- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- MSI afterburner
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Outlook topic
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Lewzke #10498 üzenetére
én csak nem régóta játszom, a prémiumom meg orange boxos kb 3-4 éves és semmi extra cucc
azt viszont észrevettem h nem ad mostanában sok mindent, köze lehet az acsivement droppoknak hozzá? szoktam idlézni is, és ott sem ad, és úgy vettem észre mintha éles játékban meg jobban adná, wtf
-
-
Źşë'
addikt
a Powerjack (életerő emelő) mennyire számít ritka cuccnak tf2ben?
-
BigBlue69
őstag
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
válasz
Speeedfire #10483 üzenetére
94.125.250.49:27030 - Spiryt
91.83.64.46:27015 - Kartel Kocsma
A Kocsma ritkán van tele, viszont a Spiryt szinte mindig. Van még pár, de azok felejtősek, mert mindig üresek vagy olyan gyenge gépen futnak, hogy komolyabb játékra alkalmatlanok. (pl. Multimóka és társai)
-
Speeedfire
félisten
Nem ismertek jóféle magyar szervereket? Mostanában egyre többet megyek fel és jó lenne magyarokkal nyomulni.
-
BigBlue69
őstag
Huuh 17 uj hozzászolás 1 nap alatt
ilyen is rég volt..
De egy jó hir is:
Vissza kerül a régi trade a rendszerbe.. Köszönöööm
-
P00By
nagyúr
válasz
CsendesMark #10472 üzenetére
Jó a zene!
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #10474 üzenetére
Ugyan, a régi lesből támadó ruhaszárítőkötél nicket a szememben semmi sem fogja űberelni.
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
Larry303 #10471 üzenetére
Larry kérésére:
HagaraViktor [link] által hozzáadott majd általa eltávolított megjegyzések a Engi defenderes videóhoz.*Szar swampcampes gecik ki kéne mind irtani az egészet.
*20 fps szerencse ha megvan :/
*640x480?? a másiké meg 1920x1080 ennyik vagytok noob lámák xD
*És csak mondom evolváé nem frag movienak készült... ennyik vagytok gyertek skypera ott mutassátok meg a nagy szátokat...
*Ui.: Ti is bannolva lesztek szal pápá
*Am ha nem tetszik nem kell nézni ui: bannolva lettetek youtuberól Szevasztok kis rohadékokAz elégedettelen vásárló Steamprofilja ITT van.
Multimókás KPDje 0.4660 (0.47*) --> vagyis biztos savanyú a szőlő
TF2 nevei: Babinéni, Viktor[HUN], Szafaládés csokis ropi, Brigihh LibeAlcoholl
szintén magas iskolázottségra vall -
CsendesMark
aktív tag
Engi védés a Multimóka lámái ellen, elég idegesek lettek a nuubok
-
munky
őstag
válasz
KisTopi95 #10460 üzenetére
Valójában a limit nem az itemek számára vonatkozik, hanem arra a játékidőtartamra ami során van esély tárgyat találni. Ez heti ~10-11 óra játék környékén van valahol, ennél több játék után már nem ad a rendszer semmit az aktuális héten. Itt érdemes megjegyezni, hogy ez a rendszer a játékban eltöltött időt a hl2.exe futtatásához köti, de tárgyakat csak szerverre felcsatlakozva lehet kapni. Tehát aki gyakran hagyja "üresjáratban" a menüben a TF2-t ilyen időszakban, az a saját esélyeit csökkenti. Új kör magyar idő szerint csütörtökönként 19 óra körül kezdődik. Az általatok gyakran emlegetett 8-10-es item szám mindössze egy átlagos - a felhasználók megfigyeléseire alapozott - érték, ennél lehet kevesebbet és többet is kapni. Nincs garancia rá, hogy mennyit kapsz.
Már leírtam ezerszer. Egyszer lehet rászánom magam, hogy írjak egy ezekre a dolgokra is kitérő első hozzászólást, mert elég rossz látni, hogy mennyi kérdőjel ezzel kapcsolatban. Csak sajnos nem hiszem, hogy megéri egyáltalán foglalkozni még ezzel.
Azt meg még rosszabb látni, hogy ebben a rohadt jó játékban az emberek túlnyomó többségét csak ezek a baromságok érdeklik. Részben megértem őket, mert mára már úgymond elég alaposan "eltakarták" előlük magát a játékot, de azért aki kicsit nyitottabb szemmel jár és átlát ezen az észreveheti, hogy a sok "guccsizás" mögött van egy eszméletlenül jó játék, ami azért kicsit több élményt nyújt annál mint, hogy mennyi volt a heti item számom vagy mit sikerült cserélnem stb.
[ Szerkesztve ]
-
Durabolin
csendes tag
Énis tegnap direkt csináltam még egy accot hogy most megnézzem hogy mivan. Kapok e cuccot vagy nem. De oda ugyanúgy nem kapok semmit. Ezért fogalmazódott meg ez az egész a fejembe.
-
Durabolin
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem. Napokban kezdte öcsém is el a játékot a saját gépén. Saját steam profiljával. Ezzel semmi problem, mert kapta is a cuccokat rendesen. Nah de amikor napok múlva oda ültem én is gamelni, egyszerűen semmi cuccot nem kaptam/kapok. Mintha elszipkázná előlem a cuccokat. Ezenfelül az ő prifáljára nem tudunk átutalni pénzt se.(próbáltuk az ő profilját is prémiumra tenni) A végén megbombáz egy váratlan hibával. Az a probléma hogy egy hálózaton vagyunk? Ha valaki tud erre mondani valami érdemlegeset, azt nagyon megköszönném. Mert sehol se találok választ a kérdésemre. Steam-nek is írtam már. Egyenlőre onnan se jött semmi. Én arra gondoltam hogy az egy hétre kikapható tárgyak számát elosztja kettőnk között. Nah de ha így van akor merényletet kell elkövetnem a steam fiókja ellen. -
P00By
nagyúr
A sima spy kés(strange) nem volt már régebben az egyik ládában?
-
csana
senior tag
Jé, nem is tudtam hogy létezik "scrap bank bot". Érdekes. Valakinek volt már szerencséje ilyesmihez?
-
P00By
nagyúr
A Dealer's Visor nem craftolható?
-
munky
őstag
válasz
FReak_ #10435 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam, nincs valami egyedi konfig fájl berakva ami bekavar neki?
Amúgy próbáld meg azt, hogy a Steam kliensben a játékon jobb kattintás, Properties és ott Set launch options-höz ír be: -w 1024 -h 768
Ez így 1024X768-ban indítja, szóval számok helyére meg értelem szerűen az általad kívánt felbontást írd!
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
-
Ra3
őstag
válasz
GabN73 #10436 üzenetére
nem érdemes fegyvert csinálni, mert általában fém vagy más fegyverek kellenek hozzá, és abból is több.
egykét ritka, vagy új fegyvertől eltekintve minden fegyvert megkapsz egy scrap metálért, vagy két másik random fegyóért, akár itt a topicban is segítenek, nálam is van pár eladó cucc:
backpackom
de ha érdekel a téma nézz körül itt, részletesen le van írva hogy miből mit lehet:
Crafting
szerk: most nézem, a táblázat végén fel is van tüntetve hogy mennyi itembe kerül az előállítás, értelemszerűen 3 felett már nem nagyon éri meg, csak ha nagyon kell...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Üdv!
Ezt a kraftolós témát leírná valaki? Hogy tudnék pl egy fegyvert csinálni?
-
FReak_
tag
Hogyan tudnám azt megoldani hogy a játék megjegyezze a képernyőfelbontást amit választok? Win natív felbontásába indul , beállításokban átállítom valami másra , a következő játékindításnál már megint a natív felbontásba van
-
KisTopi95
aktív tag
válasz
multiplikato #10433 üzenetére
Azthiszem, hogy maga a steam nyelvénél kell átállítani, és utána jó lesz.
-
multiplikato
tag
A programot hol állítom vissza angol nyelvűre?
Tárgycserénél gőzöm sincs, miről beszélnek? -
Źşë'
addikt
az szép, én meg azt várom már h mikor tudom kipróbálni végre
-
Źşë'
addikt
kapott már droppal valaki pomson6000-et? vagy egyéb nyalánkságot? pl tehéncsonkítót?!
nagyon ritkán adja be, mondjuk ahogy észrevettem, nagyjából úgy dobálja a cuccokat h ami még nincs meg, leginkább így szerencsére
-
munky
őstag
Vajon a kliens stabilitást érintő változtatások megoldják a HL2.exe hibákat?
Egyre ritkábban, de nálam még mindig voltak az utóbbi időben is...
-
Tudom mi a különbség, de ebbe ne mélyedjünk bele, főleg a kifüggesztett időmben.
Ne kérdezz, így is túl sokáig élek/éltem a "mátrix rabszolga" világban.
Mérlegeltem a TF2 világát, olyan fakó színvilág és gömbölydű idomok vannak, tehát nagyjából stimmel. Többször forgott a gyomrom, hogy nincs ilyen élénk (szívárvány) színű világ a TF2-ben, de elmosolyogtam a mario kart színes pályán, és tetszik.
Hát muszáj jáccani, a hl2dm rég halott, nincs más alternatívája. Q3 az nagyon kellemes színvilág feelingje volt, hát rég kimúlt és utódja nem így lett.
Ugye tudjátok hogy a Valve alapítója (hogy írjuk? ez jó?) ő is? Észrevettem ahogy bemutatkozott a Valve eddigi díszletet (HL2, TF2 stb.) és megláttam az ő cipőjét és később sokáig töprengettem, hogy vajon miért fakó színvilága van a TF2-nek és sokáig nem hittem és végül beláttam. Tehát ez van.
Úristen, sokat számít hogy melyik TV-m, monitorom és számítógépem van? Vegyek magamnak kizárólag csak Apple-t, iphone-t, Sony-t stb.? Jajj...
Ja persze a ruháimra sem tudok többet költeni, így a megmaradt ruhákat alkalmazok.
-
KisTopi95
aktív tag
Én sem értettem de szerintem ez arra utal, hogy tudja: "Szerk.: (#10408) 5teve: Nagyon jó, de én NEM favorizálok a nőket, az k* nagy különbség."
Bár már annyira csűrt-csavart a dolog hogy én sem értem :S.
Mi a baj ha egy játékkal heterók játszanak? Szerintem ez a normális. Nincs különösebb ellenvetésem, hogy homók is játszanak vele, de azért ez így kicsit erős volt. -
Źşë'
addikt
a homo és hetero között te egyáltalán tudod mi a különbség?
de leginkább azt hogy melyik melyik?!
Amúgy a TF2 heteróknak való vagy mi a tököm van?
Mert ha igaz, inkább nem jáccok többé, mer nem az vagyok.
már ezen picit meglepődtem, de gondolom lehet h te sem így gondoltad, de ha igen az sem baj
magyarán no offense
[ Szerkesztve ]
-
tényleg heteró a tf2, nemrég éppen dumáltam a heteró fiúval az angol széróban és érdekes témáról dumáltunk röviden
Visszaemlékeztem az összes tf2 játszásom során, tényleg többször találkoztam heteró fiúkkal itt ebben a tf2-ben. Miért nem szólták nekem korábban? Vagyis írásban? Már nem számít, de szeretem cikizni valakit.
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #10405 üzenetére
Kezdetben én sem szerettem nagyon, szépen fogalmazva. Volt egy másik pálya is: szimmetrikus, kanyonféleségben játszódott a második pontnál pedig ki lehetett robbantani egy alagutat. Na az a pálya volt az egyetlen, amit különösen nem szerettem. Viszont brutál harcok folytak rajta.
-
BigBlue69
őstag
Megvan a megoldás: Sok cuccot akarsz első napot áldozd idle-re.. Én reggel 7-től egyte 6 ig 15 cucc esett.. Köztük egy brimstone is
-
válasz
BigBlue69 #10407 üzenetére
Mindegy, ez off, de látom ahogy bekiabált az utcáról egyvalamelyik idős távolról hogy heteró vagy és telefonálva beszállt a kocsiba és elindult, mikor játszottam a tf2-t néhány perccel vagy néhány órával ezelőtt (akár hangosan, akár fejhallgatón halkan).
Az ilyen primitív alako(ka)t ki kéne dobni, aki sérti a személyi és szabadság jogomat a nemi hovátartozásom iránti érdeklődésében.
DGB srác se játszhat a TF2-t, GTA4-et, GTA SA-t sem? Lekophatnának végre rólam.
(#10408) 5teve: Nagyon jó, de én favorizálok a nőket, az k* nagy különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Mindegy, már elment az appcrash f**ság, végre!
Amúgy a TF2 heteróknak való vagy mi a tököm van?
Mert ha igaz, inkább nem jáccok többé, mer nem az vagyok.
-
Źşë'
addikt
lehet a vírusirtód épp frissült és felment a ping ami ezt eredményezte, attól is felmehetett mert a szolgáltató felől egy kis sávszél ingadozásod volt, ezzel a motorral nálam is sokszor van az h kilép, hang beakad stb... ahogy írtad application crash-el... ebben semmi gyanús nincs... amikor én kilépek akkor szimplán mindig dob egy hl2.exe váratlanul leállt üzit, mintha nem én állítottam volna le : ) csak hát gondolom valami szabálytalan dolog következett be a leállítás közben
-
Érdekes dolgokra bukkantam, avagy aki túl jól csinál a TF2-ben, előbb-utóbb büntit fog kapni.
Például tegnap percenként appcrashot kaptam, mert túl jól csináltam? Mindegy, ez volt a furcsa észrevételem, de most ledobott a magas pingem miatt a FOG széróról, utánanéztem és kb. 50ms~60ms körüli ping volt a listán, akkor mi a tököm van?!
Mikor kb. az összes engi erődítményt leromboltunk kémek segítségével, erre appcrash-ot kaptam.
Ekkor rájöttem az idegesítő appcrash-ra, hogy biztosan valami gyanús dologra bukkantam, tehát azt mondanám hogy valamelyik ember távoli hozzáféréssel appcrash-ot alkalmazhatott (hack remote appcrash), jó rendesen angolul anyáztam a FOG szérón, hogy fejjezenek be a hekkelést.
Talán nincs igazam, de baromi nagyon beszari gyanús ez...
-
Sonja
nagyúr
Eladó egy UC Fancy Fedora 1 rec + 2 scrap-ért!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Filmvilág
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Autós topik
- Teljesen körvonalazódott az ASUS ROG XG Mobile 2025 eGPU
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...