- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Rendszergazda topic
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Proxmox VE
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14615 üzenetére
marad a Hüvej... cserélem ez ta szerencsétlent. ha nem, valahogy beleásom magam a ROM-olásba.. vagy mi a neve...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14612 üzenetére
hurá... nem lettem meggyőzve
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Frozzy #14608 üzenetére
akkor odaadom, mókold meg nekem ...
nekem nincs hozzá türelmem(#14606) MurdR
nekem az i változat van... 830MHz.. .de carabb a "vga"...[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
[link2]
Én ezt használom.(javaslat app drawer-hez: 4x5 nem jól mutatja, mert az adatok még 4x4-es ezt töröld utána csinálj mindent)Ja és sokkal gyorsabb mint az eredeti, viszont ha kevés a memória akkor le áll( ez nálam csak akkor jön elő mikor az OperaMobil-lal netezek és olyan nagy lapot nyitok meg ami felzabáltatja a memóriát.
Itt fórumozás alatt nem jött elő, XDA fórum alatt sem.
Csak valami telipakolt reklámosnál.
De ez a jelenség az eredetivel is volt.
Csak ott nem volt felirat erre.
Amikor kiléptem/home_mal lerakva akkor kellett várnom 15-20mp, ez most 3-5mp ugyanazokkal.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
VD
őstag
Szvsz nem rossz, letisztult, egyszerű, csak szerintem baromi hülyén nézz ki a statusbarban 9:26 és alatt a screenen 21:26 óra kijelzés. Vagy a statusbaron lőném ki az órát, vagy a screenen. Vagy a screenen használnék digitális helyett analóg órát, hogy ne üsse egymást a kettő.
elfelejtette:
Ez számomra egy káosz. (Tudom a zseni átlátja...) De az Én izlésvilágomtól nagyon elüt.
Oké, hogy mindent egy oldalról akarsz látni/elérni/irányítani (Volt nekem is ilyen korszakom), de akkor érdemes lenne egységesíteni a widgeteket és ikonokat. Ha nem is teljesen, de legalább színben meglegyen az összhang. Illetve valami diszkrétebb háttér is sokat segítene. Mert így most min a kettő olyan mint egy turmixgép tartalma bekapcsolás előtt. De ez csak szvsz. Biztos ennek a "stílusnak" is megvan a rajongó tábora![ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
[APP]TouchWiz SGS3 for all device (update 27.05.2012) [ICS]
Hi, this is port TouchWiz SGS3 only ICS. Screen resolution 480*800 and 720*1280
All devices including the Samsung ROM.
Due to limitations of the Android framework, you cannot add widgets from the drawer without root access. Only be installed in the /system. Everything is working.
http://www.youtube.com/watch?v=3rImxFKyNEI
Changes: fixed size widgets.
Files:
1. all device (port/land)
2. delete TW
3. all device (port) -
szezso15
addikt
Hát igen, ezért használok saját építésűt, abban azért lehet javítgatni 1-2 hibát, persze csak normális korlátok között. Most például a miuiandroid.com-os verzióban nem megy a Home button, az általam fordítottban meg igen, mert kihagytak egy fájlt az Angol mesterek...
Na, de nem válaszoltál. Fordítsak, vagy hanyagolod a MIUI-t?
*Hajrá Loki!* i15+
-
szezso15
addikt
Na igen, ez nekem is feltűnt, már 2 újabb ICS kijött hozzánk, de nem hajlandóak alapot frissíteni, bezzeg a Samsung-okat folyamatosan frissítik...
Egyébként én forrásból fordítok magamnak ROMot, amit ugye a kínaiak update-elnek. Ha gondolod, fordíthatok egyet neked.
*Hajrá Loki!* i15+
-
fo_di
őstag
miuival pont hogy semennyire nincsen kötve a kezed
ikonpakk építés:xxx.mtz (ami egy zip fájl, átnevezve mtz-re)
|_description.mtz (fogsz egyet egy másik témából és átírod
|_icons (ez egy zip fájl az mtzn belül, aminek a végén leveszed a kiterjesztését
......|_ide rakod az ikonokat (fájlnév a process név legyen, pl. com.miui.launcher.png)ennyi az egész, ha korrekten el vannak nevezve az ikonjaid, 1 percnél nem tart tovább
Z0C!: láttad, hogy találtam neked jelly lockot? tudom, nem pont akkor, amikor kérted, de van
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Ha a widget ilyen kör alakú outline-os cucc, plusz a mikiegérkén is van outline, akkor én valami ilyen ikont használnék, nem pedig négyzet alakút, mert nem illik a képbe szerintem. De itt úgy sem tetszik senkinek az általam készített minimal stílus, úgyhogy nem kell rám hallgatnod
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Z0C!
őstag
Bok már adott
DeviantArt-on is szoktam nézelődni...
csekkold le----- www.zoci.gumroad.com -----
-
fo_di
őstag
miui theme market
nem a leggyorsabb, mert kínai szervereken van az egész (ez ugyanaz, amit a telefonon is látsz)
egyébként xda vagy miuithemes.com -
tesoh
tag
Helló!
Én úgy csináltam, hogy felraktam a miui-t, és mikor az betölt, ott alapból középen van az óra. Ezután bemegyek a témaszerkesztőbe, és beállítom az általam használandó órát. Amúgy lehet, hogy az óra mérete miatt marad középen, de ezt ki kell sakkozni! A status bar ikonok ennek a témának köszönhetőek!
-
TheProb
veterán
Marad? Eddig az volt? Igazából érdekes, mert nekem statusbar-ral sose volt gondom. Látom, hogy elvileg a MIUI verziód is jó (gondolom nem v4). Esetleg próbáld meg h visszalövöd a "gyári" témát úgy ahogy van és utánna az iphone-t
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Ez a MIUI témamenedzseren keresztül letölthető szifon theme. Viszont ha kell akk innen töltsd le, ezt fo_di kollégával közösen (inkább ő ) szerkesztettük, mert az alapnak a lockscreenje kínai volt.
U.i.: remélem a végleges verziót töltöttem fel
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
fo_di
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?