Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Petari #55443 üzenetére

    "de mégis kell fizetni a +t a 2-ik TV-re"

    Csak box bérletet fizettetnek, amin azt nézel amit szeretnél, ha ugyanazt nézitek két szobában az nem a szolgáltató problémája, mint ahogyan a házastársi problémák sem :)

    "OK, az IPTV jó, ha nagy a csatorna kínálat - de akkor jól meg is fizettetik. Miközben a sávszélesség ua."

    Az előfizetéssel két dologra formálhatsz jogot: az egyik az hogy nézheted, a másik az, hogy az előfizetett csomagból bármelyik csatornát nézheted. Nyilván a nagyobb választék(=több csatorna) többe kerül, ennek semmi köze a sávigényhez, a telekomnak is fizetnie kell a tartalomtulajdonosok felé.

    Az, hogy te több készüléken szeretnél TV-zni, már más tészta, ez az igény további lekötött kapacitást jelent, teljesen érthető, hogy többe kerül.

    k_petya:

    "szerintem meg nem kéne ezt a szar iptv-t eröltetni ha nem kérik"

    Nem az IPTV-t kérik, hanem például gyorsabb netet. Mivel a TV-t nem húzhatják le a WC-n, így kénytelenek olyan megoldást találni, amitől a rendszer hatékonyabban működik. Ez azt jelenti, hogy kivezetnék két nem hatékony technológiát (analóg és DVB-C) és bevezetnek helyett egy hatékonyabbat.

    "plusz az iptv miatt rendes inet sem tud szolgáltatni."

    Pont fordítva van. Ha végre eltűnik az analóg és a DVB-C bőven lesz kapacitás mindenre. Ez a műszaki alapja a további sávbővítésnek.

    "szvsz 2015ben tök normális hogy egy családban több tv van és mást néznek"

    Így van, fizessék is meg. Ennyiről szól a dolog. Az eddigi pazarló technológia lehetővé tette a korlátlan számú készülék csatlakoztatását, a mostani meg nem. Sajnos nem lehet mindent megkapni, választani kell. Szerintem ez egy jó kompromisszum.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák