-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
November közepén lejár a husegidom az otthoni szolgáltatásokra. Internet illetve TV. Ezek mellé Magentába van kötve mobil díjcsomag is amin már nincs hűség.
Erdemes újra kötni? 500 forinttal emelkedne összeségében a havidijam ugyanazon csomagokkal. Ha nem vállalok új husegidot mennyivel fogjak emelni és mikor?
-
kammler
senior tag
Heló!
Ha manapság az ember megújítja az előfizetését, illetve vált mondjuk 2000 Mbps-os csomagra, akkor futár kihozza a dobozt, én bedugom aztán megy? Gondolom addig megy a régi (legalább 1-2 napig, biztos van valami türelmi ablak), ameddig az új be nincs kapcsolva aztán nem kommunikál T-vel. Nekem most egy Huawei van 8245H. Ezt én egy Mikrotik routerrel használom, a Huawei csak egy optika-réz átalakító így szinte. Gondolom ez az újabbaknál se gond, én magam be tudom állítani, aztán Mikrotikról mehet a PPPOE. Miket adnak most? Olvastam, hogy van amelyik nem olyan jó.
-
razor1010
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topikot viszont gondolom itt értetek a témához.
Azt mi okozhatja, hogy kimenő híváskor a kicsörgések közötti idők normálisak, viszont két csörgés között hallani 1 halkabb majd egy még halkabb csörgést folyamatosan? Illetve van, hogy hasonlóan hallani halkabb csörgést a kettő között de csak egyet.Normális a jelenség?
-
Adama123
aktív tag
Januári változások:
Az IPTV Családi, IPTV Családi+HD, IPTV Szuper Családi HD, IPTV Szuper Családi Mozi, Telekom TV S, M, L és L+HBO Max díjcsomagokban a továbbiakban elosztásra kerülnek a D1 TV és Jazz TV televízió csatornák.
A mûholdas (SAT) TV díjcsomagokból kivezetésre kerülnek a PAX és EWTN televízió csatornák. -
carr
őstag
válasz
kabelmania27 #153182 üzenetére
Köszi. Azt megoldom. Router már felprogramoztam,Bridget még nem kértem. Voipos csak.
-
unicumnext
aktív tag
válasz
szabogabor10 #153192 üzenetére
Digi/invitel oldalról jöttem át 1 hónapja, ég és föld a kettő között a különbség. Délutánonként folyamatos ping kihagyások voltak, ez online játék esten nagyon jó volt, modem újra indítás általában segített, de csak idő kérdése volt mikor kezdte újra, Digi szerint az normális volt…
-
-
adika4444
addikt
válasz
szabogabor10 #153179 üzenetére
DIGI-n tegnap a GitHub-ról kemény 300 Kbps-mal tudtam tölteni. Lassan mindegyiknél szívás lesz a külföld
-
polonic
félisten
válasz
tvbuvolo #153170 üzenetére
Igen, az van. Sajnos csak ideiglenesen oldja meg a gondot. Újraindítom a hgw-t, jó egy darabig. Majd 5-6-10 vagy kár 20 nap múlva is újrakezdi.
Szerintem ez DHCP hiba lesz. De én meg nem akarom újraindítgatni a cuccot, működjön és kész. Más is írta itt a topikban, hogy volt ilyen gondja. De én meg nem akarnám megvárni, amíg teljesen ledöglik a dhcp szervere. Home office-ban nem éppen jó, amikor éppen rájön a nyűgje. -
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Saját router wan portját kösd össze a hgw lan portjával.
Ha szeretnéd kihasználni a saját router router funkcióját és nincs iptv előfizetésed kérheted, hogy a hgw modem (bridge) módban legyen, ha van iptv előfizetés saját router számára a modem oldalán állítsd fix ip címet, utána ezt a címet tedd dmz-be, ilyenkor mindent a saját eszközöd csinál. Amennyiben igmp képest eszközt vásárolsz az iptvboxot is rákötheted. -
brekes
tag
Sziasztok!
Adott egy otthoni szolgáltatás, amely tartalmaz egy 2000/1000 internetet, illetve egy Telekom Tv csomagot.
Illetve adott egy másik cím, amin teljesen ugyan az a router és telekom tv box van mint nálam. Ez a lakás nem olyan rég került megvásárlásra. Viszont a kedves előző tulaj nem nagyon fizette, így a telekom díj nemfizetés miatt felmondta a szerződést, így értelem szerűen nem megy semmi. Azt nem tudom, hogy pontosan melyik internet és melyik tv csomag volt. Annyi biztos, hogy optikán jön az is mint az enyém és, hogy a router is ugyan az.Nos, mi történik akkor, ha a routerbe be írom az én bejelentkezési adataimat, ami az én routeremben is van? Fog ott is működni az én szolgáltatásom? Vagy ez egy hatalmas baromság és inkább felejtsem el?
Telekomnak be kellett nyújtani a tulajdon változás dokumentumait, hogy új szolgáltatást lehessen igényelni. Amíg azt elbírálják, addig szeretnék valamit. -
Azért kíváncsi vagyok, lesz-e valaha normális peering-je a telekomnak. Kezdek lemondani erről. Ha csak ők lennének elérhetőek nálam, iszonyatos gondban lennék. Vicc.
A mobilnettel ugyanúgy szopok, de azt kénytelen vagyok használni, még mindig csak náluk van Apple Watch meg multisim támogatás. -
caveman1
tag
válasz
szaboi6512 #153176 üzenetére
Köszi a megerősítést! Mindenképpen megreklamálom!
-
szaboi6512
őstag
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Már régebb óta a Telekomnál van az otthoni netem, (1000/25) és a mai napon készülékvásárlás miatt újra 2 év hűséget vállaltam az 1000-es netre, így elvileg már Wifi6 modem járna a szolgáltatáshoz. Jelenleg egy Sagemcom F@st 3890 v3 modemem van. A rendelés után felhívtam a Telekomot, hogy a modem csere hogyan fog lezajlani, de azt mondta az ügyintéző, hogy ez már Wifi6 modem, így nem kell csere. Itt a fórumot utólag böngészve viszont azt találtam hogy a nálam lévő modem nem wifi6-os, hanem a 3896AX modem lenne az. Van esetleg tapasztalatotok, hogy hogyan lehetne elérni, hogy cseréljék ki a modemet az újabbra, ha már 2 év hűséget is vállaltam érte?
Köszönöm a segítséget!
-
carr
őstag
válasz
tvbuvolo #153173 üzenetére
Te tuti Telekomos vagy.
Igen tudom hogy rakás szamóca a beépített antennás. Az a 1043 elég lesz szted hogy lefedje a 2 szintet? Azért is kértem hadd maradjon a külső antennás a másik házban. Ott mondom pincében simán netezek.
Itt meg a kaon csoda ad egy szinttel lejjebb 20% jelet azt is eldobálja. Mit javasolsz melyiket kérjem ha csak telefon van rajta?
Kaon cg3000 asszem mostani -
tvbuvolo
friss újonc
Külső antennás csak optikán van, pontosabban volt, mert azt már nem adják net mellé.
Koaxos modemek közül van 1-2 "problémásabb". Ha nincs rajta tv, akkor érdemes lenne bridge-be kapcsolni és egy saját routerről wifizni. 30 centi vasbeton meg minden jelet megakaszt, teljesen mindegy, hogy mennyire profi eszközről van szó. A repeater jó ötlet -
carr
őstag
Sziasztok. Telekom kábelmodem net. 1000/25 (upload 1 vicc... )
2 szintes családi ház. Beton födém. 30cm. A wifi egy vicc. Tényleg ennyire szarok ezek a beépített antennák? Pár napja csinálja hogy ledobálja a wifit majdnem eszközről. másik hasonló házban 250es net ős régi külső antennas ont. Szépen a pincében is van 25% ...
Van opció hogy külső antennás kábelmodemet adjanak?
Már folyamatban hogy rátegyek egy 1043nd-t lanon repeaternek. -
zaskar
senior tag
válasz
zaskar #153157 üzenetére
Le a kalappal a Telekom előtt. Tegnap bejelentettem a hibát, ma már hívott is egy szerelő, hogy jöhet-e. Hogyne, mondom, nekem még jobb is vasárnap, mint hétköznap. Kiderült, hogy anno a telepítéskor úgy "csapolták" meg a kábeleket a kollégái, hogy az csak 100 mbites átvitelre volt alkalmas. Egy jó félóra alatt helyrehozta a hibát, fizetni nem kellett. Korrekt.
-
tvbuvolo
friss újonc
válasz
polonic #153169 üzenetére
Ha jól láttam, akkor egy 2233-asod van, jelenleg az az egyik legstabilabban működő típus. Nekem erős a gyanúm, hogy egy modem csere nem oldaná meg a problémádat, vagy amit megold, arra elég a reset is.
Ha az ügyfélszolis nem tudja kimérni a hibát, és ugye a net sebességileg rendben van, akkor csak számlázhatóság mellett tudnak hibajegyet felvenni. -
polonic
félisten
Mit tudok tenni, hogy ha van az a korábban is említett állítólagos DHCP hiba a hgw-vel és kétszeri bejelentés után is azt mondják, hogy szerelő és csak akkor cserélik, ha ő is tapasztalja, ha viszont nem akkor kiszállási díj és munkadíj is van.
Ezzel az a gond, hogy abszolút random van és kb a hiba 15 mp-ig tart.
Szeretném, hogy cseréljék az eszközt. Hogy tudnám ezt elérni. -
tvbuvolo
friss újonc
válasz
David_DD #153164 üzenetére
Telekomnál csak külön beltérivel van tv szolgáltatás. Annak a koaxnak a végére fog jönni egy modem, a modemhez utpvel csatlakoztatva egy beltéri és abba mehet hdmivel a tv.
Ha esetleg van még dvb-c jel a koaxban, akkor is max. az ingyenes közszolgálati adók jönnek be rajta.
Tehát olyan megoldás nincs, hogy csak az utp-t a tvbe bedugva nézed az adást. Legalábbis amire a Telekomnál előfizetnél. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Mieer van az,hogy nezek egy tv csatornan dilmet,es pl reklám utan at valt angolra a film,es mindig allitgatom magyarra vissza. Mierr nem marad azon a nyelven? Pl rtl, tv2 stb
-
David_DD
tag
válasz
molnarpeter #153162 üzenetére
hát a teljes setup amit "megörököltem" úgy néz ki hogy egy koax kábel be van húzva a nappaliba (ez szépen a burkolat alatt el van vezetve) kijön a falból (az előző lakónak is ott volt a tévéje, az enyém is oda szándékozik letelepedni) és van rajta egy elosztó, ilyen: [link] a data leágazáson van még kb fél méternyi kábel. Gondolom erre kötöttek rá vmi boxot (?) (eddig digis voltam és optikai kábelen jött be minden azért vagyok kicsit vakon mi a telekomos metódus) itt közvetlenül mellett át van fúrva a fal és át van húzva annyi utp kábel hogy arra Rio de Janeiro-ban is valaki rá tudna csatlakozni
és ezen néztek tévét szintén az előző lakók. És erre szeretnék majd énis valahogy rácsatlakozni a régi tévémmel...ha tudok
vettem a nappaliba egy új tv-t az már okos meg androidos meg ethernet csatlakozó is van rajta, gondolom az tud mindent ami lehetséges
-
tvbuvolo
friss újonc
Sziasztok!
Tyű, a mindenit! Az összefoglalót lehet frissíteni kellene, jó ideje nincs már se 1430, se 1412, és IVR fát is leváltotta a "robotk*rva", hogy több kedves ügyfelünket is idézzem -
molnarpeter
nagyúr
válasz
David_DD #153161 üzenetére
Ha nem akarsz fúrni, akkor IPTV előfizetés kéne koax helyett. Úgy az UTP kábel menne a tv-ig, ott csak egy set-top-box, és kapsz adást HDMI-n. Az említett hálón kívül van másik tv? Azon milyen jel van? (Jófogáson van tv go kompatibilis box, akkor ha van már előfizetés, lehetne is nézni a másik tv-n.)
-
David_DD
tag
Sziasztok!
Új lakásba költöztem, és az előző lakónak egy (telekomos) UTP kábel volt átvezetve a hálóba és arról tévézett (?). A régi tévémen nincs utp csatlakozó. Megoldható valahogy, hogy utp-ből egy régi tévére is áttudja vinni a jelet, vagy ehhez koaxot kell bevezetniük? Nem szeretném szétfuratni a falat egy koax kábelért. De az is előfordulhat, hogy az előző lakó csak netflixezett, ezért a kérdőjel fentebb. Egyáltalán UTP kábel tud sima kábeltévé jelet továbbítani? Köszi előre is!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
jól látom, hogy Sagemcom 5670 esetén a default admin/jelszó párost nem lehet megváltoztani? vagy nagyon fáradt vagyok már és nem találom, vagy nincs meg ebben a nem túl mély GUI-ban. -
zaskar
senior tag
válasz
#20238798 #153152 üzenetére
Felvittem az emeletre a routert és egy rövid kábellel összekötöttem a Huawei-el. Egyből 227 volt a sebesség a wifis eszközökön is. Tehát ez alapján egyértelmű, hogy az emelet-földszint közötti, padlást is érintő kábelszakasszal van valami probléma. Ezt anno a Telekom kötötte be.
-
-
snyper990
őstag
válasz
ovics #153143 üzenetére
Szia!
Ahogy a topik összefoglalójában is szerepel, koaxos hálózat esetén a Telekomnál nem lehet bridge módba állíttatni a HGW-t (ONT=optical network terminal, az az optikai hálózatos HGW, nálad nem az lesz), ha van tévé-előfizetés is.
Ha mindenképp saját routert szeretnél használni (és routerként), akkor a DHCP-t kikapcsolod a HGW-n, a routernek adsz rajta egy statikus IP-címet, majd a router címét DMZ-be teszed. Viszont saját router használata esetén nem árt, ha legalább nagyjából tudod, hogy mit csinálsz.
Koaxnál DHCP-n kap a HGW IP-t, nincs felhasználónév/jelszó, nincs „betárcsázás”, automatikus a kapcsolódás.
Unmanaged switch elvileg transzparens a hálózaton, így mindegy, hogy a HGW és a router között, vagy a router után van.
A set top box nem tudom, hogy megy-e DMZ-be tett routerre kötve, szerintem nem, de ki kell próbálni. Ha nem, akkor a set top box(oka)t közvetlenül a HGW-re, vagy egy - lehetőleg IGMP snooping funkcióval rendelkező - switchre kell kötni.
Vagy hagyhatod, hogy a HGW routerként üzemeljen, és a routeredet access point módba állítod, ha mindenképp szükséged van rá a hálózatban (és akkor sem árt, ha IGMP snoopingot tud és engedélyezed rajta). Ezesetben valószínűleg arra kötve is menni fog a set top box, viszont természetesen minden hálózati beállítást a HGW-n kell megcsinálni. De talán még mindig ez az egyszerűbb eset. Főleg addig, amíg egy kicsit jobban elmélyülsz a hálózati dolgokban -
zaskar
senior tag
válasz
csako #153148 üzenetére
Közben megnéztem, közvetlenül a Huawei-ből kábelen kijön a sebesség a PC-re. Tehát vagy az Asus router beállításával van a probléma (gigabites eszköz lenne amúgy), vagy az oda vezető úton (amit Telekomos szerelő épített ki, igaz "maszekban"). Esetleg megkérdezem a routeres topikban is.
-
ovics
aktív tag
Sziasztok, hálózatépítésben nem vagyok ottgon, úgyhogy lehet hülyén és hülyeséget kérdezek. Adott 20. kerületben koaxos telekom net és iptv. A szolgáltató modemén a wifit ki akarom majd kapcsolni, mert lesz saját hálózat (feltéve ha fel tudom építeni). Kérdés, hogy ha modem módba kapcsolom, akkor attól még az iptv-t tudja majd kezelni ha rádugom a kábelt? Ha nem, akkor a követlező opció, hogy a routerbe megy, onnan egy switch (csak 1 lan port lesz a routeren) és onnan lesz szétszórva pl. a beltéri felé is. Ez így működik? Vagy a modem után be kell rakni egy switchet és arról külön a router és a tv? Illetve ha modem módba van kapcsolva a szolgáltatói router, attól még nem veszi át a szerepét a router az internet csatlakozásban (tehát kell felhasználó+jelszó)?
Másik kérdés már nem biztos hogy ide tartozik és lehet hogy megint hülyeséget kérdezek. Ha modem ódba kerül az ont akkor az bezavar a belső hálózat ip cím kiosztásába? Szeretnék majd egy nas-t is (ha beletanulok ezekbe) és ha jól tudom, akkor a belső hálózatban ugyan azt az ip-t kellene hogy tartsam, hogy kívülről is elérhessem majd.
Előre is köszi -
zaskar
senior tag
válasz
szaboi6512 #153139 üzenetére
Ezt most a Huawei, vagy az asztali gép menüjében keressem?
-
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Közel 10 éve van Telekom otthoni csomagom, egy Huawei 8245H elosztóval. Egészen a múlt évig 100-as netem volt, ami megszűnt, így 250/70-esre váltották át. A 8245H wifijét nem használom, egy Asus AC57U van utána kötve, az szórja a wifit, és az van összekötve kábellel egy asztali Dell géppel. Mennyire normális az, hogy mind a mobil eszközökön (iPhone, iPad) ill. az asztali gépen is mindössze 90-es sebességet mérek, mint a régi csomaggal? Gondolom, hogy 250 nem lesz soha, de azért észre kéne vennem a váltást, nem? Esetleg létezik valami beállítás, amit módosítani kellene a Huawei menüjében? -
korren
aktív tag
Sziasztok!
Egy költözés okán sajnos el kell hogy hagyjam a DiGi-s előfizetésem és előfizettem a Telekom 1/1 Gb/s csomagjára. Társasházi környezet, gondolom FFTH.
Jövő héten kötik be, azt szeretném kérdezni, hogy amennyiben van lehetőségem esetleg választani (van?), melyik szolgáltatói ONT-t ajánlanátok?
Sagemcom-al már volt dolgom, stabil volt, közepes WiFi lefedettséggel, de rettentő buta firmware-el.
Nem tudom mik vannak egyébként.
És mindenképpen bridge módban lesz az ONT.
Köszönöm!
-
Essejó
veterán
válasz
molnarpeter #153132 üzenetére
Samsung the Frame link
-
molnarpeter
nagyúr
Smartbox távirányító helyett használ valaki iOS alkalmazást? Van valami bevált?
-
2thletme2day
őstag
Ez vajon mitől lehet? 3 egységes mesh rendszer. Egy a nappaliban és egy a garázsban. A nappaliban lévő egységnél az appban azt látom, hogy gyenge a jelerősség. A nappali és a fő egység vezetékkel van összekötve. A garázsba ez az egység vinné tovább a wifi jelet. Lehet valami hardveres problémája van a nappaliban lévő egységnek?
-
Essejó
veterán
válasz
molnarpeter #153118 üzenetére
Ezt hol hirdetik?
-
xigris
őstag
válasz
molnarpeter #153116 üzenetére
A cél az lenne hogy a telefonon javuljon a jel, ahhoz nem kellene még valami?
[link] valami ilyesmi? -
m0h0senator
őstag
válasz
AnonymusX #153099 üzenetére
Igen működik. PPPoE Passthrough-t kapcsoltam be. Most az ONT-ra van kötve de sajnos ez nem maradhat így, mert a helység ahol van 2 lan kiállással rendelkezik és eredetileg a terv az volt, hogy a routerből kapja a box a TV-t így a második kiállás mehet vissza a routerből egy switch-be.
-
xigris
őstag
Sziasztok tudom nem teljesen idevaló de , egy kis segítséget kérnék milyen eszközzel lehetne (telekom ) térerőt növelni,
Édesanyám vidéken él s a házban gyenge nagyon a 4g a nethez, ha kimegy az udvarra ott már tud rendesen netezni.(router egyenlőre nem opció)
Nem lenne hátrány , ha nem lenne túl drága -
prisz
senior tag
válasz
abteam2008 #153108 üzenetére
Egyáltalán nézi még ezeket valaki?
-
snyper990
őstag
válasz
Cranberries #153101 üzenetére
Úgy értelmeztem, hogy a helyi hálózattal („[...] van már kábel nélküli rendszere is a lakáson belüli vezetékezés kiváltására”) kapcsolatban kérdeztél, ezért írtam UTP-t.
A szolgáltatói eszközig megy a kintről bejövő optikai kábel, amit, ahogy fentebb is írták, szintén be tudnak húzni a már a csatornában lévő kábellel. Sőt, még egyszerűbb is, főleg ha nincsenek éles, kis ívű kanyarok a csatornában, mert sokkal kisebb az optikai kábel átmérője.
A szolgáltatói eszköztől meg UTP megy mindenhova, a tévéhez/set top boxhoz is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
abteam2008 #153108 üzenetére
Mobil eszközön persze nem megy egyik sem, tulajdonosi tartalomkorlátozás miatt...
-
-
abteam2008
tag
válasz
Ducsi #153095 üzenetére
2023. november 2. és 15 között díjmentesen nézheted az HBO, HBO2 és HBO3 csatornákat akár HD minőségben. Keresd az HBO SD-csatornákat a 90-es, 91-es és 92-es vagy a HD-csatornákat a 95, 96, 97-es csatornahelyeken. •2023. november 16. és 29. között díjmentesen válogathatsz a FilmKlub kínálatából korlátlanul, ahol több mint 6000 film, mese és sorozat vár. Keresd a főmenüben a FilmKlub menüpontot!
-
updog
őstag
válasz
Essejó #153106 üzenetére
Orbitális meló lenne.... 15 centis vasbeton fal van a router1-router2 között (és mindenhol máshol, tehát végig kábelcsatornázni se lenne triviális miután valahogy átvéstem rajta), illetve az ajtónál - egyrészt a hermetikus záródás miatt, másrészt a kúszómászó gyerekek miatt - sem tudom/akarom áthúzni a kábelt.
Az UTP a bejárattól pedig félig az áram mellett (ameddig van cső a falban), utána félig az aljzatkiegyenlítőben megy a nappali kiállásig, így nagyon az se fog elkanyarodni a router2 felé, se nem lesz újabb UTP behúzva afelé a szoba feléHidd el 2020 óta vagyok HO, sokat gondolkoztam már ezen. Aztán vettem inkább egy wifi kártyát a gépbe. Más kérdés?
-
Essejó
veterán
válasz
updog #153082 üzenetére
Addig oké, hogy XXI-ik század van és a marketing bullshit a Wifit tolja az arcunkba. De mennyire kell orvosi esetnek lenni, hogy nyitott szájjal ronangálj a faxerdőben és szívasd magad? Most komolyan, mekkora meló lenne a Router 2-t is kábelre tenni? Ha meg a 2 Gb-ot akarod kihasználni akkor egy 2,5-ös switch-ben kéne elgondolkodni. A Cat5e kábel 💯 méterig azt is átviszi.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Cranberries #153101 üzenetére
Optikai kábel jön a lakásba. Ha arra gondoltál, hogy a szolgáltatói HGW-ig neked eddig koax ment, azt most optikai kábelre cserélik, amit gond nélkül behúznak a koax kábel helyére.
-
Sziasztok!
Nálatok is belassult minden külföldi letöltés?
Nálam most minden 80-100kB/sec sebességgel jön.
A feltöltés rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest