Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
Tuti lesz béta után reset... Tuti...
-
addikt
én is arra tippelek, hogy lesz wipe. ha jól emlékszem az alpha PU végéig van a feature freeze és a beta alatt megy majd a balance-olás. lehet, hogy a beta legvégén már nem lesz wipe, de közben szerintem többször is.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #13194 üzenetére
Hát minden normálisabb mmoban - főleg sandboxoknál ahol a gazdaság fontos szerepet kap - volt wipe béta után , továbbra is kétlem hogy itt ne lenne .
Majd meglátjuk.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13195 üzenetére
A beta pu-ban biztos, hogy lesz wipe. Ezt kozoltek is. Az lenne a fura ha nem lenne. Ez nem a mostanaban divatos harom evig beta lesz. Ami reg megjelent elviekben csak igy moshatjak kezeiket es mondhatjak, hogy ez beta. Ez a klasszikus beta lesz. Szereintem nem is egy reset lesz benne. Attol fugg mit akarnak majd tesztelni. Mennyi exploit lesz benne es minedfele bug ami miatt nem is fog mukodni a gazdasag a tervezett modon. Szoval meg jo, hogy a megjeleneskor minden kezdodik elolrol. Ez igy van rendjen.
A lemaradas meg olyan, hogy belepsz egy tarsasaghoz aztan mar nem is vagy lemaradva. Foleg, hogy skillek se lesznek.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #13194 üzenetére
Ez minden bétás mmo-nál így van, elveszítik az emberek a dolgaikat fullba lépve. A béta még balance-ról és bugfixről szól, itt még akármikor megtörténhet bármi. Később már más, amikor fut a teljes, akkor persze a késők lemaradásban lesznek, megintcsak mint minden mmo-ban. Ez persze a PU-re vonatkozik, mivel a többi modult különösebben nem érinti a dolog.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #13191 üzenetére
Mert akik később jönnek, mondjuk egy évvel, azok szintén irdatlan lemaradásban lesznek azokhoz képest, akik korábban ráleltek a játékra.
De fordítsuk meg a dolgot! Aki fél évig bétázott és építgette a birodalmát, annak mi motivációja lenne nulláról újra kezdeni, fél évig ugyanazt csinálni, hogy visszaszerezze, amit elvettek tőle? Ez már nem kihívás, hanem sz*pás.
Az meg, hogy nincs több kihívás meg cél, egyszerűen nonszensz kijelentés egy olyan játéknál, ami még akkor se lesz "kész", mikor a bétának vége, mert még utána is tolják bele a tartalmakat. Fél év egyszerűen nem elég, hogy mindent csinálj, ahhoz meg, hogy nagy birodalmat építs, szakosodnod kell valamire, és még akkor is ott vannak a cégek, amiknek olyan lehetőségei lesznek, amit egyszeri polgárként nem tudsz kivitelezni, mert sok polgár együttes gazdasági ereje kell hozzá.
(#13193) torz on borz: Ha béta alatt degeszre keresed magad minek vennél ?
Hogy a friss acc-al felzárkózz a bétásokhoz?
Gold sellerek meg mindenképp lesznek, ha másképp nem, akkor 10 acc-al 10 gépen farmolgatva, ezt egyetlen resettel nem tudod kivédeni, csak ha pár havonta mindent nullázol, vagy bannolod a gyanús accokat.
Én amondó vagyok, hogy az eddig említettek miatt nem lesz reset, pláne fél évnyi szabadon játszható béta után.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #13192 üzenetére
Ez is benne van.
Plusz UEC eladásból is akarják fedezni az üzemeltetést/fejlesztést a kiadás után. Ha béta alatt degeszre keresed magad minek vennél ? Most is csak korlátozottan lehet , nem véletlenül.
Valószínűleg így is lesznek "gold"sellerek , iszonyat ingame valutát halmoznának fel bétában hogy aztán eladhassák.[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #13191 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy a beta alatt is folyamatosan fogják finomhangolni a játékot és többek között a gazdaságot. Az elején biztos számos explit lehetőség lesz. Kizártnak tartom, hogy ne legyen wipe a startkor.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #13190 üzenetére
Live után már nem kell wipe csak akkor. Miért ?
Egyszerű : aki bétában is ott volt és a megszerzett vagyont tovább tudja vinni annak hamar véget is érhet a játék élesben . Nincs több kihívás , nincs cél. Ez meg rossz biznisz de nagyon.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #13189 üzenetére
Ez akkor lenne nonszensz, ha zárt béta lenne, ahova nem kerülhet be akárki. Így viszont olyan, mint ha simán elérhető lenne. Aki később jön, az időhátrányt szenved el. Vagy te kiadás után is resetelnél fél évente, hogy az újonnan jött emberek ne szenvedjenek hátrányt?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #13187 üzenetére
PU béta fut szerintem minyima fél évig. Szerinted ennyi idő alatt milyen vagyon lehet összeharácsolni ? Sokat. Szóval igen . Túl nagy előny lenne.
Szerintem ez továbbra is nonszensz. 100 % hogy lesz wipe , nem tudom elhinni hogy ne lenne. Főleg hogy azért itt a gazdaságnak is fontos szerepet szánnak.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #13187 üzenetére
ráadásul beta hozzáférése minden pledge-nek van, az alpha törlés még oké a különböző modulokban, de egy béta teszt alatt köztem és egy később kezdő között annyi a különbség mint köztem resettel meg egy kiadás után fél évvel kezdő között, későn jött, pótolja be, szerintem nem kellene resetelniük, de majd ők tudják.
-
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz Raulblanco #13183 üzenetére
Hmm én WH-ból úgy emlékszem hogy Rob pont az mondta reset lesz.
De ennek semmi értelme nem lenne , túl nagyon előnyt szereznének így a bétások.#13184 : he ? csomagodat miért vennék el ? az fix .
Na mármint a csomagban azt is értem amit pénzért veszel store-ból plusz itemeket.De itt arról van szó amit konkrétan béta alatt szedsz össze ingame. Azt szerintem fix hogy törlik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Szőrös #13182 üzenetére
Nekem végülis mindegy, mert a csomagon kívül nem sok dolgot vettem (a halaim nem hinném hogy játékegyensúlyt borítanának, csak úgy mint a kocsikám, az egy szem 60mm-s mass drivert felőlem elvehetik ), de szerintem elég nagy lenne a hőzöngés ha elvennék.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
válasz Raulblanco #13180 üzenetére
Nem lesz reset ? Biztos vagy ebben ?
Fura lenne .
Úgy emlékszem hogy lesz , csak azt viszed át élesbe amit a csomagod tartalmaz.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
válasz Raulblanco #13180 üzenetére
Mármint azokkal a cuccokkal kezdesz, amiket összevásároltál a csomagban / pledge-ekkel / kaptál backerként.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Harlekin77 #13179 üzenetére
A legolcsóbb amivel már ma játszhatsz 45 dollár, 10k, nem vészes, persze minden viszonyítás kérdése, és egyén, és stb stb.
Nem lesz reset, tovább viszel mindent a bétából a kész játékba.
[ Szerkesztve ]
-
Harlekin77
csendes tag
Köszönöm a felvilágosítást.Ez a játék egyelőre felejtős.Arról van valami infó hogy a teszt karakterek nullázódnak éles indításkor vagy átvihetők lesznek élesbe.Mert úgy már lenne értelme most vagy bétában pénzt rakni bele.
Ilyen árazás mellet nem csodálkozom hogy gyorsan gyűlnek a dollár milliók.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
addikt
válasz Harlekin77 #13176 üzenetére
és abban is csak beta hozzáférés van, ha már ma akarsz játszani, akkor még külön meg kell majd venned egy-egy modul belépőt.
vagy veszel a "használt piacon" egy alpha hozzáféréses csomagot, ami viszont $75-ról indul (plusz PayPal díj), azaz 18-19 ezer Ft. (Aurora-s csomagok tök eltüntek a piacról)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Harlekin77 #13176 üzenetére
Ne euróval hanem usd vel fizess...
-
Harlekin77
csendes tag
Arra lennék kíváncsi hogy mi módon lehet hozzáférni a játékhoz jelenleg?Csak ez az AMD promó és a veszek packages a járható út?Néztem a játékról képek videok stb tetszik az elgondolás kipróbálnám szívesen de 32euro a legolcsóbb csomag amiben van hozzáférésDe az jelen esetben alulról 10000huf annyit meg egy béta tesztért nem szívesen adnék ki tekintve hogy a végleges verzió még távoli jövőben leledzik.Meg ha még sem jönne be 10000 huf sok tanuló pénznek számomra.
Istenem adj türelmet a hülyékhez!Ha erőt adsz megölöm őket.
-
veterán
még a festés, de ha igaz hogy az amd-s is nem csak festésben, hanem statban (azaz hát gyárilag mellékelt engine upgrade-ekben) is eltér, az lesz cudar, még akkor is, ha amúgy magadnak is megszerezheted ezeket az upgrade-eket (bár ezt ígyis-úgyis szűrni kellene valahogy, mert akár pénzért, akár ilyen kooperáció keretében, akár csak sima igazi vérbeli farmolással de erősen upgrade-elve lett a hajód, akkor gáz lesz versenyezni azoknak, akiké még nincs. Viszont ha mindig mindenkit úgy sorsolnak össze hogy azonosak legyenek a hajók, akkor meg az upgrade-nek nincs értelme, mert hát azért vetted / farmoltad, hogy előnyben legyél másokkal szemben)
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #13173 üzenetére
Magával a marketing résszel nincs bajom. Ez kell a folyamatos érdeklődés fenntartásához, ami pedig a rendszeres támogatásokat hozza. Viszont annak elég csúnya színezete lesz, ha ez az AMD logós akciójuk nem csak egyedi kampányhúzás marad. Különféle céglogós hajók/festések lepnék el az univerzumot....Brrrr.
-
veterán
válasz vagabor #13170 üzenetére
Szerintem is túlzás hogy mennyi csapon próbálnak tőkét behúzni, de valahol megértem őket, ki akarják használni az érdeklődést amíg ilyen magas. Ettől még a szándék nem feltétlen rossz, legalábbis az maga nem baj ha be akarják biztosítani hogy a fejlesztés minél több ideig garantálva legyen, az lenne a baj, ha nem erre költenék, de utóbbira meg bizonyíték nincs, csak feltételezések, amik semmi konkrét tényen nem alapulnak. Ettől még persze ugyanúgy benne van a pakliban hogy igazak, de ugyanúgy az is hogy nem, ergo tényként semmiképp sem szabad kezelni. Szóval én úgy vagyok vele, hogy ugyan értem miért akarnak minél több pénzt behúzni amíg lehet (igen szépen növelik a cégek létszámát, nagyobb csapattal pedig jobban lehet tolni ezt a minőséget, illetve ez még AAA kategóriás budget-nek sem egy különösebben nagy (ha azt vesszük hogy ez nem csak egy sima fps vagy rpg, hanem egy tucatnyi dolog keveréke, jó nagy méretben), de azért csinálhatnák ezt egy kicsit szolidabban is. Szóval kíváncsi leszek mit hoznak ki majd belőle, mert az ambíció a csillagos ég. Csak most esélye is van CR-nek hogy bebizonyítsa, nem csak a szája nagy Az eddigi projektjeit jobban kordában tartották, most meglátjuk mit tud ha nincs ilyen korlát Aztán hogy jó lesz-e a végeredmény, vagy elveszik menet közben, meglátjuk. Egyelőre nem csalódtam.
Viszont az is tény hogy sokan ráállnak valamire hogy gyűjtsék, és azzal nincs semmi gond. Van aki hűtőmágneseket vesz horribilis összegen, van aki képregényeket, van aki ingame itemeket valahol (vagy drágán LoL skineket), van aki Star Wars relikviákat. Az ő igényeiket is ki lehet elégíteni, nincs ezzel gond Pl a törölközőn már elgondolkodtam én is, úgyis kellene már, és egy jobb minőségű darab sem sokkal olcsóbb annál A modellek viszont nem vonzanak (max egy Mass Effect-es Reaper hajót húznék be )
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz vagabor #13170 üzenetére
Hú egy Connie makett nem nagy dolog. Nézz körül a Star Wars körül. Ott picit több féle csecsebecsét lehet venni. Itt eléggé valószínű, hogy a játékra fordítják a makettből bejött pénzt. Tuti oda számolják ahova a többit. Tudom nem angyalok és biztos jó sok a fizetésük, de szerintem még mindig talán az egyik legjobban a fejlesztésbe visszaforgatott cég az övék. A marketing, ha belegondolok egy AAA kampányhoz képest kb. semmiség jelenleg.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vagabor
aktív tag
válasz Menthirist #13168 üzenetére
Remek, Cr maxra járatja a marketingeseket, nagyon úgy tűnik hogy ugyanannyira foglalkozik a játékkal mint az azt körülvevő hype meglovagolásával. Biztos nem elég neki a becsorgó milliók, még coni maketteket is el kell adni stb. Nem sírok és közöm sincs hozzá, mivel csak támogattam a projektet, de néha már túlzásnak érzem.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
_Kondor_
tag
"Mindenütt jó, de legjobb otthon!"
Vége a nyaralásnak, jön lefelé a játék(Kösz a felvételt a LIBERUM ARBITRIUM-ba.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Közben meg lett lépve az 52 milla, a goal a jetpack volt.
[ Szerkesztve ]
-
r@N
újonc
Sziasztok!
Jor-El néven jelentkeztem a LIBERUM ARBITRIUM-ba.
Üdvözlettel:
Jor-El -
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, Bicska néven jelentkeztem a klánba. Köszi
-
Diopapa
addikt
válasz _Kondor_ #13160 üzenetére
Üdv a függők között!
A jelenlegi statok alapján jobb az Avenger. Könnyebb, nagyobb a hajtóműve, jobb a fegyverzete, kétszer akkora a raktere és szerintem sokkal praktikusabb és szebb hajó. Egyedül a manőverezőképessége lehet jobb a 325-nek, (8 vs 12db manőverező hajtómű) de ugye nehezebb, szóval még az sem biztos. Persze a statok is változhatnak még.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
válasz _Kondor_ #13160 üzenetére
Szia.
A biztosítás nem lesz olyan nagy dolog, játékban is lehet majd kötni játékpénzért. Az a néhány hónap ami van a hajókon szerintem bőven elég. Annyi idő alatt lehet már három másik hajót is veszel.
A hangárral pont most variálnak. Olyasmi lesz ha jól tudom, hogy majd mi döntjük el melyik kell illetve a választott kezdőterület is befolyásolni fogja. Határvidéken nincs nagyon luxushangár, ha valaki ott kezd akkor valószínűleg olyat nem választhat.
A jelentkezés feltétele nagyjából ennyi. Azaz szólni kell és küldeni a kérelmet a játékhoz tartozó honlapon.
Ha valamit kihagytam nemsokára más úgy is kijavít.
-
_Kondor_
tag
Üdv!
Kezdő vagyok az SC világában, lelkesen olvasom a különböző forrásokat, hogy ne keljen teljesen kezdő és idegesítő kérdéseket feltennem.
Azért akad itt néhány:
-Megvettem a 325a kezdő csomagot, és az arena commander pass-t(még nem töltöttem le a játékot, éppen nyaralok), de elgondolkodtam, hogy talán az Avanger jobban megérte volna a hosszabb biztosítás és a business hangár miatt.
Mi erről a véleményetek?
-Ha meggondolom magam, elvileg még visszaválthatom a 325a csomagot és akkor visszakapom az értékét amiből megvehetem az Avangert?
-Az Avanger tulajdonosok mivel repülnek arena commander-ben?Kicsit más:
-Csatlakoznék a LIBERUM ARBITRIUM-hoz. Van valamilyen előszűrés, vagy csak beadom a jelentkezést a megfelelő SC oldalon és felvesz az illetékes?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv! Kondor voltam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13157 üzenetére
Oké köszike, remélem még januárban benne lesz. Illetve egy ilyen vagy hasonló R9 csak elég lesz a star citizenhez, mert eleve ilyet terveztem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Volfram42 #13156 üzenetére
Passz, ami nekem volt, annak is a tartalmát csak bővítgették időről időre, biztos volt vagy fél-háromnegyed év, csak azt írták dec 31-ig érvényes. Úgy megy, hogy 3 slot-ra kell beválogatnod az appokat, mind csak egyszer lehet természetesen, és egyszerre kell mindháromról dönteni (tehát nem teheted meg azt, hogy 2-őt ellősz olyanra ami érdekel, egy slotot meg megtartasz, hátha később jön még valami jó. Legalábbis így volt az én Never Settle Forever bundle-ömmel.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13153 üzenetére
És ezek meddig szoktak tartani? Mármint az ilyen kuponok? Január környékén tervezek vga-t venni és a választékból egyik sem érdekel csak ez, de ez meg nagyon. Illetve egy accountra akár kettőt is lehet regelni? Asszonynak is kell idővel új kártya, de ő biztosan nem fog játszani ezzel és a többi sem érdekli. Legfeljebb beolvasztom hátha lehet.
Ha nem lenne amd felirat akkor szerintem nem lenne csúnya ez a skin, mondjuk így is nehezen látható a száguldozás közben. Mi lesz az immersionnal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #13153 üzenetére
A hajóorr alsó részén van egy nem túl nagy AMD felirat.
-
veterán
Én eleve kuponnal rendelkező 7950-esre vadásztam (az iponon találtam végül a Vapor-X-es kuponost), ez ugye Goldot ér. Reméltem hogy hozzácsapják a csomaghoz a bf4-et ha már annyira reklámozták, úgyhogy vártam és vártam. Elvileg december környékén járt volna le, akkor már "el kellett lőnöm", de addigra a Tomb Raider persze már elfogyott Úgyhogy lett belőle Thief, Saints Row 4 és még valami, már nem emlékszem)
Amúgy igen, fel szokott bukkanni ilyen kupon a neten vaterán vagy hasonló licit oldalon.
Szerintem tökjó hogy a Star Citizen is a része lett, és szvsz annak ellenére hogy undorodom az elvtől hogy reklámfestésű legyen egy hajó (maxha ingame, fiktív cégé), azért ez nem vészesen amd-s kinézetű (a színek olyanok, de nincs rajta nagy amd felirat ha jól láttam)
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sotyks94 #13151 üzenetére
Nem csak az R9-ekhez, hanem az összes silver és gold kuponhoz jár elvileg, mint speciális kezdő csomag.
Szóval, ha aprón veszel 6k-ért silver kupont, azzal is igényelheted, mint ahogy a Thief-et is igényelhették a korábban kiadott kuponokkal...
Én legalábbis így értelmeztem a leírást...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sotyks94
aktív tag
-
duvi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #13148 üzenetére
Itt azt írják, hogy egy verseny Mustang variánst kapnak a kupon tulajok. Az más kérdés, hogy automatikusan jár-e hozzá hangár, illetve bármilyen tagság is
Már kint van az RSI fórumon is.[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
Én nagyon nem örülök ennek a hírnek. Ha jól olvastam egy AMD designos skint kapnak majd a vevők. Kicsit illúzió romboló lesz látni egy AMD matricás űrhajót :/
Remélem ez nem valami új trendnek a kezdete és ez lesz az első és utolsó ilyen. Jó lenne ha nem IRL reklámokkal találkoznánk a játékon belül.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Qkac79
tag
válasz vagabor #13141 üzenetére
Sziasztok!
Ha van lehetőségetek bárkinél futtatni a TS szervert, akkor a TS3 szerver 32 kliensig, a TS2 szerver meg 1.000 kliensig nem üzleti célra ingyenes. Nekünk van egy TS3 szerverünk, pici társasággal, nagyon jól működik. Gondoljátok meg, hátha járható út.
Annak még nem néztem utána, de szerintem a TS3 klienssel lehet TS2 szerverre is csatlakozni, így annak is van lehetősége egyszerre több szerveren lenni egyszerre, aki nagyobb társaságra vágyik. Van gyorsbillentyű is a váltáshoz, hallani fog mindenkit, dumálni meg értelemszerűen csak ott, ahol épp aktív a mikrofon.
"You can't wait until life isn't hard anymore before you decide to be happy! ...Nightbirde
-
duvi
nagyúr
Ha még nem lett volna, akkor Radeon R9 tulajok v. leendő vásárlók figyelmébe ajánlom:
" Az AMD szeptember másodikán a Never Settle Space akciót is meghirdeti, amelynek keretén belül a Radeon R9-es sorozatú videokártyákhoz az alábbi címek közül lehet majd válogatni:Az akciót azokra a Silver, illetve Gold kuponokra is kiterjeszti a vállalat, amelyeket korábban szereztek be a vásárlók – és még nem jártak le. Sőt, a mai naptól szeptember másodikáig bezárólag vásárolt Radeon R9-es sorozatú videokártyák is részt vehetnek majd az új akcióban."
Forrás[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zyrius #13142 üzenetére
Miért... Évek óta tradíció közöttünk, hogy évente egyszer, pár napra összecuccolunk egy helyre tolni egy kis Age of Mythology-t, CS-t meg Quake 3-at. Mivel mindannyian szét vagyunk szórva az országban (néha a világban is), így jó dolog évente egyszer összefutni a haverokkal (van akivel 20-25 éve ismerjük egymást). Mindannyian 30 körül vagyunk, de lényegtelen
[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
válasz Menthirist #13111 üzenetére
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
vagabor
aktív tag
Ha olyan public ts-en vagy fennt ahol a csatihoz nincs moderátor akkor tényleg kényelmetlen amikor ki be joinolnak a csatiba. Saját csatorna az alap. Te szerintem olyan publicon voltál ahol nem ismertél senkit (mármint admin) és nem volt semmi jogotok.
Itt van Eyesis, modi jogunk lenne, innentől semmi különbség a privát és public ts között. Az hogy sokan vannak én is csak egy érvnek hoztam fel ami szerintem előny. Én szeretem ha sokan vannak ennyi. De ha fizetünk is, egy idő után, tapasztalatból mondom problémás lesz a lóvé. Nem érsz el embereket akiknek fizetni kellene, befizeted te helyettük, rohangálsz a pénzed után stb stb. Eyesis megoldása szerintem tökéletes, a privát meg felesleges.ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Eyesis
őstag
Mivel ezek privát szobák jelszóval, nem értem mivel lenne több egy fizetős jajj csak a miénk ts...
persze felőlem fizessetek10% most per pill nincs 100 ember a szövetségünkben.. a 10% meg 10 kemény ember, hát ezért aztán tényleg kell egy saját szerver, szerintem egyből egy bladet kéne venni!
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
KO2
aktív tag
válasz Eyesis #13133 üzenetére
"Amúgy szerinted mennyire valószínű, hogy mind ahányan itt a fórumon vagyunk egyszerre fogunk akarni játszani?"
Ezt most komolyan kérdezed? Egy SOKKAL kissebb WoT klán tagjaként mondom, minden délután 5-6 tól este 9-11 ig ( attól függően kinek volt dolga másnap) fentvoltunk TS-en, teljesen jó és szuper volt. Főleg azután ,hogy public TS ről sajátra váltottunk. Ha csak a 10 % a feljön a TS re az LA-nak, már tök szuperül fogunk szórakozni. Én inkább összedobom a pénzt azzal a pár emberrel aki hajlandó beleadni a TS be, ők majd kapnak több jogot, és lesz saját TS.
-
Diopapa
addikt
válasz Eyesis #13133 üzenetére
Hát lassan van TDM pl, ott nem lenne rossz ha már van org, akkor ki tudnánk állítani valami csapatot. Nekik meg beszélni kell valahol.
-
Eyesis
őstag
válasz Diopapa #13132 üzenetére
Amúgy szerinted mennyire valószínű, hogy mind ahányan itt a fórumon vagyunk egyszerre fogunk akarni játszani?
Próbáljuk ki milyen az élet ezzel, ez ingyen van, és ha kinőttük, majd akkor lehet menni a fizetős vonalon.
szerver: z5.hu
Star Citizen részleg minden szobájához scliberum a jelszóEzekben a szobákban más nem lesz, csak mi.
Vagy aki olvassa a fórumot hehe[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
Diopapa
addikt
Jó, akkor látom megyünk 3-4 felé különböző TS-ekre, nekem nyolc...
-
vagabor
aktív tag
válasz Diopapa #13129 üzenetére
Úgy van ahogy felettem Volfram mondja, valamint a csatit le lehet jelszavazni, így senki nem jön be, viszont neked még mindig ott van 50+ emberke akiket esetleg meghívhatsz egy Sc-re, ha éppen nincs senki akivel tolhatnád. Ha az készül el ami mindannyian megálmodtunk akkor nem vitás hogy az arcok a ts-en mit fognak játszani Sc-t vagy Dotát
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #13129 üzenetére
Nekem tök mindegy így is sokszor fent vagyok vagy öt ts szerveren. Viszont ha tömeg ts lenne akkor sem kell legörgetned, mert be tudod állítani, hogy egyből a kívánt szobába lépjél be kapcsolódáskor, csak a bookmarkban a default channelt kell beállítani a kívánt szobára és mindig oda tesz be csatlakozásnál.
-
Diopapa
addikt
válasz vagabor #13126 üzenetére
Mivel a TS3 alatt akár több TS-en is fent tudsz lenni egyszerre, így szerintem ez nem érv. Nekem spec semmi kedvem 45345 db szobát legörgetni, hogy megtaláljam azt, ahova menni szeretnék. Arról nem beszélve, hogy marha idegesítő, ha mondjuk fent vagyunk 20-an az SC szobában, majd random emberek bejönnek, hogy te XYZ gyere már át DOTA-zni, mert épp nem vagyunk meg stb...
-
vagabor
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #13125 üzenetére
Nem kell ízekre szedni a kommentemet
Azért az hogy sokan vannak szerintem egy nagyon nyomós érv. Tuti nem lesz mindig tele a ph sc ts csatija, a többség meg gondolom más játékokkal is játszik, egyszerűen keresel magadnak társaságot ha éppen nincs kivel sc-zni, vagy csak nem akarsz. Nekem a privát ts kicsit olyan barlang szerű, ott vagy, de amíg nincs kivel beszélgetni addig nincs semmi értelme. A nagy ts-en ilyen veszély nem lesz.
Persze társaságot úgy is tudsz magadnak keresni ha nézel másik ts-t, de ha sok játék van egy helyen sok emberrel ráadásul, akkor mindjárt szívesebben megy fel az ember.
De ez csak privát vélemény, mivel megfordultam már privát ts-en is amin 20-an voltunk aktívak az 50ből, és olyanon is amit rengetegen használtak.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz vagabor #13124 üzenetére
Nem a public TS-re kérdezett, de szerintem ezt te is tudod.
A kérdés arra irányult, hogy mi szól a public mellett a privát ellenében, mert az, hogy tömeg van, önmagában nem érv.
Ez olyan, mintha kijelentenéd, hogy a réti nyúl sokkal finomabb, mint a házi, és mikor megkérdezik, hogy mégis miért, közlöd, hogy a réti nyúl olyan nyúl, ami a réten él, és egyébként a bográcsos nyúlsütésre reagáltál...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vagabor
aktív tag
válasz Diopapa #13123 üzenetére
Public szerver= olyan ts amin sokan vannak, mindenféle játékot játszó emberek.
Ts-re reagáltam amúgy
-
Diopapa
addikt
válasz vagabor #13122 üzenetére
Én inkább public szerverre mennék, jobb olyanon lenni amin sokan vannak, esetleg más játékok miatt is.
Ezt magyarázd már el plz..
-
vagabor
aktív tag
válasz Sotyks94 #13114 üzenetére
Én inkább public szerverre mennék, jobb olyanon lenni amin sokan vannak, esetleg más játékok miatt is. A jogok mellékesek, kirúgni saját csatornából is lehet, csak szerverről nem. És ingyenes. Szerintem a fizetés intézése annak fog a legjobban fájni akinek össze kell szedni a lóvét.
Eyesis, ts2 vagy 3?ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13120 üzenetére
Hát 30 évhez képest eléggé lapos a műsor. Sajna. Már nem is nézem.
-
veterán
De megint csak... tudjuk hogy kell kezelni a hivatalos állítást
btw az egész műsor sajna elég gáz. Pedig csípem az amd-t.
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13118 üzenetére
Ja sajna az. Csak marketing.
Tudom, majd decemberben kérnek egy kis időt, mert sok a bug. Ismerem én, de a jelenleg hivatalos állításból egy hét már elment. Csak kíváncsi vagyok most sikerül-e.
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #13116 üzenetére
Megelőztél.
Diopapa az a két hét már egy hete volt. Hamar megy az idő.
-
veterán
Most van alex porondon
http://www.twitch.tv/amdStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Diopapa #13106 üzenetére
Ha TS kell akkor a Yakuzahostingnál van 40 ft/fő/hónap. Az egy egész szeró lenne, nem csak szoba.
Esetleg vannak más programok amik hasonlóan működnek, és ott lehet ingyenesen is szerezni szervert, ha esetleg valakit az érdekel.
Azt is lehetne szerintem hogy amég nincs rendes közös gamera lehetőség addig csak valami ideiglenes ingyenes valamit használni. -
veterán
-
Diopapa
addikt
Mit gondoltok, elkezdhetünk gondolkodni lassan egy TS szerzésben? Van ez a Voice Arena, elég kedvező ára van.
-
SkyS1gn
félisten
Aztmondják új SC infó az AMD streamjén? d.u. 4kor lesz ha jól számoltam.
Lehet csak Mantle rizsa.Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ahogy mi is. De azt senki se tudhatja, mi és hogy fog működni, míg ki nem adják. CR egy utópiát épít... Minden területen a legjobbat akarja. Előbb-utóbb szükség lesz kompromisszumokra, mert az idő nem lehet az egyetlen, amit beáldoznak.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Embert próbálóbb, mint egy StarCraft bajnokság, ahol ugyanezt több tíz egységgel kell megcsinálnod? Nyilván nem az kerül a parancsnoki székbe, aki NFS-en meg GTA-n nevelkedett, hanem olyan ember, aki konyít a stratégiához, a többi meg már csak implementálás kérdése, emrt a rendszerek évek óta léteznek a különböző RTS-ekben.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest