Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Szőrös  #13191 üzenetére

    Mert akik később jönnek, mondjuk egy évvel, azok szintén irdatlan lemaradásban lesznek azokhoz képest, akik korábban ráleltek a játékra.

    De fordítsuk meg a dolgot! Aki fél évig bétázott és építgette a birodalmát, annak mi motivációja lenne nulláról újra kezdeni, fél évig ugyanazt csinálni, hogy visszaszerezze, amit elvettek tőle? Ez már nem kihívás, hanem sz*pás.

    Az meg, hogy nincs több kihívás meg cél, egyszerűen nonszensz kijelentés egy olyan játéknál, ami még akkor se lesz "kész", mikor a bétának vége, mert még utána is tolják bele a tartalmakat. Fél év egyszerűen nem elég, hogy mindent csinálj, ahhoz meg, hogy nagy birodalmat építs, szakosodnod kell valamire, és még akkor is ott vannak a cégek, amiknek olyan lehetőségei lesznek, amit egyszeri polgárként nem tudsz kivitelezni, mert sok polgár együttes gazdasági ereje kell hozzá.

    (#13193) torz on borz: Ha béta alatt degeszre keresed magad minek vennél ?

    Hogy a friss acc-al felzárkózz a bétásokhoz?

    Gold sellerek meg mindenképp lesznek, ha másképp nem, akkor 10 acc-al 10 gépen farmolgatva, ezt egyetlen resettel nem tudod kivédeni, csak ha pár havonta mindent nullázol, vagy bannolod a gyanús accokat.

    Én amondó vagyok, hogy az eddig említettek miatt nem lesz reset, pláne fél évnyi szabadon játszható béta után.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák