Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz ludsimon #49607 üzenetére

    Azért ez itt vidéki viszonylatban, főleg Kelet-Magyarországon azon belül is a halmozottan hátrányos hajdú-bihari, berettyóújfalui kistérségben tényleg nagy előrelépés volt, hogy lecserélték a légkábeleket részlegesen, ha azt vesszük meg különösen, hogy a fővárosban is van még légkábelezés szép számmal. Pár éve volt egy igen szeles tél, amikor még nekünk is légkábel volt, na akkor az UPS dolgozgatott rendesen, amikor himbálta összevissza őket :)

    A házunk másik utcára néző oldalán látható légkábelezés - alul fut a kábeltévé

    Egyébként majdnem 357,5 millió Ft-ba került a térkövezés, a földkábelfektetés, a kocsibehajtó, a csatornarendszer átépítése, a lámpaoszlopok kicserélése a fent látható nagyokról, lényegesen kisebb földkábelezésű ledesekre, és a bicikliút megépítése, ja igen és még a Telekom is ekkor cserélte le előttünk a rendezőt.

    Más:
    Pár napja néztem a T-oldalán, hogy hol mennyi az elérhető maximális sebesség. A Lakótelepen csak 10 Mbps - tehát ezért nem, illetve mert nálam sem jelzi ki, hogy elérhető lenne a 30 Mbps-os - sebesség érhető el, ez rendben is van, mert az távol van a DSLAM-tól. Viszont ha olyan címet adok meg, ami 500-600 méterre lehet csak, ott is 20 Mbps-ot ír. Elképzelhető, hogy csak 20-as VDSL2 lenne a városban?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák