- Videó stream letöltése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
válasz
Capella #152647 üzenetére
Korábban így volt, t + saját router. De az a t-s egy huawei hg8245 volt, ami gyakorlatilag egy 0 a sagemcomhoz képest, már ami a testreszabhatóságot illeti. 0 port forward lehetőség. Távolról szerettem volna anno a belső cuccaimat elérni, melóhelyről. Ezt a huawei nem tudta, még pingelni sem tudtam a saját wan oldali public ip-met kintről, time out, kvázi mintha nem lett volna itthon netem. Nem lehetett a pinget feloldani, nem volt ilyen opció a gui-ban (ezt a t saját fórumában javasolta, a mikéntjét már nem árulta el az okos). Lecseréltettem a t-nél a huawei-t erre a sagem-re. Nagy örömömben kiengedtem a kamerát, meg egy könyvtárat, benne néhány doksival smb-n, kísérleteztem vele, próbálgattam, és így maradt. Megszólalt a kamera, besz.rtam, leírták, hogy esélyes, hogy feltörték, bejutottak (a nyitott porton). Erről akartam megbizonyosodni: valóban kívülről érte el valaki az adott pillanatban, vagy a kamera koxolt be? Nézzünk egy logot a sagem-ben. Semmi ilyesmi. Vagy csak én nem találom! Áhá! Hová fordulok? 1. szolgáltató: elküld a p.cs.ba, hívjak rendőrt. Persze, tuti gyors, járható út, talán 10 perc utánajárással megtalálom az infót neten. 2. lépés: google. Jó, szarul keresek, biztos azért nincs semmi ilyen bejegyzés. 3. lépés: (ph) fórum. Tud ilyen logot? Igen / nem. Most itt tartunk: új router, vpn, másik alháló, stb. Sorry, nem flame, csak csalódottság, lyukra futás sokadik próbálkozásnál x-edik nap utánajárás után is….
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Filmvilág
- Overwatch 2
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest