Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Aj már megint trollkodás. Volt az utolsó adag hsz-ben értelmes dolog is vagy csak a szokásos hülyeség? Nincs kedvem végigolvasni, ha csak a megszokott. Ha volt, de csak kevés akkor valaki összegezné? Köszönöm.
Az utolsó link faja. köszi.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Nosam
aktív tag
Ezt ismeritek, láttátok már?! Valamennyire interaktív star citizen galaxy map:
-
Malibutomi
nagyúr
Nem, ez a játéknak kb az a készültségi állapota amikor normál kiadóknál látnál belőle pár screenshotot, meg esetleg egy rövid videót, itt pedig már ahogy készül megnézheted kipróbálhatod. Nem félkész játékunk van, hanem ezt a két modult már megmutatják ahogy készül, ők meg kapnak visszajelzést, hoyg tudják javítani.
Fordítva ülsz a lovon az a baj.
Nem a kereskedős részt hagyják utoljára, hanem az a kész játék része, mi meg az alfa/betához is kaptunk hozzáférést mert támogattuk.
Mi értelme lenne a kereskedést most odaadni, ha még nincs kész a netkód hogy repkedj, és nincsenek kész a bolygók, hogy odamenj?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem, nem ugyanaz. Nem az van hogy várok 5 évet egy játékra, megjelenik, kiderül hogy messze nem az amit akartam, és lehet hogy egy fél évig még heggesztenek rajta, aztán jön a köv rész, az előző meg elfelejtve. Ezt tudjuk hogy heggeszteni, alakítani fogják még egy jó ideig, nem lesz hirtelen "elfelejtve dolgozni rajta"
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #11993 üzenetére
Miért most nem ugyanaz van? Van egy félkész játékod két kis pályával meg egy hangárral, és ha nem akarod majd elunni mire megjelenik a játék, akkor köszönhetően annak, hogy a kereskedős részt hagyják utoljára, igazi pénzért egy DLC árának duplájáért meg triplájáért vehetsz single hajókat...
-
Malibutomi
nagyúr
Miért mit gondolsz a kereskedős űrharcolós rész nem lesz benne a játékban? Az a lényege. Az hogy amíg készül már a hangárt megmutatták egy dolog, a dogfight meg pont arra való, hogy megnézzék mi az amit elbír a szerver, és csiszolják a netkódot.
A Elite készülésével meg nincs értelme összehasonlítani, mert azt sokkal előbb elkezdték fejleszteni mint az SC-t. Az hogy abból már jobban elkészült dolgokat mutatták csak meg míg az SC-ből már a kezdetektől látni hogyan épül fel kissé bekavar. Ha SC-ből is csak a PU alfa/beta-t látnád mikor már össze vannak rakva a modulok, de még nem végleges, akkor látod kb azt amiot most az ED-nél. -
veterán
igen, tudnak valamit... profitmaximalizáció néven kiadni félkészen egy játékot. ahhoz nagyon értenek Elvégre mire van a fizetős dlc-t
nagyon nem véletlen, hogy elképesztően sok tapasztalt veterán fejlesztőnek van már tele a töke a kiadókkal és kisebb, kevésbé limitáló és a kreativitásnak jobban teret adó lehetőségek után a közösségi finanszírozás felé vagy azz early access-szerű dolgok felé fordulnak.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
duvi
nagyúr
"Az igazi probléma azzal lesz, hogy sokan azért ugrottak bele és fizettek be, mert meg volt ígérve a 2014 végi 2015 eleji megjelenés" Szerintem ebben tévedsz. Aki egy kicsit is utánanézett a projectnek, az tisztában van/volt a dátumok bizonytalanságával. Szerintem a nagy többséget a monumentalitása és a hozzá társuló látványvilág fogta meg.
-
Nosam
aktív tag
válasz Malibutomi #11989 üzenetére
Pedig még egyszer mondom azt kellett volna ennek a játéknak, megcsinálni a kereskedős és űrharcolós részt, és aztán arra építkezni. A kiadók azért tudnak valamit, tudják azt, hogy mennyi az az idő amit beszélni kell és szabad egy játékról. Az igazi probléma azzal lesz, hogy sokan azért ugrottak bele és fizettek be, mert meg volt ígérve a 2014 végi 2015 eleji megjelenés, na most ehhez képest még a dogfight modulban is csak két ici-pici pálya van. Nincs kétség afelől, hogy meg fogják csinálni, sőt még afelől sincs kétségem, hogy nagyon jól fog kinézni. Az viszont már kétséges, hogy ekkora textúrákkal és high poly modellekkel tisztességesen fog futni, és az is kétséges, hogy a rajongók ki fogják e tudni várni a fejlesztést hiszen már régen be lettek fűtve a max 2015-ős dátummal.
-
veterán
Ahogy Braben is, CR is folyamatosan fejlesztve képzeli el a játékot, tehát hogy nincs sosem készen. Amit pedig mutattak, az amúgy egy komplett editorral együtt ment (a Cryengine 3 editorjában is ha betöltesz egy pályát, az is valamivel lassabban megy, mintha már a rendes játék futna, mert nincs benn a sok extra sallang, és véglegesre vannak kiszámítva az árnyékok, stb). Emellett bőven el tudom képzelni hogy nem a dual titan-os gépen mutatták be, ahogy lehetett a videóikon is látni hogy sok mezei fejlesztőnek "csak" gtx770 szintű kártyák vannak a gépeikben. Emellett igaz ugyan hogy optimalizált már a cryengine maga is, extra, játékfüggő optimalizációk mindig kellenek.
CR eddig nem tett mást, mint kompromisszumokat kötött. Persze azt most is kell majd kötnie, de azért támogattuk, hogy most ne kelljen neki akkorát. Aztán meglátjuk mi lesz, de ezt már magyaráztuk. Emellett meglepődnél mennyien vesznek hc gaming rig-et maguknak otthonra.
Szóval utoljára: CR igen, nagyot álmodott, nagyot akar ütni, mindenből a legszebb, legjobb, legnagyobbat akarja, és ezt folyamatosan akarja létrehozni. Nem most lesz kész, de lehet hogy még 2018-ban is fogják fejleszteni. Ha maga a játék jó lesz, az emberek élvezik, akkor erre meg lesz a lehetősége. A hasonló kinézetű fps-eket vagy rpg-ket fejlesztik vagy 4-5 évig alsóhangon, de itt ugye még szimulátorról, gazdasági szimulációról és mmo-ról is van szó, és fejlesztik eddig 2-3 éve. És ahogy Braben is megmondta, hogy az elite-ben is vannak olyan grafikai elemek, amikhez ma nincs olyan gép ami elbírja, a jövőben is akar ilyeneket. Szóval az ED is meg tudja fektetni a legnagyobb gépeket is, ha úgy van beállítva, most is, és a jövőben is. Játszani pedig ezt is lehet egy közepes vga-n. Viszont nem kell itt gondolkodnom azon, hogy a 60 eurós beruházásomban benne lesz-e az ilyen vagy olyan hajó vagy játékmód, vagy csak majd valami fizetős dlc-vel kapom meg. Persze CR-ék is a fejlesztés és a játék élettartama alatt folyamatosan szeretnének bevételt generálni, de mégsincs az, hogy omg, a bolygóra leszálló modul most 20 vagy 30 eurós dlc pakkban jön?
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Malibutomi
nagyúr
Az hogy a video lagos, egyáltalán nem jelnti hogy úgy is fut. De még ha úgy is lenne, egy teljesen optimizálatlan alfáról beszélünk. Az emberek többsége pedig épp azért szavazott bizalmat nekik, mert így nincs egy kiadó mögöttük, aki azt mondja hogy márpdig 2014 decemberben kiadjuk, ezt, meg ezt, meg ezt kidobjuk mert túl bonyolult, azokat ne is csináljátok sokáig tart, majd kiadjuk DLC-ben.
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #11987 üzenetére
De félre érted amit mondok, van egy limit, nem azért nem tesznek a többi játékba kidolgozottabb és részletesebb cuccokat, mert ott rosszabb grafikusok vannak, hanem azért, mert az egy dolog, hogy évekkel tovább tart mindent úgy kidolgozni, de valamilyen gépnek el is kell vinnie. Márpedig ezt amit itt láttál abban a videóban, ez még az ő gépükön is laggol picit, pedig csak egy ember mászkál benne. Szóval itt a játékfejlesztésben azért mindig van egy egyensúly amit el kell találni, minden fejlesztésnél muszáj kompromisszumokat kötni, hogy jól is nézzen ki és játszható is legyen.
Olyan gépet, ami ezt el fogja vinni csutkán, csak olyanok vesznek mint pl én, akik sokkal inkább munkára használják a gépet mint játékra. Persze vannak akik hobbiból is megteheti, hogy csak játékra vegyenek nagyon durva gépet, de nem az a jellemző vagy az általános.
-
veterán
válasz Diopapa #11982 üzenetére
Garanciáért kérlek alássan rossz helyen kopogtatsz. Egyetlen játék megvásárlásánál sem kapsz garanciát arról hogy tetszeni is fog.
@Nosam: meglátjuk. Ha így fog kinézni, felőlem csinálhatják még, elvégre én egy olyan játék reményében fizettem be, ami külsőleg és belsőleg is odaver minden hasonló játéknak. Lehet hogy ha 15 polyból lennének összedobva a hajók, a szürkék az emberek, a pirosak a vanduul-ok lennének, és 2000 féle terméket lehetne szállítani 3000 milliárd, eltérő színű de ugyanolyan bolygó körül, akkor már készen lennének. Viszont akkor nem fizettem volna be rá, mert nem ezt akarom.
Ha pedig valamit nem úgy csinálnak mint az ED-ben, akkor már egyből hülyén is csinálják Nem is értem, miért akarják elsőnek a legelső alfába kiadni a játéktömeg 80%-át kiadó darabot beletenni. Jah igen, mert akkor már az alfára is várni kellene 2016-ig, és addig semmilyen visszajelzést nem kapnának olyan igenis esszenciális dolgokról, mint a netkód, a fizika, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Nosam
aktív tag
válasz Menthirist #11979 üzenetére
Néztem ezt a várost az új videóban, és azt kell mondjam hogy a minőséggel most sincs gond , azzal van a gond, hogy ha mindent ilyen minőségben akarnak megcsinálni, akkor 2020 előtt ebből biztos nem lesz semmi.
Hülyén csinálták mert úgy kellett volna mint az ED-nél, hogy a kereskedős harcolós részt először, aztán a bolygóleszállást és fps...
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #11981 üzenetére
Sehol semmi info hivatalos oldalrol, csak h lesz. Ezzel nem megyunk valami sokra Bar ahogy nezegetem nem lesz valami nagyon sok, tehat igazabol mindegy is
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #11979 üzenetére
Ebből sajnos csak az derül ki, hogy amit sokáig fejlesztenek, nem feltétlen lesz jó
@Szőrös: A kép jó
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Yllgrim
őstag
Biztositas rendszerrol valahol volt mar szo h mennyibe fog kerulni, havi/heti ... rendszer lesz belole?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz Diopapa #11974 üzenetére
Erre csak annyit hogy ugyan én is szeretném ha gyorsabban fejlődnének a dolgok, de előfordul rendes, kiadós játékoknál is az akár fél-egy éves csúszás is. A Stalkert 6 év alatt hozták össze, a Spore-t 8, a Prey-t 11, a Duke Nukem Forevert pedig 14 És be is lett párszor jelentve hogy xy-kor jön (a Halo-t a 90-es évek elején kezdték fejleszteni, és 98-tól kezdve mindig mondták hogy mindjárt jön, és 2001-re meg is jelent ). Szóval szép meg jó amit mondanak a fejlesztők, de nem ritka, amikor ebből nem lesz semmi egy ideig
-
Drenadar
Topikgazda
Nah hagyja mindenki abba!
attól hogy elégedetlenkedünk nem változik meg semmi.
Mi támogattuk a játékot, senki nem ígért semmit, örüljünk ha nem dől be az egész... attól hogy néha mondanak egy egy felelőtlen kijelentést hogy mi mikor jön... bármikor közbejöhet bármi. -
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #11974 üzenetére
Továbbra is csak azt tudom mondani : attól hogy a lag probléma lassan oldódik meg a fejlesztés többi része nem lassul vagy áll le . Az ütemterv lehet változik de mi max ebből azt látjuk hogy nem külön hanem egyben kapunk meg frissítéseket.
Lásd DFM ott is csak single free fly mód jött volna hornettel decemberben , a több hónapos "késéssel" meg 3 ladik jött vanduul swarm-al.
A különbség az idő meg a mi türelmünk végessége.
Én is rágom már a kefét mert baromira hiányolom a 'roid hangárt de ez van , türelem itt sok mindent terem.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #11973 üzenetére
Egyáltalán nem, még csak jó sem Sajnálom ha zavar, igyekszem csökkenteni a számát, mindenesetre nem én ígértem a Decemberre / PAX-ra / júniusra DFM-et.
btw nem látom ezen mi a "magas ló", egyszerűen elégedetlen vagyok a fejlesztés ütemével, ez az én szakmámtól teljesen független. Pl szerintem akkor sem leszek Hamilton, ha szerintem balfasz a buszsofőr a buszon.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
Nekem is ez a terv. Most 1db 4gb van benne. Ha kell akkor dobok melle meg egyet.
Valahol CR azt mondta, hogy a grafika maximumon mindig meg fog fektetni egy eros gepet. Ugy tervezi, hogy az evek multan is igy legyen.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #11966 üzenetére
Thx! Akkor a RAM marad a sor legvégén.
-
veterán
CR minimumként javasolta a 8-at, gyorsulást abból nem hinném hogy elérhetsz, ha 16-od van. Kevesebbet másolgathat esetleg vinyóról, de a játék futtatásához szükséges dolgok úgyis a ramban lesznek, és úgyis max 4-5 gigát tehetnek ki (a 8 giga is úgy van meghatározva hogy ugye a windows meg a millió program mellette még megeszi a magáét). Szerintem legyen 2x4 giga a gépben, és 2 üres slot, ha mégis kellene, de szerintem felesleges már most 16 gigára játszani (bár lehet hogy be tudná fogni a játék)
ez januári, itt 16 gigát ajánl, de még nem láttam szükségét, szóval majd meglátjuk mi lesz a végén ebből. 2x4 giga rammal biztos jó darabig el lehet tolni az SC-t
-
duvi
nagyúr
Egy technikai kérdésem lenne a hivatalos hardver követelménnyel kapcsolatban.
Minimum System Requirements
Windows Vista (64 bit), Windows 7 (64 bit) or Windows 8 (64 bit)
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core CPU
8GB Memory
Ebből a 8 GB RAM érdekelne konkrétan, mivel minimumként jelölik meg. Az eddigi adatlap olvasgatás alapján szinte mindenki 8GB-ot (vagy kevesebbet) használ. Érdemes 16GB-ban gondolkozni gépfejlesztésnél? Kihasználja a játék? Ugyan olyan configon érezhető bárminemű gyorsulás (vagy csak betöltésnél számít, de játék közben már nem)? Nálam pl. ki van kapcsolva a swap file használata (gondolom a legtöbb SSD tulajnál szintúgy).Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
-
Yllgrim
őstag
Az account tipusok kozott van olyan amelyiken minden hajora LTI (lifetime insurance) van, vagy csak egyes hajokra lehetett ezt megszerezni?
-
veterán
Erősen módosítva, és erősen megemelt polygon számokkal is. Szóval az hogy ugyanazon a motoron alapul mint a crysis 3, még nem jelent semmit. Persze gondolom figyelembe veszik, hogy nincs mindenkinek 1500 dollárnyi vga a gépében, de a kimaxoláshoz a végére szerintem kevés lesz egy 290X / Titan szintű kártya a 40+ fps-hez, legalábbis bizonyos helyeken (sok npc-s nyüzsgő városokban)
Nem mondtam hogy nem lesz skálázható, mint ahogy azt sem, hogy játszhatatlan lesz 150k alatti vga-kon. Azt mondtam, a kimaxoláshoz lehet hogy kevés lesz (Brabenék is mondták, hogy vannak olyan effektek ED-ben, ami azonnal megfektetne bármi mai gépet, persze ilyen effektet én is tudok írni )
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #11952 üzenetére
"de ide tényleg kelleni fog a dual Titan Z"
Csak nem! Végül is ez egy Crysis 3 módosítva. Azzal pedig el lehet már játszani egy középkategóriás gépen is, maxra húzott grafikával. A látványt nem a szerver számolja, hanem a kliens gépek. Ezeken pedig ha jól optimalizálják, akkor skálázható lesz a grafika.(#11928) Cris99
Brutálisan szép lett Vajon hányan dolgoznak rajta és mennyi időbe került ezt összehozniuk?
