- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Az új MIUI Lockscreent be tudom lőni LauncherPro alatt? :/
Nagyon nagyon bejövőőős..Illetve valami ICS jellegű téma hozza? :S
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Mano_01
aktív tag
válasz ducsidu #6182 üzenetére
Szép
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
royalka
őstag
Ahogy íjátok nekem se mundig pörgős a go. De mivel már régóta használom ezért marad.
Valmi javaslatotok nincs ICS beütéses ikon pack ügyben? Valami minimál érdekelne. Vagy már az is jó volna ha kék lenne.Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
negatiw
tag
Nem tudjátok,hogy az ICS Launchernek van valami különleges erő igénye? Megvettem a feloldó skint,de lefagy. Huawei x3 Ideos.
-
-
bostone
addikt
Keresek egy egész képernyőre is kipakolható, jól működő mail widgetet. Feltétel még, hogy több felhasználóval is megbírkózzon.
-
royalka
őstag
Nem szeretném hogy a home gomb azt csinálja. gesztussal szerettem volna. De kukába tettem a launcher pro-t és feltoltam a jól bevált gót , Igaz kicsit lassabb de legalább van gesztus. Azért köszi.
Ha meg tudok állapodni végre valamelyik romnál akkor vizuálisan is rendbe rakom már.. Mert mostanában naponta cserélte a romokat és igazából nem tudtam még magam befészkelni..Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
ducsidu
senior tag
Most
[ Szerkesztve ]
-
hedine
csendes tag
-
Weeman1
veterán
-
royalka
őstag
Sziasztok a Launcherpro-ban nincs olyan hogy gesztusok?? Go hoz vagyok szokva de ez van alapból ezen a CM-en... A lényeg annyi lenne hogy eltudja tüntetni az órát fentről de egy húzással vissza is tudjam hozni.. Valahogy megoldható ez??
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Sutee89
aktív tag
válasz half333 #6166 üzenetére
Ha sikerült feltenni valamelyik verziót, akkor a teló home gombját megnyomva elvileg feljön egy lista, amiben kiválaszthatod a Lightning Launchert. Ha nem, akkor a beállítások-> alkalmazások kezelése -> mostani launchert kiválaszt és alapértelmezések törlése. Ezután már fel kéne jöjjön a lista. Egyébként a Lightning Launcherhez le kell tölteni Play Store-ról a Lightning Launcher Setup és az LLW App Widget progikat, mert nélkülük nem sok mindent tudsz kezdeni vele.
-
hedine
csendes tag
nemrossz a lightning launcher :-) testreszabható
-
BiGGster
csendes tag
Hy!
SE Live With Walkman-em van. Szeretnék rá valami igényes témát kreálni, de nem igazán megy.
Valaki segítene, hogy sikerüljön valami jó dizájnt összehozni? -
Lasy
veterán
Addig addig gondolkodtam, míg lemaradtam.
Az enyém egyszerűen ilyen.
youtube videoDe van egy két kép is mert változott.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz half333 #6166 üzenetére
mivel készült hozzá Magyarítás is, így ajánlom figyelmedbe a
Magyarított Android alkalmazások [olvasd el az 1. hozzászólást!] topicot.
RootRulez-nek hála...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
bAtt001
addikt
válasz kiskaktusz #6161 üzenetére
a retro maradt, csak más stílusban
-
bAtt001
addikt
nem találtam a fórumban hirtelen ezt az oldalt hátha valakinek tetszenek ezek az iconok, ahogy néztem van jó sok jaku
-
RdsG
csendes tag
-
half333
őstag
Csak ez a themes van,de azzal csak interneten keresztüli témákat lehet beállitani,de ha letöltök egy mtz kiterjesztésű témát,azt h lehet beállitani?
-
ko9
addikt
válasz tootour #6141 üzenetére
Sajnos nem eléggé... Ha minden igaz forrást fogok cserélni, mert olyan hibák vannak amiket csak arra tudok visszavezetni, hogy a forrásROM nem tudja kezelni... Van ezzel még munka bőven...
Mindenesetre igazán nincs mit igyekszik az ember--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Tudtommal az általam készített MIUIv4-et használja. Egy kép a kezdőképernyőről:
Csak van ott, nem?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Zolás
addikt
válasz tootour #6131 üzenetére
Email + SNS? Nem SMS akart az lenni? Vagy van valami SNS üzenetküldő progi?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
half333
őstag
Ha nincs véletlen beépitett theme manager a miui romba,h lehet instalálni a témákat?
-
|AP|
veterán
Kár érte
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Z0C!
őstag
Motorola Defy (CM7.2 2.3.7) 1,1Ghz.
Launcher Pro Plus + Zimly Music + WidgetLocker----- www.zoci.gumroad.com -----
-
|AP|
veterán
Sima, alap calendar a miuiban. Még egy lockscreent találtam, ami megjeleníti a calendar bejegyzéseket, de azzal sem ment, úgyhogy lehet nálam van a gebasz (csak nem tudom mi)
Ha időm engedi a leírásod alapján szeretnék egy saját LS-t csinálni. Szeretném az időjárást és mondjuk 3 naptárbejegyzést kiíratni.Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
fatal`
titán
válasz balazsbence #6103 üzenetére
Mert nem jól mented el a png-t.
(#6116) Lasy: Megnyitni nyugodtan megnyithatja az IrfanViewval, csak ne mentsen rá, mert az nem kezeli az alpha csatornát. Illetve lehet vele alphat is menteni, csak sosem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
válasz balazsbence #6115 üzenetére
semmi, ugyanis ez nem bánt mást, és simán ki tudod cserlni, egészed addig, míg pl nem nyitod meg az irfanview-el.
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz balazsbence #6103 üzenetére
mert nem transparant -es progit használsz hozzá.
mint pl a paint.net olyan.+36702778032
-
fo_di
őstag
ha valakit érdekel, újra működik a miui weather
miui weather -
balazsbence
senior tag
sziasztok!
abban tud valaki segíteni,hogy ha átméretezek egy ikont,akkor miért lesz fehér a háttere?go launchert használok.
-
hazai
tag
Samsung galaxy mini
android 2.3.6. fut rajtaszia nekem ilyen mobilom van de sehogy nem tudom rárakni egy Beautiful Widgetet.
nem találok sehol de lehet hogy nincs.
esetleg ha lenne valahol és megadná a linket megköszönném.Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
royalka
őstag
Hali. Valami óra és aku jelzőt szívesen fogadnék...
http://db.tt/Ukt0lR7OLégy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.