Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Ismét lenne kérdésem, a földi járművekről.
Kipróbáltam eddig a Balistát és az Ursa Rover-t és mind2 tetszik, főleg Rover, hatalmas kerekekkel, igazi tank.
Viszont jól tapasztalom hogy nincsen ezeknek sebességkijelzőjük? És elég lassúnak éreztem őket. (lehet direkt) Elég sokáig tartott hogy Gate 1-től eljussak a 3-as kapuig. (persze metróval is metro centerből 200 másodpercbe telik az út, de látszik hogy a metro tényleg gyors akár 3x gyorsabb.) Mikor odaértem, láttam a Comms-ból hogy kb. 14.1 km-t mentem, 20-25 perc alatt...
Van-e olyan jármű ami tényleg gyors? Láttam korábban is az oldalon hogy vannak 2 kerekű mocik is. Akkoriban próbáltam keresni, de nem nagyon találtam sebességre vonatkozó adatokat...
SZERK: Illetve csak a Lorville kapui az egyetlen hely ahol le lehet kérni a földi járműveket? Kicsit necces hogy el kell menni Arccorp-ról Lorville-be, ha kipróbálnám, aztán vissza repülni a köv. bemutatóra... De megoldható.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest