Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO2
aktív tag
SAPPHIRE R9 280 3GB GDDR5 Dual-X OC Boost
Ezen a videókártyán gondolkodom, de gondoltam megkérdezlek titeket. Érdemes lenne még gyűjtenem?
Ti mit vennétek? Pénzem van kétszer ilyen drágára is, de nem szeretem a rossz ár/érték arányú megoldásokat.
Márpedig egy 100-130 ezer Ft os videókártya ( pl R9 290 ) nem annyival jobb mint amennyivel drágább(Valamint AMD fan vagyok)
Valakinek valami tapasztalat?
-
-
Eyesis
őstag
Diopapa, vagy valaki aki admin, megnézhetné, hogy ez így megfelelő -e.
http://starcitizen.hu/?p=972&preview=trueEyesis
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Azt írják az okosok, hogy valószínűtlen, hogy pénteken kijön, mert pénteken sosem ad ki patch-et a CIG.
Viszont olvastam ilyet is, júl 24. dátummal:
"Hey guys, several things about 12.5 and 1.0 today:
1) They had a "go, no go" meeting this morning, they are strongly considering releasing 12.5 tomorrow even though they don't have the rubber-banding fixed yet because of many other bug fixes.
2) There is an upcoming comlink article updating on the rubber-banding coming out (didn't say for sure but sounded like today)
3) 1.0 is NOT immediately after 12.5 - this is a major misunderstanding - they may have several other patches before 1.0
4) Even if they patch 12.5 before rubber-banding is fixed, this must be fixed before they allow more people into the DFM MP"@Volfram42: Multicrew shipek legkorábban ősszel / tél elején. Szóval nem mostanában fogsz... Addigra fagyálló is kelleni fog a Cutlassbe'.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
válasz Zyrius #11888 üzenetére
Szerintem is jók lettek, még annyit kukacoskodnék, hogy én megtükrözném a másik irányba, valahogy a haladási iránnyal ellentétesen nyúlnának akkor a hosszabb nyilak. Nekem agilisabbnak tűnne. Remélem nem mondtam sületlenséget, természetesen, csak ízlésről nyilatkoztam.
KO2: Remélem és egyben egy cutlas-t is kérnék bele. Szeretnék már Szőrös hajóján trollkodni.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
KO2
aktív tag
Ha ma nem is kapjuk meg, valamit írni fognak róla akkor is.
Én abban bízom, hogy ma kiadják. A hétvégén nézik, hogy megszünt-e a lag,
majd hétfőn aktiválják a multit mindenkinek.Remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Mikor jön a 12.5?
-
Eyesis
őstag
Hú már nagyon sok jó logo van, szerintem szép lassan ki kéne őket gyűjteni és jól megszavaztatni
Eyesis
-
Diopapa
addikt
&+Chris: jah, sejtettem, hogy valami ilyesmi.. megértem a Ph!-t, ők ebből élnek, csak sajna olyan szinten elburjánzott már mindenhol, hogy képtelen vagyok elviselni. Akkor maradok "mezitlábas"-ként
-
SkyS1gn
félisten
Kiderült hogy aki adblockot használ annak senkinek se működik szóval vagy letiltod itt vagy vagy copsz... tiszta jófejség tőlük nem?...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #11879 üzenetére
Böngészőbeállítások visszaállítása? Bővítmények ideiglenes tiltása?
-
mcwolf79
veterán
Súgjátok már meg egyébként, hogy ebben a hangár + repkedős programrészben mi az istennyila terül el majd 13 GB területen???
Mennyi lesz akkor a végleges?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11879 üzenetére
Nálam sem.
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11876 üzenetére
Nekem ott sem jó és melóban sem. Mindkét gép W7 64 bit. Majd még megnézem a laposokon.
-
veterán
Nálam perpill most sem működik a régebbi chrome-on (35.0.1916.153) (macbook pro). Frissítettem, szintén nem jó.
Bár otthonról most hogy mondod, nem próbáltam (windowson)[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #11871 üzenetére
Én melóból Chromot használok, tegnap napközben arról linkelgettem.
Otthonról meg FF-el szoktam fórumozni, ott sem tapasztaltam hibát eddig.duvi: Az alsó nekem tetszik . Mármint a csillagos.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11872 üzenetére
Thnx, akkor nem én k*rtam el valamit.
-
veterán
válasz Diopapa #11871 üzenetére
nem, tegnap nem működött, de azelőtt gond nélkül (99%-ban chrome-ot használok)
Azért posztoltam a business hangáros linket is csak úgy, link nélkül.
Pedig érdekes, nem volt új chrome változat (legalábbis nem tettem fel), szóval a site-on változhatott valami.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Használ még itt valaki Chrome-ot? Aki igen, annak működödnek a post írásakor a funkciók? pl idézet/kép/link beszúrása?
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz Raulblanco #11868 üzenetére
Mint ez?
http://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2014/03/ashira-3-space-whale.jpg
( A link és kép gombom nem működik, ha manuálisan írom köré az img szavakat akkor sem )
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Barabonc
csendes tag
Liberum Arbitrium = Free Will = Free Willy = Whale
Szoval legyen balna, ami a poszteren van jo is lesz, egyszinube[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
Az alsó nekem bejön, esetleg még azt meg tudnád próbálni, hogy a hajó helyére egy star citizen szerű csillagot teszel be a kör közepébe?
Mondjuk magát a csillagot meg a legbelső kört, ami körbe veszi.[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
duvi
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #11862 üzenetére
Köszi! Most délután visszaolvastam és megpróbáltam a régi koncepciók, ötletek alapján összehozni valami elfogadhatót. Valóban nehéz(szinte lehetetlen) mindenkinek megfelelni. Tőlem lehetne a birodalmi sas is a madár de láttam, hogy már akkor is ellenállásba ütközött. Addig is olvasgatom a kapcsolódó hozzászólásokat és próbálkozom új koncepciókkal .
-
GypsFulvus2
őstag
Én is próbálkoztam anno hasonló képekkel, a szabadság - madár képzettársítás alapján. Voltak aztán szelídebb, illetve keményebb verziók is. De mindenkinek más tettszett, megosztott volt a társaság. Voltak más figuratív próbálkozások is, pl. lángoló fáklya stb. Nekem a saját próbálkozásaimat is beleértve a te 4. képed tettszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
veterán
válasz mcwolf79 #11857 üzenetére
Ahogy mondják, ha mostanában vetted, akkor már nem volt hozzá alfa, tehát meg kell venni a modulokat 5 dollárért (jelenleg csak az Arena Commander elérhető. Amennyiben régebben vetted, akkor az lehet a gond hogy nem vetted fel a sisakot (a kezdőpont körül van) Amúgy még csak a hangár és dfm modul van benne, tehát lehet szaladgálni a hangárban, repülni magadban vagy gépek ellen dogfight-olni. az első 200 ezer ember már multizhatna is, ha nem lenne még bugos ennyinél
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz FRIZ 22 #11856 üzenetére
Szívesen megcsinálok mindent, amit csak tudok . Csupán annyi lenne a kérésem, hogy legalább nagy vonalakban tudjam, mi tetszik a többségnek.
(#11857) mcwolf79
Kétféle repülési mód van jelenleg. Free flight (itt nincs harc, csak repülés) és a Dogfight (gép ellen lehet harcolni is). A multi dogfightra még kevesen kerültek be és elég bugos, a visszajelzések alapján.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Valaki világoljon már fel, hogy akkor ez a project hogy áll?
Még csak a hangár modul van kész? Repkedni még nem lehet benne?
Mert beszálltam az egyik hajóba, ott volt is 2 opció(valami drone téma meg egy másik), de elindítani nem tudtam egyiket sem.Most nézem,hogy azt külön meg kell venni 5 dodóért?
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
FRIZ 22
senior tag
Duvi, nem tudnál valami hasonlót készíteni, nem kéne 3d-s csak valami sima?
A mindenfelé futó nyilak jelképeznék a szabad akaratot, a kötöttség nélküli org-ot, a többféle irányt, lehetőséget, .........vagy a terjeszkedést, (gonosz ha-ha-ha).
Viszonylag egyszerű, jellegzetes, nem szimmetrikus forma, hajó oldalán akár messziről is észrevehető, így a felirat elolvasása nélkül is beazonosítható. (- na megint kilőtt egy Librrr)
A föld helyett lehetne más is, ...........nem sas azt neeee.
-
duvi
nagyúr
válasz Diopapa #11853 üzenetére
A sas logóknál azért figyelni kellett a jogvédelemre is . A free sas logók között ez tetszett a legjobban. Persze cserélhető ha nem tetszik.(pl. berakhatom a helyére GypsFulvus2 faconját is) Én csak próbálom koncepciók révén kitalálni, hogy mi tetszik a társaságnak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Diopapa
addikt
Ez meg amerikai
-
duvi
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #11831 üzenetére
Háromszöget kiszedtem a kérésetekre:
Ezután visszaolvastam a régi ötleteléseket és ezek alapján állítottam össze az alábbi koncepciót.
Malibutomi színvilágát használtam fel + sokaknak tetszett a sas madár szimbóluma + az org nevét is többen kérték. -
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #11847 üzenetére
"-Az új business hangár elég jól néz ki"
képeket pls!
A logóval kapcsolatban:
szerintem nem kellene igazodnia a logónak a SC emblémájhoz semmilyen formában.Valami egyedit kellene kitalálni amiről messziről látják mások (ha egyáltalán a hajón rajta lesz...) hogy az a liberum arbitrium (bocs ha rosszul írtam a lényeget értitek), a szó jelentésével kapcsolatban kellene valami nem túl színes logó vagy forma.
szal, mi a jelképe a szabad akaratnak?
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11849 üzenetére
Talán 1 hónapja. Ott úgy tűnt CR-t zavarja MS gold shirt témája
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11847 üzenetére
Jah, amikor először szóba került az árverezés, CR láthatóan belelkesedett..
-
veterán
-Nah, holnap Inside CIG-ben planetside cuccokat mutatnak majd.
-A Dev Dogfight-nak nincs sok értelme
-Az új business hangár elég jól néz ki
-jó fejek hogy elárverezik azt az arany inget egy rákos illető segítésére (és végre megszabadulunk tőle )Ezen kívül ez most elég unalmas volt
közben belőttem a reverse the verse-t, fél füllel hallgatom játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Fogja valaki nézni a Reverse The Verse-t?
( Ha igen, írja már le utána a fontosabb infókat Nem lesz időm megnézni )
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Na hogy ne unatkozzatok legújabb ATV
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Volfram42 #11841 üzenetére
Létezik, a tardis épp nincs meg, valahol elhagytam, szóval kénytelen leszek ebben az időben valami gagyi űrhajóval megkeresni, és fel alá mászkálni addig, illetve persze megmenteni minden nap a galaxist a dalekoktól vagy a kalózoktól. A halálozás a játékban pedig még passzol is hozzá, x alkalommal meghalhatok (és regenerálódhatok, ilyenkor majd új kinézetet készítek a karakternek) mielőtt végleg meghalok... persze a többieket az orvosok mentik meg, ők nem lehetnek idő lordok
-
Diopapa
addikt
válasz Raulblanco #11840 üzenetére
Jah. "Ne szüless franciának!" ... oh wait, az más...
-
Volfram42
senior tag
válasz Raulblanco #11840 üzenetére
De ha ebben az univerzumban ilyen nem létezik sőt még időutazás se akkor valójában egy skizót fogsz játszani. Érdekes koncepció.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #11834 üzenetére
After Effect jobb' szereti Meg rugalmasabb bármihez is kell.
-
vaakuum
addikt
Mondjuk egy ilyen választással indulónk is lehetne rögtön
(meg durvát is őrjöng az öreg, meg kell hagyni)
És ha az LA monogramban az L betű felső, üres részébe kisebb betűkkel bekerülne, hogy "il", alá pedig, hogy "ib" ...
Asszem ez nekem rajta fog ragadni[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
-
Diopapa
addikt
Nem tudom ki fogja készíteni a véglegest, de lesz belőle vektoros változat? pl Adobe Illustratoros vagy ilyesmi? Nagyon jó lenne.
-
KO2
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #11831 üzenetére
Az szerintem is szép lenne. ( logó )
-
GypsFulvus2
őstag
válasz SkyS1gn #11823 üzenetére
Még az ősidőkben ezt szavaztuk meg. "Szabad Akarat" - tükrözvén, hogy nem egy szigorú szabályzatoktól meg kötelező raid-ekkel operáló harci szervezetről van szó, hanem egy laza szövetségről, ami nem korlátozza tagjait semmiben. A latin jelmondat meg menő. Kb a 3000. hsz-től találhatod meg az ötleteléseket, ha érdekel. 3900-4200 hsz. között meg a régi logo ötleteket. Akkoriban úgy volt, hogy "soon" elkészül a rendes org felület az RSI oldalán , ahol rendesen lehet majd szavazni is. Na, az azóta is készül soon...
duvi: Ha a háromszöget ki tudnád szedni az utolsó, negyedik verzióból, akkor sztem az lenne az eddigi legjobb.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Viper26
nagyúr
Kipróbálva 280X-en, még ilyen optimalizálatlan állapotban is jobban szereti az SC ahogy látom.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
PodMAN
senior tag
Vagy legyen benne "LIBA" helyett "SOON" felirat
-
Volfram42
senior tag
válasz Raulblanco #11822 üzenetére
Ez baban hangzik +1
Szoros: mondjuk ja igy hogy hiszik el ha "csak" meg akarjuk nezni az arut.:-)[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Raulblanco #11822 üzenetére
Amúgy ez a nyakatekert kiejthetetlen név honnan jött?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Eyesis
őstag
legyen inkább puli a címerben
Eyesis
-
duvi
nagyúr
Egyszerűsítettem és felhasználtam GypsFulvus2 falconját is. Két verzió készült. Egyik a weboldalra (textúrával) és egyéb médiákra, a másik pedig a hajókra (textúra nélkül). Utóbbiakból tudunk csinálni fekete/fehér verziókat is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
A jelenlegi igazi népi motívum a lóhatról hátrafelé panaszkodó lovas lenne a jó.:-)
-
vaakuum
addikt
válasz Szőrös #11814 üzenetére
jah, akkor az az irányelv...
akkor még ötletelek a logó témájában:
lánctalpas léghajó
[a szárnyas mikrobusz az űrgolyhókból]
SC hajókból egy stilizált miniflotta, pl. két frici között egy aurora (kb ez a jelenlegi két jellemző véglet)
méhkas
[hangyák]
[valami többpár-evezős hajó]
[Atom Antiból: az atom, körülötte az elektronpályákkal, mert ez bolygókra, csillagászatra is illik][ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #11815 üzenetére
nálam meg lóm totál wál 2 bár még mindig egy okádék fos így megnemmodnom hány hónappal a megjelenés után ( najó a pelfolmancia már okés )
-
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz vaakuum #11813 üzenetére
Nézd anno abban állapodtunk meg hogy nem lesz nemzetiségre utaló név / logó.
A jelenlegi nevünkhöz amúgy sem illik a lovasnyilas magyar jelkép.
Nem mintha nem tetszene , ha vmi nomádfosztogató bandát terveznénk magyar névvel akkor pöpec lenne.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #11811 üzenetére
Bocsánat, nem láttam, hogy logó témában bármi is lefutódott.
Nekem még úgy rémlett, hogy az egész téma halasztásra került.
Valaki felvázolná, mi lett a lefutás eredménye? mert akkor nem koptatom a billentyűzetet fölöslegesen én sem."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #11810 üzenetére
Engem már annyira nem érdekel, lefutott meccseken pörgünk újra meg újra.... De érthető is, mivel 3 hete hulla szag van CIG háza táján is. a weblapjukra kiszórnak pár naponta valami alibi cikket de ennyi. De sebaj, még 5 nap..
-
Szőrös
veterán
Most akkor legyen megint szavazás hogy legyen e magyar motívum vagy ne ?
-
veterán
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #11805 üzenetére
szerk idő lejárt....
[lóról hátrafelé íjazó magyar?]
Ebben benne lenne, hogy magyar, meg hogy aki üldöz, az bele is pusztulhat, mert mindenhonnan veszélyesek vagyunk...
Esetleg szárnyas lóval. És nem túl színesben, lehet elnagyolt, sematikus, vastag vonalas körvonalrajz."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
Személyes véleményem, hogy feliratoknál nem javaslom a több darabra tagolt betűket és vékony, ráadásult tagolt többszörös kereteket. Tény, hogy ez nagyon művészi, meg nekem is tetszik, (és igen, én még ilyet sem tudok! ) de egy változó fényerejű környezetben (mint az űr különböző részei - bolygóval, csillaggal szemben-oldalt-közel-távol, különböző betekintési szögekből (akár fejjel lefelé is) a különféle anyagminőségű és esetleg konvex-konkáv-homorú-domború darabokból összeálló felületnél a teljesen tömör, vastag betűket semmi nem tudja űberelni olvashatóság szempontjából, hiszen az adja a legjobb összesített kontrasztot. Ezt csak azzal lehet fokozni, ha a duplakereteket (amik ráadásul ismételten tagoltak is, és nehezen olvasható esetben elvonják a figyelmet, hogy az most ott felirat vagy betű eleje-vége akar-e lenni, vagy csak egy díszléc, vagy...) is szimpla vastagra cseréljük vagy totál elhagyjuk, és csak egy sima alapszínt használunk keret nélkül.
Szóval ha ez olyan logó akar lenni, amit a tagok a hajójukra festenek a játékban, akkor szerintem túlságosan tagolt, és sok benne a túlságosan vékony vonal, és a vonalak illetve betűkben lévő "szünetek". Szerintem a vastag vonalak, kevés, de határozottan nagyobb mintázat és egyértelmű szünetek többet mutatnának.Ha egy olyan általános logóról beszélünk, ami weboldalra való, meg avatárnak, stb... oda hibátlan .
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Szerintem nem kell sas a logóba. ( Bár nekem nincs vele bajom , sőt a Lómai Bilodalom ( ) meg az ókori korszak nálam nagy kedvenc )
Korábban én is ezt szerettem volna DE ...de a sas mint jelkép inkább egy katonai szervezethez illik , erőt és magabiztosságot sugároz.
Mi meg nem az leszünk ugye.A duvi féle logó nem rossz így egy színben. Pár variánst ki lehetne belőle próbálni más színnel és textúrával.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest