-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz hopehu #32465 üzenetére
Mostanában én is csak D3-ban látok belépve embereket, SC-s barátlistám mind offline... pedig már oda is benézek néha, Arcade-al töltöm az időt ladder resetig (Star battle)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
válasz hopehu #32455 üzenetére
nem az a baj, hogy az tulzottan komoly lenne
ha jokor, jo helyre teszed a forcefield-et (ami konnyen kitapasztalhato, hogy hol es mikor van), akkor az is megcsinalhato vesztesseg nelkul
a gond az, hogy bar kulon-kulon mindegyik konnyu, ha csak egynel hibazol az elejen, es veszitesz egyseget, a vege kivitelezhetetlen, mert elfogy az energia
es mivel sok apro feladat van, ha mindegyikben egy kis serulest beszedsz, az is osszeadodik, es ugy mar sok[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
föccer
nagyúr
válasz hopehu #32436 üzenetére
Én is ezzel a kettővel szenvedtem talán a legtöbbet. Az opening gambit egybéként tényleg egyszerű, a storm viszont kemény dió, ha valaki nem játszik P-vel.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Eyesis
őstag
válasz hopehu #32414 üzenetére
azért is link
más:
Rendezek egy kis HotS vágyakozós versenyt várhatóan péntek estére.
Úgy alakul majd, hogy random generálok 2v2 csapatokat a nevezettekből, akik megküzdenek a HotS Magma Core 2v2 mapon, a győzelem feltétele, hogy minden egységből kell legalább egyet készíteni, ha ez nem sikerül, akkor ha a vesztesnek volt minden egysége, akkor Ő jut tovább, ha neki sem, akkor senki nem jut tovább. A továbbjutottak 1v1-ben csapnak össze egymással a HotS Daybreak-en. Ahol funkcionálisan használni kell minden új egységet, ha van több funkciója, akkor elég az egyiket. A győztesek megküzenek bármelyik HotS mapon, ha van, egész a finalig BO1-ben, a final BO3 lesz.(p: Mothership Core, Oracle, Tempest
t: Battle Hellion, Warhound, Widow Mine
z: Swarm Hosts, Viper, Ultralisk)Én nem játszom, de kommentálni fogok kiválasztott meccseket. Összesen 16 játékos nevezhet majd nálam, elvárás, hogy legalább platina legyen, és legalább fogalma legyen az új egységekről. Nfteamesek előnyben Remélem kinn lesz starcraft2.hu-n is, hiszen szerintem mókás adás lesz
A műsor 19:00-kor kezdődik, a játékosok is ekkor kezdhetnek játszani, max 5 perc kés megengedett, és a streamre kiválasztott meccs kicsit később kezdődik majd. Azokat a meccseket, amelyikeket nem streamelek a játékosok elmondása szerint fogom elfogadni, ha probléma van, akkor egy segítőm megnézi a replay-t és az ő szava dönt.
Igyekszem igényes adást összehozni, remélem sokan nézik majd
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
-
Formaster
addikt
válasz hopehu #31755 üzenetére
Neki csak az asztalra dobja ki. Lehet féreg is, amit esetleg pont egy starcraft fan oldalon szedett össze és pont az sc2 kiiktatatására lett tervezve. Összeesküvés elméleteket persze nem ismerünk és Jack Bauerrel sem vagyunk bratyi pajtik. Azért szerintem kéne egy gyalu a vindóznak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest