- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Fedora Linux
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunci_02
aktív tag
Hát az nagyon állat! Ezzel leegyszerűsödik a probléma.
+1 :
A 4 sárga kimenetet tudom tovább bontani? Routerrel? mondjuk ha az egyik kijárat (pl. CISCO) kijövök elviszem a szobába, ott bedugom routerbe majd onnan kijőve megyek a setTop Box-ba illetve 2 pc-re. Ez járható út?
-
sunci_02
aktív tag
válasz
#78121280 #23667 üzenetére
Szia!
Kábelnet lesz idáig is az volt, csak most váltottam iptv-re.
Másik kérdés:
A fő kütyü ami szétdobja a netre, tv-re telefonra, abból mindenegy h melyikre mit dugok? Olyat hallottam, hogy 4 utp kijárata van és mindegy hogy mit dugsz rá (settop box, vagy pc) ez igaz? Mert ha nem akkor vennem kell még egy switch-et...
-
csorba23
tag
válasz
#78121280 #23696 üzenetére
Tényleg, ebben teljesen igazad van. Ezt a menüt el is felejtettem.
Én arra gondoltam, amikor úgy volt (pl. a Spektrum) , hogy elkezdtél nézni egy műsort és utána simán vissza tudtál tekerni a műsor azon részére is, ami akkor ment, amikor még be sem volt kapcsolva az STB-d. Sőt, ha jól emlékszem, EPG-ből is simán kiválaszthattál pl. tegnapi műsort és már nézhetted is.
De sajnos headhunter így sem, úgy sem tudja megnézni a Mafiosa 2-t.
-
csorba23
tag
válasz
headhunter #23688 üzenetére
Ha nem vetted fel, sajnos nem tudod visszanézni.
Régebben kísérleti jelleggel volt néhány adó IPTV-n, amit pár napra visszamenőleg megnézhettél akkor is, ha nem vetted fel, de tudtommal ez abbamaradt.
-
wmati
addikt
Mi van azzal októberi titokal ? ászf mikor lessz meg?
-
törölt tag
válasz
headhunter #23688 üzenetére
Amíg le nem törlöd.
-
törölt tag
Ha esetleg rajtam kívül van Hódmezővásárhelyi itt a topikban, akkor ne lepődjön meg ma azon ha szolgáltatás kiesés lesz akár több órára is.
Karbantartási munkálatok miatt 2012. szeptember 26-án 21 és 8 óra között Hódmezővásárhelyen kábel TV, kábelnet, kábeltelefon, IPTV szolgáltatásunk maximum 8 órás szünetelése várható.
A Magyar Telekom KTV optikai hálózata Hódmezővásárhelyen részben a DÉMÁSZ Kft. Szegfű utcai a kisfeszültségű léges hálózatának tartóoszlopain helyezkedik el, mivel az áramszolgáltató ezen utcában a léges 0,4kV-os hálózatát teljesen elbontja (földalatti hálózatot épít ki), így a távközlési kábelek kiváltása szükséges, melyet cégünk alépítményes optikai hálózat építésével valósított meg.
Az üzemszünet oka, a régi és új hálózati szakaszok átterhelési munkálatainak elvégzése. -
tomy86
addikt
válasz
Johnny001 #23679 üzenetére
Megtaláltam: 3500+3450Ft. Csak közben beszéltem egy ügyintézővel is telefonon. Ezt kell kifizetni szorozva az igénybevett hónapok számával. De nem a lemondás időpontja számít, hanem amikor ők iktatják a lemondó nyilatkozatodat + max. 8 nap (tehát a fizetendő összeget sem tudják előre pontosan megmondani). Állítólag T-pontban nem is lehet intézni a lemondást. Remélem ez már a jó infó. Az eszközöket pedig postán is vissza lehet küldeni ingyenesen. Ehhez a postán kell kérni T-homeos dobozt, amibe bapakolod a cuccot, ráírod az ügyfélazonosítót és ennyi.
-
rii
nagyúr
Nem tudja valaki hol tudnám megérdeklni, hogy halászetelken szolgáltatnak-e? Invitel van.
Az ügyfélszolgon ne, találok egy jó menüpontot sem )))-.
-
tomy86
addikt
válasz
#78121280 #23676 üzenetére
Nekem így összesítve nincsenek (lehet, hogy a csekkes fizetés miatt).
Ezek vannak feltüntetve kedvezményként (mind bruttó):
Telefon 1 év hűség kedvezmény:1000
Kábelnet hűség kedvezmény:1500
IPTV hűség kedvezmény:1000
T-Home tripla hang kedvezmény: 400
T-Home tripla internet kedvezmény: 1750
T-Home tripla TV kedvezmény:1300
Más kedvezmény nincs feltüntetve. Az én értelmezésem szerint az aláhúzott díjak összegét kellene befizetnem, szorozva a hűségidő megkötése óta eltelt hónapok számával. A tripla kedvezményeket nem értem miért kellene visszafizetni, mivel az független a hűségtől vagy rosszul tudom? De ha azt kifizetem, még akkor sem jön ki az ügyintéző által megálmodott 3x37500Ft. -
törölt tag
válasz
bopeti98 #23673 üzenetére
Hát ja viszont nincs rájuk hűség idő, két hónapra előfizetsz Globe-ra aztán lemondod
, egyébként ja drágák a minicsomagok, arany kártyával -10% platinával -20% kedvezmény jár de csak egy minicsomagra
Extra csomag is túl van árazva...
(#23670) tomy86 Akkor a telepítési díj felejtős.
T-Home kedvezményél erre gondoltam.
-
Johnny001
senior tag
válasz
tomy86 #23672 üzenetére
Hi!
Én úgy tervezem, hogy írásban fogom lemondani, egészen biztos, hogy reagálni fognak rá. Hivatkozhatok az ügyintézőjükkel folytatott beszélgetésre.
Más azért az írás.
Kettő lett belőle. Nem lennék ilyen óvatos, de rendkívül rossz tapasztalataim vannak, igaz még régebbről, de nehéz elfelejteni.
By.: Johnny
-
bopeti98
őstag
válasz
#78121280 #23664 üzenetére
Köszi, most már működik
Amúgy elég horribilis árak vannak itt. Néztem a Globe csomagot. Látom 290Ft, mondom milyen olcsó, Olvasom tovább erre fel meg 3.hónaptól 1350Ft
(Itt fordultam le a székről). A UPC-nél ezek a csatornák alapból benne vannak a kínálatba (Kivéve Mezzo Tv de az nem is érdekel) a másik a Pulse csomag ami nem árt ha van de még azért is plusz 1250Ft
Az Extra díjcsomag meg szintén drága ha még a prémium opciót és kéred hozzá.
-
tomy86
addikt
válasz
Johnny001 #23671 üzenetére
"Borsódzik a hátam az ügyintézővel való kommunikációtól, t-pontba egyszerűen nem vagyok hajlandó betenni a lábam"
Eddig én meg voltam elégedve az ügyintézőkkel, de ma a Camponában egy ritka nagy bunkóba sikerült belefutni. Csak azért nem küldtem el ahova szerettem volna, mert előtte a kolléganője gond nélkül és normálisan intézte a sim kártya cserémet. Ráadásul csak félig hallottam az eszmecseréjüket (egymás melletti ügyintézőkhöz hívtak minket és egyszerre), de már attól nyílt a bicska a zsebemben. Mindenesetre anyám (ő próbált kommunikálni az ügyintézővel) kis híján sírva rohant ki a t-pontból. -
tomy86
addikt
válasz
#78121280 #23668 üzenetére
A hűségkedvezmény a 3500Ft (1000-1000 a TV és a telefon és 1500 a net). Ebből jött a 6x3500Ft, amit a 1412-őn mondtak (idén március végétől mostanáig). T-home kedvezményen mit értesz? Tripla kedvezmény van, de azt azért kapom (ha jól tudom), mert 3 szolgáltatást veszek igénybe és akkor is jár, ha nincs hűség.
"a telepítéskor kapott egyszeri díjkedvezményt az Előfizető csökkenő mértékben köteles kötbérként megfizetni" Ezt nem csak akkor kell fizetni, ha a telepítéskor kötött hűségidő alatt mondom le a szolgáltatást? Csak mert az lejárt idén év elején. Most már a meghosszabbított hűségidő fut. Bocs, hogy ennyit kérdezek, de szeretném letisztázni mielőtt újra nekifutunk az ügyintézésnek. -
Johnny001
senior tag
válasz
tomy86 #23666 üzenetére
Hi!
Már gyűjtöttem erőt a 1412-höz, de aztán más dolgom lett, úgyhogy még nem lettem okosabb.
Nekem 10 éve van állandóan meghosszabbított hűségem, most 4. hónapja tart, én is szeretném megszüntetni (TV, adsl, telefon).
Borsódzik a hátam az ügyintézővel való kommunikációtól, t-pontba egyszerűen nem vagyok hajlandó betenni a lábam
Ha T-től van itt valaki a fórumon, nyugodtan felvilágosíthatna minket, lehet privátban is!
Előre is köszönjük!Most nézem, hogy közben született válasz, amit köszönök. Az azért még érdekelne, hogy többszörösen lejárt hűségidők esetén, kell-e telepítési díjat visszafizetni, mivel ha lejáratkor mondom le akkor már nem kell.
By.: Johnny
-
törölt tag
válasz
tomy86 #23666 üzenetére
Szia.
A számládat nézd meg és ott a Hűségkedvezmény és T-Home kedvezményeket add össze és szorozd meg a hűségidőből eltelt hónapok számával.A kötbér mértéke
havidíj-kedvezmény esetén megegyezik az Előfizető által a szerződés megszűnéséig igénybevett havi díjkedvezmények összegével,telepítési díj kedvezmény esetén pedig a kapott kedvezménnyel. (Ebben az esetben az összeg a szerződés határozott tartamából szerződésszerűen eltöltött tartamhoz igazodik, így a telepítéskor kapott egyszeri díjkedvezményt az Előfizető csökkenő mértékben köteles kötbérként megfizetni.) -
tomy86
addikt
Sziasztok! Van egy tripla előfizetés a családban (kábelnet, IPTV, telefon). Még 2 éve lett rendelve egy év hűséggel. Idén márciusban meg lett hosszabbítva a hűség újabb egy évvel viszont most szeretnénk lemondani (tehát még 6 hónap van a hosszabbított hűségből). 1412-őn azt mondták, hogy ilyenkor a márciusi hosszabbítás óta igénybevett hűségkedvezményt kell csak visszafizetni, ami havi 3500Ft. (összesen 6x3500=21000) Erre ma bementünk egy T-pontba elintézni a lemondást és ott meg közölték, hogy 3x37500Ft. a lemondás. Valaki fel tudna homályosítani, hogy pontosan miket kell ilyenkor fizetni. Az ügyintézőt a T-pontban azért nem faggattuk tovább, mert egy akkora bunkó, arrogáns paraszt volt, amekkorát ritkán látni. Előre is köszi a segítséget.
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Befolyással van az IPTv a sávszélességre? Kérdezem pontosabban, 15Mbit-es netet és 2 db setBox-ot rendeltem, pénteken kötik, elképzelhető hogy le fog esni a netem sebessége ha megy a Tv adás a 2 tv-n?? (ha hülyeséget kérdeztem nem kell röhögni
)
-
törölt tag
válasz
bopeti98 #23663 üzenetére
Hátul a billenő kapcsolót lekapcsolod, aztán fel, és gyorsan a box előlapján megnyomod az ok gombot és a lefele mutató nyilat egyszerre,nyomva tartod addig, hogy a TV-n vagy egy vagy kettő fogaskerék megjelenjen (fejből nem tudom, hogy egy vagy kettő jelenik meg), elengeded a két gombot és ezt követően folyamat jelző csíkot fogsz látni, letölti a szoftvert telepíti, elkészül vele,elindul az adás, 2-3 percet várj ezután vele, mert a háttérben még töltöget ezt azt, Kész és örülsz.
Ui: Felvételek törlődnek.
-
Soulfly842
addikt
Szerintetek melyik a megbízhatóbb HGW, a Pirelli DRG a225g, vagy a ZTE ZXV10H201L? Tudom-tudom, nyilván vannak jobbak is, de a kettő közül...
-
bopeti98
őstag
Megrendeltem próbának 1 tévére az IPTV családit ezzel a prémium opcióval de egyik csatornánál sem írja ki az EPG a műsort és így a felvétel gyakorlatilag használhatatlan. Mit tudnék vele kezdeni?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fujifilm X
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest