- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Az mitől lehet hogy nagyon nehezen kap csak jelet a modem és csak nagyon nehezen lesz netem ?? Gépbekapcsolás után 20-45 perc mire lesz net ma több idő volt hogy vagy 1 óra 10 perc is de van amikor több
Next PC Upgrade: 2022
-
Darko
senior tag
Na megtörtént az IPTV készülék hozzárendelése a t-hometv oldalán. Nem is tudtam erről a szolgáltatásról, csak ebben a fórumban olvastam róla! Ez egy nagyon jó dolog, bárhonnan ahol van net, be tudom állítani a felvételeket, akár még mobilról is. Tetszik
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
gabo89
senior tag
Akkor csak annyit had kérdezzek, hogy az optinet feltétele az ha az optikai kábel házhoz/lakáshoz megy, vagy ha a központig megy az optikai kábel és onnan a házig rézkábelen?
indul a sörös aludni
-
chungee
addikt
Szeretnék bekötni internetet. Mit tudtok ajánlani ADSL vonalas nélküli csomag kéne. Nem feltétlenül T-Online. Ahogy mondják VGA ügyben ár/arány érték számít Havi 5-6k szánnék rá. Ha lehet belépési díj nélkül, 1 max 2 év hűséggel. Modemet ismerőstől lesz és ő fogja telepíteni nekem. Feltéve ha szolgáltató nem köti az orromra saját modemét mint belépésidíjként Mert ilyet is lehet hallani. Előre köszi a tanácsokat.
-
icab
csendes tag
Sziasztok!
Van e itt vki a T-től?
Lenne egy gondom. Egy éve megy nálam kifogástalanul 2/192-es dsl solo csomag.Most kb 2 hete kezdett el szakadni a vonal, a speedtouch ,feladtam hibára. Majd vagy 3nap múlva,mivel semmi nem történt,hivtam a 1412-őt érdeklődtem.
Tájékoztattak, a szerelő velem megbeszélte hogy a vonalam nem birja a 2mb-et és lejjebb vette 1mb-re. Na itt kiakadtam.
Ugyanis velem senki nem beszélt.A másik,eddig bírta,most talán megnőtt a távolság?
Ilyenkor mi van?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Kérlek benneteket segitsetek ,ha van itt illetékes!!
Köszönöm!Szia KicsiUbul,most látom itt vagy !
[ Szerkesztve ]
Még jó, hogy ilyen lassan haladunk, mert lehet, hogy rossz irányba megyünk!?
-
Crytek
nagyúr
válasz KicsiUbul #7363 üzenetére
Van routerem.De ha úgy kapcsolom be a gépet hogy nincs routerre kötve ugyanezt játssza el!
Gép bekapcs ledek aktivizálodnak és csak az Online led villog a többi okés.Majd jön a DS és US ledek villogása is de csak kis időre mintha probálna jelet kérni vagy hogy mondjam ezt.
És kb 25perc 1 óra múlva lesz csak netem.Ez így megy minden egyes gép bekapcsoláskor.Next PC Upgrade: 2022
-
J4N!
tag
Sziasztok
Szerintetek megéri DSLről Kábelnetre váltani? Ugye most jönnek egyrészt a nagyobb csomagok és a mostani 8megás netem sem éri el a 8at. A kábellel vajon elérhetem a 15mbitet?
-
-
parandroid
félisten
Ugyanez az állandó szakadás van nálam is. Két hete bejelentettem hibára, kijöttek, az oszlopon matattak valamit, egy hétig jó volt, majd a héten megint kezdte. Úgy kezdi, hogy naponta egy-két alkalommal elmegy, aztán egyre sűrűbben. Most az elmúlt 30 percben négy különböző IP-m volt. D-Link modemen az összes LED folyamatosan ég.
Modemhibára akarta fogni az üfsz-os kolléga, meg a routeremet sértegette, aztán azt mondta, hogy elromlott az adsl-szűrőm, de leszereltem, hogy van saját modemem, routerem, amiket már helyettesítettem a tőlük kapott Pirelli mindent-egybe-f*ssal, és azzal is ugyanúgy dobál, az adsl szűrőt meg már kiiktattam (telefon nélküli vonal, ip-telefonom lenne, de azt úgysem használok), nincs változás. Valamikor kora tavasszal is volt ilyenem, akkor megcsinálták, két héttel ezelőttig jó volt. Egyáltalán, mi az, hogy egy hétig jó, aztán megint kezdi???
A legnagyobb baj az, hogy az egyetlen alternatíva itt vidéken a fibernet lenne a százéves, rommá ázott, toldott-foldott koax hálózatukkal.
Mobilnet meg egy vagyon. Utálom az egészet...
Ja, 8 megabit, de 800m-re vagyok a központtól, és fasza a vonal (mindez az ő mérésük szerint), úgyhogy a csomag lejjebb vételével még nem próbálkoztak be.
Pfff, megint leszakadtam, még jó, hogy Opera elmenti a hozzászólást, és vissza tudtam lépni a hibalapról.
Na, bejelentettem au üfsz-en hibára.
A mai szakadásaim eddig:
2009-08-16 09:50
2009-08-16 09:40
2009-08-16 09:22
2009-08-16 09:05
2009-08-16 08:47
2009-08-16 08:32
2009-08-16 08:30Mire elkezdenék CS:S-ozni, már ki is dob a rendszer.
Ja, még egy utolsó: megnéztem a fibernet honlapján, az online megrendelő szerint nálam semmiféle csomag nem rendelhető, sem tv, sem internet. Megalol, igaz, hogy kisváros, de a kellős közepén lakok, és itt kábeles monopóliuma van a Fibernetnek, rajta kívül csak műholdas és iptv-k vannak. De ezek szerint ha nincs a lakásban bent a kábel, akkor már nem is rendelhető semmi. Ez a 21. századi vidéki valóság. Isten hozott, fiber-to-the-home.
Na jó, utolsó utáni: mindezért fizetek havonta 8,5e Ft-ot, barátom most költözött BP-re, és rögtön rendelt is egy 20/10-es digis kábeles csomagot 2500 pénzért. Azért ezt, mert ez a legkisebb rendelhető csomag. [ ide vajon most milyen szmájli illene? ]
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tonto
csendes tag
Szentendrén használ valaki T-Home-ot? Megbízható az internet? Nem szakadozik?
Fibernet-ről állnék át mert olcsóbbnak tűnik. -
Zolli77
csendes tag
Hello.
Valaki tudna abban segíteni hogy most 8Mbit-es ADSL-.em van. Nincs is vele semmi bajom szerencsére. Az lenne a kérdés hogy így mennyi a forgalomkorlát havonta? Mármint mekkora mennyiség után figyelmeztetnek, mert valahol 120-150Gb/hó-t olvastam.
[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
Crytek
nagyúr
válasz KicsiUbul #7384 üzenetére
Ma bekapcsoltam gépet és eltelt már jópár perc akkor jutott eszembe fel kéne hivni az 1412-öt mit látnak ők.Mire élő emberrel beszéltem pont akkor jött meg a net
Felvette hibának.Nemsokkal később hivtak is hogy sokaknak van ilyen gond mert még mindig folyik ezeknek az új modemeknek a kalibrálása.
Szal kell neki idő míg normális lesz!Next PC Upgrade: 2022
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valakinek van már ilyen T-home-os routere [link] ?
Akinek van az pls dobjon már fel pár képet vagy valami leírást mutasson róla mert érdekelne.
Előre is kössz a válaszokat!
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
TeeJay
félisten
válasz lakatosturbo #7389 üzenetére
a Huawei-re gondolsz?
mert azt csak optinetes userek kapnak mivel abba megy az üvegszál és azt lehet kvázi "optikai modemnek" hívni úgy mint ADSL-nél a modemet.ezután lehet kötni LAN-on routerre meg a többi 3 porton IPTV-re plusz van rajta még két telefoncsatlakozó is VOIP-nek
nagyjából ennyit tudMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sabee80
csendes tag
-
Garold
senior tag
válasz blackvinyl #7393 üzenetére
Ha ADB-d van át kell állítani a felbontást a DISP gombbal, hogy megjelenjen kép/hang HDMI kábellel.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
Garold
senior tag
válasz lakatosturbo #7392 üzenetére
Wifi nincs az optikai Huawei modemben, saját routert kell használnod.
Általában újracsatlakozkáskor új IP-t kapok, de volt már rá példa hogy ugyanazt kaptam visszaMit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
KicsiUbul
őstag
válasz lakatosturbo #7397 üzenetére
Ez egy sima bridge, mint ADSL nél a D-link 360t/Rm vagy Dialcom. A menüjébe be sem tudsz lépni, mert nem publikus a login/pass. Ráadásul T specifikus fw-e van.
Értem én...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Motoros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest