- Windows 10
- Proxmox VE
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Reklámblokkolók topikja
- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MSI afterburner
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csana
senior tag
válasz
cashback #11797 üzenetére
A ticket addig jó amíg egy játékon belül fel nem tartjátok az összes támadási hullámot. Ha nem sikerül, és lelépsz meccs alatt, megmarad a jegy. Ha sikerül jön az ajándék, a jegyed meg megy a levesbe..
"Tour of Duty Tickets are items that allow entry onto an official Mann Up server.
This item can only be redeemed in Mann Up Mode and is only consumed upon successful completion of a Mission. If you do not beat the Mission for any reason, then your Tickets will not be consumed and can be used again later. "
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
MvM-nél ezek a jegyek hogy működnek pontosan?
Szolgálati és Osztag... az első csak nekem ad ajándékot a végén. A második az egész csapatnak.
Ezt még értem is.Viszont meddig érvényes egy jegy?
Gondolom csak 1játékra, de azt egész nap tolhatom vagy 1óra alatt letudom és vége? -
csana
senior tag
válasz
S0m30n3 #11793 üzenetére
A kulcsok ára folyamatosan növekszik. Ez abból adódik, hogy kulcsokat igazi pénzért lehet beszerezni, míg fémet ingyen.Az új community market bevezetése után meg szerintem még kevesebb "új" kulcs fog forogni a piacon, ami még szintén dob az árakon (hiszen aki eddig mann co store-ból vette, most nem onnan vesz "új" kulcsot, hanem "viszonteladóktól").
-
S0m30n3
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
Kulcsok árával meg mi történt? Legutoljára amikor láttam, még 5 refért adtak két kulcsot, most meg 3,33 ref egy kulcs. Fog ez szerintetek lejjebb menni, vagy csak följebb?...
-
Ricardo128
senior tag
Megéri vajon kinyitni egy "Nice Winter Crate 2012"-es ládát? (#53) Mennyi rá az esély, hogy strange festive lesz benne? Sima festive fegyók érnek valamit? Árlistán nincs rajta.
-
Ricardo128
senior tag
Na,hát köszi!
Régen üzletelgettem itt (kevesebb sikerrel), most pedig nem is tudom hány üzletet bonyolítottam le röpke 10perc alattMeg is van amiket szerettem volna. Köszönöm!
Egyébként el is felejtettem szólni, hogy tegnap vagy tegnapelőtt esett nekem egy 4-5kulcsot érő szakáll, amit már sikeresen el is adtamIlyen cuccom se volt még
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
válasz
Ricardo128 #11788 üzenetére
tf2outpost.com -> Itt nem kell várnod, már keresheted is az ajánlatokat...
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
Strange Eternal Reward kés és/vagy Strange Dead Ringer óra érdekelne.
Ajánlatokat várok. -
S0m30n3
aktív tag
Ha valamit kiteszek market-re, akkor az általam megadott árat írja ki, vagy a fee-kkel rendelkezőt? Tudom, hogy hülye kérdés, de szeretnék biztosra menni.
-
cashback
őstag
válasz
Ricardo128 #11781 üzenetére
Én még csak a piacon találkoztam vele... nekem nem adott eddig ilyet*.
Úgy 0,30-0,50€ között mozog... annyira nem figyeltem meg melyik sorozat mennyi.*Egyébként valami különleges szerverre kell menni hogy ilyet kapjon az ember vagy teljesen random dobálja?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Ricardo128 #11777 üzenetére
Akkor neked ez kellene!
(#11780) Ricardo128: 1.88-2 ref körül vesztegetik.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz
Ricardo128 #11777 üzenetére
Ugyanolyan mint a rendes..
-
Siera
senior tag
válasz
Ricardo128 #11775 üzenetére
-
Ricardo128
senior tag
Szép estét!
Vettem prémiumot végre, visszatértem unalomból a TF2 világába. Láttam egy új órát Spy-nál és érdekelne, hogy mit tud, mivel videót néztem róla, de sok információt nem szereztem belőle. 3.74€, most hirtelen nem találom TF2 Wikin, mert full lustába vagyok
Még a cuccaim kezdetlegesek és reggel szerencsétlenkedtem az invertorymban, szóval kicsit rendezetlen. Spy cuccokat nem adok az óráért, kérek ajánlatokat
Lehet válogatni (a kulcs jelenleg nem tradelhető, dec.16-tól lesz az)Richárd
-
po1son
addikt
árlista:
Mann Co. Supply Crate (series 1) 1 - 1.33 ref
Mann Co. Supply Crate (series 2) 0.22 +/- ref
Mann Co. Supply Crate (series 3 - 5) 0.11 +/- ref
Mann Co. Supply Crate (series 7 - 9) 0.25 weap +/-
Mann Co. Supply Crate (series 10 - 12) 0.25 weap +/-
Mann Co. Supply Crate (series 13 - 14) 0.33 - 0.66 ref
Mann Co. Supply Crate (series 15 - 18) 0.25 weap +/-
Mann Co. Supply Crate (series 19) 1 - 1.33 ref
Mann Co. Supply Crate (series 20) 0.22 +/- ref
Mann Co. Supply Crate (series 21) 0.66 +/- ref
Mann Co. Supply Crate (series 23) 0.33 +/- ref
Mann Co. Supply Crate (series 24, 25,27-29) 0.25 weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 26) weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 30) 28 - 30 keys
Mann Co. Supply Crate (series 31) weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 32 - 34) 0.25 weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 37) 0.25 weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 42) weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 41) weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 40) 11 - 12 keys
Mann Co. Supply Crate (series 43) weapon +/-
Mann Co. Supply Crate (series 45) 0.11 scrap
Mann Co. Supply Crate (series 44) 0.11 scrap
Mann Co. Supply Crate (series 47) 0.11 +/- scrap
Mann Co. Supply Crate (series 49) 0.11 +/- scrap1 ref - 0.45-5$/darabja
1 key - 1.25$-1.35$/darabja[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
aki tisztában van annyira a játékkal, ahhoz a következő a kérdésem, mely ládák azok amelyek érnek is valamit?!
[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
Az mért van, hogy splendid screennel néha tudok chargeolni, néha nem?
Van, hogyha benyomom a gombot, akkor csak simán leszívja a charge értékemet, én meg ott állok... -
BigBlue69
őstag
This article is for content released in the update. For the patch itself, see December 15, 2011 Patch.
Tavaly Dec 15-én indult.. És sztem sanszos h a ma estivel indul az idei..
Teamfortress.hu-ról pár lényeges info Markethez:
"Fontosabb tudnivalók a Piactér GY.I.K. oldalról
A Store-ban vásárolt tárgyakat három nap elteltével lehet csak áruba bocsájtani;
A tárgyakat a Steam Community Market honlapján vagy az Inventory-ban lehet piacra dobni;
(szerk. megj.: az inventory-ban az adott tárgyra kell kattintani és a leírása alatt a zöld "Sell" gombra kell kattintani)
Jelenleg korlátozott típusú tárgyakat lehet adni-venni. Később a lista bővülni fog.
Az áruba bocsájtható tárgyak "Marketable" címkével (tag) is jelölve vannak;
A megvásárolt tárgyak nem válthatóak vissza, pénzvisszafizetés nem kérhető!
A lezárult vásárlások nem visszafordíthatóak;
Csak azok a Steam tagok vehetnek részt a Piac életében, akik az elmúlt 30 nap és 1 év között vásároltak a Steam-en és legalább 15 napja be van kapcsolva a Steam Guard;
A Steam tranzakciós díjat számol fel az vásárlások után (vagyis a vevő fizeti nem az eladó), mely 5% (minimum 0,01$) a béta során, viszont a későbbiekben ez emelkedni fog;
A Steam Wallet 200$-os limittel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem tudsz eladni semmit ha ennyi összeg van a számládon, vagy ha az eladni kívánt tárgyak értéke meghaladná ezt az összeget (a számlán lévő összeg minden estben beleszámolódik);
Az eladások 200 darabszámban vannak limitálva per naptári év;
Naprakész árfolyamon számolja a rendszer a listaárakat, ugyanis van, akinek dollár a valutája és van, akinek euro, ez esetben mindenkinek a saját valutája szerinti ár fog megjelenni az aznapi árfolyam szerint;
"[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz
BeriHampeR #11761 üzenetére
Sok sikert.
-
cashback
őstag
válasz
BeriHampeR #11759 üzenetére
Passzolom. Nem tudom a ládák értékét.
Egyébként van 230$-ért is olyan láda mit más 0.02€-ért tett ki.
És amilyen szerencséje van egyeseknek 1-1ládát bakiból megvesznek horribilis összegekért. -
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Új lehetőség a prémium acc-ra váltáshoz.
Játszol mint állat... összeszedsz xxdb (39db-val tuti a dolog) ládát... eladod itt: [Steam Market] 0,01€-ért darabját és veszel egy 0,39€ valamit (asszem most az a legolcsóbb)
Vagy... adsz valakinek 100ft-ot és megvesz tőled 1db ládát 0,39€-ért és kész is is buli.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kéne egy kis segitség, belépek team fortress 2-be, fél perc után ledob a steam...Ez mi a f...
-
törölt tag
Hatalmas lol
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
elvileg aki előrendel egy "Scribblenauts" nevű játékot steamen, az kap egy "The Cockfighter" nevű sapit, a poén az benne hogy a játék régió korlátos
nem mintha érdekelne a sapi, csak érdekességként hoztam fel
-
törölt tag
Egyébként kinek mi a steam neve? Felvehetnénk egymást. Nekem: Danko
-
hakkan
tag
3 kulcs az Upgrade to Premium Gift
Végülis ha kiszámolom tényleg annyi jön ki.
Annak jó megoldás akinek van báratja bankkárytával, de akinek nincs annak ugyanúgy messze a prémium
Jó lenne valakivel megbeszélni hogy kölcsönbe adna egyet én meg visszafizetném szépen havonta refben.
Bár ki bízna meg ilyen vadidegenekben[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
végigtoltunk egy halloweeni 666 körös Mvs.M, és 130 kerdit maradt csak el
csodálkoztam is
-
munky
őstag
A Team Fortress 2 elég komolyan támaszkodik a háttértárra. Ezért annak sebessége jelentősen befolyásolja az indulási valamint töltési időt, sőt még a minimum fps értékeket is. Rendszerint az indítást követő első betöltés nyúlik a leghosszabbra, utána az adott háttértár pufferéből sokkal gyorsabban elérhető adatok miatt jelentősen rövidülnek a töltési idők. Technikai fronton a megnövekedett CPU igényen kívül ez a másik negatívuma a rengeteg utólag hozzáadott tartalomnak. Ez a játék aztán tényleg szereti az SSD-t.
[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
Nekem a szerver csatlakozáshoz is hasonló idők telnek el.
Nem mondom, gyakoroltatja a türelmet... -
Źşë'
addikt
válasz
#56230144 #11738 üzenetére
valószínűnek tartom h a sok apró file végett (sok update), source motor csodálatos jellegzetessége, továbbá a zónákra osztott töltési idők (más sp kampányos játékoknál) stb.. gondolom mind azért van hogy stabilabb legyen a játék - de erre csak Gabe tudna pontos válasz adni
-
törölt tag
Egyébként nektek is rohadt lassan indul a játék? Kiirja a steam, hogy preparing to launch, és nem csinál szart se, más játékot 3 másodperc alatt elindit, ezt meg képes 30 percig szopatni...
-
Siera
senior tag
Az mért van, hogy a Blutsauger nem vesz le rólam életet, csak tölti a sajátom?
Elég jól lehet vele írtani... -
Źşë'
addikt
és ki az a logikátlan aki inkább ezt vállalja be?! 3,5 € vagy mennyi. ezért már kapna lassan egy orange boxot, sőt traden tuti kap is vagy webshopban..
ha az illető gyerek és eddig nem tudta feltölteni a walletjét az ezután sem fogja tudni (vagy majd az apuék)... mivel nincs miből... akinek meg van bankszámlája az inkább vesz steamre € és még játékokat is tud venni, megveszi boltban az orange boxot, amiben van egy rakat nagyon jó valve játék!! én csak arra próbáltam kilyukadni hogy evolúciós zsákutca picit, amellett hogy drága, am nekem aztán full mind1 hogy hogy oldják meg egyesek a prémiummá válásukat, egy biztos, én tuti nem így oldanám meg..(#11729) chewycl ezt nem hiszem h sokan eljátsszák majd
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
Csakhogy ennek pont az a célja, hogy bankkártyával nem rendelkező embereknek is megoldást kínál a premium hozzáféréshez, ajándékozás útján. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg 3-4 kulcs között árulják, szóval még talán ezzel jársz a legjobban, amennyiben a teljes 5 eurós Steam Wallet összeget a TF2 áruházban akarod elkölteni egy F2P-ről váltás esetén... Nyilván akinél az a lényeg, hogy a lehető legolcsóbban jöjjön ki a dologból, annak továbbra is ott van például bármelyik fegyver teszt után 0,29 euro összegért.
Szóval több szempontból is van létjogosultsága, más kérdés, hogy túlzottan nem örömteli, hogy 5 euróból már két premium fiókhoz lehet jutni. Félő, hogy sokan lesznek majd, akik nekifekszenek az idle fiókok gyártásnak, az meg csak a vas értéktelenedését katalizálja... Jobb lett volna egy átmeneti 75%-os Oragne Box leárazás, a célnak az is megfelelt volna.
-
BigBlue69
őstag
És ezt a cuccot megveheted Kulcs-ba is.. Szóval még Pénz se kell hozzá..
-
Ra3
őstag
szerintem ezt most már bármelyik prémium acc tudja, nem kell hozzá más csak egy rakat expander:
November 21, 2012 Patch
Increased the maximum size of backpacks from 1000 to 2000ez amit linkeltél arra jó, ha valaki prémiumot szeretne, akkor ezzel megoldhatja vásárlás nélkül, ha megkapja valakitől ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ez a premium upgrade nagyon durva, lehet használni premiumnak is ezt vajon?
-
devilinsid3
addikt
tf2 cuccokért vennék f1 2012 clean gift gamet ha valakit érdekel! (30 dolcsit adok, kulcsban,refben,sapikban) ha érdekel írj
-
Źşë'
addikt
Black Box sztem is többet ér, healel és ne mnehéz vele legalább akkora sebzést produkálni mint amit a Direct hit csinál, az a baj a DH-val ha mellélősz akkor picit vagy inkább nem is sebez, nehéz még azzal is lekapni valakit mert nem úgy váltanak pozíciót a vérbeli játékosok mint a botok..
-
Siera
senior tag
válasz
Franklin #11701 üzenetére
Én Direct hit helyett inkább használom a Black boxot. Általában ki tudom számítani, hogy merre megy az ellen, de nem célzok olyan pontosan, hogy pont telibe kapjam. Így meg szépen tölti az életemet.
(Ezért használok Sniperen is Sydneyt, vagy a teljes setet, hogy ne tudjanak headshotolni) -
alratar
addikt
Itemeket csak a játékon belül lehet?
-
Franklin
addikt
válasz
cashback #11700 üzenetére
Nekem azért van jópár tárgy, ami hiányozna, ha csak az alap cuccokat használnám.
Engi: Jag (gyorsabb építés)
Pyro: Backburner (nagyobb sebzés)
Spy: CloakAndDagger (folyamatos láthatatlanság) vagy a Dead Ringer (összezavarja az ellent)
Soldier: Direct Hit (sokkal gyorsabb a lövedéke, nehezebb kitérni előle), Gunboats (rocket jumphoz), Escape Plan (gyors meneküléshez, ha rosszul áll a szénánk)
Doki: Overdose (gyorsabb futás), Vitasaw (halál után 20%-ról indul az űber)
Sniper: Darwin Shield (plusz HP)
Demó: Chargin Targe (pyro-k ellen + roham), Claidham Mor (plusz rohamidő)A heavy-nek és a scout-nak egész használható alapfegyverei vannak, azokkal alapon is el tudok játszani.
Persze ez csak az én játékstílusom. Mindenkinek más jön be :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jófogás tapasztalatok
- Windows 10
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- Proxmox VE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook 14 OLED /I5-1240P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Touch/Gari
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / White Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 256GB / Sierra Kék / Új akkumulátor / Garancia!
- Ajazz AJ179 PRO 8K PAW3395 26000DPI 58g