-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #153774 üzenetére
Szia!
Most nézem én is. Csak az applikáción lehet bekapcsolni a DumaTV-t, ami nagynehezen sikerült, mire betöltött. Aztán sajnos át kell menni a telekom weboldalára az asztali gépen, és a TV szolgáltatás -> részleteknél már ott van! Ott a regisztrálj fülre kell rámenni, úgy mint a TV2 Play esetén. -
theboobaq
aktív tag
Sziasztok! Bocsi az OFF-ért, csak nem tudom hol tudom ezt a kérdést feltenni.
Panelházak tetején lehet látni, hogy mennek jobbra balra légkábelek. Ezek régi kábel tv-s hálózatok, vagy más híradástechnikai kábelek?
Használatban vannak még? Valamint mennyire életveszélyesek ezek? Gondolok arra ha nincsennek karbantartva és leszakadnak nem 2 kikós cuccok ezek. -
Rick4
félisten
válasz
snyper990 #153789 üzenetére
A baj az, hogy van itthon nas, kamera, gépek, a gépnél ülök, a nas felcsatolt mappái a gépen vannak napközben használatban, a kamerák szintén a nasra vesznek.
Ha történik valami gebasz, és elmegy a net, ha a szolgáltatói eszköz a fő elosztó a belső hálóban, nincs belső háló sem, mert nekifog restartolgatni, legalábis sok éve még, mikor másik városban laktam, és akkor még router nélkül próbáltam, a technicolor kábeles hgw ezt csinálta.
Azaz borul minden. Nálam hiába volt szünetmentesen minden, és hiába bírt a szünetmentes 5-6 órát, nem volt belső háló sem! Ezért is kell egy saját router, ahol minden szabály, ip az általam fixen megadott,konfig fájlban elmentett, ha nincs internet, attól még megy a belső háló, dolgozni tudok, a kamerák se állnak le. Namost nem tudom, hogy változott az idők során ez a képesség, de erről semmiképp se mondanék le. -
kulu22
aktív tag
Sziasztok! Van itt olyan fórumtárs aki érintett volt Tatán a Vidanetes átállásban és rézvezetékes telefonja (PSTN) van/volt a csomagban?
-
kammler
senior tag
válasz
PedroPascal #153793 üzenetére
Meglesz ez hamarosan. Igaz egy hónapba telik, de hamar munka ritkán jó.
-
kammler
senior tag
válasz
PedroPascal #153791 üzenetére
Ezek ész nélkül kitöröltek nekem mindent. Na majd megzargatom őket. Kérdés, hogy ők ezt távolról megcsinálják-e, vagy kezdődik a fszlgás. Mert én aztán nem tudok nekik itthon lenni. Na mindegy. Majd. Az elmút 7 évben egyszer se állt meg amúgy se. De ha már adják, működjön.
-
kammler
senior tag
válasz
Rick4 #153768 üzenetére
Nálam még mindig nem jó valami, mert ez a stick aztán nem indul el. Az első technicolorba, amit elvittek, bár nem az volt a rossz az tuti, abban ment, de ott a menüben is láttam a sticket. Ebbe nem. Persze villog pirosan. A végén már 3 eszköz volt a nevem alatt a T-nél. Azokat most kipucolták. Gyanítom a sticket is. Az oké, hogy az ONT szoftvere intézi, kérdés, hogy tud-e a stickről a T. Megint telefon. De a szereld magad telszám meg már ugye nem jó nekem. Lezárták a hibajegyeket.
-
kammler
senior tag
válasz
PedroPascal #153762 üzenetére
Te látod a box menüjében a sticket? Az első 223-öm memüjében ott volt egy menü, ami írta a jelerőssget, meg hogy épp nem csatlakozik.
-
user12
őstag
-
Srácok nem mint ha akkora érvágás lenne, de nem itt kellene lennie a 14 napos ingyenes dumaTV opciónak?
Mert nálam csak a 990-es opció van.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Van itt valaki a Telekomnál dolgozik és az online oldalhoz ért? Műszaki részéhez. Se telefonon, se chaten nem tudnak segíteni.
-
Rick4
félisten
válasz
PedroPascal #153760 üzenetére
Most én is kipróbáltam a sticket, kékre vált ugyan, de nem kapnak az eszközök netet, valószínű az lesz a gond, hogy nálam a modem után egy xiaomi ax7000-es router van bedugva, az intéz mindent házon belül, a modem pppoe passthrough módban van, wifik is le vannak kapcsolva!
-
válasz
A Netvédelemről itt olvashatsz: [link]
-
snyper990
őstag
válasz
PedroPascal #153764 üzenetére
Akkor passzolok.
Kérdezz rá a wifi assistance-nél, ha még fizeted -
snyper990
őstag
válasz
Routerként van konfigurálva a Kaon? PPPoE passthrough be van kapcsolva at ONT-n?
-
kammler
senior tag
válasz
Már hogy próbáltad ki? Kéken világított a stick?
-
-
kammler
senior tag
válasz
snyper990 #153748 üzenetére
Csávó mikor technicolor után hozta a sagemcom-ot, aztán mikor kiderült, hogy a stick csak a technicolor 2235-be megy, megint hozott egy technicolort, akkor a sagemcom dobozára simán ráírta, hogy jó. Az is volt. A kollégájával meg megbeszélte telefonon, hogy megy vissza raktárba. Mondta is, hogy reset, aztán megy máshoz. Ahol nincs stick.
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Internet szolgáltatást megrendelése előtt állunk.
A címen csak Net Plusz 30/5 Mbps-os csomag érhető el. [kép] Nem tudom létezik-e ennél lassabb, remélem azért használható valamennyire
Ha telefont is kérünk mellé, akkor olcsóbb a havi díj: 3718 Ft
Felhívtam a 1414-et, hogy új előfizetőként hátha ajánlanak nagyobb kedvezményt (ahogy az összefoglalóban írva vagyon), de szerintem a netről nézte ki az ügyfélszolgálatos hölgy is, azokat a díjakat ajánlotta (a plusz telefonra is én utaltam, hogy úgy olcsóbb-e
Szerintetek van értelme személyesen próbálkozni?A másik, hogy online rendelés esetén a 14 napos elállási jog a megrendeléstől, vagy a bekötéstől számítják? (1év hűségre gondoltunk, hogy ne legyen bekötési díj)
A kis hölgy az utóbbira szavazott, de nem volt benne biztos...Van esetleg amire figyelni kell a megrendelés során, bármi jótanácsot szívesen veszek!
Köszi szépen előre is! -
Jól értem, hogy ez a DumaTV ajánlat (nemrég jött emailben) csak akkor nézhető, ha böngészből nézem, és TV-n nem elérhető?
-
zeon.hu
nagyúr
A Duma Tv alkalmazás másnál működik?
Bármit indítanék, hibát dob rá.
Vagy 504 hibakódot ír, ha indítom azt alkalmazást.
(Meg van "rendelve" az ingyenes 2 hét) -
Rick4
félisten
válasz
Asbee #153740 üzenetére
Nekem a technicolor 2233-as cserélték 2235-re, másfél év alatt hibamentes volt, de 2/1G-re váltásnál küldtek egy új 2235-öst stick-kel együtt. Bedugtam, wifi kikapcs, pppoe passthrough, és go.
Itt saját router+ switch van a 2.5G-s portba dugva, hibátlanul meg, kitekeri a 2G-t a rendszer végig. -
snyper990
őstag
válasz
Shkiz0 #153746 üzenetére
Egêszen pontosan 5670v2-ről volt szó, ha már. Felfogtam elsőre is. Biztos nem fogalmaztam elég érthetően.
Ahol lecserélik az 5655-öket (márpedig a topik rendszeres olvasása alapján én úgy tudom, hogy manapság szokták cserélni őket újabbra, függetlenül a csomag sebességétől), oda mehetnek a refurbished 5670(v2)-esek, az új pro csomagokhoz meg mehet új HGW. Frissül az eszközpark T-nél is, Flipnél is, és még talán hoznak is vissza valamennyit az árukból ahelyett, hogy megvárnák, hogy szépen lassan elavuljon mind. Persze ez csak feltételezés részemről, de logikusabbnak és költséghatékonyabbnak tűnik, mint belemenni a firmware ilyen mértékű módosításába.
Szoftverfejlesztésnél meg nem nagyon van olyan, hogy „simán”... Pl. nem árt, ha a hardver eleve úgy van tervezve, hogy lehetővé tegye azt a funkciót, amit pluszban hozzá akarnak adni. Persze valószínűleg CPU-val is meg lehet oldani, de akkor meg az a kérdés, hogy azt hogyan választották az eszköz tervezésekor, van-e benne annyi tartalék, hogy az addigi, eredetileg is tervezett funkciók stabilitását/sebességét nem befolyásolja... Biztosan meg lehet oldani, de az is elég valószínű, hogy nem „simán” -
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0 #153746 üzenetére
Az a baj, hogy a normális szoftver gyártás az igen költséges. Olcsóbb megoldásnak tűnik, de nem feltételen. Ebben az esetben mondjuk lehet, hogy minimális változtatással menne, de azt szétszórni az ügyfeleknek, előtte lepróbálni stb. Így meg visz ki egyet, bekapcs azt kész.
-
snyper990
őstag
válasz
Shkiz0 #153743 üzenetére
Miért lenne olcsóbb? Vállalati fejjel gondolkozz, ne magánszemélyként...
Lassan csereérettek a régebbi ONT-k (Sagemcom 5655-ösök), azokat így le lehet írni/avultatni, és/vagy lepasszolni a Flipnek.
A szoftverfejlesztés meg határozottan költséges mulatság, ráadásul nem is erőssége a Telekomnak, így szerintem jobb, ha inkább nem nyúlnak hozzá viszonylag stabilan működő firmware-ekhez... -
Asbee
veterán
Mi értelme volt a sagemcom 5670 v2-őt technicolor fga2235-re cserélni a T-nek mert 2 gigás netre váltottam 1 ről? Semmi gond nem volt vele, ezen meg csak 4 lan hely van…. Szerintetek meglehet dumálni hogy nekem jó a “régi” , vagy ne is próbálkozzak vele?
-
yogibear
addikt
válasz
Kbali #153737 üzenetére
A kevésbé tömör meg az, hogy helye/városa/területe/ONTja, satöbbi válogatja...
Van akinél van probléma vele gazdagon, másnál meg pár fura dolga van csak, ami azért túlélhető... Nálam pl a topikban sokszor említett tényleg komoly hibákat sosem produkálta...
Olyanom van néha, hogy este kinyomom, reggel bekapcsolom és leakad a hangerő szabályzás meg az epg lapozás és csak egy restart segít... pedig ez még sdmc av kimenetes...
Tény, hogy nem 100-as a cucc, ez kétségtelen, de akinél minimálisabb hibával működik a cucc, az nem fog ide beírni (kivétel én), logikusan csak azok, akinek erős gondjuk van vele... bárcsak nekik se lenne bajuk, de ez csak álom.
Az egész kb lutri kategória, hogy kinél produkál nagy, idegesítő hibákat és kinél vannak csak apróbb dolgai... -
yogibear
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #153734 üzenetére
"Minden jó, ha jó a vége, Centrum nélkül nincs hétvége."
-
tlala
addikt
Az androidos TV box már kinőtte a gyermekbetegségeit? Hibátlanul használható?
-
hegegabi80
addikt
Sikerült este beállítani a mappa megosztást a pendrive-ra.
Az SMB1 bekapcsolása lehetett a ludas, bár a win 11-es gépen csak a rendszerszerű ügyfél elől hiányzott a pipa, a gyerkőc win 10-es gépén meg teljesen ki volt kapcsolva. Ez nekem is eszembe juthatott volna, mivel a hálózatos topicban is sokszor volt téma és megoldás.
Nem is kellett magamtól beírni az elérési útvonalat, tallózás opciónál végre látszott mind a két gép meg a router is.
Este gyorsba egy world fájlal ki is próbáltam, tökéletesen működik, szerkeszthető és menthető stb. egész jó sebességgel.Hétvégén jobban tesztelem majd, meg biztonsági mentést kellene majd beállítani a tartalomról. Vagy manuálisan időközönként lementem a gépemre.
Köszi még egyszer mindenkinek.
-
válasz
yogibear #153675 üzenetére
Tegnap megjött a Gigaset E290H készülék, szerencsére minden rendben, a 60 cm-s falat jelvesztés nélkül viszi át. Puszta kíváncsiságból kipróbáltam és megnéztem, hogy mekkora távolság esetén (és több fal közben) vesztené el a jelet. ~15+m és 3x50cm-s falakon keresztül is van még jel(ezen a 15m-n azért vannak ajtók is), igaz, már csak a leggyengébb, de van, szóval nem lesz gond.
-
boborján2
aktív tag
válasz
Intel fan11 #153732 üzenetére
Az okos wifi sem tud sz@rból várat építeni.
Hiába van jó kapcsolat az okoswifi meg a tv között ha az okoswifi és a forrása között meg gyengélkedik.Illetve wifi analizer appal érdemes volna szétnezni és a wifi csatornákat helyre pakolni olyan frekire, ami nincs "szennyezve" pl. a szomszédéval.
+ akadnak eszközök amik az 5ghz tartomány alsó és felső tartományait nem szeretik.Egyébkén meg ha fizeted a wifi asszisztenciát (vagy hogy is hívják) akkor oldja meg a tré embere. Gondolom benne van az árban.
Ha pedig stabil széllessáv kell ,akkor kábel. Attól stabilabbat még nem tudtak kitalálni semmilyen okoswifis varázslattal. Csak hát a kényelem nagy úr
(lan portok száma megfelelő switch-el bővíthető) -
válasz
Intel fan11 #153729 üzenetére
Ha egy mód van rá, próbálj vezetékkel csatlakozni a routerhez ilyen eszközökkel. Wifi esetén ezer+1 tényező befolyásolhatja az átviteli sebességet/minőséget.
-
mgaben
senior tag
válasz
Intel fan11 #153729 üzenetére
Én most tv go-t nézek weben, semmi gondom. Vlamelyik nap Disney+ ment, az is rendben volt.
-
mgaben
senior tag
válasz
Intel fan11 #153727 üzenetére
Én nem tapasztaltam. (Gyömrő)
-
Intel fan11
őstag
Sziasztok. Masnal is akad szakadozik az otthoni net? Bejelentettem a hibat. Ujrainditottak vmi rendszert hirtelen jo lett, de a napokban ujra akadozik.
-
mgaben
senior tag
Köszi. Nálam pont az, hogy már android van. Na meglátjuk. Úgyis gondolkodom, hogy a +1 külön mobilt is beviszem magentába, és akkor 2 mobil, tv, net. Meglátom árban mit mondanak, és majd eldöntöm.
-
hegegabi80
addikt
válasz
mgaben #153718 üzenetére
Nekem a jelenlegi előfizetésnél drágábban hozza ki az újabbakat.
Igaz nekem magentában van mobil előfizetés is, ha csak arra csinálom akkor az olcsóbb lesz. Meg a gyerkőc dominó csomagját ha behozom előfizetésbe arra is kapok kedvezményt. Így sok tv kb féláron van.Nálam úgy hozza ki, hogy maradhatnak a régi boxok, de cseréltethetem androidosra + pénzért.
-
snyper990
őstag
válasz
gringoka #153723 üzenetére
Csak úgy „felvenni” külső vinyóra nem fog menni.
Ha nincs a boxon AV csatlakozó, akkor nem is annyira egyszerű semmiféle „tartós” műsorrögzítés. AV csatlakozón keresztül pedig a minőség lesz kérdéses.
Röviden: nem egyszerű megoldani a rögzítést, az esetek/műsorok többsége esetén nem éri meg vele vesződni -
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Az megoldható valahogy , hogy egy android box-ról műsorokat vegyek fel külső vinyóra? -
mgaben
senior tag
Mondjuk a tv amit kinéztem pont a telekomnál a legolcsóbb.
A listaáron. Szóval lehet nem fogok vele szórakozni, mert jó így minden előfizetés ahogy van.
-
snyper990
őstag
válasz
mgaben #153720 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy itt 2019-es csomagok esetén (net, telefon, tv + 1 mobil előfizetés) ha Telekom fiókban megnézek egy esetleges újítást, a csomagárak annyival magasabbak, hogy a kapott készülékkedvezmény mellett sem éri meg a váltás. Főleg, hogy úgy emlékszem, a termékek listaárai eleve többnyire magasabbak, mint sok más boltban. Vagyis mikor legutóbb néztem, nekem úgy tűnt, legalábbis azoknál az eszközöknél, amiket néztem. De a mobil előfizetés esetén az új csomagok annyival kevesebbet adnak a régi csomagnál, hogy már csak azért sem újítanék
-
mgaben
senior tag
Jaja, mindenképp. Csak nekem annyira kínai ez az online cucc.
Hogy most teljesen új mobilt előfizetést akar betenni, vagy a régit megújítani, stb. Nem tudom, hogy üzletben jobban járok e ha bemegyek, és ott mindent elmagyaráznak. Már árban jobban vagy rosszabbul. Nem tudom milyen különbség van akkor az árakban.
-
snyper990
őstag
válasz
mgaben #153718 üzenetére
Valószínűleg Technicolor FGA2233-as van nálad (ami egyébként már wifi 6-os), amit pro csomagra váltás esetén Technicolor FGA2235-ösre cserélnek (ami tud WAN failovert meg „netvédelmet”). Nagy különbség egyébként nincs a kettő között.
Boxot nem tudom, szerintem leginkább az ügyfélszolgálat fogja tudni megmondani.
(Meg szerintem nem árt utánaszámolni, hogy az új csomagárak mellett is megéri-e a Telekomtól vásárolni tv-t) -
mgaben
senior tag
Gondolkodom, hogy megint telekomtól vegyek kedvezményesen tv-t, csak akkor a hűség miatt kellene csomagot váltani (legalábbis tv, netnél csak modem meg netvédelem). Most akkor teljesnen új smart box-ot hoznának vagy maradna a régi? Meg a netnél is az van, hogy nekem jó ez az eszköz (technikolor, vagy ez már a wifi 6-os?) alapból, de wifi 6 modemet adnának (arról valakinek tapasztalat?), meg netvédelem. Amik annyira nem kellenének.
Nehogy elrontsanak nekem egy jelenleg egész normálisan működő szolgáltatást.
-
lali303
tag
válasz
hegegabi80 #153714 üzenetére
Windowsban smb bekapcsolás:
[link] -
asynur
tag
válasz
yogibear #153690 üzenetére
Köszi akkor megejtek majd egy telefont, biztos ami biztos nehogy kiszámlázzák.
#153708 Gallmix: Elvileg csak annál maradhat a sat akinél technikailag nem megoldható az iptv valamilyen formája és erről iptv megrendelés után a kiküldött szerelő meggyőződik. De valamikor 2024-ben mindet lekapcsolják mert a telekomnak állítólag nem éri meg a műholdhasználat jogát fizetni és kétféle tv szolgáltatást működtetni.
Hogy a dobozokat lehet-e használni másra nem tudom biztosan, de mindenesetre nekem tervben van a tányért átállítani a német szabadon fogható csatornákra (Astra 1 műhold ha jól tudom).
-
yogibear
addikt
válasz
#01110937 #153708 üzenetére
Nem tudom, de lassan 2 éve nem kötnek új szerződést rá, és sokan kapják a levelet, hogy náluk megszűnik...
Ma "sikeresen" kézhez vettem a T által, a SAT tv előfizetésem tekintetében kiküldött felmondó levelet.... :(
Szomszéd néninek is küldtek levelet, Ő közel a 80.-ik évéhez, egyedül él. Nekem hozta át, hogy olvassam el, mert semmit sem ért belőle. Elmagyaráztam a lényeget, kétségbe esett, mert neki csak a Tv az egyetlen szórakozási lehetőség, és a Dankó Rádió. Majd kitalálunk valamit.
Mifelénk is már mindenhol ledobálta a T a lavórokat optikai van és IPTV ad mindenkinek.
Aki akar és van arrafelé optika/rosszabb esetben rézdrót... átszerződik rá, aki nem, az mehet isten hírével más szolgáltatóhoz... Persze az átszerződést felajánlják, hiszen nem akarnak usereket veszíteni, ha megoldható...
Egyféle rendszert akarnak, anno a dvb-c -t is ezért vezették ki...
Hogy maga a vevőegység meg a tányér használható-e más FTA vételére nem tudom... azt "tányéros" szaktopikban kérdezd meg, pl. netboard fórum... lehet, hogy igen, csak kérdés megéri-e üzemeltetni, ha van netes tv-d... -
hegegabi80
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget.
Este még ránézek, próbálgatom. Aztán ha nem megy akkor elengedem a dolgot és elkezdek akkor nas felé mozgolódni. Előbb utóbb úgy is az lesz. -
donmackó
addikt
válasz
hegegabi80 #153703 üzenetére
Lehet hogy igényli az smbv1 bekapcsolást a windows-ban.
Ha meg ftp, akkor böngészőből is el tudod érni az ftp://Ip cím:21 -en is.
-
Essejó
veterán
válasz
hegegabi80 #153707 üzenetére
Nekem így néz ki egy hálózati meghajtó felcsatolása:
-
kammler
senior tag
válasz
hegegabi80 #153707 üzenetére
Ha FTP akkor az FTP. Windowsba úgy tudd felvenni, hogy nem hálózati meghajtó csatlakoztatása, hanem hálózati hely felvétele. Ugyanott van, arrafelé. Aztán ftp://........
-
hegegabi80
addikt
válasz
Essejó #153704 üzenetére
Na akkor csak jól próbálkoztam én is. Beleírtam mappa elérésnek ami a router beállításokban volt, de rögtön hibát dobott. Ha kipipáltam a csatlakozás különböző hitelesítő adatokkal opciót, megadtam a router beállításnál felvett felhasználó nevet és kódot, így még gondolkozott is egy kicsit, de ugyan azt a hibát kidobta.
Úgy is próbáltam, hogy az IP-t is megadom az elérési útvonal elé, ami elvileg kellene is valamilyen formában, de úgy se jó. Lehet ott baltáztam el valamit.Esetleg szolgáltatói eszközt indítsam újra? Bár beállításoknál ha mentem a dolgokat, akkor jónak kéne lennie.
Egyébként elvileg a fájlkezelőben a hálózatnál nem kellene megjelennie a meghajtónak? Ott csak a gyerkőc gépét látom.
-
Essejó
veterán
válasz
hegegabi80 #153703 üzenetére
AP-nak használt routeren nem 💯%, hogy működik az USB port.
A NAS az egy tuti megoldás, ha nem te építed, még nagyon bibelődni sem kell vele. Bár a hálózati megosztott mappáját ugyanúgy fel kell csatolnod a Windows-ra mint fentebb írtam. -
Essejó
veterán
válasz
hegegabi80 #153700 üzenetére
Sajátgép jobb katt az egérrel és hálózati meghajtó csatlakoztatása. Kitöltöd amit kell elmened és ennyi.
-
hegegabi80
addikt
válasz
kammler #153701 üzenetére
Nem tudom, ez honnan tudom kideríteni? Ez már lassan kezdni meghaladni a halovány hálózati tudásomat.
snyper990: Fájlkezelőből nem éred el az IP-címén keresztül? nem.
Pedig tuti valamit nem jól csinálok. Ma este még próbálok majd vele birkózni ha a család nyugovóra tért.
Azt nem tudom, ha veszek egy routert, amin van usb port, amit beiktatok a szolgáltatói mögé AP-ként, azzal is ennyit kell küzdeni vagy egyszerűbb valamivel?Lehet a végén még is csak NAS lesz majd belőle, csak nincs időm azzal is még külön bíbelődni.
-
snyper990
őstag
válasz
Akkor ahogy azt kammler fórumtárs is írta, ez valószínűleg Samba lesz. Fájlkezelőből nem éred el az IP-címén keresztül?
-
kammler
senior tag
válasz
Samba megosztás nincs benne? Úgy lehet hálózati meghajtónak felvenni. Technocoloron meg samba van, azzal működik is. FTP az FTP. Androidos totalcommanderhez is van FTP pulgin.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Vigneau interaktív lokálblogja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BIOS frissítés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest