Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #12624 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy lesz valami. Bár tavaly is ez volt, aztán két héttel csúszott, aztán fél évvel.
Azért remélem ezzel az AC-el csinálnak valami, mert jelenleg élvezhetetlen. Tudom nem az élvezet a lényeg, hanem a teszt. De azért nincs ingyen az én szabadidőm se, hogy ezzel szopassam magam folyamatosan.
Magamon kívül egy azaz egy alkalommal láttam aurórát aki ki is lépett az első azonnali megalázása után.
Jó, hogy gyenge ezzel nincs baj, de most is olyan meccset mentem, hogy ihaj. Ellennél 3 hornet 1 300I nálunk 1 hornet 2 300I és én a kis ladikommal. Nálunk a hornetnek lett 10k pontja a többieknek 1000, nekem is kb. ennyi az assistokból. Az ellennél meg 25k az első a többi meg 10k. Jó meccs volt, ja nem.Szóval, ha akarnak az auróráról is statisztikát azon kívül, hogy senki nem játszik vele akkor remélem csinálnak valamit.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest