Új hozzászólás Aktív témák

  • Klown

    aktív tag

    Tegnap anyámnál voltam, s ebédután megcsörrent a telefon. T-s emberke hívta, hogy november 19-én lejár a Hoppá Plusz díjcsomagján a hűsége, s nem akar-e hosszabbítani? Anyám már mondta volna rá az áment. Na akkor kikaptam a kezéből a kagylót, s ráborítottam az ügynökre a bilit! :DDD Megköszöntem a "nagylelkű" ajánlatot, de kértem, hogy térjünk vissza a témára október 25 után. Na erre érezhetően megváltozott a hangja. Rá is kérdeztem, hogy ugye amiatt hívja, hogy gyorsan még bepalizza 2 év rabigára? Erre hápogott, meg azt mondta, hogy ki tudja mi lesz 25 után, meg emelkedhet az ára, stb. Tehát bullshit-olt. Sajnos lelőttem a poént... Pedig már érezte a zsebében a jutalékot. :DDD

    Szemét dolog, de szerencsére pont ott voltam! Gyorsan fel is hívta anyám az ismerősöket, hogy nem-e kaptak telefont a T-től, vagy ha felhívják őket, akkor 25-ig ne hosszabbítsanak.

    Apropó, jól tudom ugye, hogy ha lejár a hűsége, akkor november 19. után is marad a mostani havidíja? (4200 Ft körül van. Standalone analóg vonal - Hoppá Plusz.)

    Üdv: Klown

    [ Szerkesztve ]

    << Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

Új hozzászólás Aktív témák