Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
@urgoz, @vapire17: nem politizálni akarok, de nekem is ez a véleményem.
A röhely az egészben az, hogy én azért nem látok ebből semmit a sweet TV-n, mert alapból minden lakájmédia blokkolva van, van elegendő más szolgáltató helyettük, és nem is hiányzik a "prüsszelezés" minden reklámblokkban.
Ezt leszámítva szerintem egész szépen összehozták a srácok a sweetet. Közel három hónapja teszterkedem, de egyre jobb minden, persze csak a magam nevében nyilatkozva.[ Szerkesztve ]
Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
vampire17
addikt
Nem hinnem h ok korlatoznak... (marmint akarattal). Ez valami jogi huzavona lesz... Nem tudom kinek a tyukszemere leptek ra ezzel a szolgaltatassal.. Bar van tippem... (khmm gyanusan a TV2 csoport csatornai nem mennek...)
Ez nem sweet gond... Mas szolgaltatonal (Telekom) ugyanez van, most irtak sweet csoportban...[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Valami tényleg nem kerek, a fele tv2 csoportos csatorna leves jelenleg. Pedig pont Izaura tv-t szerettem volna nézni.
-
urgoz
aktív tag
Hát ez már tényleg vicc... Ennyi pénzért még korlátoznak is.
Szerencsére a filmtárban meg lehet nézni egy ezresért... -
törölt tag
Csak nem összerugta a port a TV 2 csoporttal a Sweet.TV?
-
pourri
aktív tag
Fantasztikus ez az új csatorna, éppen csöcsbimbóátalakító műsor van rajt. Ahelyett, hogy inkább a spíler kerülne be. Értem persze jogi meg miegymás blabla kell hozzá, de akkor is.
-
kl122
tag
illetve akit érint/érdekel, május eleje óta van BIX kapcsolatuk, nincs nemzetközi routing, így kisebb az esély, hogy routing probléma miatt akadozni fog a stream
az más kérdés, hogy ilyen drága havidíjért nem is fogják az szétterhelni a kapacitásukat
-
vampire17
addikt
par valtozas. A sportcsatornak bitrataja novelve lett. Amit eddig talaltam:
Sport1 HD
Sport2 HD
M4 Sport HD (mar korabban magasabb volt)
Arena 4 HDEzek most 4.7 Mbitesek. (a tobbi HD csatorna maradt 3.7 Mbit)
-
törölt tag
Új csatorna: E! Entertainment
Ha jól tudom, magyar nyelven is létezik vagy létezett.[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
Persze, tudja az enyém is... A 24. almenü 17-es pontja. De jó lenne, ha nem kéne fél órát a távirányítót nyomkodni, hogy megnézzek egy műsort.
Érdekes módon a Network4 SD csatornáin beáll a helyes képarány 4:3-as műsoroknál. Vagy a forrással van baj, vagy rosszul állították be az encodert a többinél. -
-
trec12
addikt
válasz vampire17 #477 üzenetére
Köszi. Ahogy próbálgattam 32-43 colig teljesen okés, onnantól felfelé kezd kiütközni az alacsony bitráta de még egy 50 coloson is elmegy. Onnan felféle már nem az igazi. Yettel Tv-nek szebb a képe amúgy de a sweet.tv a gyorsasága, egyszerűsége miatt mégis jobb.
[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
válasz zelikocc #478 üzenetére
Nálam se megy.
Eléggé nyögve nyelősen mennek itt a dolgok. A kezdetektől fennálló képarány problémákat se oldották még meg, pedig már nagyon unom a dinnyefejű Columbot. Már azzal is beérném, ha manuálisan lehetne kapcsolni a 16:9 és a 4:3 képarányok között, de az appban levő két opció se csinál semmit.
Se Spílerek, se Match4, de az árak felszöktek az egekbe, a képminőség meg maradt a béka segge alatt. Sajnos így nekem már nem éri meg, júniustól lemondom az előfizut. -
zelikocc
senior tag
Másnak se megy a Comedy Central?
Meg még pár csatorna szintén nem akar menni.
NatGeo HD sem.Szerk: a korábbi műsorok mennek, de az élő nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Köszönöm Uraim!
Honlapon adtam meg az adatokat, úgyhogy akkor azt törlöm, és meglátjuk, hogy mi fog történni. -
urgoz
aktív tag
válasz nagynorbi #472 üzenetére
Ha google playen fizetted elő, akkor a telefonodon indítsd el a google alkalmazást, jobb felül klikk a pöttyre, majd google fiók kezelése. A fenti menüt (kezdőlap, személyes adatok...) csúsztasd tovább, a végén lesz a fizetések és előfizetések. Ott lejjebb az előfizetések kezelésénél megtalálod, és ráklikkelve le tudod mondani.
Ha a honlapon adtad meg a bankkártya adatokat, akkor elég azt törölni.[ Szerkesztve ]
-
nagynorbi
aktív tag
Sziasztok!
Lemondani a szolgáltatást úgy lehet, hogy törlöm a felhasználói fiókot?
Nem találtam pontos információt erről a honlapjukon. Vagy csak béna vagyok... -
kano
nagyúr
Kb., mint a magyaroktól...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
urgoz
aktív tag
Megint eltűntek csak úgy a kedvenc csatornáim. Már harmadszor fordul elő, mióta használom. Elég bosszantó.
Ha már kedvencek: jó lenne megoldani, hogy böngészőben is a beállított sorrendben jelenjenek meg a csatornák. Sokat nézem laptopról, és idegesítő ez az össze-visszaság. -
kis.zsolt
aktív tag
Nem a Media1-től van az infó, de:
"A Sweet.tv egy Ukrajnában alapított streaming szolgáltató, amely TV-műsorokat és filmeket kínál előfizetőinek. A cég fő központja Kijevben található.
Az ügyvezető neve Vitaliy Sadykov. Sadykov korábban a Megogo.net és a Viasat Ukraine vezetője volt, mielőtt csatlakozott a Sweet.tv-hez.
Mykhailo Khyzhniak jelenleg a VAN GROUP - amely a Sweet.tv anyavállalata - vezérigazgatója (CEO). A VAN GROUP egy befektetési társaság, amely startupokba és technológiai projektekbe fektet be. A Sweet.tv a VAN GROUP portfóliójának része, és Khyzhniak felügyeli a Sweet.tv működését is.
Az üzleti életben Khyzhniak számos szerepet töltött be, és széles körű tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparágban. Korábban dolgozott az ISD-koncernnél, amely Ukrajna legnagyobb acélgyártó vállalata, valamint az Innovations Development Platform (ID PLATFORM) és a Rozetka.ua nevű online áruházaknál is."Izgalmas...
-
kis.zsolt
aktív tag
-
Chocco75
friss újonc
Sziasztok
Kérlek segítsetek
Tudja valaki a Sweet Tv
S csatorna listáját ?
Azt rendelném meg
Kaptam tőlük linket
https://sweet.tv/tariffs
de nem reagál ha választanék csomagot
(Remélem nem reklámfogás) -
vampire17
addikt
-
törölt tag
Új műsor: ATV Spirit HD.
-
kis.zsolt
aktív tag
Magyar céginfó
Központjuk:
VAN Group s.r.o
Mostova 2,
81101, Bratislava,
SzlovákiaCseh céginfó
Max. a szervereik lehetnek Ukrajnában, de lehet, hogy tévedek.Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
pourri
aktív tag
Mondjuk az legalább szimpatikus, hogy aki még korábban előfizetett annak megmaradt a régi áron az L-es csomag, legalábbis én 4400-et fizetek még érte. Kitudja meddig.
-
xcsabo
senior tag
link ezek és a hasonló szolgáltatások valyon milyenek?
-
kl122
tag
válasz szaboi6512 #443 üzenetére
Amit műveltek az ilyen balkáni mentalitás. Pár hónap alatt a triplája lett a havidíj. És holnaptól akár lehet 8000Ft is mivel nincs hűség.
Ukránok na, mit is várna tőlük az ember... -
kl122
tag
válasz szaboi6512 #445 üzenetére
Otthonnet mellé pedig 4000Ft, 5G-n az havi 5000Ft mellé itt, atomstabilan működik, az egyik legjobb ajánlat a piacon.
-
vampire17
addikt
válasz szaboi6512 #443 üzenetére
Nincs alternativa az a gond... Max a direct one (de az rosszabb minoseg). A tobbi bar olcsobbnak tunik, de egyeb szolgaltatas is kell melle, amid meg lehet van es nem szivesen valtanad le... Plusz ugy mar a legtobb dragabb is, mint a sweet...
-
aicon
senior tag
A 7 nap visszanezheto musorok igencsak foghijas, nincs a mozi+ra, film+ra, moziverzumra, tv2, rtl, stb, viszont van a kulfoli hircsatornakra, meg a többi toltelek csatornakra.
Eszembe nem jutna arra gondolni, hogy nem veletlen es nem akarnak arra terelni, hogy filmet kolcsonozzek tőlük jó pénzért.
Ennel kisebb megtevesztesert buntetnek hazai szolgaltatokat, a 15 napos próbaidő sem kibujo.
Nehezen tudnak megtartani az elofizetoik kozott.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
hedgehog
senior tag
Ez az elvileg: Yettel TV
Nekem nem tetszik. Nem lehet sorbarakni a csatornákat, a műsorújságban nem elég kiválasztani a nézni kívánt műsort, hanem még külön rá kell nyomni a lejátszás gombra, a csatornaváltani én csak a műsorújságban tudtam (lejátszás közben gombokkal nem), és mivel nekem jóval drágább mint a sweet, egyelőre esélyes hogy megy vissza a 3 hónap letelte előtt.[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #432 üzenetére
Androidos tv-re a yeti tévéhez még mindig nincsen app legalábbis én nem találtam hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
JEEMBO
aktív tag
Ugy latom a csati kinalatbol, csak a 6200 ft-os L-es csomagnak lenne ertelme (a minosegukhoz a 3900 ft meg elment lett volna), de a 6200 ft-ert mar nem latom versenykepesnek.
"Jó pap is holtig butul"
-
Adams84
aktív tag
Regisztráltam, 1 napos díjmentes próbaidőszak van, utána ezek az árak: 1 hónap 10 EUR, 3 hónap 30 EUR, 6 hónap 55 EUR, 12 hónap 100 EUR. Szerintem nem rossz ennyiért: úgy tűnik, hogy több száz film és sorozat, továbbá az HBO HD, HBO2 HD, HBO3, Cinemax és Filmbox csatornák is elérhetők (ezek is benne vannak az előfizetési díjban).
Viszont hátrány lehet, hogy nincs okostelefonos, TV-s alkalmazás illetve visszanézési lehetőség sem, egyúttal kérdéses, hogy ez mennyire legális, tehát meddig működhet a platform.[ Szerkesztve ]
exVodafone koax (HFC-RFoG, DVB-C) / Interaktív TV médiabox
-
kl122
tag
Bober Tv-t próbáltátok?
10€ egy hónapra legalább ennyi csatorna van mint itt és Paypalos fizetés is lehetséges -
urgoz
aktív tag
MTV Europe-ra nem lehetne felvarázsolni a magyar feliratot? Kábelen van hozzá DVB feliratozás.
-
zdehima
újonc
én Szlovákiában élek.
Szeretnék megkérni valakit, hogy regisztrálja az e-mailemet a Sweet.tv-n -
1stVikman
senior tag
+ kis.zsolt
Köszi, erre gondoltam közben én is.
Azért még futok egy kört az ügyfélszolgálattal is.
Illetve még egy dologra, amit lentebb meg is kérdezek.MÁS
Van itt valaki, aki még régi áron regisztrált és nem akarja tovább használni? Tőle átvenném a fiókot.
Vagy esetleg olyan, aki megosztaná a hozzáférését 4 eszközből 2-t, és az előfizetési díjat szintén felesben fizetnénk?[ Szerkesztve ]
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz 1stVikman #417 üzenetére
Ha nem megy VPN-nel, megkérsz valakit itt privátban, hogy regeljen helyetted, úgy, ahogy te azt szeretnéd, majd később megváltoztatod a jelszavad.
Én még a TemaViewer elérhetőségemet is odaadom, hogy a gépemre bejelentkezve ezt te magad is meg tudd tenni.[ Szerkesztve ]
-
urgoz
aktív tag
válasz 1stVikman #417 üzenetére
Jelentkezz ki az alkalmazásból. (Beállítások - kijelentkezés)
Csinálj egy új gmail címet.
Indítsd el a VPN-ed, válts Magyarországra.
Indítsd el az alkalmazást.
Jelentkezz be az új gmail fiókoddal.Ezután nézheted vpn nélkül is. Még jobban is jársz, nem fog annyit akadozni.
-
urgoz
aktív tag
-
adolfo01
tag
Működik frankón nálam is Kodival is meg simán androidon is.
Az viszont érdekelne,hogy ha nyári szabadságom alatt Erdélyben leszek,ott is tudom nézni a magyar csatornákat?Valakinek ezirányú tapasztalat?Egyelőre a próbaidőszakban vagyok,de csak akkor fizetnék elő rá, ha külföldön is használható,főleg erre kellene,ugyanis akkor arra az időre előfizetek.(1-1 hónap) Idén még van digi utánna ki tudja,lehet előfizetek vezetékes netre + sweet tv. De ehhez az kellene,hogy mindenhol férjek hozzá a magyar csatornákhoz,akár külföldön is!Az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló Európai Parlament és Tanács 2017/1128 (2017. június 14.) rendelete értelmében biztosítani kell a tartalomhoz való hozzáférést azon Felhasználók részére, akik Magyarországtól, mint a lakóhelyük szerinti tagállamtól eltérő tagállamban tartózkodnak.
Amúgy...kiváncsi vagyok ezt melyik szolgáltató ,hogyan tartja be...
Szerk.
Írtam nekik,most jött a válasz,hogy a mai naptól az EU -ban korlátozás nélkül elérhetőek lesznek a magyar csatornák,ha valaki Magyarországon fizet elő![ Szerkesztve ]
-
kis.zsolt
aktív tag
Én úgy döntöttem, türelmesen várok a tesztidőszak végéig. A hibák jelzésére fókuszálok elsősorban. Így is több, mint egy tízest megtakarítok azzal, hogy teszterként segítem a munkájukat.
Később, ha már egyenesbe jönnek a dolgok, akkor meglátom, merre billen a mérleg nyelve. Nálam is van egy lélektani küszöb. Hiába lesznek kedvenc műsorok, megleszek nélkülük is, ha az árak túl elszállnak. Ez kb. még 2-3 hónap, ha addig se lesz közel hibátlan a stream-folyam, és nem változik az árképzés korrekt irányba, na akkor leszek ám hisztis pitsha.
Pedig hajlandó vagyok ésszerű kompromisszumokra is akár.Ne kérdezd: még mindig LEGÁLIS!!!
-
-
Akelaus
senior tag
Amennyiben ezek az árak lesznek, amiket a fórumon látok, akkor annak része a filmes rész is? Úgy értem, hogy a filmekért már nem kell külön-külön fizetni ha nézni akarom?
Amennyiben igen, akkor nem biztos hogy annyira vészesek ezek az árak, bár az hogy random drágul nem épp vevőcsalógató.
Összeadtam mennyit fizetek a Hbo-ra, a Skyshowtime-ra, és minden nincs ezen a kettőn ott amit hírtelen láttam a filmes részen mikor átpörgettem. Szóval lehet(ne) ez jó is.[ Szerkesztve ]
-
nyesteb
tag
Ahogy lassan minden más, ez is drágább lesz nálunk. Gondolom más országokban is olcsóbb a szolgáltatás, nem csak Ukrajnában.
Az biztos, hogy ennyit nem ér ez a szolgáltatás. Egyenlőre csak a kábeles TV drágább ennél itt falun, úgyhogy részemről parkolóra tettem ezt a szolgáltatást. Pedig az eredeti árért még elgondolkodtam volna.... -
urgoz
aktív tag
Nem tudom, csak beregisztráltam ukrán vpn-en keresztül kiváncsiságból. Annyi a különbség, hogy itt csak 7 nap a teszt. Fizetni nem próbáltam, nem érdekel. A filmek csak urkánul, angolul, esetleg oroszul elérhetőek, úgyhogy magyaroknak nem túl izgalmas.
Viszont ár/érték arányban nem kicsit veri a magyar csomagot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest