Új hozzászólás Aktív témák

  • MikitoLac

    tag

    Sziasztok!

    Új T-home IPTV előfizető vagyok ha tudnátok segíteni pár kérdésben az nagy segítség lenne és előre köszönöm!
    Rendeltünk a lakásba 3db sima vevő-boxot családi csomaggal stb.. plusz 30mb netet. Rendben is működik, én cseréltem az egyik sima boxot (cisco2001 est) egy régebbi x301t-re. (ismerősnek volt még csak nem is használta) beregisztráltam működik is a felvétel funkció is ez elvileg azért jó mert így ugye nem kell fizetnem 1000ft-ot?? Ez az egyik amiben nem vagyok biztos.
    A másik egy fura hiba tegnap tv-nézés után kb fél 1 fele kikapcsoltam a tv-t, és távirányitóval a x301-est is. Reggel mikor felkeltem a másik szobábol jelezték a szüleim hogy kb este fél1 óta nem megy a tv. Megnéztem és reggel egyik cisco 2001 es se ment(inanciálási hiba vagy valami ilyesmit irt.) Az enyém 301-esen is csak fekete kép volt bár alul kíirta a műsorcímeket de se kép se hang. Az oldotta meg a gondot hogy kihúztam a fehér zte routert amit adtak majd visszadugás után ill a boxot ujrainditása után újra ment rajtuk az adás. Akkor most nem szabad kikapcsolnom a régi x301t-t mert lekapcsolja az egész rendszert? Vagy nem értem.. Holnap megyek haza akkor majd megpróbálom tesztelgetni.

    Előre is köszönöm ha valaki segít, és bocs a sok szövegért!

    Még egy kérdés, most ugye 3db box miatt 3stream van de a másik két boxot bérelni kell(amit jó lenne kiváltani "saját" boxokkal, most mivel lett egy plusz box ha én vissza viszem az egyiket hogy már nem kell megmarad a 3stream-em? Ill. nem ütközik ez valamilyen hűségszegési dologba.. Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák