-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Online hogyan tudok úgy rendelni, hogy biztosan lássák, hogy kérek még egy plusz beltérit és az HBO max packot?
Megrendelem a családi csomagot majd utána megrendelem az HBO max packot is?
De hogy jelzem nekik, hogy két beltérit hozzanak? -
Ebit
addikt
válasz Cyberslider #3714 üzenetére
Ezért irtam, hogy nagy a T, és feltehetően a dolgozók felkészültsége ,hozzáállása is eltérő.
-
Cyberslider
őstag
Segitsetek...
Irok egy faxot a T-nek, mivel tudom logolni a vonali sebességet tudtok mást is a T-online teszt szerveren kívül amire hivatkozhatok? Visszavették a premium 4mbit sebességem 2.5Mbit-re amit kértem is (adsl solo happyre történő módosítás) csakhogy a módosítást még nem hajtották végre, viszont a vonalsebességem már hónap közepén visszavették 2.5Mbit-re!
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
TeeJay
félisten
válasz Cyberslider #3716 üzenetére
igen a vonalsebességet átállítani kb. pár percbe se kerül
míg az adminisztráció jóval hosszabb időezekszerint a 2megás csomagnak a linksebessége 2560kbit újra?
vagy 2048kbit?csak mert ez már megint kitolás a 8megásokkal akiknek 8096kbit szóval 1bittel sincs fölélőve hogy meglegyen nettóban a 8megás sáv
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kew
senior tag
válasz Cyberslider #3716 üzenetére
csak a t-com tesztszerveres eredményt fogadják el sebességprobléma esetén.
mikor kérted a csomagváltást? a vonali sebességet csak akkor veszik vissza, ha erről igény megy müszerészeknek, az pedig akkor megy, ha pl lecserélnek egy csomagot. Biztos nincs még leváltva?
-
Cyberslider
őstag
Dec 5-én kértem! Dec. 30-án telefonáltam, ott a hölgy azt mondta hogy már ki van adva munkalapra szal nem érti mi van, de már 4 után volt és nem tudta a műszakiakat elérni. Ma ujrahivtam öket, kapcsoltak vmi nőt, ő meg közölte hogy az nem lehet, meg még nem, meg a 30 nap az 30 munkanap ugyhogy várjak, mert majd 3 után kötik csak be! Ha gondom van akkor meg irjak. Hát néztem egy nagyot!
De most megfogalmaztam egy faxot, és irtam Németh Attilá-nak a POLIfórumról..............
Úgyhogy a müszerészeknek biztos kiment az igény, itt csak az a problem, hogy hónap közepe óta 2.5Mbit a netem, a 7 rongy a premium előfizetésre meg kijött számla formájában.......
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz Cyberslider #3720 üzenetére
A számlán azért szerepel még a régi csomag, mert a számlák zárása minden esetben 1-én 0.00 órakor történik (függetlenül attól, hogy Te annak a hónapban a második felébe kapod kézhez). Mivel 1-én lezárásra került és ha Te a hónap közepén váltasz azt a rendszer már csak a következő hónapban fogja látni.
Bár nekem úgy tűnik, hogy ez már megtörtént, a feltöltési sebesség milyen? -
TeeJay
félisten
én meg teljesen úgy gondoltam hogy mióta "upto" lett minden csomag azóta nem voltak fölé lőve a profilok. de ahogy látom a 2megás 512kbit-el a 4megás 384kbit-el fölé a 8megás meg 96kbit-el alá van lőve...
pont a 8megásnál van a legnagyobb veszteség és az van alá lőve
IPTV előfizetőknél meg pláne szükség lenne minden bitre de hát na mindegylegalább a VDSL kövéren megvan 25/5megabit
örüljünk neki bár sosem lesz olyanunkMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
comes911
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltük meg mi is a SAT TV-t és egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
Olvastam itt a beszélgetések között, hogy mind 2 beltéri egységen található egy HDMI kimenet. Na most ha az előfizető rendelkezik olyan TVvel amelyen található HDMI csatlakozó (HD Ready,Full HD TV) akkor a szolgáltató ad HDMI kábelt a beltéri egységhez vagy nekünk kell azt megvenni?Előre is köszönöm a válaszotokat!!
-
Ebit
addikt
válasz Cyberslider #3720 üzenetére
30 munkanap ugyhogy várjakAz ÁSZF-ben nincs külőn szabályozás, naptári napot kell, rajta érteni.
-
Cyberslider
őstag
A feltöltési sebesség hajszálpontosan 192kbit/s minden esetben....
Dehát nem válthattak, mivel solo-t kértem, azt meg ugye csak telefon nélkülire rakják rá, DSL telefonnak meg még nyoma sincs (csakúgy mint a modemnek)
Szóval sávszélesség csökkentésen kívül nem történt más. Félek hogy a számlázási rendszer sem fogja solo-nak nézni, de javíts ki ha tévedek.https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
TeeJay
félisten
válasz Cyberslider #3729 üzenetére
rokonéknál is így volt pesten
betelefonáltak hogy SOLO-ra váltanának plusz mellé DSL telefon is
már másnap 8megával ment a net (előtte 4 volt)
de csak két héttel később jött a szerelő és akkor hozta a HGW-t tehát addig nem volt DSL teló csak gyorsabb net.
a SOLO csomag meg DSL teló meg onnantól él mikor már fel volt szerelveMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Cyberslider
őstag
Tehát amíg ki nem másznak, addig 4mbit-et fizetek és 2-őt kapok? Már hónap közepe óta? Hát hogy van ez? Úgy látszik csak akkor sietnek ha az ember drágábbra vált.
Esetemben már dec. 5-én adtam le a rendelést. Elvileg jan. 5-ig kell bekötniük. Szerintem, persze szerintük 30 MUNKAnap.Nem baj, a faxot már megírtam, elküldöm és vannak mérési azonosítóim is..
[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Na nagy nehezen (sok agyalás után) megrendeltem a SAT TV-t.
Szerintetek ebben a hónapban még beszerelik?
Még nem hívtak fel telefonos egyeztetés céljából.
Nekem is lenne pár kérdésem.
Ha adnak beszereléskor hdmi kábelt és azzal összekötöm a beltérit és a Panasonic HD Ready plazma készülékemet, akkor az m1-en illetve az m2-n lévő hd adásokat hd-ben is látom?
Mert azt értem, hogy van egy hd csomag amiben benne van az eurosport hd, ngc hd stb..., de ugye a királyi tévék amúgy is adnak hd adást. -
MODERÁTOR
Ejj gyerekek, még dec 12.-én rendeltem satTV-t, de máig semmi jelzés felőle Ez normális vagy kezdjek el aggódni?
Everybody lies.
-
petne
őstag
válasz Cyberslider #3729 üzenetére
Akkor még nem zárult le a csomagváltásod és jól sejted ez miatt a számlázás sem fogja érzékelni. Az ügyintéző rosszul tudta, a 30 nap az 30 napot jelent és nem 30 munkanapot... akkor úgy lenne odaírva ugyebár. De nagy valószínűséggel az ünnepek miatt késik egy kicsit. Ha jövőhét elején sem történik semmi, akkor mindenféleképpen meg kéne érdeklődni, hogy mizújság.
-
tökkky
csendes tag
hali,
csak egy kis pontosítás,már nem tudom ki írta de valami olyasmi volt hogy a vdsl net csak iptv-vel együtt lehetséges,ez hülyeség mert nekem szimplán vdsl-em van...
a másik hogy a vdsl előtt 8 megás netem volt szintén t-s és csak 4-et hozott,
most a vdsl-el viszont stabilan 20 mega jön,néha 23...
a kérdésem csak annyi hogy valahogy nem lehetne azt megoldani hogy ha visszamegyek 8 megára akkor azt stabilan adja,vagy legalább megközelítse??
hisz a vdsl-el semmi probléma....
köszi -
Huron
tag
Üdv!
Mitől lehet az, hogy az ADSL felcsatlakozik a netre, de üresen jár a kapcsolat: böngésző nem hoz be semmit, csak a szép fehér háttérrel nézek farkasszemet. Ha később újratárcsázok, akkor pedig megy minden.
-
atala
addikt
Írtátok páran, hogy sat tv beltérinél nem lehet sorrendbe rakni a csatornákat, csak egy "kedvencek" valami van.
Ez hogyan működik?
Ugyanis én nagyon megszoktam már egy bizonyos sorrendet a csatornáknál, és ez jó lenne a közeljövőben is.Meg lehet azt csinálni, hogy amikor bekapcsolom a tv-t, akkor alapból az általam beállított sorrendbe jönnek a csatornák? Vagy előbb meg kell nyomni valamit?
-
petne
őstag
Én csak az Intekről tudok beszélni, mivel nekem az van. Elég furcsa kedvencek funkció van, ugyanis beállítasz vele saját sorrendet, viszont ettől függetlenül a csatornák száma ugyanaz marad, tehát akárhova helyezed a csatornát a sorszám nem változik. Tehát pl. ha 1-est nyomsz mindenféleképpen az RTL Klub marad vagy a 39-es a Poén csatorna. A sorrendezés a + -s - gombokkal érzékelhető csak. Tehát nagyon kényelmetlen és használhatatlan, szerintem. Meg kell szokni, hogy melyik csatorna hanyason van és utána már rögtön oda tudsz kapcsolni a megfelelő számgombokkal.
-
TeeJay
félisten
ember VDSL-ed van és vissza akarsz menni ADSL-re?
mit ittál?
tudod hányan szeretnének VDSL-t de nem lehet nekik?
25/5megás csomag igazán csábító és jóval kevesebb lesz vele a gond mint a sima ADSL-el.
később meg akár 50/10megás csomag is lehetséges lazán
inkább örülj hogy VDSL-ed vanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a Pirelli router-t beállító menüjét nem lehet távoli gépről beállítani?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Ebit
addikt
Az ADSL esetében a 8 megához 2.7 km párosul.
A topicba irtak alapján, azért olyanok is vannak, akik még 3 km feletti távolság esetén, is megkapják a stabil 8 megás csomagot, az adott vonalszakasz leterheltségétől, és a kábelek, többi fizikai jellemzőitől is nagymértékben függő a szolgáltatás.
-
Cyberslider
őstag
ADB se jobb. Sőt! Az Intek nekem jobban tetszik. Amúgy teljesen jól lehet rendezgetni a csatikat, rákeresni a free adókra, kitörölni a szemetet, és meghagyni azt a pár ukrán csodát Jó mundjuk talán a két MTV ér vmit. Szépen kapcsolgatok engem nem zavar a csatornaszám. Hát, ez van. Azért jó lenne ha a kártyesz egyszer elindulna dreamboxon is már csak a csativáltás sebessége miatt is
-
atala
addikt
válasz Cyberslider #3748 üzenetére
Ezek szerint az ADB-n be lehet állítani, hogy ha mondjuk megnyomom az 5-ös gombot, akkor az általam előre beállított RTL Klub jöjjön be?
-
veber
tag
HI
A Sat tv-n az adsáok mondegyik sztereó vagy van olyan ami mono mint a digitv-nél: pl rtl klub stb??????toki
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest