Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Diopapa #12699 üzenetére
jah, ilyen szempontból oké sörösdoboz meg üveg nálunk pénteken van, a péntek ugyanis a cégnél sörnap szépen ebéd után mindenki kap egy üveg kézműves sört Egytől határozottan kreatívabb megoldások születnek
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #12698 üzenetére
Nem meglepő, max amerikai munkakörnyezetben. (ugye ott nem sok mindenkit érdekel a SOCCER ) A sörös dobozt hiányoltam kicsit.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #12695 üzenetére
És mi ebben a meglepő? én is fórumozok, 9gag-ezek és youtube-ozok munka közben A build nem készül el azonnal Pedig versenyszférában dolgozunk Nálunk az ebéd is olyan, hogy a csapat fele lelécel ilyen 1-1,5 órára
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
addikt
válasz Diopapa #12695 üzenetére
dolgoztam olyan IT cégnél, ahol komolyabb meccsek alatt megállt a munka, vagy ha Bicikli futam volt, vagy ha Tenisz. (kb. állami szektorban volt a cég )
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diopapa
addikt
válasz Volfram42 #12694 üzenetére
Amúgy azt néztétek a foci vb alatti Verse'-ekben néha látszott a Crytekes német csávó a háttérben nézte a focimeccseket a második monitoron miközben melózott?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
Ott vannak Gamescomon és ugyanakkor nincsenek ott. Nem foglaltak standot, hanem kibéreltek egy kétezer fős csarnokot ahova csak a citizenek mehetnek be és bulizhatnak. Azért jó, hogy foglalkoznak a backerekkel.
Torzonborz: Te meg fúú. Itthon fetrengek lázasan, viszonylag rosszul kihasználva a nyári szabadságot. Te meg küldözgeted, hogy éppen milyen finomságokat eszel. Szégyelld magad. Azért remélem jó volt.
És egy kis esti műsor.: [Around the Verse Episode 9.5. The Bloopers]
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #12691 üzenetére
Arról nagy a csend, de a race-ről több elejtett infó is van / volt pl az Around the Verse-ben. Amire én számítok:
- verseny
- átdolgozott Constellation / variánsok
- szteroid hangárCitizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Szőrös
veterán
Nnna 1 hét nyaralás után visszatértem. Volt vmi fontosabb történés ?
Roid hangár van már ?https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Nem tudom hol találtátok meg én a Gamescom weblapján kerestem, de semmi... :/ Este 8 még jó lehet.
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Elvileg holnap lesz a Gamescom-on a Star Citizenes "bemutatkozás". Tudja valaki, hogy hány órakor?
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #12678 üzenetére
A fegyvereken kívül át lehet pakolni más komponenseket is a hajókon? Jelen esetben nem mind1, hogy milyen hajtóművel repül a versenyző.
-
veterán
válasz PodMAN #12677 üzenetére
A számos bejelentett játékmód egyike, ami az olyan hajóknak fekszik mint az M50 vagy a 350r (tehát versenyhajók). Simán repültök az akadálypályán és aki hamarabb beér a célba x kör után, az nyer.
Kíváncsi leszek a 300i-mmel
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #12674 üzenetére
Szteroid hangár kőn'
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Hümm, ez vajon a versenyből van?
-
Diopapa
addikt
Jött frissítés a patcherhez.
-
veterán
válasz Menthirist #12670 üzenetére
900 elment
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #12668 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt fog elfogyni.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
Holnap elkezdenek árulni 2500 darab 10"-os (25 centis) Constellation modellt. 125 usd darabja (szállítással). Az még 312 500 dollár, erre még rájön majd a Gamescom általi megugrás péntek magasságában (tudtommal kb akkor fognak bemutatózni). Lehet hogy addigra is meglesz az 50 millió, de hétvégére szvsz tuti. Az előző aug 1-2 körül lett meg, tehát kb 15 nap alatt lesz meg ez a millió. Persze majd meglátjuk, de ez a gyanúm.
-
vagabor
aktív tag
válasz Drenadar #12666 üzenetére
használtam az alt f4-et is jah már megvan köszi. Megpróbáltam rárakni a conin lévő lézert, vandul swarmban szépen lehet vele szedegetni a vandulokat, de multiban valahogy ugyanolyan erőtlennek tűnik mint az összes többi.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
vagabor
aktív tag
holo viewből hogyan lehet kilépni? semmilyen gombra nem reagál.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Volfram42
senior tag
válasz Bibgr0 #12661 üzenetére
Sajnos nem. Amikor itt volt az a felorult en is kerestem ezt a lehetoseget. Aztan eltunt szerencsere. A fenyegeto privat levelet viszont le tudtam tiltani.
Persze, ha mas naprendszerben leszunk mute-olom magam ts-en a roleplay neveben. Vagy az tul extrem lenne?:-)
-
veterán
Nekem TS sincs fenn Skype?
-
Bibgr0
aktív tag
+1 ts
Más: tudja valaki hogyan lehet 1 user hozzászólásait automatikusan letiltani itt a fórumban?
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
+1 ts
Az a negyven forint is bagatel.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #12658 üzenetére
+1
-
-
vaakuum
addikt
válasz Raulblanco #12652 üzenetére
Ha a 300-asoknak az ágyúival is örökkévalóság lelőni egy Hornetet, akkor az alap Aurorával gyakorlatilag lehetetlennek gondolom. Amilyen tempóban annak fogy az energiája, és amekkorát sebez, illetve az elmondások alapján amilyen combos pajzsa van egy hornetnek, gyakorlatilag azt kell feltételeznem, hogy egy alap gyári Aurora nem tudja átlőni egy Hornetnak még a pajzsát sem.
Amennyiben itt egy több hajót is birtokló játékosról van szó, akkor elképzelhető, hogy összerakott magának valami hatékonyabbat az Aurora vázába. Kíváncsi lettem volna a setupjára, kár, hogy nem maga a játékos csinálta a felvételt.Létezik olyan fegyó most a játékban, amivel duálban a hornetet be lehet darálni pikk-pakk?
Vagy a rakéta a respawnkor újratölt multiban is? Mert akkor mondjuk lehet kicsike hasznát venni..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Sotyks94
aktív tag
Lassan közeleg a lehetőség a közös gamelésekre, lassan kéne ts
Mint azt korábban már említettem a régi út nem járható többé, valamilyen fizetős megoldáshoz kell fordulni, amire van is egy lehetőség, baráti 40ft/hó/fős áron.
Viszont közben sikerült felkeltenem a tulaj érdeklődését a játék iránt is, így esetleg az az út is járható lehet amit valaki régen már írt javaslatnak (sry már nem tudom ki volt), hogy a tulaj biztosítja a TS-t, és mi cserébe megdobjuk egy alfás csomaggal
Erre kéne mindenkinek a véleménye. -
Raulblanco
aktív tag
válasz Sotyks94 #12650 üzenetére
Pont most találtam egy topikot ami arról szól, hogy nerfelni kellene az aurorát
Ez kicsit fura az itteni utolsó hozzászólások után, de videó bizonyíték is van, 14 kill, 5 death az aurorával, a videós srác is csinált egy két szép manővert, tetszett ahogy 2:50-nél az aszteroida mögül előjön, 3:40-nél pedig bebújik a platform alá. -
veterán
-
Sotyks94
aktív tag
Szerintem egyáltalán nem UP a 300i. Nyilván amikor több az enemy hornet mint amennyi csillag az égen akkor szarügy van, és nekem is negatív stat jön ki, de amikor enemynek is pl csak 1 hornete van a többi 300i meg aurora akkor az 5 kill 2-3 halás az átlag statom alap fegyós 300i-vel. Ha az ember okosan taktikázik simán el-el lehet kapni a többieket. Nyilván ha uccuneki belemegy 3 emberbe, és 1 kilóméterről soroz és csodálkozik hogy nem talál meg kifogy akkor szar lesz neki az a játék, de én kezdem szép lassan kitapasztalgatni hogy mit hogy kell, és így egyre jobb-és jobb meneteket tolni. Statom is szép lassan halad. Amikor elkezdtem 1 mecsem nem volt nem negatív stattal, mostmár az 1-es kd az alap jó teamsetuppal, de a 2-es sem ritka.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Zyrius #12643 üzenetére
hm, erről eszembejutott az egyik hozzászólás amit RSI weboldalon olvastam ma.
tény hogy nagy mázli is kell hozzá hogy együtt legyenek, bár amikor haverokkal együtt jelentkeztem, mindig be is rakott minket ugyan abba a meccsbe, volt hogy ellenfélnek, volt hogy csapattársnak, de azért 5-en egy csapatban, azt biztos nem sokszor tudták megjátszani.
-
Czapo
újonc
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok itt, gondoltam beköszönök, hogy létezem (remélem a jó helyet találtam meg) ezen kívül érdekelne, hogy alakult-e valami kissebb-nagyobb klán/organization/akármi szerűség, azért kérdezem, mert nagyon szeretnék csapattal repülni (egyáltalán ha lehet ilyet már), sose voltam az a solo-gamer. -
Zyrius
aktív tag
Nem mondom, hogy felcsesztem magam tegnap, de egy kicsit mégis.
300i-vel konkrétan 1 embert tudtam lelőni egy aurorát úgy, hogy nem vicc, legalább fél percen keresztül folyamatosan eltaláltam. pörögtek felfelé a számok, de csak a leges leges legvégén esett szét a hajója.A hornet viszont vicces.. hiába lövök, képtelen vagyok komoly kárt tenni benne pedig elég sűrűn eltalálom. a legrosszabb az, hogy amint rám fordul maximum 2 lövés és halott vagyok. csinálhatok akármit... de leginkább 1 lövésből szednek le.
Tudom, hogy alpha, csak zavaró és megosztom a tapasztalataimat.
300i-vel ez így egyelőre élvezhetetlen.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
SkyS1gn
félisten
válasz vaakuum #12640 üzenetére
Most vissza kellett raknom HDD-re az a baj lassan tölt be, de az hagyján még ingame is miután betölti a bolygót vagy 1-1 nagyobb aszteroidát, van hogy késöbb újra elmosódik az egész, na ilyen még játékban nemláttam, ha valami betölt akikor utána nem romlik le újra...
Minap meg az orom elött töltött be a nagy lebegő miarosseb egyik része, neki is csaptam.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz vaakuum #12640 üzenetére
Azért szerintem ennyire nem rossz a helyzet, igaz, nekem 300i-vel kell repkedni, de tetszik az Aréna Commander, rakéták néha érdekesen működnek, nem tudom, hogy szándékosan vagy bugos, de respawn után nem tudom őket azonnal használni, mintha lenne valami cd rajta, hogy oké, respawnoltál, ne kezdj azonnal rakétákat lőni mindenre ami mozog, aztán menet közben majd lesz. Volt ilyen aszteroidák közötti üldözéses játék is, ha jól emlékszem talán pont aurorát üldöztem, azért nem olyan lassú az, utolértem, de nem egy pillanat alatt. Amikor játszok vele, én élvezem a repkedést lövöldözést, csak ignorálni kell a horneteket, inkább az zavar, hogy túl sok az ütközés a játékban, majd talán ha már nem lesz respawn gomb, ez kevesebb lesz.
-
vaakuum
addikt
válasz SkyS1gn #12639 üzenetére
Szomorú ezt olvasni, hogy a jobb hajókkal is van azért szívás
Mert hogy az Aurorán is pl. a mai napig nincs energia menedzsment, (mondjuk szerintem a fegyverzet beállítás is egy bugos szutyok, mert a fegyvercsoportok számozása között is össze-vissza lépdel, nem pedig egyesével + alig látható, hogy éppen melyik fegyvert akarja kapcsolgatni) De hogy ki sem írja, hogy ne próbálkozz, looser, mert még nem működik, az azért elég gáz. Meddig tartana megjeleníteni egy feliratot, ha az ember véletlenül rányom az F3-ra?
Multiban engem rakétáznak, de én hiába nyomom a rakéta gombot, 400-ról az egyenesen repülő célt nem fogja be (mintha nem is lenne rakéta) mindezt spawn után egy totál egészséges hajóval......
Vanduul swarmban a hulladékká lőtt vanduul sodródik elfelé, rányomom a turbót akkor közeledik vagy 5 másodpercig, utána pedig olyan tempóban kezd távolodni, hogy turbóval is csak pislogok. Mindezt olyan állapotban, hogy mikor negyed óra múlva véletlenül lőtávolba érem, egyetlen gagyi Auroralézer találattól megdöglik!Szóval aki a játékélményt keresi, annak tényleg elég felnézni két-háromhetente egyszer egy negyed órát repülni egyet, a köztes időben meg elfelejteni az egészet a francba.
Aki meg tényleg tesztel, meg írja ezerrel a buglistát, az úgyis élvezi. De valamiért úgy érzem, az olyan ritka, mint a fehér holló. Mondjuk érdekességként kirakhattak volna egy listát, hogy mennyi bugreportot kaptak, és ezeket összesen mennyi usertől. És ebből mennyi az, amivel érdemben foglalkoztak is"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vagabor
aktív tag
válasz SkyS1gn #12635 üzenetére
Ja biztos te valami utángyártott sz@rt kaptál a hangárodba, a többiek meg a tutit. Ne vicceljünk már mindenkinek ugyanaz a játék van meg, ilyen nincs hogy nekem szar a többinek meg jó. A lényeg hogy próbálj meg tájékozódni, ha lőnek akkor vagy menekülj vagy fordulj meg és azt lődd aki téged is lő. Minél közelebb vagy a playerhez annál biztosabb a találat. Figyeld a scannert, ha eltalálod akkor ugyanannyi idő alatt hal meg mint amennyi alatt te is meghalnál. A radar sajnos nem sokat segít, itt sokat kell forgolódni, és a turbót használni! Ha nem tudják felvenni a matching speedet akkor nehezebb dolguk van.
Egy apróság, elvileg a hajók alján és tetején is van pajzs? Valaki írta itt hogy felülről ment rá a manusra és nem sok kellett neki.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Érdekes hogy Én akár Hornettel akár 300-al megyek, nekik 10perc folyamatos tűz kell, én 10mp alatt meghalok....
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz Drenadar #12631 üzenetére
Nekem elég lenen annyi is ha beraknának egy zoom lehetőséget a radarnak, a többség úgy is 3-500 méterről lövöldözik. A rakéta persze már más tészta. Vagy csak annyi lenne még pluszban hogy kijelezné a lövések irányát mint a bf-ben. Ilyen formában ez a radar használhatatlan, én alapból megfordulok és hátra felé kezdek tüzelni ha érzem hogy valaki rajtam van.
-
Yllgrim
őstag
Egy olyan "Command Ship"-et bevezethetnenek, aminek pont az lenne a feladata h extra adatokkal lasson el, ha kettonel tobb frakcio lovi egymast kulon szinezgethesse oket vagy megjelolje, h tudjuk kiket lovunk, kiket nem, pl 3 szovetseges csapat lo 4 ellensegeset, akar olyan modon is ahogy Eve Online-ban van standingokkal. Illetve lenne egy masik funkcioja, ez pedig a taktika iranyitasa, vagyis ha peldaul az egyik nagy hajonak leesik mondjuk a front pajzsa, akkor odarendel par hajot hogy a sajatjaikkal fogjak szembol a loveseket... vagy korbealljuk a strategiailag fontos hajonkat es akar a sajat hajonk aran is megvedjuk ... Szoval lenne egy maki, aki tenyleg Commander lenne, tobb taktikai kepernyovel, 3D radarral...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz vagabor #12629 üzenetére
én pl nem bosszankodom mikor van kedvem repkedni hát repkedek... lehet vannak bugok de én nem nagyon találkozom vele...
remélem hogy csinálnak valami durvább radart jó lenne tisztán látni hol vannak a csapattársak kinek van szüksége nagy segítségre, stb...
(#12630) Volfram42: én láttam többször is ellenséget aurorával... de nem sokáig bírja a hornet ellen
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz vagabor #12629 üzenetére
Fura. Én nem látok aurórát soha.
Tudom, hogy elég lenne egyszer kipróbálni aztán, ha vacak akkor kuka. Csak vagyok akkora állat, hogy segíteni akarom a fejlesztést, mert elvileg adatokat kapnak a játékomból is.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vagabor
aktív tag
válasz Volfram42 #12625 üzenetére
Én meg inkább pont az ellenkezőjét tapasztalom, vegyesen vannak hajók, többség 300i, kevés hornet, mégkevesebb aurora. Én is azon a véleményen vagyok hogy teszteljen az akinek sok a szabadideje. Valamint nem.hiába prealfa a dolog, most még többet bosszankodik az ember mint élvezi a játékot. Csináld azt amit én, patch után nyomj egy gémet azt annyi
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #12624 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy lesz valami. Bár tavaly is ez volt, aztán két héttel csúszott, aztán fél évvel.
Azért remélem ezzel az AC-el csinálnak valami, mert jelenleg élvezhetetlen. Tudom nem az élvezet a lényeg, hanem a teszt. De azért nincs ingyen az én szabadidőm se, hogy ezzel szopassam magam folyamatosan.
Magamon kívül egy azaz egy alkalommal láttam aurórát aki ki is lépett az első azonnali megalázása után.
Jó, hogy gyenge ezzel nincs baj, de most is olyan meccset mentem, hogy ihaj. Ellennél 3 hornet 1 300I nálunk 1 hornet 2 300I és én a kis ladikommal. Nálunk a hornetnek lett 10k pontja a többieknek 1000, nekem is kb. ennyi az assistokból. Az ellennél meg 25k az első a többi meg 10k. Jó meccs volt, ja nem.Szóval, ha akarnak az auróráról is statisztikát azon kívül, hogy senki nem játszik vele akkor remélem csinálnak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Szerintetek is a Gamescon alatt/után élesedik be a szteroid hangár?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Raulblanco #12621 üzenetére
Yep.. de a Hornet vs Hornet is elég hosszas... lövöm órákig, de nembaj.
Tegnap volt 1-2 jobb meccs, ahol kergettük egymást
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Rég nem olvastam a fórumot,kb 4 hónapja,s ezért kérdezném,akik e fórumon alakítottak klánt,céget, tehát mi, van e külön oldala? Esetleg más tudnivaló?
Thx, -
Raulblanco
aktív tag
válasz Drenadar #12580 üzenetére
pontosan, semmi bajom azzal, hogy erősebb a Hornet, nem zavar, csak vicces volt fél óráig lőni hiába, majd amikor már megunta az elsuhanó lövedékeket, és rám fordult, akkor azonnal halott voltam
Inkább lövöldözöm az aurorákat és a 300i-ket.Bár 2x kinyírtam Hornetet a három menet alatt, üldöztem egy aurorát, közben egy béna hornetes üldözött engem, ez ilyen commercial videós aszteroidák közötti játék volt, tetszett is. Szóval az aurorát szétlőttem nemsokkal a pálya határa előtt, azonnal fék, a Hornetes elsuhant mellettem, és visszafordulás közben kicsúszott a pályáról, jót röhögtem rajta.
Egy másik épp egy friendly hornetet kergetett, merőlegesen érkeztem rá fentről és pár lövés után robbant, néztem is nagyokat.
-
Diopapa
addikt
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Diopapa #12618 üzenetére
Szentem hajók tájékozódására a mostani radar fasza, de minden másra vacak. Viszont én a meteorit, és egyéb repkedő vackok tájékozódását úgy is el tudom képzelni (mint ami felé tényleg halad is a teknológia) hogy kiterjesztett valósággal mutatja a tárgyakat. Vagyis minden aszteroidát még ha a sötétben is van mutat egy hálós rajzzal, így mindent tudsz hol van. Milyen nagy, mennyire van messze, ha mozog akkor merre és mennyivel, esetleg azt is hogy milyen ércek vannak rajta, s egyéb infókat, stb...
Valahogy így vagy így, csak nyilván nem az utat jelöli ki, hanem a meteoritokat.
Teknikailag is egyszerű lenne, csak a már meglévő poligonhálóját kéne a meteoritok köré felhúzni, és berakni pár infót mellé. -
Sotyks94
aktív tag
válasz Diopapa #12607 üzenetére
True, de az is hogy filléres dolog egy olyan fényszóró ami több száz méterre elvilágít már ma. Akkor amikor a játék játszódik kulcstartókba adnak 5 kilométerig világító ledeket ingyen, nehogy a hajóba ne jusson semmi fényforrás. És azért egy lednek az energiaellátása kb észrevehetetlen egy ilyen hajónak, még arra sem lehet fogni.
-
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #12604 üzenetére
Nem azér' de az űr pont ilyen. Ha nincs légkör, akkor nincs mi szórja a fényt, egy űrhajónak is a nap felé néző oldala világos, a másik meg konkrétan fekete lenne. Tudom sz*r, én is zúgtam már neki aszteroidának, mert nem vettem észre, olyan sötét volt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Drenadar #12605 üzenetére
Maxxon van fényerő, ingame nemtudom.
Egyrészt ez a CE3 hibája is, nyomatja a sok HDR effektet mindenfelé... Crysisokban is ezvolt. Csak itt minden sötét meg szürke, még ráad egy lapáttal. Sokszor nemlátom azokat a bizbaszokat se ami lő a bolygó felé, messziről oké, de ha az árnyékos felére mész, hallom collision, onnan tudom hogy közel van
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz SkyS1gn #12604 üzenetére
én látok a hangárban a játékban is elég egyértelmű minden bár ezt a mag módot még nem játszottam...
nem lehet hogy nagyon kicsi fényerő van a monitorodon/settingsben?
(#12603) Jostee: .tnm kollégát keresd ez ügyben! és üzenem neki hogy a retaliator-omat még mindig nem kaptam meg tőle
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Hmm... ez a core mód nagy kalamajka, seholse látod hol tart a meccs, ki hányat vitt el.
Azt utálom az egészben, úgy alle a játékban hogy alig látsz valamit, értem hogy űr, de a hangárba is alig látsz.
Pl elöbb Azon a haldokló csillag pályán... nagy aszteroida map közepén, sorba crasheltünk bele vagy 5en... senki se vette észre....meh
[ Szerkesztve ]
-
Jostee
tag
Ezzel arra utalsz, hogy aki régebben pledge-elt annak eleve elérhető lesz az összes modul tesztelésre ( alpha acces ), aki pedig most, az már csak a béta fázisban tesztelheti a játékot, kivéve ha minden modulra perkál 5$-t ugye? Más hátrányom nem származik belőle ha most vásárlom meg?
(#12598) KO2: Igen, azzal a hajóval is szemezgettem, de a pénztárcám nem engedi meg sajnos majd később esetleg ingame creditből
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest