Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Tegnap kíváncsiságból az RTL HD csatornát ide-oda kapcsolgattam a Digi kábeltévé és a sweet tv között. A Digi képe láthatóan szebb volt pedig az is le van tömörítve 4-5 Mbit-sec-re. Ezzel együtt is nem rossz a sweet tv. Simán élhető de ha csak az fps-en javítanának miden csatornán akkor még jobb lehetne...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Telekomhoz tartozik de minden tekintetben külön cég. Így akár az is elképzelhető, hogy az ismert Telekomos problémák ott nem jelentkeznek.
(Nálunk Digi mellett ők érhetők el, de Digihez képest min. dupla áron szolgáltatnak. Környező településeken szinte csak ők vannak ott még drágábbak. Erre felé mindenhol HFC a hálózatuk.)[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
-
trec12
addikt
válasz Tutyimutyi #1948 üzenetére
Nálam is ez van. A következő levonásom ettől függetlenül szintén 3100 és az azt követő is ennyi volt. Az első alkalommal kiküldött 3100 Ft-os vásárlási igazolás alján ott van, hogy 4900-at vonnak majd minden hónapban de az egy sablon szöveg. Azért írom, hogy ne tévesszen meg ha esetleg észre veszed.
Ennyi pénzért már én is beleugrottam főleg, hogy családban osztódik...[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz konci79 #1923 üzenetére
Késik a hang telefonos app-al? Semmi ilyent nem tapasztalok a tévé adásoknál....Sem a tableten sem tévé készüléken - igaz itt nálam Google tv op. rendszer van - sem pc-n.
Esetleg volt egy ilyen átmeneti hiba ami ezt okozta vagy nálad van valami az eszközzel...[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz DjMcMaster #1881 üzenetére
Lényeget leírták. Lehet kissé fapad de nekem ami a legjobban tetszik benne, hogy tök gyors az app ill. a tévés app is van nem csak doridos tévékre.
-
trec12
addikt
Nekem feldobott egy KÜF-ös kedvezménynél is jobb havidíjas kedvezményes csomagot mikor lemondtam egy 14 napos ingyenes promót. Méghozzá azzal, hogy ha ezt most elfogadom ameddig nem mondom le addig ez a baromi kedvező ajánlat él. Rákérdeztem mailben meg is erősítették, hogy a kedvezményes ár él lemondásig. A kiküldött mailben viszont a teljes árat mutatta következő hónaptól oka, hogy automatikusan generált szöveg, javítják. Majd hónap vége felé meglátjuk mi lesz a mail minden esetre jó ha megvan.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz MaxxDamage #1367 üzenetére
Yettel Tv ha van valamilyen Yetteles lakossági számlás előfizetésetek (de bármilyen dolgozói flotta, KÜF flotta is jó). Androidos Tv vagy box kelleni fog rendes tévén nézéshez
Esetleg a Direct One de azt nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz tobias40 #1327 üzenetére
Csak tévé esetén ha jogosult vagy a szolgáltatásra bármikor előfizethetsz ill. lemondhatod mivel hűség nincsen. Lemondás esetén amennyi napig használtad csak annyit fizetsz részarányosan....
Hasznos tudnivalók a Yettel TV szolgáltatásról[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz HettMann47 #1317 üzenetére
Van. 1220 felhívod beazonosítják az előfizetést és percek alatt bekapcsolják.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Iamwhatiam #1314 üzenetére
KÜF már régebb óta van állítólag vagy 30e-en vagyunk. Lassan kettő éve lesz, hogy KÜF-ös csomagban vagyok. Semmi rosszat nem olvastam, tapasztaltam ill. hallottam róluk. Tulajdonképpen saját névre kötött (nem a flotta nevére!!) jóárasított Yettel előfizetésed lehet rajtuk keresztül mindenféle flotta költség nélkül. Szerződésben a Yettellel vagy így akár el is felejtheted őket de ettől függetlenül mindenben segítenek.
A sweet nem olyan régi egy évre kötnék-e hát nem tudom? Eddig stabilnak tűnik mind műszakilag mind egyebekben.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Corleone33 #1240 üzenetére
Ilyent még nem tapasztaltam igaz vezetékes gigabites (optika) nettel használom. De egy 40 Mbit-es kábeles nettel sem tapasztaltam az általad jelzett hibákat.... Mindkét esetben wifi a kapcsolat a tévéknek.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #846 üzenetére
Tudom. Mozi+, Moziverzum vagy látod a filmet vagy nem. Így van is műsor, nincs is műsor ergo nem teljes értékű pár csatorna. Sajnos.
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #843 üzenetére
Többször beírták ezt a küf face oldalára, törlik hamar....igaz 30 napos próba van ott az alatt kiderül minden.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Zsolesz1885 #812 üzenetére
Nálam csak HD-ban megy az app kiírása szerint nem lehet lejjebb venni. Hiába állítom 360-ra folyamat HD-t jelez ki.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz zelikocc #620 üzenetére
"Amúgy a sweettel csak az a problémám, hogy nagyon megdrágult és hogy eléggé kockásodik a kép a hirtelen képváltásoknál akár SD akár HD csatorna. Pedig közvetlen kábeles gigabites csatlakozása van az internet felé. A Yettel TV is hasonló lenne?"
Nekem volt pár napig Yettel TV állítólag magas bitrátával tolják a kép is ennek megfelelő volt szemre Digi ktv-nél is jobb volt. (Mondjuk nem csoda mert a Digi levette a bitrátákat valami relytélyes okból olyan is... ) A "leggyengébb" a három közül a sweet de itt nyilván magas bitráta nehéz ügy kapacitásban és gazdaságilag.
Amúgy nem rossz a sweet főleg 15 nap ingyen v. 390/hóért amíg lehet. Visszatérve a Yettelre ha a Digi repül nálam akkor biztos Yettel lesz helyette. Egyedül a sportcsatik amikkel nem voltam elégedett (25 fps).[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz hedgehog #538 üzenetére
Én hűség nélkül próbáltam ki de pár nap után megváltam tőle. A sweet.tv villámgyors kezelhetősége ezerszer jobb. Igaz vannak hiányosságok is. Képminőségre a Yettel Tv azért láthatóan sokkal jobb volt. Sportcsatornák viszont nem tetszettek itt sem alacsony fps miatt.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #525 üzenetére
Erről tudok. Remélem az RTL csoport is nem kezdi el ugyan ezt.
-
trec12
addikt
Moziverzum HD megint nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz #72010496 #501 üzenetére
Nem hiszem mert a legtöbb előfizetőnek triple play van és hinyoznak fontos sportcsatornák a sportot kedvelőknek. Sokaknak számít ezt el kell fogadni. A csatornakínálat ettől függetlenül nem rossz szinte van minden más. Ami a minőséget illeti ha minden csatronát 5-6 Mbit/sec-re felhúznák akkor már a Digit verné is. A sport csatik viszont akkor sem okék még; mint írtam hiányzonak a Spílerek, Mach4 a másik gond pedig szerinem itt az alacsony fps. (Ez a Yettel Tv esetében is észre vehető volt ott viszont a csatornák képe a magasabb bitráta miatt - szerintem kb. duplája - szebb volt.)
[ Szerkesztve ]
-
-
trec12
addikt
válasz vampire17 #477 üzenetére
Köszi. Ahogy próbálgattam 32-43 colig teljesen okés, onnantól felfelé kezd kiütközni az alacsony bitráta de még egy 50 coloson is elmegy. Onnan felféle már nem az igazi. Yettel Tv-nek szebb a képe amúgy de a sweet.tv a gyorsasága, egyszerűsége miatt mégis jobb.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz szaboi6512 #432 üzenetére
Androidos tv-re a yeti tévéhez még mindig nincsen app legalábbis én nem találtam hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Xiaomi TV Stick 4K EU TV okosító
Xiaomi Mi TV Stick bemutatóNekem Mi Box S-em van (az drágább) hibátlanul megy a sweet tv, így a fenti Stick-el is mennie kell...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz hedgehog #362 üzenetére
Nekem a 390-es 30 napos van de ha be vagyok lépve akkor 3900-esre válthatók 30 nap után és 90 csatornát ír. Viszont 110-et számoltam össze. Szerintem a 6200 az sok de midenki eldönti, igaz 4 eszközön is megy egyszerre....
Összességében jó az egész csak nekem a minőséggel van bajom nagy képernyőn. Úgy vélem, hogy sajnos a bitrátán vagy a kodeken nem fognak változtatni.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz csernak75 #348 üzenetére
Telefonon, tableten, PC-n ez tökéletes. Viszont nem csak a sport csatornákon kelne el a jóval magasabb bitráta. Nagy kijelzőn gyors mozgásoknál kockásodnak a filmek, reklámok, minden. Ismeret terjesztőn meg megint csak nem árt ha szép a kép. Nagyon le van ez tömörítve.... :-(
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest