- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Ma reggel beállított a Telekom egy settopbox-al összekötöttük egy HDMI kábellel az erősítőt és kép van de hang nincs, ez normális? Erősítőm működik mert HTPCről és Bluray player-ről van hang. Ötlet? Előre is köszi!
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
kigyi_23
addikt
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Pénteken bekötötték az optikát! Bár még csak nézegethetem a kábelt, mivel nincs átadva a hálózat, de elvileg pár hét és meglesz. Nálunk maradt a SAT TV, szóval csak az ONT-t kell beüzemelni majd. Ilyen esetben is kijön a szerelő, vagy lehet kérni szereld magad opciót? Futár kihozza? 120-as netet kértem, tehát nem lesz plusz router mellé (egyelőre)
Köszi!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Karácsony előtt írtam ide a topicba, hogy rendeltem a Telekomtól egy laptopot, hibás volt a kijelzője, és visszavittem 72 órán belül. A boltban azt mondták, hogy maximum 2 hét és hoznak egy újat. Na most azóta nem történt semmi, nekem kellett őket hívni, hogy mégis mi a franc van már. Azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy nincs nekik raktáron (állítólag 1 nappal előtte még volt valami 10 db), majd ha lesz hoznak egyet. Hogy a francba van az, hogy volt nekik 10-12 darab, de én nem kaptam abból? Az oldalon feliratkoztam egy készletértesítőre, 31-én kaptam is a mailt, hogy újra van raktáron, megint nem hívtak. Most beszéltem velük, és állítólag megint nincs raktáron, azt mondták, hogy vegyem fel újra készletértesítőre, és hívjam őket rögtön, ahogy megérkezett a mail, de fel se tudom venni mivel az oldalukon nincs kiírva, hogy elfogyott. Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy nekem kell őket hívogatni, és könyörögni hogy kapjak egy új gépet. Mit lehet tenni ilyet esetben? Kezd nagyon a tököm telel lenni velük.
-
vizslakutya
senior tag
Családi + HD van befizetve,tegnap meglepődve tapasztaltam,hogy az MTVA HD adásain nincs hang,ma bejelentettem,de hallottam az ügyintéző hangján,hogy megfogtam rendesen a problémával.
Más HD adáson tökéletes a hang,modem-box újraindítás megvolt,a box most frissült miközben az ügyfelessel beszéltem.
Észlelt már valaki ilyen problémát?
Egyenlőre abban maradtunk,hogy legyen minden áram alatt és távgyógyítással próbálkoznak ??>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Bozek
nagyúr
válasz vizslakutya #77162 üzenetére
Próbáltál más hangsávot kiválasztani?
-
blg
senior tag
válasz vizslakutya #77164 üzenetére
próbáltad a beállításokban a digitális audio kimenetet a másik értékre állítani?
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok!
IPTV.-m van. Van arra valami mód, hogy 4 vevőegységem legyen? Minden szobába kéne, de ha jól tudom csak 3.-t adnak, bár mikor kötötték mondtak valami megoldást.
Előre is köszönöm.Üdv és B.U.É.K
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
kigyi_23
addikt
-
radio100jozs
őstag
válasz tomi5244 #77156 üzenetére
Optika mellé, hogyan tudtad megtartani a Telekom SAT-ot is? Nem úgy van, hogy akkor át kell váltani IPTV-re? Nekem is T-Sat van, de optika bekötésnél én csak internet+telefont akarok, IPTV_t nem, de nekem olyasmit rebesgettek, hogy akkor nem tarthatom meg a T-Sat csomagot, hanem IPTV-re kell váltanom. Meg állítólag amúgy is megszűnik a T-Sat, mert lesz mindenhol Telekom optika, és IPTV-n adnak csak majd, amit meg kötve hiszem, hogy igaz lehet..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz radio100jozs #77171 üzenetére
Meg fog szűnni a SAT IDŐVEL(!), nem azonnal. Ha nincs Magenta csomagod, akkor nem kötelező az IPTV, csak a Magentában kötelező. Sima három szolgáltatás egyidejű igénybevétele mellett még a hármas kedvezményt is megkapod rá. Egyelőre.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
radio100jozs
őstag
válasz DJ. Ru$y #77172 üzenetére
Köszönöm, akkor megnyugodtam, jó lesz a Trió kedvezmény is majd, nem szükséges a Magenta, az lényegében a T-Mobile kombináció miatt érdekes.Mert nemrég írtam alá újabb 2 év hűséget, + akkor már váltottam a Szuper családi HD-ra a műholdasban. Nekem még 3 hónap volt az előző hűség lejáratból, de már a Telekom felületére belépve is hozta, hogy hosszabbíthatok, és engedte is.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
válasz slezakimi #77174 üzenetére
Nem tudom, nem jártam még a kérdéses helyen csak azt tudom, hogy nézik, de elvileg nem lenne akadálya 1 ONT-vel sem mivel egy switch-el megoldható az osztás csak rá kell dugni sorban őket. Egyszer talán látom élőben is működni.
Más: ég az arcom, de 1 egész csatorna miatt kellett váltanom Szuper Családi HD-re (nem nem jól tippeltél). Az Izaura TV miatt. Ugyan nézni nem fogom, de van nyugger a családban ő követeli, mert látta, hogy hirdetik.... Váá már nem csak a gyerekeket őrjítik meg a mesecsatornákkal.......
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok!
Mivel úgy láttam, hogy sokan szidjátok a Telekomot, szeretnék egy pozitív tapasztalatot megosztani veletek. Január végén lejárt a hűségem, ezért még december elején bementem a boltba, hogy mivel gondoltam én, ez egy hosszabb folyamat legyen idő és kíváncsi voltam mit ajánlanak. 50mbit-ről 120-re váltottunk és +1 STB. 10 perccel azután, hogy kiléptem az üzletből már hívtak is, hogy kedden reggel jönnének és hozzák a boxot. Percre pontoson ott voltak, kábelezést is rendben megcsinálták. Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy a mi környékünk fele (Felsőgöd) tervezik-e az optikát az 1000-es net miatt kihízni. Mondta a szerelő, hogy nem, viszont ne aggódjak amint sikerült kivezetni az analóg TV adást a koax-ről már kötik is be. Ugyanis az feltétele annak, hogy csak az internet jöjjön rajta, ezért is erőltetik az IPTV-t. És elméletileg a koax, persze ha nem 100éves konstrukció elbírja a 2gigás netet is. Ez nem tudom mennyire igaz?
-
Arcképgyáros
T-nél mióta van 1gb-os net?
Magenta1 120/60-ból feljebb tudok váltani?
-
luciferk
senior tag
Szevasztok!
Ma délelőtt bekapcsolom az IPTV-t és az alábbi üzenet olvasható a képernyőn, az üzenet író valószínű még nem heverte ki a szilveszteri fáradalmakat [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
The HG tries to contact the ACS (A103)
Ez mit jelent a Speedport V724W logban?
Néha felbukkan pár ilyen bejegyzés. -
villamos
őstag
Próbálom a régi lejárt csomagok helyett rendelni, de a honlap nem engedi a meglévő XXL-t hosszabbítani, ragaszkodik az 1000 -hez. Jó, 500Ft a differencia nagyjából, de nekem semmi szükségem rá (10/100 -as hálókártya rulez), ráadásul ki kellene jönniük eszközt cserélni, és egy korábbi ilyen alkalommal eléggé rossz emlékeim vannak, jelesül hetekig nem volt net, igaz ez régen volt. A telefon esetében legalább sikerült nagy nehezen rávenni, hogy a hoppás majomság helyett a sima alapot kínálja fel (szökőévente használom)... de ha megint ilyen 4400Ft -os telefonszámlák jönnek majd, akkor asztalt borogatok...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
villamos
őstag
válasz DJ. Ru$y #77188 üzenetére
Igazából az idegesít most a legjobban, hogy kizárólag a 3200Ft -os hoppá+ telefon díjcsomagot ajánlja fel, a jóval olcsóbb alap helyett, ami elméletileg, 250Ft a honlap szerint. (Legszívesebben lemondanám a vezetékes telefont úgy, ahogy van, de anyám tíz körömmel ragaszkodik hozzá...)
Kérdés, hogy ez valóban ennyi? Vagy valamilyen extra költség, ami nincs feltüntetve, és valójában 4400Ft?[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
szalai112
senior tag
Sziasztok
A telekom oldalán olvastam a Széchenyi 2020 programot melyik járás nyer!
Most ez pontosan mit jelent?
Csak oda huznak optikát? -
szalai112
senior tag
válasz kigyi_23 #77191 üzenetére
Akkor nesze semi fogd meg jól.
Országosan igen de csak nyomokban tartalmaz.
Mivel minálunk Zalaapátiban Hirsatnak van itt koax nettje, akkor telekom nem húz ide mert nem éri meg neki, mert majdnem mindenkinek kábelnettje van ami nem telekomos.
Akkor mi az a paraszt vakítás hogy minden háztartásban 30Mbit minden hová, talán ezzel a gyorsító opcióval amit nem lehet megosztani wifivel.
Meg kérdeztem tőlük azt válaszolta az egyik telekomos hogy hibrid net?wtf!!!!
Amikor ugyan úgy meglehet osztani mert nem eszközben adódik össze a sávszél hanem a modemben persze de ezt nem mondják.
Ha meg rendelném és megosztanám wifin az szerződés szegéssel jár amit ugye büntetnek és akkor én fizetek. -
kigyi_23
addikt
válasz szalai112 #77192 üzenetére
Egy pillanatig sem volt arról szó, hogy mindenhol a Telekomnak kell azt a minimum 30mbit-et szolgáltatnia. Arról volt szó, hogy minden háztartásba köthetőnek kell lenni minimum 30-as netnek. Azt, hogy ki lesz a kivitelezője éppen ott ahol laksz az már más kérdés. Nem kell mindenhol egyetlen cégnek megcsinálni ez többszereplős téma.
Bozek gyorsabb volt, de már nem tölröm ki
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
szalai112
senior tag
Most az internetem ára 3066 Ft/hó mivel magenta1 ügyfél vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest