-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush888
tag
Akkor addig jönnek, amíg nem lesz számomra megfelelő...én ráérek
A sok homokórázást és a gyermekbetegségeket elnézem, de amikor a funkcionalitás sérül úgy, hogy még fizetek is érte, afelett már nem tudok szemet hunyni
Azért reménykedem benne, hogy valaki még gondolkodik a T-nél, és nem eszetlenül tolják ki az update-eket. A/B testingre tudok csak gondolni, X% megkapta az új verziót, nézik a visszajelzéseket, ha már a rendes release előtti tesztelés kimaradt
-
.:ZS:.
senior tag
Sziasztok,
F@st 5655v2-nél hogy lehet beállítani hogy a wifi encryption AES alapú legyen és ne TKIP? Menüben WPA2 personalra van állítva a security, de az almás eszközök panaszkodnak, hogy nem megfelelő a biztonság, mert wpa/wpa2 tkip a titkosítás. Más beállítást egyelőre nem találtam a menüjében sajnos. Előre is köszi.
-
boborján2
aktív tag
válasz
Exelsior24 #150486 üzenetére
Valszeg a telekom tv box szoftver fejlesztésében segédkeznek a csomagoló munkások is.
Majd ha az kész (olyan 2028-ra) ,akkor tudnak újra csomagolni és postázni.
-
válasz
Engem is hívtak 1.5 hete, hogy küldik akkor az új cuccot, 5 napon belül majd kapok SMS-t, na azóta se történt nálam sem semmi
-
kigyi_23
addikt
válasz
Márciusban kerestek ilyennel akkor még külsős telefonálós néni. Azóta sem volt előrelépés az ügyben majd tegnap Vanda küldött SMS-t, hogy fel fog hívni, mindenre igennel válaszoltam mint egy droid
Várom újra a futárt, talán most sikeresebb volt a dolog mint márciusban és meg is érkezik. Mondjuk nem volt szép tőle, hogy megfenyegetett: ezután a hívás után nem lesz lehetőség az ingyenes modem cserére.
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Még a hónap elején jött SMS-em a Telekomtól, hogy hamarosan keresni fog Vanda a díjmentes modemcserével kapcsolatban. Másnap jött is a hívás, kértem a cserét, minden rendben, de azóta eltelt már lassan 3 hét és még mindig semmi, nem küldtek a GLS-sel semmilyen csomagot azóta sem.
Más is vár még rá, hogy megérkezzen, vagy nektek mennyi időbe telt mire kiküldték? -
Rush888
tag
Szia!
Ugyanez történt nálam is, bejelentettem hibára, ma délelőtt jött is a szerelő és boxot cserélt. Az új box a régi firmware és 2022-es biztonsági frissítéssel megy és nem produkálja a hang hibát.
Itt nekem gyanús volt, hogy tisztában vannak a hibával, de nem kommunikálhatják. Először még a tv beállításaiban kezdett keresgélni, mondtam is, hogy azzal nincs gond, csak a saját cuccukkal, ekkor cserélt.
Más:
A natgeo este 10 után nálam is gyerekzárazott korábban, kíváncsi vagyok, ma este az új box is produkálni fogja-e...Kérdezgettem a szerelőt, de állítólag még egyik hibáról sem hallott, a natgeo esetében is a helpdesket ajánlotta. -
Capella
senior tag
válasz
patrikcoc #150482 üzenetére
Esetleg MinDig TV opciónak?
Előfizetésem nincs, de az ingyenes kategóriában az RTL nekem elég és az M4 a Forma-1 adásokhoz vidéken.
Mióta DVB-T2 is van, azt nem igazán tudom milyen és hány adó van. Régen a szüleimnek még elő is fizettem rá. Talán jobb volt, mint a helyi kábelszolgáltató. -
patrikcoc
senior tag
-
boborján2
aktív tag
válasz
patrikcoc #150480 üzenetére
Fel nem bírom fogni hogy vagy képes Te vagy bárki más akit rommá szivatnak ,ezért a híg trágyáért a számlát kifizetni.
(főként Te, akinek visszaolvasva a té tv-vel való történetét, már egy dráma és/vagy vígjáték minisorozatot lehetne leforgatni!)Véleményem szerint aki ezért fizet, az visszaigazolja, hogy bármit megtehetnek, a pénz csilingel a számlán így is ,úgy is...akkor minek dolgozni?
A "dolgozni" azt úgy rendes értelemben értsd , nem úgy hogy bejárok bohóckodni,közben meg fejlesztőnek álcázom magam
-
patrikcoc
senior tag
válasz
boborján2 #150477 üzenetére
Ez az új 2.0.634 az évtized fejlesztése. Néha bekapcsolás után 2.0.633 óta kiírja, hogy fizessek elő, amit 2x vissza gomb megold.
Rá 2 hétre jött a 2.0.634, ami javítás helyett a leírást változtatta meg, amivel meg lehet oldani. Tehát elismerik hogy létező probléma, de javítani nem javítják.Ilyen hozzáállással nem is várok már semmilyen javítást...
-
Taci
addikt
válasz
snyper990 #150475 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy most már meg sem kérdezi, hogy akarom-e frissíteni, egyszerűen kérdés nélkül telepíti és újraindítja... Ma is pont arra jöttem vissza a tv elé, hogy épp frissít... Örülök, hogy kérdés nélkül kitolják a hibás frissítést... Gondolom, épp ilyen gyorsan fogják javítani is... oh, wait...
-
snyper990
őstag
válasz
barnibooo #150467 üzenetére
Android TV beállítások / Eszközbeállítások / Névjegy / Rendszerfrissítés menüpontban tudod ellenőrizni, de amúgy is viszonylag hamar szokott szólni a box, ha van elérhető firmware-frissítés.
De ha van is, minimum egy pár napot mindig érdemes várni, mielőtt felrakod, hogy a komolyabb bugokat elkerüld (ha egyszer felraktad, nem egyszerű visszaváltani a régebbi verzióra) -
bally4
tag
Sziasztok. Netmania XXL-ről váltanék csomagot Net 500/22-re a honlapon. Egyúttal cserélné az IPTV Szuper Családi HD csomagom is TV M-re. Kérdezi a menü, hogy megtartom a jelenlegi IPTV + set top box-ot, vagy android alapú tv + Smartbox-al szeretném.
Jelenlegi alap felhasználással (dlna, hbo max, plex) elégedett vagyok az okos TV (nem androidos) szolgáltatásaival.
Van valami előnye az androidos stb-nek a régivel szemben?
Köszönöm előre is!
-
Taci
addikt
Illetve még 1 dolog:
Ma megint ráfrissített, biztonsági frissítést telepített elvileg (2023. április 5.). Most már egy bazi nagy T-logóval indul.
Újraindult, és azóta olyan hangos a legalacsonyabb hangerőn is, hogy leviszi a fejem. A tv hangereje nem változott.
Próbálkoztam újraindításokkal, de semmi nem változott. Menüben semmi érdemleges, ami ezt befolyásolná.
Launcher és TV app adatait töröltem. Semmi változás.
Másnak is csinál ilyet? Mi lehet a megoldás? -
fonok87
aktív tag
Sziasztok.
Próbáltam a keresést is, de nem találtam meg a választ a kérdésemre:
PPPoE passthrough be van állítva, saját routerrel csatlakozom a netre (optika, Technicolor). Tesztelni szeretnék egy másik routert, lehet/szabad több eszközzel csatlakozni, vagy összeakad, ledobál, kitilt?
Köszi -
Taci
addikt
Folyamatosan cserélgetik az OSD (a lapozgatós menü) kinézetét (Android box). Először az alsó harmadban 1 csatorna, aztán teljes képernyőn 5 talán, aztán most megint lent csak 1... Nincs rá mód, hogy magam válasszam ki, melyiket akarom használni? Ez az új a képek be(nem)töltésével rém idegesítő. A teljes képernyős volt az igazi, 0 kép, emiatt gyors, és egyszerre látszott talán 5 csatorna is. (Bár abban is volt bug bőven.)
-
snyper990
őstag
válasz
patrikcoc #150454 üzenetére
Most direkt megnéztem megint. Nem csináltam gyári visszaállítást.
Ha kábellel csatlakoztatva van a hálózathoz, amikor megpróbálok wifire csatlakozni, akkor először csak teker vagy egy fél percig, aztán kiírja, hogy csatlakoztatva, de igazából nem csatlakozik. Második próbára kiírta, hogy ellenőrizzem a wifi jelszót, és próbáljam meg ismét (ami fura, mert mentett hálózatként szerepel a listában, ami tudtommal csak úgy lehet, ha egyszer már csatlakozott a jó jelszóval, amit meg azóta nem változtattam meg... na mindegy).
A kábel kihúzása után pillanatok alatt csatlakozott, megy hibátlanul. Ennyi a nyitja -
Killing
addikt
Sziasztok!
Az androidos TV box gyerekzára megőrjít... A natgeot felnőtt tartalomnak érzékeli este 10 után (lehet a háborús jelenetek miatt az is van beállítva a netgeo műsorújságban), és hiába kapcsolom ki ennek a fosnak a menüjében, mindig kéri a PIN kódot. De csak a natgeon. Mit lehet tenni ezzel?
-
snyper990
őstag
válasz
MrCsiT #150453 üzenetére
Lehet, hogy bug, ahogy az is lehet, hogy kissé eltérő hardver-verziókon kicsit eltér a firmware működése is (nálam még az első szériás, AV-csatlakozók nélküli variáns van). Nem tudom, van-e összefüggés a kettő közt, de egy biztos, Android 9-en még ment, aztán lefrissült a 10-re, és mikor nemrég megint próbáltam (miután itt felmerült, hogy egyeseknél nem megy), akkor már sem volt hajlandó csatlakozni a wifi-hálózatra.
Mondjuk engem nem izgat. Wifi AP - IGMP snoopinggal nem fogok vesződni, multicast forgalmat meg nem engedek csak úgy a wifi-hálózatomra. Szerencsére úgy van kialakítva a házban a csövezés, hogy bárhova tudok húzni kábelt, ha kell.
A Telekom TV launchert nyilván kb. kényük-kedvük szerint variálhatják. Az, hogy az általad leírt módon nem lehet csatornát váltani, az nem a box hibája. Vagy bugos az app, vagy bele sem került ez a „feature”. Persze működnie kéne, dehát ez legyen a legnagyobb hibája. A műsorújság még mindig ott van alternatívaként.
A box nem szolgáltatás, csak egy eszköz, amivel igénybe lehet venni a szolgáltatást... A hibái meg úgy néz ki, összefüggésben vannak azzal is, hogy milyen gyártótól származó tévéhez vannak csatlakoztatva...🤷
Az meg, hogy valakinél engedélyezett-e a 2 PPPoE session, nem tudom, mitől függ, de biztosan nem a szerződéstől -
sanzi89
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz
snyper990 #150421 üzenetére
"többen írták, hogy már nem hajlandó wifi-hálózatra csatlakozni a box, akkor kipróbáltam, a nálam lévőn sem ment" - ez elég fura, aligha logikus olyan frissítés (jött esetleg a boxra frissítés??) ami kinyírná a Wifi csatlakozási képességét?
Nálam egész vállalható mostanában a működése - attól eltekintve persze, hogy
- a főmenüből eltűnt még korábban a "most műsoron" vagy hasonló nevű választási lehetőség (telefonon hívott a Tkom TV részlegétől valaki a témában, és megerősítette, hogy valóban változtattak a főmenün);
- legörgetve a műsorokhoz a "Most műsoron" menüben oldalra mozogva vannak csatornák kis képekkel és azokon az aktuális műsorokkal. Hiába áll rajta láthatóan a kijelölés valamelyiken, a távirányító OK gombjára nem vált át a hulladék box arra a csatornára. Ki kell választani az összes csatornát a "Most műsoron" opciónál, és ott már - ahol kvázi teletext szerűen láthatóak a műsorok - na ott már a távon OK-t nyomva, átvált a box a várt csatornára.Valójában, az a box - mint szolgáltatás - egy marha rossz vicc, még a hibái sem következetesek, de legalább random össze-visszák.
De, ha türelmes vagy, és "majd egyszer jó lesz" elven elfogadod, hogy
szarkissé problémás, akkor nincs itt semmi látnivaló.unicumnext: (ha valóban KOAX terület, akkor lentieknek a 2x PPPOE része talán nem lesz Rád igaz.
) Ha optikán jön a TV-d is, akkor lesz igaz, hogy: ha tud IPTV-t kezelni a routered, akkor igen, működhet bridge-ben a HGW. Az én tavaly ősztől kezdődő tapasztalatom Tkom net+TV ügyben, hogy az én szerződésemnél azt - ami korábban működő gyakorlat volt a témában - hogy a saját router(internet miatt) és a HGW(aminek kell a TV adás miatt) is felépítse külön-külön a PPPOE kapcsolatot, azt már nem lehet beállítani.
Számomra a legdurvább az volt Digi után, hogy az M4 Sportot nem lehet rögzíteni a Telekom TV szolgáltatásával (még külön fizetve érte sem.) -
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Most a droidos TV-k frissítésével mi a helyzet?
Hallottam már mindent, de én még a 3 STB-n nem kaptam meg az updatet.... -
Marci112233
addikt
válasz
skroy #150450 üzenetére
Köszönöm a választ! Megtörtént a változatás, és nem írt ki a rendszer kötbért sehova. Végül csak kivettük a HBO Max-ot és nem raktuk be a HBO csomagot, van így is elég csatorna az IPTV+L csomagban is.
Közben míg variáltunk kiderült hogy amit évekkel ezelőtt aktiváltunk még SAT TV idején családi mobil opció mai napig él és aktívan működik is, pedig a SAT TV utolsó hoszabításánál a T pontban azt mondta az ügyintéző, hogy az nem fog tovább menni már, de valójában megy. Pont azon voltunk hogy aktiválni kéne mert jó dolog volt a két domino csomag mellet hogy családon belül inygen ment a hívás, és mint gyorsba ránéztem tényleg nem változott az egyenlegem mert én domino-s vagyok, és indítotam ishívást öcsém, és fater irányába is, de a kártyáról 1 forint sem ment le.
-
skroy
senior tag
válasz
Marci112233 #150449 üzenetére
Végig zongorázhatod az átváltás folyamatát egészen a véglegesítésig nyugodtan, közben kiírja, ha kötbért kellene fizetned.
-
Marci112233
addikt
Tehát akkor átváltahatok sima IPTV+L csomagra, tehát a HBO max nélkülire, és mellé az egyik HBO csomagot, és folytatódik tovább a mostani hűség?
-
snyper990
őstag
válasz
Marci112233 #150447 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy az HBO csomagokra nem vonatkozik a hűség
-
skroy
senior tag
válasz
Marci112233 #150445 üzenetére
Vagyis csak az Hbo Max lenne lemondva. Szerintem arra nem vonatkozik a hűség.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Jelenleg 2024-ig van Magenta 1 előfizetésünk, amiben 1000/1000 net, IPTV-L+HBO Max, 2 előfizetéses mobil és vezetékes telefon van. Na most ha én az IPTV-L+HBOMax-ról visszlépek sima IPTV-L-re, de lehet aktiválom a Szuper HBO Pak-ot vagy a Szuper HBO Max pak-ot, akkor csak át fog állni a dolog, vagy kötbért fognak rán akasztani, és jobb megvárni a 24-es hűségidő lejáratát, és akkor váltani? Weblapon kijön hogy tudok csomagot váltani, de addig nem lépném meg míg nem tudom simán megy-e vagy lesz kötbér érte.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780 #150124 üzenetére
Sziasztok!
Megígértem, hogy visszajelzek, kipróbálva:
Wifi router (ami most inkább csak access point): TP-Link Archer C9 AC1900
Range extender: TP-Link RE220 AC750Range extenderbe utp és azt az android tv-be dugva tökéletesen jön az iptv adás.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
sanzi89
addikt
válasz
boborján2 #150437 üzenetére
Mindkettő megvolt.
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy kell-e valamilyen egyedi beállítást elvégezni a switch-eken vagy elég annyi, hogy be legyen kapcsolva az IGMP Snooping és kész? A kérdésem olyannak szólna igazából akinek tapasztalata is van a kérdésben. A szokásos körökön - reset, kábel, újraindítás, stb. - túl vagyok már sokszor.
-
bennnnie
újonc
Sziasztok!
Van egy L2TP over IPsec VPN szerverünk amit egy Zyxel USG40 Gateway hosztol. Szolgáltatóváltás volt, USG40 elé bekerült a Technicolor FGA2233 (az előző szolgáltató routerének helyére), és elérhetetlenné vált a VPN kívülről.
Az USG gatewayt próbáltam úgy hagyni ahogy az előző szolgáltatónál volt, ott simán obtainelt IP-t a szolgáltatói routertől (nem PPPoE connection), és az USG webfelületén egyenesen a külső IP cím jelent meg (nem volt NAT probléma). A Technicolor esetén azonban 192.168.1.xxx belső IP-t kapott, ezért átkértem bridge módba (PPPoE PT on) és kikapcsoltattam a szolgáltatói NATolást. Először rápróbáltam így, gateway még mindig sima DHCP client módban és meglepetésemre volt net de VPN még mindig nem. Következőre rápróbáltam, hogy a gateway közvetlen tárcsáz be PPPoE módban, ekkor 100.x.x.x IP-t kapott az USG, de ha jól tudom ez egy NAT-olt IP ráadásul reconnect után mindig változik. Nem az a fix IP mint amit kívülről látni lehetett először.
Alapvetően az USG alatti subnet 192.168.1.x tartományt használja. A Technicolor is ezt használja de szerintem ha gateway közvetlen tárcsáz, akkor nem kéne semmit piszkálni a szolgáltatói routeren mert az csak bridge-ként van ott, és az sem szól bele a subnetbe.
Nekem nagyon úgy tűnik hogy a PPPoe Passthrough csak enged betárcsázni de nem ad igazi bridge módot, a technicolor megtartja végig a saját subnetét, és ez a subnet ami a külső fix IP címen marad, amit pedig passthrough módon tárcsázok az valami dinamikusat kap...... tehát enged egyszerre 2 kapcsolatot, amivel pont semmire nem megyek.
Az lenne a cél, hogy az USG gateway közvetlen a külső fix IP-t kapja/lássa, ne NAToljon.
Járt már valaki így? -
sanzi89
addikt
válasz
boborján2 #150432 üzenetére
A TP-Link TL-SG105E egy Easy smart switch, webes felületen keresztül konfigurálható, van mit állítani rajta.
@Capella
Teljes sztori - csak az előző kommentet telefonról írtam -, hogy festés előtt egy ismerős teljes házát szétbombázták és engem kértek meg, hogy kábelezzek mindent vissza. Vagyis az 1 UTP a switchbe, onnan egy UTP a box-ba, egy UTP a géphez verzió biztosan működött.
Persze lehetne új kábel meg hasonlók, de a fenti verzió működött, a kérdés a hogyan.@boborján2
A fórumban visszaolvasta a TL-SG105E típus megfelelő, több kommentben is említve van, hogy megbírkózik a feladattal. Arról viszont semmilyen információt nem találtam, hogy azon kívül, hogy be kell kapcsolni az IGMP Snooping, ez pedig default be van kapcsolva.Minden hatszor ellenőrizve, kábelek, eszközök többször, több sorrendben újraindítva, stb. Ha a switch helyett a LAN kábelt a box-ba dugom, akkor jó a TV, vagyis a switch-csel van a baj, a kérdés, hogy micsoda.
-
boborján2
aktív tag
válasz
Capella #150433 üzenetére
Megfelelő switch-el megy az iptv.Tapasztalatból mondom ,hogy csak 1-2 szerelő meg az üfsz vészmadárkodik a direktbe bekötés hiánya miatt. Vagy nem értenek hozzá vagy ezt verték beléjük a té oktatáson.
A keresővel meg lehet itt is talàlni ,hogy melyik az ajànlott típus.
Épp azért szokás így kötni , mert így nem kell +1 kábelt húzni oda ahol van a box.
Ami lehet a hàz màsik oldala és csak egy szál utp van kiépítve. -
Capella
senior tag
-
sanzi89
addikt
Van egy Telekom-os előfizetés IP TV box-szal. Modem LAN1 portjából jön 1 UTP kábel, ez megy egy TP-Link TL-SG105E switch 1-es portjába. Innen kettes port egy PC-hez, hármas port egy IP TV boxhoz. Az IP tv boxon nincs adás. Kell a swutch-en valami egyedi beállítás, hogy átmenjen rajta a TV vagy nem? Itt az IGMP Snooping-ra gondolok. Köszi!
-
snyper990
őstag
válasz
tylerddd #150424 üzenetére
Attól függ, hogy az Asus hogy van konfigurálva. Mert működik és működik közt is lehet különbség.
Ha jó neked úgy, hogy az ONT route-ol, akkor az Asust érdemesebb lehet access point módra állítani, ha most nem úgy lenne
Szerintem az ONT admin felületén nem lehet módosítani az eszközök nevét (talán magukban a kliensekben lehet valahogy állítani, mert szerintem azok „jelentik” a router felé, hogy mi a nevük) -
tylerddd
veterán
Üdv! A mai napon szerződésmódosítás miatt kaptam egy Technicolor FGA2235-öt. Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a PPPoE PT nálam ki van kapcsolva, a rákötött Asus router viszont vígan működik. Kapcsoljam be vagy ha megy így, akkor hagyjam?
A másik kérdésem, hogy a csatlakozott eszközök nevét lehet módosítani, mert a listában, ahol megtaláltam őket (Devices), nincs ilyen opció. Egyelőre ennyiKöszönöm!
-
flash-
veterán
technicolor eszközöm van, optikai net.(telekom)
minden szép és jó, adapterbeállitásoknál ipv4-nél egyéni ip,stb, port ami kell nyitva, stb,stb..
legelőször átállitottam igy gondolkodás nélkül pár dologot és most nézem talán ipv4 en van.azt írja ipv6 connecting az internet acces-nél, a localnal meg disabled.
[kép]van bármi értelme ipv6-ra menni? hogy kell? talán valamit a szolgáltatótól is kell kérni vagy automatikus? hogy kell átállitani ha előnyösebb,és mért lehet előnyösebb?
-
snyper990
őstag
válasz
unicumnext #150420 üzenetére
Van olyan router/konfig kombó, amivel megy, van, amelyikkel nem. Kb. szerencse kérdése. Mindenesetre ha megy is, nem lesz olyan stabil, mint kábellel, továbbá lehet, hogy előbb-utóbb le is fogják tiltani rajtuk a wifit (többen írták, hogy már nem hajlandó wifi-hálózatra csatlakozni a box, akkor kipróbáltam, a nálam lévőn sem ment)
Ahogy az összefoglalóban is szerepel, koax esetén ha van tévéelőfizetés is, a HGW-t nem lehet bridge módba állíttatni.#150416 boborján2: Néhány hozzászóláson belül elárulta:
- a publikus IP-címét
- azt, hogy NAS-ról van szó
- annak pontos típusát
- szintén annak belső IP-jét
- ugyancsak annak a MAC-címét
- a rajta futó alkalmazás (torrent kliens) fajtáját és pontos verziószámát
- a nyitott portot
- továbbá azt, hogy kilőtte a tűzfalát.
Azért ezek az információk egy hozzáértőbb ember kezében már meglehetősen jó kiindulási alapnak számítanak... -
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Költözés miatt úgy nézz ki telekom váltás lesz.Lenne pár kérdésem, ha minden igaz koax terület:
- Androidos STB ha jól olvasom, tudom wifire is csatlakoztatni, ez mehet a saját routeren keresztül is?
- Ha saját routerrel oldom meg a netet lehet bridge módba tenni a HGW-t? -
-
Nite
őstag
megint kezdodik a CF szarsag?
-
Mano66
senior tag
Shkiz0, merqree, enginev3.0, Essejó, Heimdallr75, korcsi.
Köszönöm a segítséget. Meg a türelmet. Remélem nem hagytam ki senkit. -
zeon.hu
nagyúr
Volt egy rövid áramszünet a vihar miatt, azóta nincs wifi.
Néha jelzik az eszközök, hogy látják, de kapcsolódás közben el is tűnik a listából.
Mit lehetne tenni?
(Reboot volt, 2 okoswifi eszköz van)Telefonoknak nem gond, de klíma, robotporszívó ilyesmi igényelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest