Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz Beerdrinker #13919 üzenetére
Kurva jó!
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz bubi92 #11384 üzenetére
Az x10 mini topic már beadta a kulcsot.. A mini pro-s topicban is már csak 3-an maradtunk, ebből 2 nek van meg a telefon..
Azért is irányítottam ide, mivel kihalt a mini topic, és itt többen vannak akik ráadásul módosítgatják a telefont.
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz bubi92 #11380 üzenetére
Gyári 2.1-es build-hez van a téma, neki meg CM van fent. Engem keresett meg PM-ben, de ide irányítottam, mert nem vágom az ilyen systemfájlok módosítását, itt meg a status barra vonatkozó fájlokkal kéne babrálni, kicserélni.
-
kiskaktusz
addikt
válasz jericho69 #11164 üzenetére
Leginkább launcher függő. A launchered beállításain belül megtalálod. Egyébként érdemes nem teljesen eltüntetni, állíts be egy gesztust, amivel előcsalhatod, mert egyébként hasznos dolog a status bar, csak bűn ronda.
-
kiskaktusz
addikt
válasz bubi92 #11151 üzenetére
Kösz! Igen, szeretem azt az órát.. Tanultam 6-ig, csak volt egy kis pihi. Hajnalban tudok a legjobban tanulni sólápás fénnyel és Bartók rádióval.
(#11153) ollie Igen, látom én is, hogy nem az igazi, de egyelőre így marad..
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Biztos vagyok benne, hogy láttam valahol már azt az ikont, csak fogalmam sincs hogy hol.
-
kiskaktusz
addikt
válasz bubi92 #10934 üzenetére
Én azonnal cseréltem. Megjött, 220-ra rá, gugliaccount engedélyezés, és launcher download
Csak már elegem van, hogy abu kernel nem tölt kikapcsolva, a JB és GB romok ledobálnak a wifiről, stb.
Jó egyébként a gyári rom, egy gond van vele, hogy 2.1 és az, hogy aburomnál egy hajszálnyit lassabb. De legalább stabil."Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz chesterboy #10498 üzenetére
Az újat nem ismerem, nekem a régi van és direkt nem frissítek, de a régiben úgy kell eltüntetni, mint minden launcherben; hosszan rajta tartot a widgeten az ujjad és felugrik egy ablak, hogy kukázod, vagy be kell húzni egy kukába, aminek változtatható a pozíciója.
-
kiskaktusz
addikt
válasz qamu74 #10392 üzenetére
Én viszont nem is akadok ki a negatív hangvételű kritikától, te viszont igen. Itt parádézol mindig, hogy téged csak utálnak, meg mindenki hagyjon téged békén...
El kéne gondolkodni és elviselni a kritikát, nem pedig siránkozni.
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz batai15 #10374 üzenetére
Azt viszont nem tudom hogy cisnáltad. Az ikonok-ikonpakkok png-ben vagy ico-ban vannak feltöltve egy rakás helyre. Nagyon kevés az, ami jpgben van, ha van egyáltalán.. Honnan töltötted te le azt ikont jpg-ben?
-
-
-
kiskaktusz
addikt
~10K hsz. után visszatér a fórum a kezdetekhez és csempésedés lesz?
-
kiskaktusz
addikt
Igazából semmi különöset. A bűnös talán az exhibicionista mivoltodban rejlik. Ha egy porszem máshogy néz ki, már tolod a screenshotot és töltöd is fel. Kiváló példa erre a múltheti és az ezen a héten feltöltött produkciód a dekstopmodding topicban; A Win téma nem változik, az ikonpakk nem változik, semmi sem változik, még az ikonok helye sem, csak a háttér.
Ez némelyeket zavar, némelyeket nem. Igen, vannak jó cuccaid is, miért ne lennének? csak amikor görgeted lefele az új postokat, látod a nevet és a majdnem hasonló screenshotokat, az már nagyon unalmas.. Nekem. Másnak nem.
Egyébként a mai kommentemmel nem tudom mi a bajod, csak tájékoztattam a kollégát a holléted felől, semmilyen negatív hangvétel nem állt benne.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz Askformore #9817 üzenetére
A gyári lockscreenen csak akkor, ha az említett android verzió van a telefonodon. Ha costum lock appot használsz, akkor már akár az 1.6 óta használhatsz a lockon widgeteket.
-
kiskaktusz
addikt
válasz darvinya #9395 üzenetére
Nem tudom, nekem elég egy óra és egy akksi widget. A nagyon gyakran használt appokat elérem úgy, hogy hosszan nyomom a home gombot és a CM beállításoknak hála, az utolsó 18 használt appom elérem. Ha valami kiszorult a listáról ott az appdrawer. Eleinte szeretttem időjárás widgetet is hazsnálnin, de aztán rájöttem, hogy nekem annál több kell, (havi előrejelzés, széltérkép stb.) így nekem ahhoz külön az appba kell belépnem, ezért nekem a widget lett csicsa..
Mindenkinek mást és mást jelent a jó funkcionalitás... Én pl notórius status bar eltüntető vagyok , de ettől függetlenül lehúzható marad, ha olyan mozdulatot végzel és az oda berakott kapcsolóknak sem kell külön widget a homera, mert értelmetlen.
-
kiskaktusz
addikt
válasz mondomén #9217 üzenetére
Vannak appok, vannak widget appok, vannak appok, amelyeknek vannak widgetei is. Nem minden appot lehet témázni.
Egy órához nyilván vannak skinek, de nem minden óra apphoz. Ez ilyen. Az alkalmazás készítője dönti el, hogy skinezhető legyen, vagy sem.
Amit keresel, arra tökéletesen jó ez. Minimal témakörre szerintem megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Hajlamos vagy elfelejteni a topiclakók kérését. Oké, elhiszem, hogy neked minden király a nettel, nálam nem. Nálunk egy szolgáltató van, aki monopol helyzete miatt lószar ADSL sebességet ad kurva drágán. Árversenybe és fejlesztésbe meg nem kell bocsátkoznia, mert mint említettem, monopol helyzetben van, nincs a közelben konkurens gyártó.
Még egyszer megkérdezem tehát; HD-fHD képet miért nem tudsz feltölteni? Az nem elég részletes őfenségének? Egy android homescreenbe nem akar senki belenagyítani 300%-ot úgy, hogy még éles legyen minden, ennek fényében kérlek máskor jóval kisebb képet készíts. Más sem rak be ide 3K*2,5K felbontású képeket, csak te.
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
Az első 1000-1500 hsz erről szól Gyorsan végig lehet futni. Egyébként nem nehéz, nem kell semmit sem haxolni egy HS átalakításhoz. Egy status bar ikonmódosítás persze már egy magasabb lépcsőfok, de nyilván nem azzal kezdi az ember. Az alap meg itt van fölöttem eggyel.
-
kiskaktusz
addikt
-
kiskaktusz
addikt
válasz kiskaktusz #8606 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest