Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Bocs, de a 97-98-as kommentet aláírásba lopom ha nem gond..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
Gonoszak vagyunk
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #8795 üzenetére
Majd az öregek otthonába toljuk
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
-
Tnil
tag
válasz Malachi #8791 üzenetére
Igen, igen, de ugye saját jövedelem nélkül nehézkes egy új gép előteremtése (fejleszteni szerintem értelmetlen, elég idős a vas, majdnem mindent cserélni kéne, egy élvezhető állapothoz). De 2015ig csak sikerül összeszedni valamennyi zsetont. (Nyári munka, szülinap, névnap, karácsony.. )
Ennek jó oldala, hogy így tuti minőségi játékot kapok, ha megjelenés első vélemények kritikák után szerzem be a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
vasat ne is vegyél hozzá, amíg meg nem jelent. egyrészt anyagilag is jobban jársz, sokkal (gyorsan avul a cucc ha most megveszed, de hát ez nem kell mondanom) másrészt megjelenés után a lehető legoptimláisabb konfigot tudod összeállítani a játékhoz. túl se lősz, de gyenge se lesz ha már tudod, mi kell hozzá. most még senki nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
A legrosszabb érzés, mikor "beleszopódsz" egy ilyen játékba, mint ez, de várnod kell, amíg megjelenik, és még a vasad sincs meg hozzá.
-
addikt
hehe, na mostmár meg lettem hívva. mondjuk ez sztem kb spam, ilyen méretekben.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
válasz Infrared16 #8786 üzenetére
Én is kaptam eddig több meghívót is, de eddig 1-et elfogadtam affiliate-nek, a többit el se fogadtam, sőt egyről gondolkodom is hogy leiratkozzak. Most a main-em a Brown Coats, a Serenity-ét elfogadtam mint affiliate, ezen kívül ilyen még az itteni Liberum Arbitrium is, illetve a The Pack, amiről gondolkodom hogy leiratkozzak.
Ez a nagy tömeges invelgetés nem szimpi, jobb szeretem a picit kisebb (de azért kellően nagy), valamivel családiasabb orgokat No meg nem véletlen hogy a Brown Coats is casual. Fene akar WoW után megint olyan guildben lenni, ahol kötelező megjelenés, határidő és szó szerint munka van.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Infrared16
tag
Angol. már nemcsak 2000-en vannak...... https://robertsspaceindustries.com/orgs/XPLOR
nagyon megy fel a létszám... nem egész fél nap alatt 400 friss tag
[ Szerkesztve ]
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
Malachi
addikt
angol, de kicsit ijesztő. az ember elgondolkodik, mihez kezdhet majd egyedül felfedezőként, ha már megjelenés előtt 1000+ létszámos felfedező orgok vannak, akik kiképzéssel, fegyverrel meg mindennel támogatják a tagjaikat.
mondjuk elég nagy lesz az univerzum, remélem. mindig ezt mondom.
-
addikt
válasz Infrared16 #8782 üzenetére
én nem kaptam, magyar volt a meghívó?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Infrared16
tag
Én is kaptam De azért kaptuk mert a fő szervezet A Liberum Arbitrium szabadúszó tevékenységet folytat.
Ök ahogy nézem vallás szinten űznékStar Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
vagabor
aktív tag
Szintén kaptam tőlük invet, de előbb inkább jöjjön ki a PU. Mégazt sem tudjuk hogy fog kinézni ez az egész de már tonnaszámra invelik az ismeretleneket, csak hogy nagy legyen a guild org klán vagy nevezzék aminek akarják.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
k4rL^
senior tag
Ti is kaptatok meghivó az Xplor orgtól? A levélben az áll, hogy a Liberum Arbitrium hasonló érdeklődési köre miatt kaptam.
-
veterán
válasz Malibutomi #8775 üzenetére
A review-ban azt írták hangos. Én ennyit tudok róla
"Temperatures are amazing - among the lowest of any R9 290X we've tested so far. However, The MSI Lightning does, however, achieve these results by producing a lot of noise. Other cards are significantly quieter and only a few °C warmer, a small difference that is in my opinion worth the noise reduction."
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #8772 üzenetére
Ne offoljunk, a lightning nem hangos, az egyik leghalkabb és leghüvösebb.
Amúgy ami jó vétel az a Tri-X, MSI Gaming, Powercolor Pcs+[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #8773 üzenetére
majd divatba jönnek megint a papír sablonok, mint a régi szimulátorokhoz, amiket a billentyűzetre lehetett rakni. azaz köré, izé. kerestem képet, de sehol nem találtam olyat, amire gondoltam, de már C64-hez is volt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Viszont ahogy olvasom az "ask a developer" fórumot: ahogy látom nem igazán fogjuk tudni testreszabni az irányítást, legalábbis nem ingame... könyékig lehet majd túrni a cfg-kben
-
veterán
válasz Malibutomi #8771 üzenetére
Igen, én is úgy néztem hogy noha van pár gyártó, akinek a hűtésével még mindig 80 fok fölött van, nem kevés olyat is találni, amivel 70 körül van, pl MSI Lightning vonala, Sapphire Tri-X, vagy akár a PowerColor PCS+-a (nem a normálja)
linkViszont pl a Lightning hangos hűtéssel tartja magát ezen a hőfokon. Én szerintem TriX-et vennék, az nagyon halkan (relatíve) tartja még furmark alatt is 74 fokon a kártyát. lásd itt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #8767 üzenetére
Jaa... De az TNGS nem TGNS....
-
CSiPet2
tag
válasz Diopapa #8765 üzenetére
Tesztekből úgy tűnik még a custom hűtős 290x-ek is simán felmennek 90 fok fölé és egyik se halk. Ez a teljesítmény ára ezen a szinten... Mondjuk valszeg csak egy képernyőn fogom tolni a dfm-et úgyhogy ennyire remélem nem fog melegedni.
Nameg most a szobában is meleg van, idle-be 50fokos a kártya (ház oldalát le is vettem), igaz ezen a hőfokon semmi hangja.Személy szerint örülök a 4horseman-nek egyszerűen profibbnak tűnnek, mint a másik két csapat. A japánok hajója emellett még rusnya is volt rendesen...
-
veterán
válasz Diopapa #8765 üzenetére
A gyári hűtésű 290X ilyen hangos és forró volt, és a többiek hűtései sem mindig sikerültek ennél lényegesen jobbra. Nálam állítani se kellett semmit, a gyárilag 850/1200-as 7950-emet úgy hajtom 1100/1500-on, hogy furmark alatt sem megy 55% fölé a vapor-x hűtés ventije. Mondjuk nekem ez high-ra elég 40-55 fps köré, very high-on 20 és 35 között van.
TGNS: örülök hogy a Four Horseman jutott a döntőbe, nekem is az ő hajójuk jött be a leginkább. Konkrétan a bemutatón már olyan volt mint bármelyik CIG-es hajó A többi is nagyon jó lett, bár mindegyiken kifogásoltam pár dolgot, részletet Viszont mind nagyon tudnak textúrázni Meg elképesztő ötletek voltak a FH hajóján mindenre, ahogy nyílik valami, ahogy van a raktér megoldva, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #8762 üzenetére
Az a 91 fok kicsit soknak tűnik. Tudom, hogy jóval komolyabb és melegedősebb mint a 280x, de én annál úgy lőttem be a ventiprofilt, hogy a 74 fok a GPU-n legyen a max amire felmelegszik és nem volt hangos így sem, a VRM nem ment 70 fok fölé, de inkább volt 64-66. BTW kíváncsi leszek mi lesz DFM-ben, de a Hangar tényleg nincs akkor optimalizálva, very high-on nekem is megvolt a 45-50 fps 280x-el.
szerk: Új TGNS videót láttátok? Elég jól állnak még a hajók, majdnem jobbak mint a "gyáriak"..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
Az én két oldalamra terveztem (tehát ülök az asztalnál, rajta a bill+egér, mellettem két szék mindkét oldalamon, és annál lett volna a joy és a gázpad csípőmagasság felett picivel), de ezekszerint ehhez nem lesz elég hosszú a kábel. kénytelen leszek azt is az asztalon tárolni...
Mindegy, holnap elvileg kihozza a DHL, úgyhogy meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #8761 üzenetére
kb 40-45 centi az a kábel szóval egy nem túl széles szék két oldalán éppen hogy elfér.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
CSiPet2
tag
válasz CSiPet2 #8755 üzenetére
Nem tudom mi oldotta meg a problémát de megszűnt. Vagy a bios frissítés vagy a játék újratelepítés.
Úgyhogy kipróbáltam dual fullhd-ban very high-on... Valami kegyetlen hangja van a vga-nak (91 fok, 89% venti) de simán tartja a 40-50 fps-t. Van mit optimalizálni a játékon (ami érthető ebben a szakaszban). -
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8759 üzenetére
hehe én is ma gondolkodtam, hogyan fogok elférni az asztalon.
-
veterán
válasz SkyS1gn #8758 üzenetére
az oké, de jelenleg 1 év után sem vagyunk, mégis gondolkodom hogy egy 290x milyen jó lenne Ilyenkor veszek valami kisebb cuccot (pl joy-t), vagy belevetem magam a munkába, hogy elűzzem ezeket a káros gondolataimat
Viszont már tervezgettem, hogy hol rendezgessem a joy-t, a gázkart, a billt és az egeret hogy jó legyen Szerintem az asztalon lesz a bill+egér, két kisebb széket meg magam mellé veszek, és azon lesz a joy és a gázkar két oldalamon.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #8757 üzenetére
2-3 évente érdemes vga-t cserélni. Én 6950-ről jöttem
-
veterán
Nekem 7950-en wolfban fordult eddig egyszer elő ilyen, de újraindítás után elmúlt.
Én nem akarok még 290X-et venni meg kellene várni a váltással a 390-eket Nincs még egy éve hogy megvan a 7950-em, nem is gyenge, de semmiképp sem alkalmas kimaxolásokra
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #8755 üzenetére
Nekem az IGP-vel jön elő, amikor túlhúzom az IGP-t, én annak tudtam be, hogy egyszerűen kevés hozzá. AMD-vel villogni szoktak az árnyékok meg a global illuminating-al vagy mivel szokott gond lenni. Ez meg ilyen z buffer hibának látszik. Remélem nem mondtam nagy hülyeséget.
-
CSiPet2
tag
válasz Diopapa #8752 üzenetére
14.10-es legfrissebb catalyst (most frissítettem). Amúgy visszavettem mediumra és azonnal elmúlt. Ami a hőmérsékletet illeti mediumon és very high-on is 80 fok a max ameddig felment, akkor volt a venti 68%-on.
Slusszpoén: ha leteszem a tálcára a játékot, akkor eszi a legtöbbet... A kártya teljesítménye felmegy 70%-ra. Ha benn vagyok a játékban nem láttam 55% feletti értéket.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz CSiPet2 #8749 üzenetére
Nem jók a jogsultságok, nem lehet megnézni a képet. (Azért jó ha tudod, hogy jelenleg Nvidiákon fejlesztik a cuccot, ATI-nál vannak gondolok néhány hajónál, pl Fricinél.)
-
CSiPet2
tag
Végre DFM rdy lettem én is, igaz végül Giga lett de legalább 290x.
Hamar fel is húztam very high-ra a beállításokat és belefutottam ebbe.
BF4 alatt semmi baja a kártyának úgyhogy egyelőre kizárnám a hardvert, belefutott már valaki hasonlóba? A fura az hogy csak bizonyos textúrák csúsznak szét, pl a 300i-m belseje tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #8747 üzenetére
Ezekbol az elso ketto ami engem erdekel, Elite is igen jonak nez ki, aki jatszott meg az eredetivel az tudja mirol beszelek, ha azt pedzegetem, jatekelmeny
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Diopapa
addikt
/OFF: Néhányról nem is hallottam...
-
veterán
De meddig
Viccet félretéve, kíváncsi lennék ez már Mayberry hatása, vagy csak simán több és pontosabb infójuk van most, hogy "belerázódtak" az elmúlt hónapokban, években Vagy csak simán meghallgatták az embereket
-
Diopapa
addikt
Nem akarok károgni, de a CIG terminológában megjelent pár hete az AC-re hogy v0.8, v0.9, v1... ugye eddig v1, v2, v3-ról beszéltek. Szóval még mindig nem biztos, hogy a 0.8-ban lesz...
-
Szőrös
veterán
44 milla
Ez se maradjon ki :
Arena Commander Weekly Report - May 19-23https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
Még 5k dollár és megvan a stretch goal. Reggelre tuti lesz levél is.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
"Will there be any updates to how we access ships in our hangar with the DFM rolling out? I have 20+ ships and currently can't access all of them (my hornets among these). Will I need to edit my max ships value in the configuration files to get to my hornet for the DFM or is there something in the works for DFM launch or soon after?"
Valaki kicsit rágyógyult a történetre...
-
szentvik
tag
válasz Viper26 #8725 üzenetére
Ja biztos jól mutatna. Csak most még amennyi új info jönne, folyton szerkeszteni kéne. Most változtak a ship specek is, nem gondolom h azok frissitve vannak itt.
Majd PU megjelenésekor ha lesz vmi friss verzió akkor jó lehetAz ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
Viper26
nagyúr
Sorry lejárt a szerkesztási dő..
Komolyan gondolkozom, hogy ezt nyomtatom, és lefűzetem valahol, egy szép fedlappal, valamilyen SC logóval...úgyis jól fog jönni majd.
(#8724) Diopapa:
Csak nem egy egykori Eve-függőt tisztelhetek személyedben?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #8723 üzenetére
BTW EVE-nél megtörtént.. és magyar arcok szerkesztették, szerintem profi munka. check dis'
-
Bibgr0
aktív tag
Ezt ismeritek?
http://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/1rbc4u/i_present_the_big_star_citizen_admirers_manual_a/Gratula a srácnak, hogy összeszedte...
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #8714 üzenetére
Köszönöm.
Épp tegnap olvastam újra, így érezek némi különbséget.Azt hiszem, ma sokat fogok nyomtatni, hogy ne legyek a netre utalva, amikor egy kis kalandos utazásról álmodoznék.
Jöhetne ilyen GÚ minden rendszerre gyorsabban .
Bár attól tartok, ezek összeszerkesztése is el fog tartani vagy 2 évig, mire a központi rendszer minden bolygójára elkészül. Feltételezem, hogy ezek erősen összefüggésben lesznek a majdani gazdasággal, hiszen vázolják a főbb kereskedelmi, csempészeti, harcászati és fejvadászati lehetőségeket.#8717
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Menthirist #8713 üzenetére
Hidd el, nem lenne okos dolog a 8.kerben kivinni a játszótérre a gépemet csak azért hogy onnan SC-zzek
Úgyhogy kösz a tippet, de inkább maradok annál hogy a szobámból játszok[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
veterán
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Menthirist #8706 üzenetére
Fogadni mernék hogy én vagyok itt a legfiatalabb a magam 20 évével
-
vagabor
aktív tag
válasz Malachi #8709 üzenetére
Annyira azért még nem lőttem be magam hogy csak a dfm miatt vegyek gépet ha CR-en múlna a pc ipar, már rég annak munkásaival lenne tele a gettó
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Malachi
addikt
hát, én meg úgy döntöttem, hogy a gépre szánt pénzt nyaralásra költöm.
köszönöm CR, hogy nem kell idő előtt fejlesztenem!!! -
veterán
válasz vagabor #8707 üzenetére
Nekem ezért volt mák, hogy a bolt ahol vettem a főbb alkatrészeket, adott egy csere alaplapot amíg nélkülöznöm kellett az M5A99FX-et. Igaz a nagyker elszüttyögött rajta vagy egy hónapot, de addig sem voltam gép nélkül.
-
vagabor
aktív tag
válasz SkyS1gn #8700 üzenetére
Alaplap halott, egy hét és dfm, a vérnyomásom az egekben, jöhet a dfm!
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Napi kínzó kérdésünk rovatba az RSI fórumból válogattam a kérdést:
"So.. How bad would it have been in a Bengal carrier if it had the same turn rate as a hornet? Just curious."
Kérdések, melyek megválaszolatlanul, kínzón gyötörnek minket és okoznak álmatlan éjszakákat. Kotrocó Gabriella, Magnus rendszer, Borea. A szó a stúdióé.
-
Malibutomi
nagyúr
Barabonc, és Podman felvéve
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db HIBÁS Xbox 360 Fat Alkatrésznek vagy Javításra
- Új! 420W Akyga Basic tápegységek
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest