- Tajvan nem tud róla, hogy a TSMC beszállna az Intelbe
- A túl sok szabályozás miatt megy el az egyik legígéretesebb holland szoftvercég
- Túl sok lesz az AI-ból: mégsem kell annyi adatközpont a Microsoftnak
- Több mint 52 milliárd dollárt pumpál az AI-ba az Alibaba
- 500 milliárd dollárt önt az amerikai iparba az Apple
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Kiadták a modkészítéshez szükséges SDK-t [link] , így a Steamre is felkerülhetnek különálló játékként a TF2-re épülő modok.
Az egyik legelső érkező a Team Fortress 2 Classic lesz idén. -
wjbhbdux
veterán
Nyárra nagyobb frissítést igérnek [link]
-
az miért van, hogy sokszor le van másolva a nickem?? nagyon idegesítő. nyomok egy csaló szavazást és ha elutasíva jön ki, többet nem is tudok reeklamálni??
-
wjbhbdux
veterán
Kijött a TF2 Classic mod, kicsit hasonlít a régi TF2-re mielőtt mindenfélét beletettek, de saját ötleteik is vannak. pl TFC féle VIP játékmód, pár új fegyver részben még a megjelenés előtti tf2 beta fájlokban talált de játékba be nem kerültekből, és van pár pálya amin 4 csapat van.
Egész sok szerveren játszanak most vele, érdemes ránézni. -
csana
senior tag
Szia,
igazából ha bármit veszel a TF2 boltban, prémiumos leszel. Csomagokat nem feltétlenül vennék a helyedben, mivel csak a külcsíny drága a fegyvereknél (szkin, számlálók etc.), a sima mezei fegyverek csak játékon belül drágák, valójában nincs sok értékük. 1 kulcsot ha veszel, az egy csilliárd fém, amit meg beolvasztasz, és bármit megkaphatsz nyersanyagért (lányod is, Te is).. Szóval ha mindenképp meg akarsz válni az 5 yurótól, én kulcsokra szavaznék, amivel lehet majd csereberélni, és alapból is van értékük.
-
LK
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne! A lányommal játszanék friendként TF2-t. Ingyenessel tolja steamen. Az tiszta sor, hogy 5 dolcsit rá kell tennem a két acc-ra, hogy ne korlátozott legyen,és felvehessük egymást. Én még csak training-ben tolom. Az lenne a kérdésem, hogy mire kéne elverni azt a kemény 5 dolcsit,hogy könnyebben induljon a karrierem? Van-e induló láda,bármi ?
Köszi -
Dawe966
csendes tag
válasz
Narxis #14099 üzenetére
Van annak egyáltalán értelme? Mármint, én is mikor játszani akartam, ilyen "tömött" szeróra mentem, olykor-olykor 1-2 magyarral találkozva, pedig még fel is update-eltem a free to play verziómat, de az ilyen trade szerverekből egyáltalán jön még lovetta? Nagyon akarnak az emberek zsetont szerezni
-
Narxis
nagyúr
Szégyen, hogy magyar szervereken már csak trade szerveren van élet.
-
csana
senior tag
válasz
PunkZoli #14097 üzenetére
Pecselést követően egy bug miatt jópár órán keresztül bizonyos ládákból 100%-os eséllyel estek unusual dolgok. Emiatt szinte pár dollárra csökkentek az érintett itemek árai a marketen. Valve hamagyorsan befagyasztotta a ládanyitást, és a kereskedést ezekkel, de aki résen volt nem kicsit szedte meg magát.
-
Spet
addikt
Update bug miatt lehet kaszálni a kasszáknál, aki gyors és ügyes
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Valamiért 30 fps-nél nem megy jobban a játék. Nem tudom miért lehet ez. Új telepítés, nem változtattam semmit. Itt stabilan áll, ezért gondolom valami korlátozás lehet. Linux alól játszom. -
fLeSs
nagyúr
Up!
Sok év után újra felraktam a játékot és van nekem egy bajom, úgy emléxem ilyen problémám nem volt régen.
Oldalazáskor amikor elengedem a billentyűt, a karakter nem áll meg azonnal, hanem egy picit tovább csúszik abba az irányba amerre oldalaztam. Qrva idegesítő. Ezt hogyan lehet megszüntetni?
Thx. -
Spet
addikt
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A régi szép időkben, 2007-től kb 7-8 éven át aktívan toltam a játékot, sajnos az utóbbi pár évben teljesen elhanyagolódott a dolog. Annyit azért mindig megtettem, hogy egyes eventek alatt beléptem behúzni a frí cuccokat.
A mostani csomagban a legérdekesebb dolog a Winter 2017 Cosmetic Case. A benne lévő tárgyakat nem ismerem, amikor aktív voltam akkor jöttek be a Strange Killstreak itemek meg a Golden itemek, azóta teljesen le vagyok maradva.
A ládáról annyit láttam, hogy TF2outposton csak egy pár darabot árulnak belőle, de azokat is 18 refinedért.
Érdemes lehet felrakni ezt a ládát annyiért? Nem teljesen világos, hogy ez most egy promo item, vagy egy sima láda, amiből még nem esett elég és nagy a kereslet rá.
Esetleg érdemes lenne tovább megtartani, hátha emelkedik az értéke? Vagy az event után ezek is eltűnnek?
Vagy lenne értelme akár kinyitni kis profitért cserébe?
Vélemények?
-
TF2-t elindítva ad 9 itemet a raktárba.
-
sgergi
veterán
válasz
Cheesus #14084 üzenetére
A jungle inferno -ba kell bevásárolnod megad, egyszeri pár eurós összeg, a főlapon is kinn van az elérhetősége. Ezek után kapsz fix szerződéseket, melyeket tudsz teljesíteni, melyek kozmetikai cuccokat, illetve festéseket tartalmaznak, amiket utána a piacon tudsz eladni, vagy magadnak tudod felhasználni. Hogy megéri-e, döntsd el, egyrészt egész jók a szerződések, másrészt a kapott cuccokat eladva ki lehet jönni úgy, mintha nem fizettél volna érte.
A célt úgy állítod magadnak, hogy azt a küldit csinálod, amelyiket akarod, annak adatait viszont nem tudod módosítani. -
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de amikor játék közben látok olyat hogy: "xy teljesített egy feladatot a gépágyús szerződésben" stb... az micsoda, mi értelme van, és hogyan tudok énis olyat csinálni?
Nagyjából vágom hogy a contracts-hoz van köze, mint a mostani pirós cuccnak, csak épp nem tudom hogy mit kell venni/kapni érte, illetve hogy megéri-e egyáltalán, vagy csak magamnak állítok-e be egy "célt" az adott körön belül.
Bocsi ha kicsit bonyolultra sikeredett a kérdés -
Desy
tag
... ahogy a magyar társadalom, úgy a szokások is megváltoztak és sajnos nem a jó irányba. De mit lehet várni egy olyan világban, amelyik a magányosítást teszi az első helyre a közösségi lét helyébe?!
A virtuális álságosság és vehemencia az egy talán szükséges pótcselekvés amit mára kezdenének leváltani a valóságos mindennapok történései? Nagy kérdés. Remélem nem ennyire egyszerű. Szerintem csak arról van szó, hogy a felhasználó váltás - kiöregedés és a megunás mellett - újdonságok, komoly hígítást adnak az internetes kapcsolatot igénylő játékverzióknak.
Magyar szerver... huh. Ki futtatná akkor, amikor nagyon sok ember azt nézi, hogy juthat az alkalmazáshoz a lehető legkedvezőbb módon?! És hát ugye... minek is ilyen, ha a távol kelet tele lehetőségekkel?
És mivel az alapjáték is ingyenes... változnak az idők. Szokások és lehetőségek, amiért pénzt kér, vár el a gyártó. Kitaláló... üzemeltető. -
Ra3
őstag
válasz
Narxis #14079 üzenetére
Az a helyzet hogy egy 10 éves játéktól az is kissebb csoda hogy idáig ment, főleg azok után amit a Valve frissítés címén az utóbbi 5-6 évben elkövetett.
Én fél évvel az indulás után szálltam be, akkor elég nagy magyar közösség volt mögötte, és nagyjából 3-4 évig egyben is volt, azonban mostanra kikoptak az emberek. Lassan én is azon gondolkodok hogy kiárusítom a küzdelmesen összeszedett backpack tartalmát amíg még ér valamit. -
Narxis
nagyúr
Szinte mindig üresek vagy alig vannak a normál magyar szervereken. Csak ezek a Trade-fun franc tudja milyen modok meg hoovy szerverek mennek. Szégyen.
-
vaakuum
addikt
Végül beröffent, most megy...viszont hogy hogyan kell partit létrehozni, arról fogalmam sincs. A megváltoztatott kezelőfelület nekem nem jön be
-
vaakuum
addikt
Nem tudok játékot indítani, viszont a "queued..." az pörög folyamatosan. Sem KÖNNYED, sem Mann Vs Machine játék nem aka indulni. Nálam van a hiba?
-
Reno7
senior tag
-
csana
senior tag
válasz
andrey. #14071 üzenetére
Nálam ha valami hasonló anomália történt, nagy általánosságban az alábbi lépések egyike megoldotta:
1. egyedi (custom) tartalmak törlése a TF2 mappából
(néha minden ramattyal megtöltik random szerók a játékot)2. a játék file-ok verify-olása (magyarul nem tudom mi a neve)
jobb klikk a játékra, tulajdonság, helyi file-ok, verify..3. komplett játék reinstall (nem árt minden játékhoz kapcsolódó file-t törölni)
-
andrey.
csendes tag
Az lenne a problémám hogy amikor csatlakozok egy szerverre akkor a sending client info töltése a befejezés előtt megáll(vagy kifagy). A megállás után 5-6 perc múlva magától kilép a játék és bezárja maga után a Steamet is. Viszont ha a training módba próbálok játszani (offline) akkor soha semmi probléma nem jelentkezik.
Érdekesség: Ha a TF2 frissít/updatel akkor utána probléma mentesen tudok menni játszani, viszont ha már másnap szeretnék menni akkor újra előjön ugyan az a probléma.
Régebben az volt a helyzet hogy vagy az történt ami már most állandóvá vált, vagy csatlakozott a szerverre de rögtön utána kifagyott, vagy betöltött és 1-2 perc után kékhalált kaptam.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
vaakuum
addikt
Az új robotos (MANN vs MACHINE) pályákon mostanában dobál könyveket... ahhoz, hogy azt fel lehessen szedni, mi kell? Csak a pénzkupacokat tudom gyűjteni
-
vhw
addikt
válasz
vaakuum #14065 üzenetére
Ja hogy most kezdtél el játszani először a játékkal?
Akkor a kém elég trükkös karakter lesz első nekifutásra - talán a legnehezebb igazán jól játszani vele.De amúgy a disguise menu-t a 4-es gombbal nyithatod meg (ha nem állítottál át semmit) - választhatsz melyik csapat, melyik karakterének akarsz "öltözni".
-
vaakuum
addikt
Kém esetében hogy kell felvenni az ellenség alakját? sehogy nem bírok rájönni, mert meghalok, ha közel megyek látható állapotban.
-
vaakuum
addikt
lehet playert mute-olni valahogy? Annyi idióta van, és olyan zenéket hallgatnak (amit ráadásul nyomnak voice-chaten), hogy az valami szörnyű...
-
vaakuum
addikt
Nem, a gyereknek csináltunk külön sajátot csak ehhez a játékhoz. A steam leírása szerint kell venni valamit rendes pénzért is azon a fiókon, hogy lehessen barátot hozzáadni, de azt meg honlapon keresztül meg lehetett oldani. Még a partyba hívás is működött utána a tf2-n belül (amihez a steam barátlistájából kell embert kiválasztani), de a játékban nem rakott össze minket, mert a gyereknek partyban nem töltötte be a pályát.
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Ha esetleg látja még valaki ezt a fórumot, és van ötlete, kérem segítsen:
A fiammal nem tudunk partyban játszani. Meghívás rendben lemegy, elundul a meccskereső, el is kezdi betölteni a pályát nála is, de csak 2 egységnyit halad a bar előre nála, mire nálam betölt. Ezután őt ledobja azzal, hogy van egy folyamatban lévő játéka, amire vagy az újracsatlakozást, vagy pedig a feladást nyomhatja.
Gondolom nem kell részleteznem, hogy az újracsatlakozással sem működikValami ötlet, hogy mit lehet kezdeni vele?
-
sgergi
veterán
válasz
Ricardo128 #14055 üzenetére
Ki kell várni, ha minden igaz.
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Rég nem játszottam, rég nem piacoltam, de most eljött ez is. Apró bibi csak, amit kiír. Már megcsináltam a Steam Guard lépéseket, sikerült is eladnom két kulcsot, de most megint nem tudok piacolni. Nem is fog engedni nov 6-ig, vagy mi? Nem vagyok belépve a kliensbe egyébként, telefonomon meg be van kapcsolva az alkalmazás, szóval nem tudom, hogy most mit is kéne...
Előre is köszönöm!
szerk: Azt a rohadt, de kihalt a topic!
Na jó, szerintem csupán várnom kell, amíg hitelesítenek, mert már mindenhol bejelentkeztem Guarddal.[ Szerkesztve ]
-
Reno7
senior tag
ládák <Ezek között van olyan láda ami értékes?
-
vhw
addikt
Milyen tapasztalatok vannak az új competitive móddal?
Én csatlakozni is alig tudok...[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz
erikke17 #14047 üzenetére
A különböző fegyvereket idővel véletlenszerűen megkapod... (hetente 6-10 db-ot azt hiszem)
Illetve ha már összeszedtél annyit, hogy fémet is csinálj, akkor backpack és tsa. oldalakon keresgélve előnyösebb beszerezni egy-egy hiányzó, kívánt fegyvert gombokért (két normál fegyverért olyat adnak, amilyet akarsz) - mint pénzt adni értük.
Esetleg kipróbálhatod az MvM módot, amire ticketet kell venni - a befejezett kampány végén kapsz egy robotfejes fegyvert...
Itt is megy a kulcsos ládanyitogatós móka, mint CS:GO-ban, vagy ha megtetszik valami sapka/taunt akkor azokat...
Ízlés meg pénztárca kérdése, hogy mire költöd - olyan játékbefolyásolóan "érdemes" dolog nem nagyon van. -
erikke17
őstag
Üdv itt
Úgy tűnik bele kezdtem egy kis játékba én is
Eléggé bejön eddig de még ismerkedem az egésszel, prémiumon gondolkodom majd. Ahogy olvasom elég sok lehetőség van hozzájutásához. Valami tipp ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi!
-
KubanitoS
veterán
Ha valakit esetleg érdekelne, játékkártyákat (trading cards) vennék 1 reclaimed / db áron.
Ezen a linken tudtok csereajánlatot küldeni nekem, de fel is vehettek!
Bocs az offért!
-
wjbhbdux
veterán
-
emiki6
veterán
-
fpeter07
veterán
Heavy-féle kolbászos paródia videó megvan valakinek? Nem tudom, hogy találjam meg. Abban mondja csávó a videó végén azt hiszem, hogy kolbász... mert túljártam a disznó eszén. Jó lenne meglelni ezt a gyöngyszemet.
-
BigBlue69
őstag
Érdemes Invasio belépőre befektetni?
-
spanyoll
addikt
Na ja. A manncos dolgokat annyira nem vágom, múltkor kicsit rohangáltam benne, de feldühített, hogy a lootért kell külön ticket, hát kapják mán be. Meg azt vettem észre, hogy ott vagy magamfajta rookiek voltak 1-2 meccsel vagy tournamenttel avgy mi a neve, meg a 100+os öreg rókák.
-
Ra3
őstag
válasz
spanyoll #14034 üzenetére
Nekem még mindig olyan mintha tegnap lett volna
Sokan azzal temették is a tf2-t, de igazság szerint akkor már nem sok új játékost vonzott be a dolog, ők meg nem pörgették úgy a mannco store-t ahogy Gabe és csapata azt szerette volna. Erre jött az isteni szikra, és hipphopp lett párszázezer új ügyfél.
Mondjuk az is igaz hogy nem sok olyan játék van ami ennyire pörög majd 8 évvel a kiadás után. -
spanyoll
addikt
válasz
Assimilator #14033 üzenetére
Hát ez az. Úgy beszélünk a f2pről mintha tegnap történt volna, holott nem. A cheaterek meg manapság tényleg mintha többen lennének.
-
ƵøŁĭ
veterán
Mennyi csalóval találkozik az ember .
Mesterlövész-t kiválasztják majd csak annyit látsz pörög körbe -körbe és mindenki fejest kap .
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz
Assimilator #14022 üzenetére
Igen mert vannak olyanok, akik gyorsan szeretnének szabadulnia dolgaiktól, hogy a walletüket hizlalják (illetve visszajöjjön a befektetett összeg).
Mint ahogy pachito is írta, ahogy megugrik a ládák száma csökken az áruk (mint cs-ben a falchion case-ek, hetente egyszer esnek tömegével szerdánként, akkor esik az áruk, de egy kicsit utána mindig feljebb megy a hét végére)
-
pachito
őstag
Szerintem sem kell különösebben meglepődni az árzuhanáson, 7. kontrakt előtt direkt figyeltem a marketet; 900 Powerhouse Case volt bent. 2 órával később, kontrakt után 1700. Innentől kezdve ámítja magát, aki a régi áron akarja eladni a ládáit...
-
Assimilator
őstag
Ez nem ilyen egyszeru.
Az egyszeru kozgazdasagban nincs script ami piaci ar alatt 1 centtel kirakja a termeket a piacra.
Ha ezt 100 ember megcsinalja - ami semmi - akkor egy dollart esett az ar.
Persze a legtobben script nelkul is ezt csinaljak.
A masik pedig az orultek on vonzatuk.
Adott egy pelda: mondjuk 2 dollar a legalacsonyabb ar. Jon Pistike es teljesen erdekes indittatasbol berak berakja 1.3 dollarert a motyojat. Jozsikanak is van cucca, de o nem nez fel marketre, csak a raktarban latja a legalacsonyabb arat, ami 1.3 dollar. Berakja ala. Aztan a tobbi. Na meg persze az egy centtel kevesebbert scriptek.Nem ez az altalanos modell, de rengeteg ilyen van.
-
Spet
addikt
válasz
Assimilator #14020 üzenetére
Ott sincs ok nélküli árleverés. Ez egyszerű közgazdaság: minél több van a piacon annál jobban csökkenne a kereslet iránta, ha ugyanabban az árban maradna, mint amiről indult. Így hogy eladják, csökkentik az árat, ami növeli a keresletet iránta.
Kb. egy marschall kereszt van adott item infójánál is, csak nincsenek egymásra vetítve a diagramok.
-
spanyoll
addikt
válasz
Assimilator #14018 üzenetére
Ja, elég durva. De nem baj, a végén már hozzád vágják majd semmi pénzért mint a régi crateket, csak vedd meg a kulcsokat.
-
spanyoll
addikt
válasz
Assimilator #14015 üzenetére
Jogos. Megint kaptam egy caset dropként és basszus nagyon megy le az áruk
De cserébe a kulcsok hozzá még mindig drágák, meg lesznek is gondolom. Marad a goldminerkedés és a cuccosok eladása, mert 2.5€-t én személy szerint nem fizetek egy kulcsért. -
sgergi
veterán
Elvileg meg van határozva, hogy összesen mennyit kaphat az ember. Ha valaki nagyobb ütemben kap az elején, akkor majd a végén nem fog kapni.
-
spanyoll
addikt
válasz
Assimilator #14013 üzenetére
Jó, de éppen ezért szomorít el, amikor csak kettőt kapok mondjuk, amennyi jár is
-
spanyoll
addikt
Szerintem bugos csak a contract drop vagy tényleg az?
A héten megint kaptam hétfőn kettőt, azokat megcsináltam, de tegnap megint kaptam egyet.
Nem úgy volt, hogy konstans 2 contract/hét? -
spanyoll
addikt
válasz
Assimilator #14009 üzenetére
Ja. Amúgy azért is jók ezek a contractok mert megjátszat más classokkal is. Én pl gyűlöltem a snipert mindig is, de most, hogy elővettem és elkezdtem játszani alig tudok lekattanni róla, még ha béna is vagyok gyakran
Scouttal ugyanez a helyzet, csak azt magamtól kezdtem el játszani csakazértis alapon, aztán megkedveltem. -
CanibelZ
aktív tag
Ez érdekes, mert én első nap reggelén amikor lehetett megvettem és nem emlékszem, hogy valamit kihagytam volna. De nem lényeg, mert kaptam érte drop-ot ami nem tűnt el.
SwitcX: Én talán egynél nem csináltam meg többinél igen, de nem tudom, hogy a drop-hoz köze van-e vagy nem. Amit tudok, hogy az összes CP pontodba beleszámítja és ha 3000CP-t összeszedsz, a kitűződ arany lesz.
-
törölt tag
Köszönöm! Érdemes megcsinálni a +30 pontot? Bocsi, ha egyértelmű kérdéseket teszek fel
-
CanibelZ
aktív tag
-
Spet
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Interactive Brokers társalgó
- Sweet.tv - internetes TV
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 15 Pro Max 1TB Natural Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ASUS ROG Zephyrus G14 - Ryzen 9 - RTX 3060