Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    üdv,

    Digitális kábelTV (családi) és kábelnet csomagom van a T-Home-tól.
    Nem tökéletes, de alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatásokkal.
    A hűségidő jövőhéten jár le, amit szeretnék újra meghosszabítani 2 évre.

    Sima analóg képcsöves TV-kre van kötve a szétosztott koax és azt használjuk.

    Két évvel ezelőtt a hűségidő hosszabításkor az ügyintéző "csendben" lecserélte a digitális TV csomagot "IP TV családi csomagra", mondjuk én írtam alá a két papírt...(ezután jobban figyelek) de csak utólag vettem észre hogy nem a meglévő szolgáltatás hosszabodik, hanem IP TV lesz helyette, még sikerült utána menni és a meglévő digitális szolgáltatást megtartani.
    Akkor nem tudta egyértelműen megmondani az ügyintéző, hogy az IP TV mellett is megmarad e az analóg kábeltv a koaxon.
    Mert ha továbbra is használható, akkor mindegy, hogy a digitális boxot vagy az IP TV-set nem használom. az IPTV még olcsóbb is lenne.

    Igazából ezt elkerülendő szeretném előre megismerni, milyen lehetőségeim vannak:
    1. van e valahol (link) írásos anyag arról, hogy a digitális kábeltv csomag hosszabítható e, vagy már nagyon meg akarja szüntetni a T? Azért nem az ügyintézőtől akarom megkérdezni, mert ha ki van neki adva központilag, hogy "beszélje le róla" az ügyfeleket, akkor úgyis azt mondja, hogy nem lehet, megszűnt stb. És két éve se tudta megmondani, hogy mi a helzet az analóg kábeltv-vel a koaxon. A legszebb, hogy a T-home oldal feltúrása közben se találtam erről választ. Egyik T pontban elhajtottak, a másikban mégis meg lehetett hosszabítani a digitális csomagot? (Mi a kulcsszó? :) )

    2. IPTV mellé jár e analóg kábeltv szolgáltatás? Mert ha igem, akkor végülis ez a szolgáltatás is jó lenne, IPTV STB elcsomagol és analóg tv-ken használ.

    3. A Cisco routerre 3db PC van rákötve, néha 4db is (ha pl. újat építek/telepítek), működik rendesen. Kérdésem, hogy ez így marad, vagy az IP TV szolgáltatás aktiválása után tényleg csak 1 pc-t lehet rákötni? (ezt olvastam a T oldalán, hogy 1db PC és 3db STB köthető a routerre). Azt értem, hogy az IPTV box elfoglal egy portot a routeren, 1 marad a PC-nek, és a maradék 2 port ilyenkor a IPTV box-oknak van fenntartva vagy köthetek rá PC-t is helyettük?

    4. Az IPTV forgalma az a net csomag sebességéből jön le, vagy azon felül észrevétlenül kapja? IPTV nézés közben romlik a ping és a speedtest.net eredmény?

    ha valaki csak egy kérdésre tud válaszolni azt is köszönöm előre is!

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák