs
[ Szerkesztve ]
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
punky10
addikt
Nem tudom,milyen gépet használsz,gyári ICS-n valoban nincs ilyen funkcio.Csak azért kérdeztem,mert találkoztam már olyannal,hogy telon vagy tabon gyárilag volt telepitve a stock launcher helyett más(pl Alcatelen SPB Shell,illetve láttam már Holo launchert alapbol telon is...)
Widgetet mindegyik launcher tud,a Nova is,sőt az átmeneti animácio is kikapcsolhato.Én megvettem a Prime-t,ott többféle közzül lehet választani,de én is kikapcsoltam.Egyik sem olyan sima,mint a Go animácioi...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
Én még csak most kezdek belemerülni a témázgatásba, ezt tegnap dobtam össze unalmamba. Lesz még jobb is
Nova Launcher, Fancy Widget, DigitalClock, s pár + extra ikon
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Meg kaptad fentebb a választ. Gingerbreadre GO, ADW és Holo. A Go fejlődik a legjobban, az ADW-t már egyáltalán nem frissítik és a Holo-t is szokták néha javítgatni. Én GO-t használok, de egy régebbit, mert a legfrissebbnek kibanagy a memóriaéhsége és a telóm(Galaxy Ace) nem nagyon bővelkedik benne.
-
tomi0816
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok (csak olvasgattam) a homescreen alakításában...
Ti is úgy csináljatok mint a topik elején leírtakban? apktool-al, Android SDK-val meg Java JDK 1.6-al? vagy már van másik megoldás?
Sony ericsson-om van rajta real ics lite rom és most raktam fel az apex nevezetű lauchert és úgy gondoltam hogy alakítok a kinézeten
szóval a segítségeteket szeretném kéri és tanácsot -
-
fo_di
őstag
válasz tomi0816 #8030 üzenetére
megfelelő live wallpapert kell letölteni a play store-ból és beállítani háttérképnek, ami oldalaként más hátteret tud beállítani
pl. multipicture live wallpaper, vagy más hasonló programok garmadája -
tomi0816
tag
Köszönöm a segítséget
-
tomi0816
tag
és milyen méretű képet válasszak háttérnek?
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
SUPREME7
addikt
Picit mókáztam ma ezzel a MinimalisticText cuccal. Nagyon bejövős + kis ikoncsere és egy MissedIT! És íme:
Még a statusbar iconokat megdolgozom egy kicsit és azt hiszem ez így marad egy darabig
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nanotech Theme:
-
volvoguy
addikt
Nem próbáltátok még a Widgetlocker-t és a Nova Launcher-t együtt? Van köztük integráció (mint a Go EX esetében?) Jobban működik a Widgetlocker a Nova-val mint más Home alkalmazásokkal?
(A Widgetlocker-t már megvettem...és lehet a Nova Prime-ot is megveszem..)
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
SUPREME7
addikt
Csiszolódik
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest