- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Működik frankón nálam is Kodival is meg simán androidon is.
Az viszont érdekelne,hogy ha nyári szabadságom alatt Erdélyben leszek,ott is tudom nézni a magyar csatornákat?Valakinek ezirányú tapasztalat?Egyelőre a próbaidőszakban vagyok,de csak akkor fizetnék elő rá, ha külföldön is használható,főleg erre kellene,ugyanis akkor arra az időre előfizetek.(1-1 hónap) Idén még van digi utánna ki tudja,lehet előfizetek vezetékes netre + sweet tv. De ehhez az kellene,hogy mindenhol férjek hozzá a magyar csatornákhoz,akár külföldön is!Az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló Európai Parlament és Tanács 2017/1128 (2017. június 14.) rendelete értelmében biztosítani kell a tartalomhoz való hozzáférést azon Felhasználók részére, akik Magyarországtól, mint a lakóhelyük szerinti tagállamtól eltérő tagállamban tartózkodnak.
Amúgy...kiváncsi vagyok ezt melyik szolgáltató ,hogyan tartja be...
Szerk.
Írtam nekik,most jött a válasz,hogy a mai naptól az EU -ban korlátozás nélkül elérhetőek lesznek a magyar csatornák,ha valaki Magyarországon fizet elő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest