Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Bocs, de a 97-98-as kommentet aláírásba lopom ha nem gond..
-
Gonoszak vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #8795 üzenetére
Majd az öregek otthonába toljuk
-
-
Tnil
tag
válasz
Malachi #8791 üzenetére
Igen, igen, de ugye saját jövedelem nélkül nehézkes egy új gép előteremtése (fejleszteni szerintem értelmetlen, elég idős a vas, majdnem mindent cserélni kéne, egy élvezhető állapothoz). De 2015ig csak sikerül összeszedni valamennyi zsetont. (Nyári munka, szülinap, névnap, karácsony..
)
Ennek jó oldala, hogy így tuti minőségi játékot kapok, ha megjelenés első vélemények kritikák után szerzem be a cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
vasat ne is vegyél hozzá, amíg meg nem jelent. egyrészt anyagilag is jobban jársz, sokkal (gyorsan avul a cucc ha most megveszed, de hát ez nem kell mondanom) másrészt megjelenés után a lehető legoptimláisabb konfigot tudod összeállítani a játékhoz. túl se lősz, de gyenge se lesz ha már tudod, mi kell hozzá. most még senki nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
A legrosszabb érzés, mikor "beleszopódsz" egy ilyen játékba, mint ez, de várnod kell, amíg megjelenik, és még a vasad sincs meg hozzá.
-
hehe, na mostmár meg lettem hívva. mondjuk ez sztem kb spam, ilyen méretekben.
-
válasz
Infrared16 #8786 üzenetére
Én is kaptam eddig több meghívót is, de eddig 1-et elfogadtam affiliate-nek, a többit el se fogadtam, sőt egyről gondolkodom is hogy leiratkozzak. Most a main-em a Brown Coats, a Serenity-ét elfogadtam mint affiliate, ezen kívül ilyen még az itteni Liberum Arbitrium is, illetve a The Pack, amiről gondolkodom hogy leiratkozzak.
Ez a nagy tömeges invelgetés nem szimpi, jobb szeretem a picit kisebb (de azért kellően nagy), valamivel családiasabb orgokat
No meg nem véletlen hogy a Brown Coats is casual. Fene akar WoW után megint olyan guildben lenni, ahol kötelező megjelenés, határidő és szó szerint munka van.
-
Malachi
addikt
angol, de kicsit ijesztő. az ember elgondolkodik, mihez kezdhet majd egyedül felfedezőként, ha már megjelenés előtt 1000+ létszámos felfedező orgok vannak, akik kiképzéssel, fegyverrel meg mindennel támogatják a tagjaikat.
mondjuk elég nagy lesz az univerzum, remélem. mindig ezt mondom.
-
válasz
Infrared16 #8782 üzenetére
én nem kaptam, magyar volt a meghívó?
-
k4rL^
senior tag
Ti is kaptatok meghivó az Xplor orgtól? A levélben az áll, hogy a Liberum Arbitrium hasonló érdeklődési köre miatt kaptam.
-
válasz
Malibutomi #8775 üzenetére
A review-ban azt írták hangos. Én ennyit tudok róla
"Temperatures are amazing - among the lowest of any R9 290X we've tested so far. However, The MSI Lightning does, however, achieve these results by producing a lot of noise. Other cards are significantly quieter and only a few °C warmer, a small difference that is in my opinion worth the noise reduction."
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Menthirist #8772 üzenetére
Ne offoljunk, a lightning nem hangos, az egyik leghalkabb és leghüvösebb.
Amúgy ami jó vétel az a Tri-X, MSI Gaming, Powercolor Pcs+[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz
Menthirist #8773 üzenetére
majd divatba jönnek megint a papír sablonok, mint a régi szimulátorokhoz, amiket a billentyűzetre lehetett rakni. azaz köré, izé. kerestem képet, de sehol nem találtam olyat, amire gondoltam, de már C64-hez is volt.
[ Szerkesztve ]
-
Viszont ahogy olvasom az "ask a developer" fórumot: ahogy látom nem igazán fogjuk tudni testreszabni az irányítást, legalábbis nem ingame... könyékig lehet majd túrni a cfg-kben
-
válasz
Malibutomi #8771 üzenetére
Igen, én is úgy néztem hogy noha van pár gyártó, akinek a hűtésével még mindig 80 fok fölött van, nem kevés olyat is találni, amivel 70 körül van, pl MSI Lightning vonala, Sapphire Tri-X, vagy akár a PowerColor PCS+-a (nem a normálja)
linkViszont pl a Lightning hangos hűtéssel tartja magát ezen a hőfokon. Én szerintem TriX-et vennék, az nagyon halkan (relatíve) tartja még furmark alatt is 74 fokon a kártyát. lásd itt
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #8767 üzenetére
Jaa... De az TNGS nem TGNS....
-
CSiPet2
tag
válasz
Diopapa #8765 üzenetére
Tesztekből úgy tűnik még a custom hűtős 290x-ek is simán felmennek 90 fok fölé és egyik se halk. Ez a teljesítmény ára ezen a szinten... Mondjuk valszeg csak egy képernyőn fogom tolni a dfm-et úgyhogy ennyire remélem nem fog melegedni.
Nameg most a szobában is meleg van, idle-be 50fokos a kártya (ház oldalát le is vettem), igaz ezen a hőfokon semmi hangja.Személy szerint örülök a 4horseman-nek egyszerűen profibbnak tűnnek, mint a másik két csapat. A japánok hajója emellett még rusnya is volt rendesen...
-
válasz
Diopapa #8765 üzenetére
A gyári hűtésű 290X ilyen hangos és forró volt, és a többiek hűtései sem mindig sikerültek ennél lényegesen jobbra. Nálam állítani se kellett semmit, a gyárilag 850/1200-as 7950-emet úgy hajtom 1100/1500-on, hogy furmark alatt sem megy 55% fölé a vapor-x hűtés ventije. Mondjuk nekem ez high-ra elég 40-55 fps köré, very high-on 20 és 35 között van.
TGNS: örülök hogy a Four Horseman jutott a döntőbe, nekem is az ő hajójuk jött be a leginkább. Konkrétan a bemutatón már olyan volt mint bármelyik CIG-es hajó
A többi is nagyon jó lett, bár mindegyiken kifogásoltam pár dolgot, részletet
Viszont mind nagyon tudnak textúrázni
Meg elképesztő ötletek voltak a FH hajóján mindenre, ahogy nyílik valami, ahogy van a raktér megoldva, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8762 üzenetére
Az a 91 fok kicsit soknak tűnik. Tudom, hogy jóval komolyabb és melegedősebb mint a 280x, de én annál úgy lőttem be a ventiprofilt, hogy a 74 fok a GPU-n legyen a max amire felmelegszik és nem volt hangos így sem, a VRM nem ment 70 fok fölé, de inkább volt 64-66. BTW kíváncsi leszek mi lesz DFM-ben, de a Hangar tényleg nincs akkor optimalizálva, very high-on nekem is megvolt a 45-50 fps 280x-el.
szerk: Új TGNS videót láttátok? Elég jól állnak még a hajók, majdnem jobbak mint a "gyáriak"..
[ Szerkesztve ]
-
Az én két oldalamra terveztem (tehát ülök az asztalnál, rajta a bill+egér, mellettem két szék mindkét oldalamon, és annál lett volna a joy és a gázpad csípőmagasság felett picivel), de ezekszerint ehhez nem lesz elég hosszú a kábel. kénytelen leszek azt is az asztalon tárolni...
Mindegy, holnap elvileg kihozza a DHL, úgyhogy meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #8761 üzenetére
kb 40-45 centi az a kábel szóval egy nem túl széles szék két oldalán éppen hogy elfér.
-
CSiPet2
tag
válasz
CSiPet2 #8755 üzenetére
Nem tudom mi oldotta meg a problémát de megszűnt. Vagy a bios frissítés vagy a játék újratelepítés.
Úgyhogy kipróbáltam dual fullhd-ban very high-on... Valami kegyetlen hangja van a vga-nak (91 fok, 89% venti) de simán tartja a 40-50 fps-t. Van mit optimalizálni a játékon (ami érthető ebben a szakaszban). -
-
Diopapa
addikt
válasz
Menthirist #8759 üzenetére
hehe én is ma gondolkodtam, hogyan fogok elférni az asztalon.
-
válasz
SkyS1gn #8758 üzenetére
az oké, de jelenleg 1 év után sem vagyunk, mégis gondolkodom hogy egy 290x milyen jó lenne
Ilyenkor veszek valami kisebb cuccot (pl joy-t), vagy belevetem magam a munkába, hogy elűzzem ezeket a káros gondolataimat
Viszont már tervezgettem, hogy hol rendezgessem a joy-t, a gázkart, a billt és az egeret hogy jó legyen
Szerintem az asztalon lesz a bill+egér, két kisebb széket meg magam mellé veszek, és azon lesz a joy és a gázkar két oldalamon.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #8757 üzenetére
2-3 évente érdemes vga-t cserélni. Én 6950-ről jöttem
-
Nekem 7950-en wolfban fordult eddig egyszer elő ilyen, de újraindítás után elmúlt.
Én nem akarok még 290X-et venni
meg kellene várni a váltással a 390-eket
Nincs még egy éve hogy megvan a 7950-em, nem is gyenge, de semmiképp sem alkalmas kimaxolásokra
-
Diopapa
addikt
válasz
CSiPet2 #8755 üzenetére
Nekem az IGP-vel jön elő, amikor túlhúzom az IGP-t, én annak tudtam be, hogy egyszerűen kevés hozzá. AMD-vel villogni szoktak az árnyékok meg a global illuminating-al vagy mivel szokott gond lenni. Ez meg ilyen z buffer hibának látszik. Remélem nem mondtam nagy hülyeséget.
-
CSiPet2
tag
válasz
Diopapa #8752 üzenetére
14.10-es legfrissebb catalyst (most frissítettem). Amúgy visszavettem mediumra és azonnal elmúlt. Ami a hőmérsékletet illeti mediumon és very high-on is 80 fok a max ameddig felment, akkor volt a venti 68%-on.
Slusszpoén: ha leteszem a tálcára a játékot, akkor eszi a legtöbbet... A kártya teljesítménye felmegy 70%-ra. Ha benn vagyok a játékban nem láttam 55% feletti értéket.[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
Végre DFM rdy lettem én is, igaz végül Giga lett de legalább 290x.
Hamar fel is húztam very high-ra a beállításokat és belefutottam ebbe.
BF4 alatt semmi baja a kártyának úgyhogy egyelőre kizárnám a hardvert, belefutott már valaki hasonlóba? A fura az hogy csak bizonyos textúrák csúsznak szét, pl a 300i-m belseje tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
/OFF: Néhányról nem is hallottam...
-
-
Szőrös
veterán
44 milla
Ez se maradjon ki :
Arena Commander Weekly Report - May 19-23 -
Volfram42
senior tag
Még 5k dollár és megvan a stretch goal. Reggelre tuti lesz levél is.
-
Diopapa
addikt
"Will there be any updates to how we access ships in our hangar with the DFM rolling out? I have 20+ ships and currently can't access all of them (my hornets among these). Will I need to edit my max ships value in the configuration files to get to my hornet for the DFM or is there something in the works for DFM launch or soon after?"
Valaki kicsit rágyógyult a történetre...
-
Viper26
nagyúr
-
Diopapa
addikt
válasz
SkyS1gn #8723 üzenetére
BTW EVE-nél megtörtént..
és magyar arcok szerkesztették, szerintem profi munka. check dis'
-
Bibgr0
aktív tag
Ezt ismeritek?
http://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/1rbc4u/i_present_the_big_star_citizen_admirers_manual_a/Gratula a srácnak, hogy összeszedte...
-
vaakuum
addikt
válasz
Diopapa #8714 üzenetére
Köszönöm.
Épp tegnap olvastam újra, így érezek némi különbséget.Azt hiszem, ma sokat fogok nyomtatni, hogy ne legyek a netre utalva, amikor egy kis kalandos utazásról álmodoznék.
Jöhetne ilyen GÚ minden rendszerre gyorsabban
.
Bár attól tartok, ezek összeszerkesztése is el fog tartani vagy 2 évig, mire a központi rendszer minden bolygójára elkészül. Feltételezem, hogy ezek erősen összefüggésben lesznek a majdani gazdasággal, hiszen vázolják a főbb kereskedelmi, csempészeti, harcászati és fejvadászati lehetőségeket.#8717
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Menthirist #8713 üzenetére
Hidd el, nem lenne okos dolog a 8.kerben kivinni a játszótérre a gépemet csak azért hogy onnan SC-zzek
Úgyhogy kösz a tippet, de inkább maradok annál hogy a szobámból játszok[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Menthirist #8706 üzenetére
Fogadni mernék hogy én vagyok itt a legfiatalabb a magam 20 évével
-
Malachi
addikt
hát, én meg úgy döntöttem, hogy a gépre szánt pénzt nyaralásra költöm.
köszönöm CR, hogy nem kell idő előtt fejlesztenem!!! -
-
-
Diopapa
addikt
Napi kínzó kérdésünk rovatba az RSI fórumból válogattam a kérdést:
"So.. How bad would it have been in a Bengal carrier if it had the same turn rate as a hornet? Just curious."
Kérdések, melyek megválaszolatlanul, kínzón gyötörnek minket és okoznak álmatlan éjszakákat. Kotrocó Gabriella, Magnus rendszer, Borea. A szó a stúdióé.
-
Malibutomi
nagyúr
Barabonc, és Podman felvéve
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest