Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
válasz
CoolBoy323 #17399 üzenetére
Akkor még 1 valakit kell találni. 🤣
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
kp78
addikt
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
beci
őstag
Sziasztok.
Nem tervez valaki innen vasarolni?
Nekem csak 1 tv kellene. [link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Tubica
senior tag
Sziasztok !
Több dologban szeretném kérni a segítségeteket !
1. Renault Thalia (2002 , 1,4 (16v)) évjáratú, motorú gépkocsimhoz keresnék korrekt szerelőt, aki a kipufogón ki tudná cserélni a flexibilis csövet, illetve a kéziféket be tudná állítani, plusz a kézifék visszajelzője is néha működik, néha nem (valószínű, ott kontakt hiba van).2. Olyan szakembert keresünk családi otthonunkhoz, aki foglalkozik és jól fel tudja mérni, meg tudja csinálni a fújható szigetelést.
Kb 80nm tetőről lenne szó.A tetőt nem szeretnénk megbontani szigetelés miatt. A belső részre gipszkarton menne.
A tető kintről befelé haladva úgy néz ki, hogy pala lapok / kátránypapír / teljes deszkázás.Kérlek szépen segítsetek-e két problémámba, ha tudtok !
Üdv. TubicaTubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
ticzi01
aktív tag
válasz
ticzi01 #17376 üzenetére
Sziasztok!
Mégis szeretnék vele még egy kört futni.
Ha esetleg valaki Szombathelyre jönne és útba esne valamely Praktiker ahol van egy kisasztal megköszönném neki ha el tudná hozni, mivel sajnos éppen Szombathelyen nincs belőle és nem lehet házhozszállítást sem kérni.
[link] -
Ha egy kábel hiányzik nézz be ide. [link]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Megértelek de szerintem ez nem helyi probléma.
Valszeg ebben a melegben nem tudják kigazdálkodni. Ha korcsolyázni akarsz, el kell menni Felcsútra, ott állítólag menő jégpálya épült.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fesii
aktív tag
Röhej ez a város már.
Elhiszem hogy nem ingyen van a jég fagyasztása, de
1. Fizetünk érte.
2. Azt minden korban minden vezető megtanulta hogy a parasztnak kell a szórakozás.
Lassan már nem tudom hogy mi az amiért szhelyt megyeszékhelynek lehetne tekinteni. Mer van pár bolt?
Nem vagyok jég Huszár de két ünnep között azért el szoktunk menni.
Egyeni szoc probléma tudom de már kezd elegem lenni.[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
Szia Josi,
2.5 hdd-hez külső usb3-as házat milyet tudnál hozatni? -
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Merre felé lehet immo-s kocsikulcsot csináltatni kombathelyen a Móricz műveken kívül?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
ticzi01
aktív tag
válasz
belaazallat #17377 üzenetére
Szia!
Nem szeretném, hogy kerülj, meg lehet arra nem is lesz, nagyon köszönöm a kedvességedet mindenesetre!
Van amit el kell engedni! -
syC
addikt
Sziasztok.
Nem megy valaki Budapestre holnap vagy holnapután?•
-
belaazallat
addikt
válasz
ticzi01 #17376 üzenetére
Szia!
Sárvárra érte tudsz jönni? Holnap megyünk Sárvárra Kaposvárról, 16km-es kerülő lenne Zalaegerszeg. Azért telefonáld le mindenképp az adott üzlettel, hogy tényleg van-e nekik készleten, mert mi Keszthelyen jártunk úgy az Obival, ha jól tévedek, hogy fogalmuk nem volt hol van az a 3db, ami készleten van nekik.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki Győrből, vagy Zalaegerszegről el tudná hozni, itt nincsen készleten és nem lehet házhozszállítást kérni:
[link]Thx
[ Szerkesztve ]
-
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17372 üzenetére
Nem hoztad a kártyát. Még 2 napod van.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
Bakus
tag
Hello, van 1 eladó ASUS routerem ha valakit érdekel. [link]
"A víz örök, de a gép változik"
-
-
Tubica
senior tag
válasz
mefistofeles #17370 üzenetére
#17365BaLee Sajnos ez az AM4-nél is van, hogy kissebb processzorral kell frissíteni, hogy nagyobb belemenjen....
#17370mefistofeles Én megkeresetem [link] DominikMuhelye oldal gyártóját egy 780Ti miatt. Nagyon korrektül dolgozott, nagyon segítőkész. Környékről sajnos nem tudnék ilyet mondani.
Én is kérnék segítséget ! Van itt jó autó szerelő, aki egy Thalia-n a kipufogót meg tudná csinálni ? Valószínű ki van lukadva a rezonátor cső, illetve a kézifék kötelet be kellene állítani.
Természetesen pénzért ! Vagy tudtok olyat, aki minőségi munkát csinál ? (ha észrevesz még valami hibát, akkor megcsinálja)[ Szerkesztve ]
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
Nem ismertek valakit a környéken aki videokártya javítással foglalkozik?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
BaLee
addikt
Ismerősöm vett egy 13.gen intel procit egy alaplappal csak nem tudja használni mert amíg nincs bios update egy 12.gen procival addig nem ismeri fel az újat.
Valaki ebben tudnak segíteni neki? Egyelőre megoldásokat keresünk.
Legrosszabb esetben rendel egy procit és majd elállással visszaküldi.
-
Már nem volt pofám megint tőled segítséget kérni, de ha megteszed köszönöm.
Amúgy az az anomália a kártyával, hogy nem is az x óra tesztelés a lényeg (akkor nem lesz semmi hiba) hanem a hidegindítás. 5 ből 4x csíkoz mikor indul, viszont ha nem akkor egész nap mehet, nem lesz baja.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17362 üzenetére
Ha holnap behozod, beleteszem egy gépbe pár órára
-
El vagyok átkozva!
Évekig használok számítógépeket mindenféle hardveres gebasz nélkül, erre most beszarik a gépem, veszek helyette másikat, de úgy tűnik, hogy ebben a VGA haldoklik. (ja és közben a telóm is csinál hülyeségeket)Újra a közösség vérét szívnám. Nincs valaki aki le tudna tesztelni egy Asus GTX 1050 Ti 4 Gb-os kártyát?
Egy tábla csoki vagy egy jobb sör befigyel a fáradozásért....[ Szerkesztve ]
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg Örsi Ikeába megy valaki? Szeretnék két kisebbe lapra szerelt kanapét venni, de nem tudom jelenleg házhozszállítással megrendelni.
Csupán egy kérdés, hátha valaki menne arrafelé.
Lehet később rendelni is tudom majd...Köszönöm!
-
net84
őstag
válasz
mefistofeles #17357 üzenetére
Amikor 2-3 évente dobáltuk ki a háztartási porszívókat (15-35ezres sávban), akkor döntöttünk úgy, hogy egy lesz, az meg legyen jó fúráshoz, faragáshoz és szőnyegpucoláshoz is. Így lett egy dög nagy ipari. Zsákkal és anélkül is használható. Kérdés nélkül nyel le bármit, amit be tud gyűrni a csövön, cserében jól hallható, ha be van kapcsolva
. Egy óra után már tud zúgni fülem, ha nem tettem be a fülest.
Közben beszereztünk egy kicsi akkust is. Ha a gyerek lokálisan koszol, akkor ez este is gond nélkül mehet. Ez fixen porzsák nélküli. Ha valami nagyon finom porost takarítunk fel vele, kicsit mocskos az ürítés (szétszed elemeire, szűrő kipucol - egy másik porszívóval, a “pekedlit” meg mosogathatom). A téglapor az igazi gyilkosa.
Az eldobható porzsák előnye, hogy nem lesz olyan mocskos a gép belül, könnyű és egyszerű az ürítés. A porzsák nélkülinél pedig nem kell aggódnom, hogy 3 év után is tudjak zsákot venni hozzá.Read only...
-
kp78
addikt
Tudja esetleg vki, h Szhelyen hol van a legnagyobb bögre választék?
Vicces / karácsonyi, esetleg hőre változó mintás.
Nincs konkrét elképzelés, ezért lenne jó több közül választani.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
DJGABI
addikt
válasz
mefistofeles #17357 üzenetére
Porzsákos Hoovert vettem [link] 19k-ért, 3 éve. Szinte hangtalan, de a szőnyeget feltépi. Mondanám hogy porzsák ürítése szempontjából gáz, de a gyári után eldobhatós zsákot vettem. 1-2 hetente porszívózunk, olyan fél évet bír egy zsák (100nm).
Keresztapámnak talán Samsung van, az is elég jó, de annak nem tudom a pontos típusát.
[link] amúgy ez a topicja
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Nem találtam szaktopikot a témának, szóval a tisztelt nagyérdeműt kérdezném.
Milyen porszívót használtok, milyent ajánlotok? Van aki a porzsákosra, van aki a nélkülire esküszik. Asszony pl. nem szeretne porzsák nélkülit és egy MedaiaMarktos haver is abba az irányba terelt minket.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
vallas
őstag
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Kis városunkban hol kapnék olyan fekete "szivacsot", amit elektronikai cikkek, nagyobb értékű eszközök csomagolásánál használnak? Ez nem teljesen puha, mint a mosogatószivacs, hanem kicsit keményebb, de nem annyira, mint a hungarocell.
65 cm x 24 cm x 5 cm (hosszúság x szélesség x magasság) méretben kellene.
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17353 üzenetére
Időm lenne, csak procim nincs hozzá. Melóidőben eltesztelgethetném ☺
-
Sziasztok!
Van egy Asrock AB350M-HDV (AM4) alaplapom. Nem 100%, hogy teljesen jó. Működik, bekapcsol, stb. de nincs se időm, se kedvem foglalkozni vele. Ha valakit érdekel, vagy van ideje tesztelni, buherálni, annak ingyen odaadom. Még a doboza is megvan!
Ha nem kell senkinek kukában végzi.[ Szerkesztve ]
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Nem tudom, szabad-e ilyet ide írni, de December 10-én (szombat) a Bartók Teremben lesz koncertünk 17:00-tól. Belépőjegy nincs ! Helyfoglalás érkezési sorrendben van.
[link] <-- FB esemény
Üdv. Tubica
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Azt tudja esetlet valaki, hogy Szombathely körül hol lehet venni kisebb darab konyhai munkalapot? 60-as munkalapból kellene 45cm széles darab. Nypan-ban csak komplett 2 méter széles táblát tudnék venni (korábban volt náluk "maradék" értékesítés, de állítólag már megszűnt, Csercsics-nél úgy tudom, hogy már régen sem lehetett venni maradékot). Más ötlet esetleg? Köszönöm!
-
Skacok!
A segítségeteket akarom kérni.
Van egy jó minőségű USB-s gamer fülesem, 7.1, vibramotor, miazmás, de sajnos a fülpárnákról mállik a borítás. Én már vettem helyette másikat de kidobni sajnálom, mert a hangja az még mindig jó! Játékhoz főleg de zenét is lehet rajta hallgatni.
Ha ismeretek családot akik nem állnak jól anyagilag de a gyerkőc szeret játszani, akkor kérdezzetek rá és én ingyen oda adom a fülest! A bomló felületen kívül, (alatta a szivacs hibátlan) hibátlan, kényelmes füles. Szombathelyen belül házhoz is viszem, annak aki igényt tart rá![ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz
mefistofeles #17344 üzenetére
Ebben nincs semmi különös. Egyszerűen nem akarja eladni
. Vagy kamu és látja, hogy Te megoldanád személyes átvétellel. Neki meg a postás küldözgetés feküdne a lehúzáshoz.
Én tegnap a "ki mit adna érte" mondaton húztam fel magam (na jó, ez nem itt gyakori). Valahogy a "két nagy sallert te f@sz" mondat hagyta el a szám minden alkalommal, amikor ezt olvastam egy hirdetésben...
Read only...
-
Josi
aktív tag
válasz
mefistofeles #17344 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel. Én is belefutottam ilyenbe. Engem is bosszantanak ezek.
-
Csak gondolkodok...
Miért raknak fel emberek termékeket az apróra, ha az érdeklődőket, még egy válaszra sem méltatják? Egy héten belül két vas megyei hirdetőbe is botlottam aki le se sz***ta, hogy érdeklődtem. Természetesen többször beléptek időközben és a termékük is megvan még.....[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Nincs valakinek kölcsönbe JVC (Clarion, JVC, Kenwood, Panasonic) autós fejegység kiszedő villája kölcsönbe? Olyan gondosan elpakoltam mindig, hogy most nem találom.
-
Fifi
őstag
Akmé.ban beszereztem minden, sőt tartalék csavarokat is vettem, az egész nem volt 500,-Ft.
Igaz imbusz kulcs nem járt hozzá, de azért ez kemény árrés erre a NBL-SP-ACC-001 csomagra 1800,-Ft-tól 4.000,-Ft-ig.
-
Fifi
őstag
AQUA-nál vásároltam egy széket és a bontatlan, sértetlen csomagolás ellenére hiányzik pár alkatrész:
Írtam az AQUA-nak, biztos majd valamikor orvosolni is fogják, de jó lenne már hétvégén ebben a székben ülni.
Ahogy látom ezeket külön is meg lehet vásárolni. Vajon Szombathelyen ilyen csomagot tudok venni valahol?
Csavarboltból is be lehetne szerezni gondolom, de nem tudom a pontos méreteket, a dög nehéz szék alkatrészeit meg nem cipelném el próbálgatni, hogy mi jó hozzá.
Szerk: Most látom, hogy a képen amit bekereteztem vannak konkrét számok M5, M8 talán Akméban ez alapján tudnak segíteni rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Sziasztok.
Lakik innen valaki a Mira Garden lakóparkban?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
syC
addikt
-
-
syC
addikt
-
Urak!
Nincs valakinek egy külső 3,5-es HDD dokkolója vagy Tokja? Egy órára kéne, és egy sört vagy csokit megérne nekem.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sziasztok,
Vkinek nincs esetleg felesleges emagos kuponja?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Figyelem gépfaragók!
Apróságok eladóak. Nézz körül a hirdetéseim között.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Ygg
senior tag
"Nagy" emberek, figyelem!
Helyhiány miatt eladó sok nagyméretű ruha és cipő Szombathelyen.
2XL, 3XL, 4XL méretek. Kabát, pulóver főleg. Cipő, bakancs, munkavédelmi cipő 48 és 48,5 méretek.
Van, ami 1-2-szer, vagy nem is hordott.
Olcsón. -
DJGABI
addikt
válasz
mefistofeles #17325 üzenetére
mennyire pici a ház? dobsz róla képet, infót vagy itt vagy privátban?
köszi
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Tubica
senior tag
Sziasztok. Alaplapi 4pin-es hosszabbítót lehet vásárolni szombathelyen valamelyik számtechboltba ?
Üdv. Tubica
-
Urak!
Minőségi táp és kisméretű álló PC ház keresi gazdáját.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy ma városunkban egy ilyen micro-usb-otg Y kábelt (USB A -> micro-USB B F/M kábel) valahol vegyek?
Számtech vagy mobil boltot keressek?[ Szerkesztve ]
-
palyip
újonc
Szia!
Egy ASUS GTX 1070, 8GB-os videokártyát eladnék.
Irányár 70e HUF.
Csere/beszámítás nem opció.Hétvégén le tudom vinni Szombathelyre. Vasútállomáson odaadnám.
Hétközben Budapesten tudom odaadni.
Kérdés esetén PÜ, vagy +36 3o 4875997
Üdv:
Spahi -
busman
veterán
Asrock B250M Pro4 lapba keresek I7 procit,meg valami erősebb VGA is kellene amit kihajt. Plusz egy 700+ moduláris táp.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Ha valaki egy AMD Ryzen APU procira vágyna az ne tartsa magában, akad egy eladó....
-
freaghill
őstag
Hol tudok venni Szombathelyen kartondobozt? Csomagot kell feladjak, viszont viszonylag nagy. Postán 2 méret volt, egy kicsi meg egy nagyobb, a nagyobbat elhoztam de az sem elég nagy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Krystal_s
addikt
Ezekben sok kis cella (akku) 6-8 db van forrasztva. Szakember tudja csak cserélni, nem lehet csak úgy egyben kicserélni.
-
Fifi
őstag
Ez jól hangzik. Én 7db-ot vettem az általam linkelt termékből. Tegnap jöttek meg, de még csak egyet raktam ki tesztelni, de gondoltam mindet egymás mellé teszem majd, hogy lássam a szórásukat.
Ha neked nem gond, akkor egyet cserélhetnénk hétvégére (én elhozok egyet Tőled, Te meg elviszel egyet tőlem), így lenne több készülékből mérési eredmény.
Ha privát küldesz telefonszámot megcsörögnélek, hogy hol és mikor ejthetnénk meg a cserét.Látom blogoltál is róla. Esetleg Home Assintantban is használod őket?
-
Ilyenem van otthon 3 dbXiaomi hőmérséklet és páratartalom mérő.
Elég közel szórnak egymáshoz. Ha gondolod egyiket kölcsön tudom adni.
Persze ez sincs hitelesítve szóval bármi lehet[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Fifi
őstag
A hőmérséklettel nincs gond, az 0,5 C° eltéréssel ugyanannyit mutat, mint másik 3 eszközöm: két szobatermosztát (Siemens rev24, egy Siemens RDS 110) és egy EMOS TE388NL időjárás állomás. Szerintem ez elfogadható és ezt az alkalmazásában tudom is "kalibrálni".
A páratartalommal vagyok gondban, mert az RDS 110 az ~62%-ot, míg az aliexperesses kütyü ~52%-ot mutat. Én a Simenes értékét sokallom, főleg annak tudatában, hogy van szellőztető "rendszerem" (ablakokon Aeroco légbeejtők és egy Aeroco LIM elszívó ventilátor hygrosztát által vezérelve megy 0/24-ben).
-
Hőmérsékletet tudod házi módszerrel is "kalibrálni".
Forrásban lévő vízbe merítve nálunk 97-98 fok körül kell lennie.
Jeges vízben meg 0 fok körül. Ha jelentős az eltérés akkor nem jól mér vagy nem jól állították be az offszetet a gyárban.
Nálad mennyi a különbség?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Birtokol valaki megbízható páratartalom és hőmérő műszert?
Esetleg lehet valahol városunkban kölcsönözni ilyet?Aliexpressről rendeltem több ilyen okos mérőt, de a jelenlegi Siemens RDS 110 termosztátomhoz képest jelentős eltérés van páratatalomban és ki szeretném deríteni, hogy ki a hunyó. Nem vagyok biztos benne, hogy az a drága siemens ad jó értékeket.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, nem tud valaki olyan embert, aki akkumulátoros (álló-kézi) porszívó akksi javítással, cseréjével foglalkozik?
-
Sziasztok,
Vkinek esetleg obd2 kábeles eccerű diagnosztikai cucc?
Keressen meg priviben.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
busman
veterán
Háromszor használt, gyakorlatilag új DJI OM5 valakinek?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
torogyuri
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani megbízható generálkivitelezőt a környéken aki vállalja téglaház építését is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest