Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Eddig az app-ban (samsung) és a weben is a kedvencekkel nyitott a TV, de az utóbbi frissítések óta mindkét helyen az összessel nyit. Ez zavaró, mert nagy részét nem nézem a csatornáknak. Van rá lehetőség, hogy beállítsam, mivel nyisson?
Köszi!
-
nyesteb
tag
Nem, Yettel. Ezzel is voltak korábban, de feltettem egy 4G-s antennát a tetőre, azóta "stabil" a rendszer. Megnéztem a pinget azért: 20ms. Ahhoz képest, hogy a 4G router után még egy Asus router is van, ami a wifi-t adja, egész jó. Majd, ha lesz időm, összelövöm kicsit jobban őket, talán még jobb lesz.
-
nyesteb
tag
válasz Corleone33 #2295 üzenetére
Nálam, igaz mobilnet van routerben, de kábeles bekötéssel is szakadozik, akad néha. Itt nálunk kábeles netet csak a Tarr ad aranyáron, ezért a flottás mobilnet marad. Harmad áron nagyjából. Ezzel néha akad.
-
nyesteb
tag
válasz zelikocc #2113 üzenetére
Kaptam választ.
Az előfizetés nem újul meg automatikusan, Önnek kell aktiválni az újabb éves előfizetést.
Sajnos nem tudom megmondani Önnek, hogy amikor lejár a jelenlegi előfizetése, akkor milyen akciók/kedvezmények lesznek, de érdemes figyelni a facebook oldalunkat is, illetve azt az oldalt, ahol korábban a flotta keretein belül találta az akciót.Szóval BF-re fel!
-
nyesteb
tag
Nem próbáltam, de ahogy olvasom, nem.
Ellenben nekem az a fontosabb kérdés, hogy az éves előfizetések automatán maradnak azon az áron, vagy minden évben visszaállna a rendes listaárra? Mert akkor a BF keretében inkább bukom azt az egy hónapot.
Megkérdem tőlük, hátha reagálnak erre. -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Tavaly december végén fizettem elő azzal a flottás csomaggal. Ott is egy évet kellett előre kifizetni, mint most a BF-en. De a tavalyi előfizetés az meghosszabbodik majd ugyanazon az áron szerintetek? Vagy a BF-et vegyem meg és bukjam az 1 hónapot?
-
nyesteb
tag
Nálam a csatornák 90%-a homokórázik. 1-2 csatorna van csak, ami bejön. Mind TV app, mind a webes verziónál is.
-
nyesteb
tag
Ahogy lassan minden más, ez is drágább lesz nálunk. Gondolom más országokban is olcsóbb a szolgáltatás, nem csak Ukrajnában.
Az biztos, hogy ennyit nem ér ez a szolgáltatás. Egyenlőre csak a kábeles TV drágább ennél itt falun, úgyhogy részemről parkolóra tettem ezt a szolgáltatást. Pedig az eredeti árért még elgondolkodtam volna.... -
nyesteb
tag
Most olvastam:
A próbaidőszak eddig aktív: 22.04.2023
Ne hagyd ki az akciós előfizetés lehetőségét
Előfizetés 390Ft / hó áron
Ezt követően 4900Ft/hó. Bármikor lemondhatodSőt: https://sweet.tv/hu/tariffs
[ Szerkesztve ]
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Újra előfizettem a tesztidőszakra, hogy most épp milyen, de meg kell mondanom, fényéveket ver a DirectOne online szolgáltatására. Jobb a kép, nem esik szét, eddig csak egyszer akadt meg 2 nap alatt, nem töltöget folyamatosan, stb.
Egy kérdés lenne csak. Lehet, hogy csak nálam van, Samsung TV saját app, de nem találom a lehetőséget, hogy két csatorna között egy gombnyomásra lehessen oda-vissza váltani. Pedig jó lenne néha...
-
nyesteb
tag
Fogjuk rá. Azóta nagyon ritkán bufferel, 2-3 alkalommal volt talán. Igaz, nem is nézek sokat tv-t, így én nem vagyon ebben teljesen mérvadó.
Mobilnetem van, itt a kábelnetes szolgáltatás is eléggé egyoldalú, ezért drága, a mobil meg flottás és jó áron van még. A térerő elmegy, majdnem teljes a jel egy külső antennával, így ez nem lehet a gond.Remélem nem is lesz más probléma vele.
-
nyesteb
tag
Nekem tegnap este már elkezdett bufferelni, pedig a nettel nem volt gond. Előtte semmi, tegnap este kb 5 percenként.
Amúgy másnál is román nyelvű a CBS? Ott van esténként egy kutyás műsor a magyarnál, de a románnál még a műsor sem egyezik...
Remélem megoldják ezeket majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest