Új hozzászólás Aktív témák

  • DJMDJM

    tag

    válasz Stanislav84 #67075 üzenetére

    Ezt én is tapasztalom, cégem VPN szervere Németországban van és mióta Invitelről T-re váltottam (vagyis mindkettő megvan, így össze is tudom hasonlítani) gyakran előfordul, hogy csak vánszorog a Németországi kapcsolatom, Invitelnél ilyet sosem tapasztaltam. :(

    Futtattam pár tesztet kíváncsiságból, véletlenül sem reprezentatív, olyan oldalak is voltak benne, amire egyesek húznák a szájukat (pl. zippyshare (10-ede letöltési sebesség, de microsoft.com (tökéletes), download.com (kb. ugyanaz a sebesség mindkét vonalon), olyan, mintha ezek között is válogatna. Előfordulhat, hogy bizonyos oldalak sebessége akár a tartalmuk, akár más ok miatt vmilyen szürke listában lehet és csak vánszorog a többihez képest? Nem néztem utána mely oldalak hol találhatóak a világon, mert ez eddig nem okozott gondot, a jóval lassabb vonalamon is jobban jönnek-jöttek.
    Németországi speedtest eredmények is szórtak. Hol csak 1-2 Mbit, hol 30-40. Másik vonalon ez konstans sebességet adott állandóan, szinte amit a vonal bírt (15Mbit). Itt mindig ugyanazt a várost, szolgáltatót mértem.

Új hozzászólás Aktív témák