Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Nah DFM-ről (vagy más fontos dologról) valami konkrétum az elmúlt pár hétben? Vagy még mindíg csak
-
Szőrös
veterán
Na hogy a nyekergésünkön kívül legyen egy kis ON is :
A melóhelyi zsenge gépen próbálgattam egy kis finomhangolást némi mókolással és azt kell mondjam elég szép eredményeket lehet így elérni.
Gyk a teljes rángatózásból szép folyamatos mozgást tudtam elérni ami nem rossz.Papa itt van egy topik erről , érdemes neked is megnézni azért mit tudsz így kihozni abból az igp-ből.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Eyesis
őstag
válasz szentvik #8287 üzenetére
addig amíg ők maguk nem ismerik el, hogy már kurva nagy csúszás van, és ha így folytatják, akkor még nagyobb csúszás várható, addig jót nem várok...
Jól látszik, hogy nagyon bénán van a csapat összerakva, és ez nem tudom, hogy CR hibája -e, vagy van neki valami szuper fantasztikus product manager ismerőse...Eyesis
-
veterán
-
Diopapa
addikt
A chatrollt azért emlegetem, mert április végén az volt kiírva, hogy előreláthatólag ápr. / máj. Május legelején az volt kiírva hogy május. Most meg eltűnt valami 2001 : Űrodüsszeás idézet van ott.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
szentvik
tag
Sztem már decemberben lehetett sejteni, hogy az időpontokkal hadilábon állnak/fognak állni. Legalábbis az utolsó napokban elhúzni a kapalból egy plusz 4-5 hónap csúszást...na azt kétlem, hogy akkor jöttek volna rá, hogy ennyi még kelleni fog (és ugyi azóta csak még több).
Az meg hogy, az utolsó nap éjfélkor jönne, még igy is bőven jó lenneVolt olyan egyetemi előadónk, aki megmondta, hogy melyik nap teszi fel a ZH eredményeket és képes volt rendre fél12 körül tenni mindezt...de az időben benne volt
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
Eyesis
őstag
válasz Menthirist #8283 üzenetére
Kéne csinálni két hatalmas klánt, elégedettek és elégedetlenek, aztán megkérni CR-éket, hogy legyen kötelező belépni az egyikbe (Persze szabadon át lehetne jelentkezni )
Na jó csak poén volt
Az tényleg gáz és nem csak azért mert CR, meg Star Citizen meg mittom én, hanem bárminél, de még az aszalosnál is meg a pénkél is, ha azt mondja 1-2 hét, akkor legyen 1-2 hét és lehetőleg ne a 14. napjának 23:59-e... PAX után a picsának kellett mondani, hogy 1-2 hét meg, hogy április-május, amikor május vége lesz. Amúgy sem hiszem már el nekik azt sem, ha kérdeznek..
Számomra ez az egész SC fejelsztés már teljesen hiteltelen, érdektelen.. Remélem majd jön egy egy levél ha már KÉSZ egy egy modul vagy épp a játék, de én már várni nem fogom soha többet...Eyesis
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8283 üzenetére
Chill vagyok komolyan. A PAX után sokkot kaptam meg libává is változtam, de már elmúlt. Most már csak reménykedek, hogy valamikor megjelenik a PU és jó lesz.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #8282 üzenetére
Ha ma kiadnák a DFM-et, téged az is bosszantana, mert nincs vga-d Néha mármár van egy olyan érzésem hogy bármit is mondanak, a tömeg fele esztelen éljenzésbe kezd, a másik meg vak gyűlölködésbe. Ha meg ellentétes dolgot mondanak, akkor fordított csoporttal de ugyanaz megy
félreértés ne essék, jó pár aspektus engem is bosszant azért bennük
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8281 üzenetére
Engem az is bosszant. Mivel nem élő adás kérdezze meg, vagy ne rakják be a kérdést. Amúgy is bosszantó, hogy az elmúlt hónapokban nagyon kerülték a DFM-es kérdéseket. Azért a végén már volt egy majdnem bocsánat kérés.
btw jelent valamit, hogy a chatroll-ról levették a májusi dfm megjelenést?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Diopapa
addikt
10 for the Chairman (csak 15 perc..)
-
babuttila
csendes tag
Biztosan hallottatok már a No Man’s Sky nevű teljesen bejárható galaxist kínáló rengeteg bolygóval és kalanddal megáldott, szinte végtelen lehetőségeket kínáló játékról, ha nem akkor kövessétek figyelemmel teljes beszélgetés itt olvasható
Ja és egy videó[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
veterán
válasz Diopapa #8275 üzenetére
Max von Sydow vagy Michael Hogan azért erősen kellett oda (mint ahogy utóbbi a Mass Effectbe is ) Az ő hangjukat nehéz pótolni
Akkor borulj ki ezen
Amúgy az ismert, pláne idős színészek hangját sokan felismerjük, és egész más érzés egy Christopher Plummer-től hallani a mondatot (akin sokan felnőttek), mint egy nevenincs akárkit. Ez olyan mint David Attenborough hangjának Végvári Tamás. Mással nem olyan, és a készítőknek a fejében is ott a hang, hogy milyen hangot várnak egy adott karaktertől, és ha az pont Max von Sydow hangja, ugyanúgy megkérdik mennyiért vállalná el. Ő mond rá egy árat, ha telik rá, megrendelik Nem hinném hogy ezzel baj lenne.
A Making of Oblivion nézd meg a készítők reakcióját Patrick Steward-ra 25:45 körül De ott volt Sean Bean, Lynda Carter a Nord női hangokat adta (nem csak egyet). És ne felejtsük el, sok ilyen színész mögött tucatnyi év tapasztalat és gyakran színi iskola (néha még 20 év színház) áll. Az ő tapasztalatukat azért nem lehet bármivel pótolni. Mint ahogy azt sem csodálom, hogy a készítőknek ha rendelkezésre áll a lehetőség, ki akarják használni hogy ilyen nevekkel dolgozhatnak együtt.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Jah, hát a CIG-t véletlenül sem úgy ismertük meg, hogy túlzásokba esik
btw vágja valaki, hogy a chatrollon miért van az a 2001: Space Odyssey idézet?
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8274 üzenetére
Azért lássuk be a Barátokközt XYZ "színészecskéje" meg mondjuk Morgan Freeman között még nagyon nagyon sok fokozat létezik. Ezt pl viszont kicsit túlzásnak érzem...
-
veterán
válasz Diopapa #8273 üzenetére
Nem ezt mondtam. Viszont a legtöbb felfogadott B színész / amatőr srác valahogy mégis többségében mégis szar minőséget produkál a játékokban. Nem is értem miért. Talán azért, mert szinkronszínésznek sem könnyű lenni? És a jó szinkronhangokat ugyanúgy meg kell fizetni (és szinkronhangért a profi színészek is kevesebbet kapnak).
természetesen nem elhanyagolható a reklámértékük sem, de nem csak ez a fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8272 üzenetére
Ha szerinted tényleg csak az a néhány tucat / száz overpriced hollywoodi színész képes egy játékhoz megfelelő szinkronhangot biztosítani, és nem csak azért szerepelnek, hogy elmondhassák "lám a mi játékunkban", akkor nincs miről beszélnünk szerintem.
-
veterán
Annyi még a különbség, hogy a Frontier már áll egy jó ideje (94 óta), tucatnyi játékot ontottak ki magukból, a CIG meg tudtommal erre a projektre állt össze, folyamatosan nő a csapat, de 0-ról. Azért ilyen esetben elmegy egy jó idő a dolgok szervezésével és kitalálásával is, legalábbis nem ugyanaz mint egy már összeszokott csapatba bedobni a projektet. a 200 főből nem tudom mennyien dolgoznak ezen a projekten, de az előzőekből biztos halmozódott némi kis költségvetés hogy kipótolják azt, amit esetleg ki kell a 100 eurós béta mellett.
amúgy meg semmi sem akadályoz meg abban hogy azt is back-eld és játszd, mint ahogy egyikőnket sem El lehet majd lenni azzal is addig, mire kijön ez előre-hátra kijátszható lesz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #8269 üzenetére
Egyrészt ha megnézem, a noname szinkronszínészek milyen munkát végeznek az esetek többségében, azt kell hogy mondjam, nem, nem tudná olyan profin megcsinálni, töredék pénzért. Lásd a Mass Effect szinkronhangokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy már az első részhez is komoly nevek adták a hangot, később meg pláne. Meg is lett a hatása.
Másrészt szvsz a HUD-dal nagyon is jó munkát végeznek/végeztek. Szép, modern, és nem igazán mondható tucat terméknek, amivel minden második játékban összefutunk, ráadásul tonnányi adat van rajta, és kell is, hisz millió dolgot állíthatunk.
David Braben pedig igen, szépen csöndben fejleszt, azzal a 200 emberrel, aki a Frontier-nél is dolgozik, egy olyan játékot, ami skálájában és komplexitásában szerintem igen csak különbözik.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz CSiPet2 #8264 üzenetére
Jobb lett volna ha valami top fejlesztő igazolt volna...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #8268 üzenetére
Jah, az UI-t meg az a csávó tervezi aki az Ironman 3-ban tervezte a HUD-ot a vasember maskarához blabla. Ez nálam az a kategória amikor egy játékhoz hollywoodi színész adja a szinkronhangot. Nyilván más nem tudná olyan profin töredék pénzért.
Mind1, lényeg hogy hasznosan költik a backerek centjeit. Mindenesetre ilyenkor mindig a vállamon ül és sutyorog a fülembe a kisördög, hogy David Braben meg szép csöndben fejleszt mindenféle zseni nélkül.
-
CSiPet2
tag
válasz Diopapa #8266 üzenetére
Ami azt illeti ő például pont a programozó "vízfej" kategória, és nem marketing, közgazdász és hasonlók. Amúgy nyilván nagyrészt nem programozni fog, de látjuk, hogy CR is kódol (állítólag nem keveset), valószínűleg ő is fog. És hát aki egy olyan apró nevű cégtől jön, mint Blizzard, az azért már konyíthat a szakmájához.
-
veterán
-
CSiPet2
tag
Ezt láttátok? A Diablo 3 producere igazolt a CIG-hez!
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Ugye az automata mód, hogy a haladási irány vektora és a hajó orrának iránya egybe esik. Ekkor műxik az IFCS.
A manuális mód meg, hogy engedi a hajót forogni haladás közben anélkül, hogy irányt váltana...feltéve, ha nincs hajtóerő, mert akkor az módosítja a haladási irányt a fordulás közben is.
Azt értem, hogy automata esetében a kanyarodás sebessége függ a hajó sebességétől, mert nagy sebesség esetén nagy mozgási energia ellen kell dolgozniuk, és nagy mozgási energiát kell ellendolgozni a manőverező fúvókáknak, mielőtt az új irány vektora egybeesne a tényleges sebesség-vektor irányával. Gyakorlatilag fordul a hajó, de "mikor-csúszásokkal". Szóval user eltekeri a hajó orrát mondjuk 10 fokkal, és mivel előtte a teljes főhajtómű tolta sokezer newtonnal a hajót, a sebességvektor szöge 10 fokkal le lesz maradva a tervezett irányhoz. ezt az első fúvókáknak kell ledolgozni nullára, és akkor a hajó utána már csak az új irányba halad. Nyilván ha ezzel a technikával akar az ember fordulni, akkor:
-nagy lesz a forduló sugár
-lassú lesz a fordulás
-de látni fogja mindig, hogy minek mehet neki, hiszen a hajó orra jellemzően a haladás irányába mutat.Ezt kikapcsolva drift, ahol a főhajtómű tolóereje a meghatározó:
-Forduló sugár nem értelmezhető, mert egy vonalon is tud fordulni (halad, teljesítményt levesz, 180 fokos fordulat, maximális tolóerő, és némi tolatási lendület után megindul előre.
-Fordulás megintcsak nem értelmezhető, hiszen hamarabb mutat a hajó orra a tervezett irányba, mint a mahaladás tényleges iránya
-seggel bárminek neki lehet menni, mert nem látod, mikor mi van mögötted. (aszteroidák sok másik hajó között öngyilkosság is lehet, ha nem tudja az ember nagyon gyorsan megcsinálni ezt a manővert.)De ez után nem értem, hogy mit akarnak azzal, hogy :
"We decided to adjust this mode so that the IFCS would no longer limit the rate of your rotation but instead reduce your throttle so that you could maintain maximum rotation performance. This has created a much more responsive and fun experience with the IFCS fully enabled. We’ve felt like this is driving in a car with traction control enabled as the IFCS will always prevent your ship from rotating faster than your angular velocity can change, basically keeping the backend from sliding out, to further the car analogy."Szóval ez valami olyan akar lenni, amikor az IFCS előre megadott értékű eltérést enged a hajó sebesség és irányvektora között? Gykorlatilag autó a jégen effekt, ahol a valamekkora előre beállított csúszási együtthatót fogja a IFCS jelenteni?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz szentvik #8259 üzenetére
A ship spec oldal 7 hónap alatt frissült és még tele van "soon(tm)"-al. Szóval haladnak, fel a fejjel. Mire visszajön a szervízből a videokártyám, pont kijön az DFM is..
-
Jack@l
veterán
válasz vaakuum #8252 üzenetére
Ez a lényeg:
the goal is to start rolling out the DFM towards the end of this month
Első körben csak single player + AI lesz a nagyközönségnek... (május végén)Nem kicsit kiábrándító az ilyen, meg is látszik a napi támogatásokon...
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
Bizonyos ladikméret alatt muszáj lesz a túléléshez ez egyértelmű. Én nagyon bízok a Cutlass 16db TR2-es fúvókájában.. Az Avenger Clas 2 5-ös méretű pufkája is jó lesz..
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vaakuum #8252 üzenetére
ez lesz az az IFCS - Intelligent Flight Control System. Intelligens repülésirányító rendszer.
-
vaakuum
addikt
A május 5-9-i Arena Commander weekly Reportnak van valahol magyar fordítása?
Nekem nagyon úgy tűnik, az abban foglaltak képezik majd a hajó manőverezési elvek enciklopédiájának alapját.
Próbálom megérteni, mi az az IFCS, de nem igazán jön össze, és a mozaikszó alapját sem látom leírva sehol."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Eyesis
őstag
Jól látom, hogy nincs az Elite-nek ilyen külön topikja, mint a Star Citizennek?
Eyesis
-
veterán
-
addikt
válasz Menthirist #8245 üzenetére
ezt gondolom már mindenki ismeri
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
válasz Diopapa #8244 üzenetére
Mindig mindenhol jellemző hogy elbagatelizálják a fejlesztő munkáját, mert hát ott csak le kell kódolni a dolgokat Nálunk is sokszor néznek a PM-ek, hogy mi tart ennyi ideig, ők csak azt kérték hogy a gomb ne így animálódjon, hanem amúgy, és ne ezt csinálja, hanem azt, vagy hogy pár elem méretét és sorrendjét kellene csak megváltoztatni (aztán ez nem html, ez ObjectiveC )
-
Diopapa
addikt
válasz vaakuum #8243 üzenetére
Nem tudom, de amikor azzal az önelégült vigyorral a képén amikor a saját szakmáját fényezi, kicsit később meg kiderül, hogy a kód miatt csúszik folyamatosan DFM (netkód, backend stb) akkor kicsit morcos vagyok, mert úgy tűnt, hogy ezt ilyen sokadrangú kérdésként kezelik, pedig az ördög a (kód)részletekben rejlik
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #8241 üzenetére
De az nem lehet, hogy Ő csak arányaiban gondolta ezt? Merthogy a tervezésbe Ő lehet már azt is belevette, amikor a programozásnál az adott területekhez, funkciókhoz felhasználandó eszköztárakat is átgondolják, és összevetik a megvalósítási lehetőséggel...
Ha egy adott részfeladatot is lebontanak környezetre, eszköztárra, és függvényekre is, mielőtt a kódolást elkezdenék, akkor arra tényleg azt lehet mondani, hogy a nagy része tervezés.És utána lehet egy egyszerű gyakornok is megírja pikk-pakk, ha az okosok már végigzongorázták, hogy mivel, hogyan lehet a leggyorsabban megoldani. Mindez csak polemizálás, a részleteket úgyis azok tudják, akik nyakig benne vannak...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
KO2
aktív tag
"hogy a szerzo ugy gondolja jobban ert hozza, mint akik csinaljak, ami szerintem meresz"
Ezek szerint itt egyikünknek se lehetne véleménye, hisz én szentül hiszem hogy közülünk még a programozók se értenek annyira hozzá mint az RSI nél. Tehát akár be is zárhatnánk ezt a fórumot.
[ segédlet: hangnem: nem támadó ]
Most tényleg, mi baj van azzal hogy véleménytnyílvánítunk? Attól még hogy nem értek a házépítéshez, mondhatom hogy az a ház amit látok szar, vagy ez az X autó a legjobb a világon, pedig nem is értek az autóépítéshez. Ha itt valakinek az a véleménye hogy lassan haladnak, én szivesen meghallgatom, hátha mond valami olyat amit én nem hallottam. Pl .tnm, Dio és még páran irtak itt olyat amitől változott az én véleményem is. Pl ha én ugy gondolom hogy a Hangár modul frissítés egy kalap széklet akkor nem személyes támadást indítok az RSI ellen, mondván hogy bezzeg én az isten sokkal jobb lennék, hanem a véleményemet közlöm hogy szerintem ez kevés tőlük. Értek hozzá? Nem. Lehet ettől még véleményem? Igen. És ki tudja, lehet valaki leírja a saját véleményét válaszul, és rájövök hogy igaza van.
Ami a szavazást illeti: először Four Horsman ra szerettem volna szavazni, de végül 3 Dingo lett, Hoursman ugyis bekerül.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz vaakuum #8240 üzenetére
Egyszerűen ez egy komoly project és sok a feladat. Akkor nagyon megharagudtam Rob Irvingre amikor annak idején azt mondta egy WM hangarban (lead designerként) hogy a meló nagy része tervezés, kis része programozás. Azért most szívesen a fejébe húznám a szövegét látva, hogy most nem a design miatt húzódik a DFM.. Komolyan olyan érzés volt ahogy ült a székben, hogy sokkal komolyabb munkának tartja az álmodozást mint a programozást..
-
vaakuum
addikt
válasz babuttila #8238 üzenetére
Nem továbbgenerálási céllal, csak személyes élményem:
Szerintem azért fognak bele új dolgokba, mert párhuzamosíthatónak gondolják. És a többi területen meg valszeg úgy érzik, hogy nem hozna semmi pluszt, ha többlet munkaerőt állítanának rá.
Talán, mert előtte át is kell látnia valakinek, hogy mibe kapcsolódik be, és egy adott terület kódolását egyszerre csak egy ember írja....
talán azért, mert ez is olyan, mint a jogászok által véleményeztetett szerződés a cégünknél->amikor úgy tűnik, készen van és aláírható, másik jogásznak NEM szabad megmutatni, mert kezdődik minden előlről !!!
Max. 3 nézheti meg, ha tényleg szerződni kellene, különben newer-ending-story lesz belőle, mert mindegyik mást akar belerakni, máshogyan...Bár most, hogy ezt leírtam, felmerült bennem: lehet itt is az a baj, hogy túl sokan csinálják, és nehéz dűlőre jutniuk + kell idő, mire leülepszik a sok ötlet és megvalósítási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
Business hangárban is van törölközö?
[ Szerkesztve ]
-
babuttila
csendes tag
válasz Drenadar #8236 üzenetére
van benne valami de már hidegen hagy az úgymond "kínlódásuk" mert ezt nem tudom másnak nevezni, olyanokkal foglalkoznak hogy mindig megkérdem magamtól ezt most mi a ****** kell elkezdeni mikor még a meglévők sincsenek befejezve..... na mindegy, When it's done...
star-citizen.hu
-
addikt
válasz Drenadar #8230 üzenetére
amúgy ship stat honlapon az van kinn, hogy a következő 24 hónapban még változhatnak az adatok, szóval do the math: ez jelen pillanatban 2016 májusi PU-t jelentene. szal én most 2017-elejére, közepére tenném a beta végét.
lehet tippelni megint.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
válasz Gyuri16 #8233 üzenetére
A fő gond, hogy tényleg nem ismerjük egymást no meg a gesztusok sem mennek át, hiába csinál az ember bármit, aki ismer tudja, a legritkább esetben kell teljesen komolyan venni amit írok. Peace.
-
Gyuri16
senior tag
válasz Diopapa #8229 üzenetére
ok, tolem utolso, csak hogy tisztazzam.. nem szakmai tamadas akart lenni, plane nem ellened. irtam is hogy nem relevans en vagy bermelyikunk mivel foglalkozik.
Pelda a tegnapi vita miszerint nem igy kellene a patchelest intezni, vagy Drenadar hsz-e amire reagaltam [link], vagy utana ez [link]. nekem mindegyiknel az az erzesem, hogy a szerzo ugy gondolja jobban ert hozza, mint akik csinaljak, ami szerintem meresz. ja es akkor kiteszem a szmajlit a vegere, nehogy valaki tamadasnak vegye:mod: #8234: egyetertek, peace beled is
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #8230 üzenetére
Mondjuk aki kemény fizikai munkában le tud nyomni folyamatosan 8-10-12 órát, az előtt le a kalappal. Megértem, na nem tolják végig.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Gyuri16 #8228 üzenetére
kínlódunk, hiszen látjuk amit látunk... mindent meg lehet magyarázni, az ésszerű logika mégis azt mondja, hogy előbb fejezz be valamit és utána kezdj neki másba.
És persze a magyar kétkezi munkások is biztosan meg tudnák magyarázni mi abban a tökéletesen érthető logika, hogy bármikor mikor rájuk nézel az utcán miért nézi 6 ember amint egy dolgozik... én komolyan nem láttam még olyan állapotot amikor az összes dolgozott volna...
amúgy meg azt csinálnak amit akarnak én úgy vettem észre hogy már többen vagyunk itt akiket már hidegen hagy, és nem várjuk lerágott körmökkel a játékot hogy jelenjen már meg... ha 2016 ban fog kijönni a DFM már arra is max a vállam rándítanám meg hogy nah és akkor mi van?
-
Diopapa
addikt
válasz Gyuri16 #8228 üzenetére
No offense, de pár soros írások után valakiről megállapítani hogy "szakértő" vagy nem egy IT vonalon felülreprezentált fórumon merész. Csak azért írom mert hasonló munkakörben dolgozom... Annyit megállapítottál, hogy nem vagyunk egyformák und? Az emberek különbözőek, lépj túl rajta..
-
Gyuri16
senior tag
válasz Diopapa #8227 üzenetére
programozo vagyok (nem jatek), bar ez nem igazan fontos. akarmilyen cikknel elokerulnek a mindentudo emberek, akik megmondjak a tutit, legyen az politika, sport, egeszseg vagy barmi mas.
en se veszem ezt kulonosebben komolyan, szamomra az az erthetetlen, hogy amugy ertelmes emberek mit tudnak ezen ennyit kinlodni. lehet velem van a baj, hisz eloben se tudok a semmirol beszelni, mig masoknak ez egy egyfajta oromot okoz. szoval ha ettol jobban erzitek magatokat lehet egymas ala adni a lovat, en nem fogom elrontani mas jatekat
-
Diopapa
addikt
válasz Gyuri16 #8225 üzenetére
Milyen más munkáját? Jah, hogy te játékfejlesztő vagy? BTW amint lesz produktum, arról is fogunk beszélni.
Agyvérzés elkerülése érdekében javaslom próbáld értelmezni a szmájlikat is az irományok mögött és akkor talán nem fogod olyan véresen komolyan venni ezt az egészet.
-
Gyuri16
senior tag
válasz Diopapa #8222 üzenetére
irtam egy par bekezdest, de inkabb toroltem. Nem tudok ehhez mit hozzatenni, ami meg nem hangzott el, ne lenne kozhely, vagy magadtol ne tudnad, es nem akarok vallasi fanatikusnak tunni. Tudom, hogy az interneten mindenki jobban ert mas munkajahoz. Reszemrol megprobalom a jovoben az ilyen hozzaszolasokat atugorni, mert az ebbol adodo eszmecsere sehova se vezet raadasul amint latom hetente megismetlodik.
-
Diopapa
addikt
Hát a Cryeditort nem érheti panasz a hozzáértők szerint. Csak azzal van gondjuk amit maguknak kell kitalálni. (unalmas a role, béna a netkód, sűrűn változó koncepciók stb). Nyilván sarkítok, szóval én sem gondolom teljesen így, de azért sztem van benne valami.. Emlékszik még valaki arra, amikor a CIG arra hivatkozott, hogy azért késnek a hajók mert nem készült el PBR a Cryengine-hez?
-
addikt
válasz Diopapa #8222 üzenetére
mondjuk az a dolgok normális menetéhez tartozna (persze nem állítom, hogy most erről van szó), hogy először legyen egy f*szányosan kitatált és többnyire működő keretrendszer, aztán lehet beledobálgatni azt ami futószalagon készülhet (és könnyen párhuzamosítható)
-
Diopapa
addikt
válasz Gyuri16 #8221 üzenetére
Itt igazából az a kérdés, vajon tudnak-e gödröt ásni? Mivel nem nagyon van kész gödör még. Most ott tartunk, hogy folyton új gödröket kezdenek. Talán gyakorlás? Vagy volt egy fél köbméter földjük és nem tudják hova tenni, ezért gödröt ásnak neki? o.O
-
Gyuri16
senior tag
válasz Drenadar #8220 üzenetére
van egy ideillo vicc: ha egy ember egy 1m mely godrot fel ora alatt as ki, akkor 100 embernek meddig tart ugyanazt a godrot kiasni? egye elhiszed, hogy nem fel ora / 100?
ertelmesebb, ha van 100 embered, akkor 100 godrot fognak asni. lehet, hogy az ugyfel 5 perc utan ideges lesz, hogy miert nincs meg semmi kesz, es akkor valakinek egy meg szajbaragosabb peldan kell elmagarazni, hogy hogyan mukodik egy nagyobb munka szervezeseNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Diopapa
addikt
Itt pedig meg tudjátok nézni a hajókat (csak az indián csajt kell eltekerni )
-
babuttila
csendes tag
Kicsit elvagyok keseredve hogy ennyire lassan működnek a dolgok, olyan érzés kering bennem hogy csak adjátok a pézt mi meg kiszúrjuk a szemeteket egy törölközővel és egy kis zuhanykabinnal ja meg persze űr halacskákkal elkeserít az hogy túl sok a duma hitegetés de még mindig nincs egy működő összerakott játékuk amivel előállhatnának, olyasmivel foglalkoznak amivel talán még nem kéne, mert ha mindazt amit írnak meg szeretnék valósítani és ha ilyen ütemben haladnak talán 2023-ra kapunk egy játszató játékot de akkor is csak egy CBT-t.... elhiszem hogy elég összetett dologról van szó de könyörgöm 2012 óta amikor is elindították a crowdfunding cimű történetüket szinte semmi újat nem mutattak, nagyon szép ez a dogfighting modul de azért valljuk be még egy Alphának se nevezhető azért többet vártam ha már ennyire nagy volt a duma előtte hogy csak akkor állnak ki vele ha már játszható lessz meg nagyon sokat dolgoztak vele stb... aztán valahogy ez a gyakorlatban kicsit másképp jött le
star-citizen.hu
-
Volfram42
senior tag
Én se vagyok az első között. #208857
Majd Torzonborz odaadja mindenkinek fiókját.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
Hogy' állna meg a videokártyád...
szerk: akkor ha jól értem jövő héten mondanak pontos release időpontot, de várhatóan május vége.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
890 Jump csak 10 tonnát tud szállítani. gondolom akkor ebben nem tudom majd tartani az m50-esemet, meg egyet a 300 sorozatból.
-
Diopapa
addikt
" our plan is to have Vanduul Swarm (single player against AI) available to everyone from the start, and then give people access to the multiplayer servers in increasing numbers as long as the system holds up."
Okos.
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
Néztétek, hogy az új ship spec. page-en nincs feltüntetve az upgrade slotok száma? Lehet meg változott a koncepció és nem lesz ilyen (amit nagyon sajnálnék) vagy csak simán lemaradt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest