Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én ha írok is, az valami technikai jellegű dolog lesz
Azért ha lesz valami fő, globál FAQ, linkeld be, "megköpködjük" mi is
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #15697 üzenetére
Nincs mit.
Engem elsősorban a hajók és azok integrálása érdekel, úgyhogy tőlem leginkább ilyen írások lesznek.
A holnapi banzájról is szeretnék majd egy írásos összefoglalót csinálni, de az évértékelő beszédet és a többi sallangot szerintem kihagyom. Elvileg 2 hajót fognak bemutatni, úgyhogy lesz miről írnom.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #15694 üzenetére
Köcce Zsömi szép munka. Ha csak a felét sikerül ennek összehozniuk már az is szép lesz.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
Nagyon jó lett, köszi!
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
beállítottam egy képet a cikkhez
Gondolkozom, hogy kellene egy általános leírás az alapokról, hogy aki odatéved lássa, hogy hol tart a játék, és ha jelenleg csatlakozni kíván az mivel jár és miket kap, ha adományoz... stb.
Illetve kicsit átláthatatlan az sc.hu oldal, kicsit jobban meg kellene csinálni a menüpontot...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #15692 üzenetére
Nem is izgatom magam miatta.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #15690 üzenetére
és akkor még a DK2-t meg a TrackIR-t nem is említettük.
-
veterán
válasz Diopapa #15689 üzenetére
de legfőképp csíter Meg az a paraszt is, aki 120k-s warthog hotas kombóval játszik finomhangolt érzékenységi görbékkel, én meg itt szenvedek a 15k-s T-Flight Hotas-ommal
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz tkondor #15687 üzenetére
"de még ha hibátlanul is működik akkor is pvpben az ilyen több gomb kombináció egy parancsba való sűrítése szerintem határozottan csalásnak minősül"
Nem jobban mint a 15k-s egérpadon rohangáló 2-5-10k dpi-s teflon talpú egér brutál gyors géppel fps-ben józsika xt-jével szemben.
Szerintem ha valaki 20 éves és jobbak a reflexei mint nekem, az a csalás. Meg persze aki lelő az buzi.
-
veterán
válasz Diopapa #15664 üzenetére
Közben beállítottam én is a voice attack-ot... Igaz nem szeretek különösebben a gépemmel beszélgetni (sőt), mindig is akartam egy dogfight közben mondani hogy "BREAK! BREAK! BREAK!"
-
tkondor
tag
válasz Raulblanco #15678 üzenetére
a No Man's Sky jön PCre is, csak PS4en fog debütálni....és azzal szerintem semmi baj nincsen, hogy bizonyos játék csak single playeres....mellesleg mi az, hogy most azért úgymond kizáró listára teszel egy játékot, mert konzol exkluzív(nak hitted)?
@Diopapa: én azt mondtam, hogy kiegészítőnek jó a hangvezérlés, a több kombináció egy szóba valós sűrítése mondjuk leszállsákor az kiegészítésnek minésül szerintem, ugyanakkor a hangvezérlés KÖZPONTÚ játékok eddig egytől-egyig kudarcok vallottak...talán nem próbáltam ki még konkrétan a Voice Attacket, de hasonló technológiát igen
de még ha hibátlanul is működik akkor is pvpben az ilyen több gomb kombináció egy parancsba való sűrítése szerintem határozottan csalásnak minősül
Star Citizen nick: Horus
-
addikt
válasz PhilBrick #15684 üzenetére
pedig nagyon jó lenne, ha csak az ő rendszerükön belül lehetne cserélgetni, kicsit letörné az árakat a szürkepaicon, kevesebb lenne az átverés és újra megint többször is gazdát cserélhetne egy csomag
(arról nem is beszélve, hogy nagyon örülnék, ha a voyager direct-ben vásárolt holmikat is el lehetne adni, mert egy kicsit elszaladt velem a ló különösen a cot-tal nem tudok mit kezdeni a Revel & York hangárban... )
@(#15685) intercooler
ok, felvéve.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
intercooler
őstag
Jelentkeztem org-ba OvErLoCkK néven
-
PhilBrick
őstag
válasz Raulblanco #15682 üzenetére
Ha az automatikus tiltás helyett gondolkoznak rajta, az egy kicsit aggasztó:
Jöhet majd a valódi pénzes AH, 10% fee-vel az RSI felé. -
Diopapa
addikt
válasz Raulblanco #15682 üzenetére
Nem látom az összefüggést. Az ingame itemek mindig a játék készítők tulajdona. Semmilyen joga nincs eladni a játékosnak.
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #15679 üzenetére
Én inkább RPG élmény miatt próbálnám ki, egy Oculussal és akkor már joystickkal.
(#15680) Menthirist
Hogy mennyire lehet lebuktatni a használatért az embert, nem tudom. Én évekig használtam, sz'al inkább csak papíron volt tabu. Illetve nagyon pofátlan használatért büntethettek, amitől botszerűen működött volna a karakter.Én max. úgy használtam, mint a Black Prophecyben az elején, mikor rakétás hajóval próbálkoztam. Ezzel a makró dologgal úgy be tudtam állítani, hogy ne egyszerre lője ki a rakétákat, hanem felváltva, ami kattintgatásonként sokkal kényelmetlenebb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #15679 üzenetére
Meg most azon mit, hogy vannak ilyen 16-20 gombos egerek, amik agyon makrózhatóak? Vagy billentyűzet, ami gyakorlatilag úgy működik, mintha te magad nyomnád (ugyanabból a "csőből" jön ugyanaz a jel, szóval akár te magad is nyomhatod őket). Nincs ezen mit tiltani.
-
Diopapa
addikt
válasz mrfire #15677 üzenetére
Nekem is programozható billentyűzetem van, de ha neked kényelmesebb a billentyűzethez kapkodni, mint bemondani egy parancsot, akkor hajrá. BTW az SC-be integrálva is terveznek valami ilyesmit, szóval tiltani kétlem hogy fogják.
-
tkondor
tag
MÁS:
ti hallottatok már a Limit Theoryról ? csak most ajánlották figyelmembe....ez is egy űrsim amit egyetlen srác készít, eddig elég jónak nézz ki
szóval , ha úgy vesszük, mire kint lesz a Star Citizen, akkor 4 másik űrszimmel is lehetlesz tolni, Elite, No Man's Sky, Enemy Starfighter, és a Limit Theory....kicsit olyan érzés, mint amikor a kisgyerek bemegy a cukrászdába és mindent meg akar enni
-
Diopapa
addikt
válasz tkondor #15673 üzenetére
Mondja, aki még sosem próbálta...
- Nem csak 1 parancsot lehet így kiadni, hanem parancs sorozatot is (gyk: több gomb megnyomása)
- Mi van ,ha nem egerezős vagy, hanem joystickkel nyomod és sokkal bonyolultabb a ritkábban használt funkciók miatt nyúlkálni a billentyűzethez, mint kimondani, hogy "landing gear"...Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
tkondor
tag
ez a Voice Attack így az elmondottak alapján olyasminek tűnik, mint az Xbox Kinect hangfelismerő funkciója, csak akkor hasznos ha kizárólag kiegészítőnek használod, játék közben, ha gyorsan kell valami akkor a gomb sokkal egyszerűbb és gyorsabb megoldás....
-
Diopapa
addikt
-
BP71
tag
Úgy látom a windows home premium nem lesz elég, le kell cserélnem ultimate-re. A hely Egyesült Királyság, a Felügyelet fülön szintén, mégsem indul a beszédfelismerés a jelenlegi nyelv támogatás hiánya miatt.
-
veterán
válasz mrfire #15666 üzenetére
Jah, leszámítva hogy egyik kéz gázkar, másik kéz joystick, és ezeken összesen nem is tudom mennyi gomb van, talán 10-11... elég sok dolgot be tudtam rájuk bindelni, de azért lennének még igényeim
Illetve ha mással is működik, lehet kódoláshoz is fel tudom használni.
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #15665 üzenetére
- bármilyen kombinációt
- muszáj angolulCitizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
mrfire
őstag
Ja, én is néztem videókat, tök menőnek tűnt. Bár az első gondolatom az volt, egy gombot gyorsabb megnyomni, mint beszéddel parancsot adni. Aztán ki tudja, ha tizenegy ujjal nyomogatom a billentyűzetet, lehet átértékelem a dolgot és én is felrakom.
-
veterán
válasz Diopapa #15664 üzenetére
Tekintve hogy már többször is hasznosnak tűnt, befizettem már rá én is Jól hiszem azt hogy bármilyen kombinációt rá lehet adni? Windowsosat is? És mindenképp angolul kell hogy beszéljek a saját számítógépemmel?
-
Diopapa
addikt
- Területi beállításokat állítsd angolra
- logoff / logon
- VoiceAttack telepít, beszédfelismerés beállít
- Területi és nyelvi bállításokat vissza magyarra
- logoff / logonCitizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
BP71
tag
Láttam több videóban, hogy hang utasításokat használnak a játékban. Némi keresgélés után a Voice Attack nevű programot találtam. Letöltöttem, feltelepítettem, de hiába állítom be a rendszergazdaként való futtatást, nem hajlandó elindulni. Ha jól gondolom, akkor a magyar windows lehet a probléma. Tudtok segíteni a beállításban?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #15661 üzenetére
Az extra Sneak Peak a be nem jelentett hajó lesz, ami valószínűleg Carrack, de persze simán lehet bármi más is, elvégre a 890 Jump-ot vártuk két hete is...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #15660 üzenetére
Én valami extra meglepetés sneak peak-re vágyok Valamire a planetside-ról, a PU-ról, bár az FPS modul első körös bemutatójára sem kell már sokat várni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Menthirist #15657 üzenetére
ha átállítod az órát, meg fog változni a hátralévő idő...
ettől még lehet, hogy valahogyan megpróbálja kitalálni a timezone-t is. de sztem az nem bomba biztos.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
Az enyémmel nincs szinkronban... legalábbis jó 5 sec-kel később váltott percet, mint a notim órája. Persze lehet hogy 4:00:04-re állították, hogy ahhoz képest számoljon vissza
De a PDT átváltás szerint is hajnali négy. Ez alapján is hajnali négy... hajlamos vagyok hinni abban, hogy hajnali 4 lesz ebből
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Menthirist #15655 üzenetére
ez is egy fos. megint géped órája szerint számol.
-
veterán
17 óra 40 perc, tehát tényleg hajnali 4 körül...
-
PodMAN
senior tag
Én csak Sandi dekoltázsát és a Sneak Peaket nézem Egy rész úgy kb 20-30mp alatt le van tudva A többit úgy is elolvasom itt.
-
veterán
válasz Volfram42 #15651 üzenetére
Nálam az interjú inkább alanyfüggő. Amikor az egyik programozót faggatták, ott csüngtem a szavain, amikor az írót, azt kihagytam
A hírek, a sneak peak és a bugsmashers szokott nekem leginkább érdekes lenni, így az ATV-kben ezeket azért nem hagyom kiStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Volfram42 #15651 üzenetére
10FTC-t nem nézem, unalmas kérdések állandóan.
ATV-ben az elején a híreket mindig meghallgatom, ott mondanak érdekességeket, mit csináltak, mi milyen állapotban van, interjúkat skippelem, bugsmashert áttekerem ingame képekért de nagyjából ennyi, végén a sneak peaket még megnézem.
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #15649 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így vele. 10FTC-t néha megnézem ha épp nincs semmi más azt kaja mellé bedobom azt is. A Sandy Show meg nagyjából ugyan ez. Néha Bug Crushers meg kikeresem a Sneak Peak-ot. Az interjúkat néztem amíg a Wingman's Hangar volt. Most amint meglátom a "riporter" életunt fejét amiről az sugárzik felém, a "már megint itt kell hallgatnom ezt a sok hülyeséget" életérzés egyből nekem is ilyen hangulatom lesz aztán inkább eltekerem.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
nah akkor minden rendben
Ellenben mi nem vagyunk NŐK. Nem sugallunk semmit. Ha valamit el akarunk mondani elmondjuk. De nem sugallunk. Főleg nem úgy, hogy az ellenkezőjét mondanánk, mint ami infót át akarunk adni.
És nem, most sem sugalltam, hogy te NŐ lennél, vagy hogy bármi bajom is lenne a NŐKkel, egyszerű kommunikációs probléma
-
veterán
válasz Diopapa #15648 üzenetére
Hát a 10FTC-t munkahelyen kávé mellé szoktam betolni félfüllel, az Around the verse-t pedig áttekerem ahol nem érdekel (pl az eleje és a bugsmashers szokott, de az interjúk nem mindig)
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #15647 üzenetére
Ki vagy rúgva... Én meg 10FTCM-t nem nézem már (elalszom rajta) meg a Sandi-showt se... (csak a sneak-peak-et)
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #15644 üzenetére
Amikor jöttem én végigolvastam az összes HSZ-t, de akkor még töredéke sem volt, de úgy is marha sok idő.. Most kb örökkévalóság lenne.
-
veterán
Na akkor písz, senki sem akart senkit sértegetni, stb, csak félreértések voltak a hangnemmel kapcsolatban. Ha vannak kérdések, ugyanúgy válaszolunk ha tudunk. A régi hsz-ekkel meg azért sem feltétlen éri meg kezdeni, mert azóta sok dolog változhatott... Szóval szvsz nyugodtan kérdezz, max fusd át az utolsó 2-300 hsz-t, hogy ne arra válaszoljunk, amit az elmúlt 1-2 héten kérdeztek Aztán meg majd még fejlesztjük az első hsz-t is.
[ Szerkesztve ]
-
BP71
tag
válasz Drenadar #15623 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármi sértőt írtam volna. Sehol nem állítottam, hogy ti tévedtetek, sőt azt írtam, hogy én olvastam úgy a hozzászólásokat. Kérlek, kicsit figyelmesebben olvasd el a hozzászólásom és akkor látni fogod.
És igen, 71 a születési évem, tehát én is fölötte vagyok egy kicsit a 30-nak. Ellenben a "ha idősebb lennél, több eszed lenne" sugallat nem tetszik. Ha figyelmesen olvastad a hozzászólásokat, volt más is aki megkérdezte volna a kérdéseim egy részét.Részemről a téma lezárva. Természetesen lesznek még kérdéseim.
Köszönöm a hozzászólást, és a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #15641 üzenetére
ez egy fos honlap, nem is hiszem, hogy hivatalos. állítsd át a rendszeridődet és nézd, ahogy távolodik (vagy közeledik) az időpont.
amúgy:
Doors open at 6:00 PM, the presentation is from 7:00pm until 9:00pm, and the Avalon after party will be at 10:00pm.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #15639 üzenetére
honnan jön a 18 óra?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #15638 üzenetére
Valami nem stimmel. 18 óra múlva odakint 4:00 lesz, ami korai kapunyitásnak.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz Raulblanco #15637 üzenetére
legjobb tudomásom szerint szombat hajnali négy:
"Let me take this opportunity to invite everyone to CitizenCon! We will be livestreaming the anniversary presentation on Friday at 7 PM PDT. CitizenCon will be a celebration of how far we’ve come…"
tehát ott péntek este 7-től lesz a live stream (maga az összejövetel ettől még kezdődhet korábban)... PDT pedig nyári európai időszámításhoz viszonyítva 9 óra eltérés, tehát hajnali 4...
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Menthirist #15635 üzenetére
úh, szuper, köszi, már megijedtem hogy délután és nem látom munka miatt, de hajnali 4 király.
-
Goblin12
őstag
válasz Menthirist #15635 üzenetére
18 óra múlva holnap 13 óra van.
-
veterán
-
Goblin12
őstag
CitizenCon ha már volt sry.
-
addikt
válasz intercooler #15631 üzenetére
és azok is ajándékozhatók?
-
duvi
nagyúr
válasz intercooler #15627 üzenetére
Ezek szerint nem adtak hozzá AC, alpha, béta hozzáféréseket se? Akkor ez backereknek, vagy nagyon türelmes játékosoknak való hajó
-
addikt
válasz intercooler #15627 üzenetére
thx
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
addikt
válasz intercooler #15624 üzenetére
remélem lesz ccu is árának megfelelően. hangár milyen van benne?
discount?self-land?[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15620 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
öhh...
Egy tanács, ne az első 700hsz-t olvasd el, hanem az utolsó 700-at.
NIncs lehetőség jelenleg a játékban pénzhez jutni, de lehet mindannyian akik itt vagyunk csak tévedünk!
Kérlek keresd meg nekünk, sokat segítenél vele, ha megtalálod és megosztod!Amit a honlapon olvastál az TALÁN de nagyon nagy TALÁN az a reddit-es szürkepiac.
Nagyon röviden: Valaki vesz mondjuk most egy Reclaimert (ha lehet még kapni?) az most LTI-s.
Megveszed. Megvárod, míg a honlapon nem lesz. Aztán elkezded ebayen/redditen hirdetni nem 350USD-ért hanem mondjuk 400-ért. Mivel már soha többet nem lehet kapni LTI-s reclaimert a honlapon így talán lesz rá kereslet és találsz olyat aki 400-ért megveszi tőled. ÉS hoppá máris kerestél 50USD-t.Sok sikert!
UI: és egy jó tanács. Próbáld meg vállalni a követketkezményeket, többünknek úgy jött le, hogy szerinted ez már a kész játék. Máskor egy bocsi benéztem vagy valami megteszi, de itt többnyire 30+ az átlag életkor, ezt a fajta hangnemet nem szeretjük... még Nosamtól se, de senkitől. Ha a nevedben a 71 az a születési éved lenne akkor ezt gondolom megérted.
Szóval ha bármiben segíthetünk szólj, kérdezz, van TS is, csak ezeket a hülye beszólásokat pls ne...[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #15618 üzenetére
Ha elkuldod akkor szivesen beaktivalom helyetted.:-)
Egyebkent gratula hozza. Amint hangarkepes lesz remelem kapunk elmenybeszamolot.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #15618 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
félisten
Megjött az AMD Mustang kód!
Az enyém: Star Citizen Key: AMD-JEWSxxxxxxxx
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BP71
tag
Hm! Nem haragszom, de nem szeretem, ha az épelméjűségemet megkérdőjelezik. Tudok róla, hogy nincs kész a játék, de több helyen olvastam a fórumon, hogy vásárolt több űrhajót a keresett pénzén. Ezt értelmeztem úgy, hogy a játékban keresett pénzen vásárolt, amire nem találtam lehetőséget az Aréna Commanderben.
Mint említettem az első 700 hozzászólást elolvastam, utána feladtam és a legújabbaktól visszafele olvastam egy darabig. Ha nem is megy tökéletesen az angol, a Project status oldalon felismerem a vizuális jeleket.Köszönöm a válaszokat.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15610 üzenetére
Már megtaláltam, köszi.
-
tkondor
tag
ti tudtatok a szürke piacról?
-
TESCO-Zsömle
félisten
El is felejtettem ide betenni a tegnapit. A felét már olvashattátok itt is, de azért a rend kedvéért:
Dolgozok a Reclaimer FAQ-on is. Tudom, hogy keveseket fog érinteni és nyilván elfogult is vagyok egy kicsit, de jelenleg ez az egyik legizgalmasabb hajó, ami elérhető.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vaakuum
addikt
végleges térkép még nincs, de [EZZEL] már barátkozhatsz. Ha a [rendszerleírásokat] is olvasod hozzá, akkor egész jó kis elfoglaltság lehet minden rendszert a helyére rakni.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
BP71
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Látom néhányan azt gondoljátok, nem tudom, hogy a játék még nincs kész. Ez nem igaz, csak ha esetleg odaírnák a csomag kiválasztásakor, hogy ez meg ez található benne, de ez csak induláskor kapod meg, mindjárt érthetőbb lenne.
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #15605 üzenetére
Valóban de nem tudod azokat kiemelni félkövér betűkkel esetleg ?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, mit találtam gyerekeke...
"Ben was nice enough to stop by and confirm no new Mustangs this week, but the 890 Jump and an undisclosed ship will go live to some effect this weekend."
Szóval pénteken nem a Mustang jön a 890 mellett, hanem egy másik be nem jelentett hajó.
A másik lényeges dolog: Nem a Reclaimer az egyetlen hajó, ami ilyen drasztikus stat-változáson ment/megy át!!!
(#15601) torz on borz: Akkor azt is ki kéne írni, hogy miként zajlik egy játék fejlesztése, mert a legtöbb embernek az alfa állapot az, mikor valaki csukott szemmel, lótuszülésben dünnyög.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Szőrös #15603 üzenetére
Ezek egy részét idővel lehet én is megkérdeztem volna. Egy dolog tudni, hogy alfa fázisban van a dolog, más az olyan részleteket, hogy miért nincs benne a csomagban kapott pénz. Engem anno ráadásul az egyik játékos félre is informált, mert azt említette, hogy már most lehet pénzt keresni nagyobb hajókra... ja, a valóságban.
-
-
Szőrös
veterán
Írjuk már ki a kezdő hsz-be szép nagy bötükkel hogy fejlesztés alatt van a játék alfa stádiumban . Tomiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest