Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Szerinted az normális dolog, hogy felrakattam egy nem olcsó sport dobot, ami néha belevert a hővédőbe? Mikor felhívtam őket az elhozatal után, az volt a válasz, hogy rakjak oda valamit.... Hát bazdmeg... Elnyomták a katitól hátrafelé az egész rendszert, a középdob is bele tudott verni a váltó alagútba. Milyen érdekes, hogy én meg tudtam csinálni otthon is úgy, hogy kényelmesen elfért. Csak ezt rühellem, hogy folyton más után kell dolgoznom a kocsin is, amire nem kevés pénzt adok ki, erre kapok szart, meg csinálhatom magam utána a többit. A műszakira felkészítést (fél évvel előre jeleztem az igényem) is sehogy sem sikerült, előtte egy héttel én baszakodtam vele, bár minden apróságot megcsináltam, egyedül a co2 nem volt az igazi, masba nem lehetett belekötni. Szóval jogosan várja el a fórumtárs, hogy a pénzéért kapjon is valamit, csak sajnos ilyen csöves amatőrök vannak, mint mondjuk az andorék. És az a helyzet, hogy nagyon sok ilyen mutyit látok, hallok, mert telibe szarom emberek vannak. Az pedig még mindig elfogadhatatlan, hogy más kocsijában bagózik valaki, mert én sem szarok oda a konyhád közepére, mert otthon szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest