- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Word topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Kriptovaluták és az adózás
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok Látom, zajlik itt az élet Nem voltam egy darabig, új lakhely, új meló, új teló
Most csak ilyen egyszerű vagyok:Akit érdekel: 88dv válogatott háttérkép, 1440x1280-as felbontásban, tehát NATIVE (görgethető háttér beállítás esetén, s ha HD kijelződ van. Ha nem, akkor méretezd le a kijelződnek megfelelőre, úgy lesz natíve.), ami miatt gyönyörű s tűéles a kijelzőn mind Válogattam vagy 3 órát a netről
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz garyarts #22419 üzenetére
Érzem milyen, én meg fotózom, s láttam már máshol feltűnni a képeimet, levágva róluk a logómat. De mivel én is közzétettem a neten, elfogadtam, hogy így jár aki a netre pakol fel Attól még tudtam hogy az enyém, nem zavart különösebben, még kissé büszke is voltam rá, hogy tőlem származik. Persze ha árulta volna (mint a te esetedben), azt biztos én sem hagyom szó nélkül...
Jóhiszemű lopás= felhasználsz a neten olyan szabadon talált dolgot, amiért később jelentkezik a gazdája...
-
törölt tag
válasz #14121216 #22417 üzenetére
Bocs, nem akartam személyeskedni, meg ilyen hangnemet megütni (épp jó kedvemben vagyok, munkahelyi/szolgálati ügy), minden tiszteletem a tied. A munkád nagyon jó, az is bizonyítja h elterjedtek a neten. ez van. Sajnos ezt nem fogod tudni kikerülni hogy ne bukkanjanak fel itt-ott, hisz amikor az ember alapanyagot keresgél (mert ugyebár nem mindfenki grafikus) amit épp letöltök pl egy mexikói oldalról, nincs mellé írva h lopott cucc, ne használd fel. Szóval sorry, sztem legtöbben jóhiszeműen, tudatlanul "lopnak" tőled...
-
törölt tag
válasz garyarts #22411 üzenetére
Már bocs, ami a netre kikerül, az jogilag is közkincs, szabad préda. S egyáltalán honnan tudjuk h eredetileg a tiéd??? S nem csak te is valahonnan "szerváltad"??? S ha a tied, s zavar hogy feltűnik máshol is akkor miért nem véded le??? Vagy egyáltalán miért tetted közkinccsé??? Miért nem zártad el otthon a számítógépedre, s nézegeted szabadidődben? És miért baj ha a Buzz-on innen-onnan összeszedett dolgokból a saját elképzeléseiket élik ki az emberkék???
Mert az más, ha levéded, ennek hangot is adsz, s annak ellenére használják fel saját nevükben. Vagy itt is ez történt? Mert akkor sajnálom, nem tudtam, nem volt mellé írva, h nem használhatom fel az alkotóelemeket máshol.
Amúgy én sehol nem reklámozom a nevem alatt, itt is kiírtam h a buzz-ról valók a hozzávalók. Amik meg nem, azokat csináltam én, vagy átültettem UCW-ről Zooper-re. Szval nem veszem magamra, remélet te sem
-
törölt tag
válasz zho-lee #22394 üzenetére
Mire milyen néven? :-) Nem konkrét néven találtam őket, hanem Buzz Launcher-em van, s több ezer téma van a buzz oldalon. S ha letöltöm bármelyiket ami tetszik, akkor automatikusan a telómon marad az uccw vagy a zooper widgwt belőle. S abbpl egyszerűen kiszedem ami nekem kell, s átalakítom kedvem szerint. Ezért imádom a Buzz launchert, kert az egyben egy nagy nemzetközi cserebere oldal is :-) De ha kell a "forma", holnap felrakom ide nektek. Most jöttem éjszakai szoliba, azért nem tudom holnapig felrakni :-(
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Újabb verzió kékben:
és sárgában:
-
törölt tag
Egy kis szösszenet:
Ez már kicsit nagyobb meló volt, 3 oldalas
Már ezt is tovább gondoltam, de azt majd legközelebb töltöm fel
-
törölt tag
2 új szösszenet:
ez a barinőmnek:persze h nem kellett neki, inkább macskákat perforál
Ez meg magamnak:
-
-
törölt tag
Pár napja, kis egyszerű:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz punky10 #22268 üzenetére
Köszi
Igen, elég változatos témákat lehet Windowsphone-ra készíteni, egyik csempeszín szebb mint a másikSzámomra most már főleg megmarad a Nokia butafone-nak, Nagyon gáz, hogy olyan alap progikért amik androidra triplán ingyenesek, ott 2-3-4 ezer ft-ot elkérnek A téma ott nem is téma: nincs oszt kalap
Egyedül a minőséget írom alá: hófehér Lumia 800 (svájcból hoztam, ott kaptam a hugitól, magyarba sosem forgalmaztak fehéret), koromfekete képernyővel, ahol a fekete tényleg fekete ClearBlack technology), 180 fokos betekintési szög, legnagyobb napfényben is látszik szépen, ilyen gyönyörű képernyőt még nem láttam, mint a Lumiák ClearBlack-jaAzóta van új fémes téma, majd felrakom a képeket holnap
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok
Volt egy kis Android kihagyásom, egy prém Nokia Lumia miatt elcsábúltam, kis kitérő a Winmobil világába
Eddig bírtam, soha többé Winfos!!!!
Hiányzott már nagyon az Android, így viszaálltamVan rá valami mód, hogy két különböző mentett UCCW vidgetet összevonjunk eggyé???
-
törölt tag
Ebben a kérdésben senki sem tud segíteni??? Pedig itt elvileg sok Zooper mester van
-
törölt tag
Legújabb Homescreen-em (egy régebbit gondoltam újra)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Los Banditos szösszenet:
-
törölt tag
Zooper-be hogy a szöszbe kell elmenteni kész munkát úgy, hogy később a megnyitása előtt kép is legyen róla??? Bármit mentek el, mikor az elmentett művet meg akarom nyitni, csak egy fekete pötty latszik a neve fölött, holott pl a netről letöltött művekhez mindig társul egy előnézeti kép is...
-
törölt tag
Ééééés, lezárult a verseny :-D
Ahogy elnéztem a művek mennyiségét és minőségét, nem fog kelleni ide 8 nap a zsűrinek :-P[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, csak nevezek én is Saját Zooper, saját ikonok, egymáshoz igazítva az arculat...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szigorúan versenyen kívüli szösszenet:
(az eredeti nem ilyen elmosódott, valami ide feltöltés közben romlik mindig el )
(a versenyre már kész egy másik )[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 1tigris #20488 üzenetére
Dottore egyetértek.
S szerinted is össze van gányolva, vagy praktikusan vannak rajta a dolgok, s összeválogatva a színvilág, képek?Amúgy meg tényleg ahány ember annyi ízlés, hisz pl ezt
még én sem tartom a legszebb munkámnak (átlagos), mégis már közel 20.000 letöltésnél jár, s több 100.000-ből benne van szerkesztői Top 100-ban... Pedig ez is csillogó-villogó, domború...
Ki érti ezt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #20480 üzenetére
Ízlések és pofonok
Amúgy meg ha nagyon válaszolni akarnék a "gány"-ra, számomra az a jó Homescreen ami
- tetszetős
- átlátható
- használható
- praktikus....
Sztem ez minden szempontnak megfelel (a tetszetősség ízlések kérdése), vitán felül.
Számomra nem a a jó Homescreen ami hiper-super modern, Art Design díjas, hanem az, ami a mindennapi életben használható, minden funkció elérhető róla amit használok, s minden fontos adat, tájékoztatás. Számomra ez pont olyanHardRic: 2006-ba illő??? Még ez a kis Retro feeling is beleférne nálam, nem mai gyerek vagyok, én EZZEL kezdtem 1997-ben
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mai szösszenet
(A téma (meg a többi 74 is amiket ide kiraktam) egy az egyben tölthető INNEN Buzz Launcher-esek számára )
-
törölt tag
Variációk egy téma körül
Ezek mind 4 oldalasak, mind különböző háttérrel, de úgy már sok lett volna feltöltve
Hátterek saját készítésűek.
-
törölt tag
Peace van, már el is felejtettem
Inkább megosztom veletek a Zooper hőmérőt, (a fenti témákban lévőt) könnyebb belinkelni a készet mint leírni a készítésének a folyamatát
A készet csak könyebb tovább alakítgatni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lionshamlet #19476 üzenetére
Egy sima egyszerű Zooper szösszenet
bAtt001: jóféle lett
Amúgy a második sztem még belefért volna, másik 3 fórumon + a letöltőhelyen nem is bántották), semmi olyat nem mutatott amit a Palatinuson ne láthatnánk, erre vigyáztam. De mindegy, a moderátornak (meg az erkölcsrendőrők) dolga, nem az enyém...
Remélem ez már nem sérti itt "valaki jó erkölcsét", s nem jelentget fel:
Más: a Buzz Launcheren kívül tudtok még olyan launcher-t ami támogatja a multi wallpaper-t? Vagyis akár oldalanként más háttér...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
3 variáció 1 témára
Csak kettő, felnőttartalmat ne ossz meg.
[ Módosította: Qru ]
-
törölt tag
Közzéteszem
(végül is azért készült)
Reality időjárás ikonok, (a fő witgetben lévők)
Egészséggel használja mindenki
(Ha kérdésetek lesz vele kapcsolatban, akkor rajta )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qamu74 #19396 üzenetére
Elég szenvedés beállítani a Zooper-ben az időjárást, de asszem sikerült. Elég gáz, h nem elég globálisan az egész widgetre kiadni a helyet, külön-külön is ki kell. Ráadásul az Európa/Budapestre 25 fokot ír Automatic-on valahogy sikerült belőni, most 2 fokot ír, ami reális.
-
törölt tag
Először is BUÉK mindenkinek
Kész a cuccos, rá merem mondani hogy a végleges formájában van. Már tegnap kész volt, csak nem akartam pont szilveszterkor vele foglalkozni
Két oldalas lett a végén (4-re terveztem az eredetit), az ikonok és infók megjelenítése természetesen igények és pofonok kérdése
Nos, ilyen lett:És ami külön tetszik benne, minden háttérképpel máshogy néz ki, szinte minden féle szín illik hozzá
Vélemények???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Addig is 2 új szösszenet:
-
törölt tag
Szerintetek melyik óratípust hagyjam a véglegesbe???
Nem tudom eldönteni, a szülőnek minden gyereke egyformán szép...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
qamu74: ez tetszik
Tegnap esti kis szösszenet:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Zooper-be hová kell óra és percmutatót berakni? Vagy nem kell, csam majd kiválasztom a megfelelő .png-t???
-
törölt tag
válasz szata.68 #19278 üzenetére
Szerintem ma megcsinálom
Az óra részt (amit láttál) meg az 5 napos előrejelzést biztos. A másik 2-3 panelt meg talán
Ma megcsináltam az óra szélesebb tárcsáit, sztem a mostanit lecserélem azokra. De csináltam fekete tárcsákat, s ahhoz csillogó üveget is, megnézem hogy néz ki velük.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Készülget:
Ez kb 70%-os, még hozzáillő betűtipus kell, az sem biztos hogy minden ott lesz ahol a képeken. A töltéskijelző lehet hogy nagyobb lesz kicsit a hátterével együtt, valamint az órát lehet hogy átrajzolom, mármint a számlapokat alacsonyabbra de szélesebbre. De várok ötleteket
Amúgy vagy 5 részből fog állni, lesz info panel, heti előrejelzés is, lehet hogy külön heti naptár is.
A zooper megint remekel a Yahoo-val: -12?????
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qamu74 #19236 üzenetére
Oké, ha kész a végleges formája, átküldöm
Addig is: KELLEMES ÜNNEPEKET!!! -
törölt tag
válasz Plazmacucci #19233 üzenetére
Én is!!! Nekem az a munkám, hogy minden órában 7 perc munka, s 53 perc lelki felkészülés és erőgyűjtés a 7 perc munkához
pepe091: onnan már nehezen, nem megy a video tutorial
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap melóban már nagyon unatkoztam:
Tudja valaki, hogy hogyan kell egy Zooper widget-et átalakítani .apk file-vá?
-
törölt tag
Mai kis játszadozás
Tudom, töltőre kell már dugni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De beindultatok
Melóban csinálgattam egy Zooper widgetet, de több ötletem is van. Az volt a cél, hogy univerzális legyen, nagyjából menjen mindenféle háttérképhez. Most egy egyszerűbbet dobtam össze, de dolgozom egy összetettebb widgeten is, csak még pár technikai akadályt kell leküzdenem
Az első (s legegyszerűbb így néz ki, de még ez sem végleges, még finomítgatom:
Élesben valahogy így nézne ki:
Mielőtt még plágiumvád érne, igen a Weather+ inspirált...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép estét
-
törölt tag
Egy kis kétoldalas szösszenet:
Belekezdtem egy nagyobb munkába, egy Zooper/UCCW multi widgetbe. Még a PS résznél tartok, 2 weather icon pack már kész van hozzá. Ha kész lesz, megosztom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szép napot
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dottore #18993 üzenetére
Nem azok, de azt csak nem tehettem be háttérnek, le is tiltanának a letöltő oldalról
Amúgy direktes csajsziknak készült, amolyan plázap.csás
De ahogy elnéztem a letöltőket, srác is szedte le.... ezzel megkérdőjelezvén erősen a nemi hovatartozását
Adamis: Animoo-nak kell hogy tetszedjen, hisz nőből van, nem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qamu74 #18866 üzenetére
azért annyira nem, csak jó a munkahelyem Kizárólag ott csinálgatom őket.
Te meg nem panaszkodhatsz az UCCW meg a Zooper widgetjeiddelCsak tudnám az időjárást miért mutatják olyan elcseszetten nekem
Tényleg, van olyan időjárás widget, ahol a betűtipust lehet változtatni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nektek sem működik rendesen a Zooper és az UCCW időjárás??? Bármit állítok, iszonyatosan mást mutat ami épp van
-
törölt tag
válasz animoo #18638 üzenetére
Ennek a Themer Launcher-nek van valami weboldala? Mármint az az oldal, ahol a letölthető témák vannak. Mint a Buzz-nak ez...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A progi neve Photo Editor, ingyenes, teljesen magyar, s porig alázza a PicsArt, PicsZoom, Photoshop meg a többi nagynevű progit
Rohadt gyors, stabil, s szinte mindent lehet vele csinálni, mint 4-5 másikkal összesen Ráadásul kezeli s MENTI IS a .png formátumot, kezeli a rétegeket s az átlátszóságot is... Mi kell még???
Színcsere, színezés, hőmérséklet, rengeteg féle torzítás, élesítés, elmosás, átlátszóság hozzáadása, állítása, fényesítés, mattítás, méretrevágás (ráadásul nem csak kijelöléssel, hanem szélesség-magasság megadásával is)...
Leírás:
Színek állítása, effektek hozzáadása, forgatás, körülvágás, átméretezés, keretek, és rajzolás a képekre. Színek beállításai között van színárnyalat, színtelítettség, kontraszt és fényerő állítási lehetőség. Továbbá a
Photo Editor effektek széles választékát kínálja a képekhez, többek között gamma korrekció, automatikus kontraszt, elmosódás, élesítés, olajfesték hatás, kézzel rajzolt hatás, fekete-fehér, magas kontraszt, szépia,
és még sok más.
Érintéssel és kétujjas zoommal egyszerű a képeivel való munka, és a végeredmény az lesz amit elképzelt. Szerkesszen képeket a gelériából vagy készítsen képet a kamerával.
A kész képet elmentheti a galériába, SD kártyára, vagy beállíthatja háttérképként. Ossza meg fényképeit akármelyik a készüléke által támogatott szolgáltatással, mint például e-mail, Picasa, Facebook, Twitter,
vagy bármely más megosztási lehetőséggel, amivel szeretné.
Funkciók
* Színek módosítása, effektek hozzáadása, forgatás, körülvágás, átméretezés, keretek, és rajzolás a fényképekre
* Ívelt felület a színek finomhangolásához
* Szöveg, kép hozzáadása és rajzolás
* Könnyű forgatás, körülvágás és átméretezés
* Érintéssel és kétujjas zoommal könnyű szerkesztés
* Fényképek használata a galériából, vagy kamerából
* Képek mentése JPEG és PNG formátumba. JPEG minőségének állítása
* EXIF adatok megjelenítése, szerkesztése vagy törlése
* Kész kép elmentése a galériába, SD kártyára, vagy háttérképként való beállítása
* Fényképek megosztása e-mail, Picasa, Facebook, Twitter, stb. segítségével[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zho-lee #18623 üzenetére
Ezt az órát (a teljesen készet) belinkeltem neked pár hsz-al feljebb
Amúgy ha bárkinek a munkáját letöltöd, automatikusan megkapod az UCCW, Zooper vagy Buzz widgetjeit is, automatikusan megjelennek a progikban legközelebb
Ez a szép benne, több ezer kész widget közül lehet így válogatni. Ráadásul a sajátod mellé is le lehet tölteni az idegen homepack-ot, nem írja felül a tiédet. Letöltöd, s utána törlöd is, de a widgetek megmaradnak
Kipróbáltam már 4 év alatt minden létező Launcher-t, mindnek volt valami előnye-hátránya. Aki nem szeret barkácsolni a telón, annak szvsz a Nova Prime a legjobb választás: iszonyat kevés ramot eszik, röccenésmentes s stabil. Ez volt idáig a leghosszabb ideig a telómon. De aki szeret barkácsolni-alakítgatni: a Buzz verhetetlen, hisz a készítők pont erre fejlesztették ki. Nincs egy másik, amivel ennyi időt meg lehetne takarítani. S ha lusta vagy barkácsolni, csak töltesz le rá Naponta több száz újat töltenek fel a felhasználók, szval van miből válogatni És még ingyenes egyenlőre[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz animoo #18619 üzenetére
Nem tudom kinek a munkája, én csak a háttérképet és az ötletet használtam fel. Az első kép eredeti, de a widget már egyiken sem. Ha jól emlékszem ő Zooperrel csinálta, én UCCW, más szöveg, más betűtípus. A többi hátteret is átalakítottam, neki nem volt betét, csak gy sötét lap. Az ikonok meg teljes egészében saját munkák
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Akvarisztika
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- OLED TV topic
- További aktív témák...