Jó lenne ha modulárisan dolgoznának és többféle kikötőt, város is össze lehetne legózni a modulokból. Elég lenne csak a fővárosokhoz csinálni egyedi külsőt. Az adott rendszeren belül pedig ebből építkezhetnének. Ezáltal lenne változatosság és haladnának is a munkával.[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz Menthirist #11957 üzenetére
Szerintem a 20 as. De azt én nem tudom megnézni sajnos. Nekem még a 19 es az új
-
veterán
most a 19-es vagy a 20-as Jump Point jött ki?
-
veterán
Noha azért én nem pakoltam magam alá (láttam már egysmást), rendkívül szép lesz, de ide tényleg kelleni fog a dual Titan Z Kíváncsi leszek a többi bolygóra, ami stílusilag is különböző lesz. Viszont legalább érthetjük hogy eleinte miért is nem lesz procedurálisan generálva komplett bolygó Bár ha elég sok "legókocka" elkészül, akkor a sallang feltöltése gyorsulhat majd vele.
-
KO2
aktív tag
válasz Malibutomi #11946 üzenetére
Nemhiszem, hogy teljesen megpakolt állapotban nem lehet majd kimenni hátul. Szerintem mindenképp úgy lesz megoldva, hogy a szélén, vagy középen lesz egy kis hely közlekedni még. De még így se tudom a hátsó alsó löveget elképzelni én se, pedig jólenne.
Valamint lehet hogy a hátsó felső löveg azért nincs még használható (beleülhető) állapotban, mert lecserélik majd egy nem ilyen játéklövegnek kinézőre.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #11946 üzenetére
az alsó löveg nekem se tatszene, én csak a felső löveget terezném át valami erősebbre...
-
KO2
aktív tag
Az új Jump Point ban írják a Freelancer variánsok készítésének menetét.
Vagy 3 helyen írja CR hogy legyen erőteljesebb a hátsó löveg, és még akart egy alsó löveget is hátra.
Aztán valahogy egyik se sikerült. -
SkyS1gn
félisten
"If all goes as planned, we will launch 12.5 next week…"
*diopapa cissz pezsgő*
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #11939 üzenetére
Belétek kenem
izé...mé' nem müxenek a kódok , smileyek meg egyéb bizbaszok ?
#11941 Malibutomi : remek , köszi. ph csinált vmit vagy adblock ?
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
KO2
aktív tag
Köszönöm a videókártyás válaszokat !
Az eredmény a következő lett: megfogadom a tanácsokat és jobbat fogok venni, valamint még várok vele.Jövő hét elején jön a 12.5
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz AeSDé Team #11923 üzenetére
Középkategóriában a Saitek X52 PRO a csúcs azt mondják. Olcsó joyok között pedig a TM HOTAS X nagyon jó (nekem is ilyen van)
-
AeSDé Team
őstag
válasz Menthirist #11925 üzenetére
Számomra egérrel a repülési élmény közel nulla, mert ha túl kis DPI-re állítom akkor ötszöt lecsúszok az amúgy elég magy méretű padomról mire teszek egy kisebb fordulatot, ha pedig túl nagyra akkor nem tudok célozni. Ehhez képest biztos nagy ugrás lenne egy joystick. Amit többen is írtatok annak utána fogok nézni, de azért megkérdezem még ezt is, mert muszáj A Saitek F.L.Y. 5 kb. milyen szinten van a Hotas X-hez képest? A dizájn miatt azonnal beleszerettem, és nem sokkal drágáb, de ha azt mondjátok hogy a látszat csal akkor biztos nem azt választom
Esetleg van valakinek FLY 5-je hogy valami véleményt tudjon róla írni?
[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
válasz SkyS1gn #11928 üzenetére
Én már azt is elnézném ha a többi bolygóra is ugyanilyen üzleteket raknának copypaste-tel csak hogy haladjanak Amúgy valóban szép munka.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Menthirist #11925 üzenetére
jelárt a szerkesztés :/
Hamár a tm hotas X-nél járunk:
Csak nekem van azzal gondom hogy néha elállítja magát, és akkor kalibrálhatom újra? Már vagy 3x eljátszotta.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viper26 #11924 üzenetére
jah, többünknek is ez a T. Flight Hotas van. Nincs összehasonlítási alapom a többi, drágább joy-hoz képest (valami ősrégi Top Gun Joy-om volt még vagy 10-15 éve), így nem tudom mennyire pontos, de az egérhez képesti pontosságot leszámítva (általánosságban nézve, hisz az egérrel ilyen fél mm-eket lehet mozdulni, míg joy esetén a holtjátékkal együtt közel sem lehet ennyire pontosan vezérelni), egész más élmény. X-Rebirth-el, SC-vel és némi Elite : Dangerous-al próbáltam, ezeknél az "élményrepülés" jobb volt joy-al, de a hatékonyság ED kivételével mindig jobb volt egérrel. ED alatt lassan fordult egérrel, ezért volt jobb joy-al. Szóval a T. Flight Hotas-ommal nagyobb élmény repülni, de pontos dogfight-ot általánosságban nézve nehezebb tolni. Ahogy a reklámban szokták mondani, "minden másra ott a Hotas "
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, mivel nem találtam aktívan működő topikot erre, ezért itt kérdezem meg, ahol remélhetőleg sok flight/space-sim guru van Talán kicsit off topik, de azért annyira mégsem.
Ehhez a játékhoz, illetve a mostanában megjelenő egyéb szimulátorokhoz, pl. Elite: Dangerous, X-Rebirt, milyen input hardver ajánlott? Azért így fogalmaztam mert nem tudom ti mit szoktatok használni, én láttam már joystickot és egyéb kormány-szerű képződményeket, pontosan mi az ami ilyesmihez kielégítő lehet?
10-20k-s árkategóriára gondoltam. -
duvi
nagyúr
válasz Infrared16 #11918 üzenetére
Mondjuk ha ezt a SC mintájára (és motorjával) csinálnák, akkor tuti nagyot szólna
(#11915) Malibutomi
Na ebből el tudnék viselni egy egész estés mozit a SC univerzumban![ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
Na hol a mai inside cig? Látni akarom a planetside cuccot! Most!
-
Infrared16
tag
Firefly online: https://www.youtube.com/watch?v=8y98otfH9X8#t=28
nah itt lehet ilyen hajócska
[ Szerkesztve ]
Star Citizen Original backer /Tábornok úr, baj van! Az ellenség körülvett minket. Nagyszerű! Akkor bármilyen irányba támadhatunk.// UEE Citizen Record #34880 //
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #11916 üzenetére
Nem, ez a srác csinálgatja Cryeditorban. Volt fent a napokban még, hogy hogyan csinálta, de közben privát lett...
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #11915 üzenetére
300i reklámból van, nem?
-
Malibutomi
nagyúr
Megnéz - csápol
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Volfram42 #11906 üzenetére
Itt a két fordított logó, amit kértél:
(#11909) Menthirist
"Mindenesetre a 280X is kevés ahhoz, hogy mindent kimaxolj ami a piacon van."
Nem akarok én mindent kimaxolni ami a piacon van Csak az igazán fontos címekre gondoltam. A SC egy ilyen alkotás (nekem). VGA beruházásnál (ha van rá keret, mint KO2 kolléga esetében), akkor érdemes mindig kicsit előre tervezni. Ezért javasoltam a felsőbb kategóriát is neki.[ Szerkesztve ]
-
veterán
attól függ ki mit keres. 280x jelenleg némi kompromisszummal, de visz bármit ma. A 280X már várhatóan elfogadhatóan vinné very high-ban is, kérdés megéri neki azt a 20-as különbözetet. Most már én is 280X-et vennék, mert 70-90k között kerestem tavaly is vga-t, de ha valaki azt mondja, neki elég egy húzott 280 (amit fel lehet húzni 7970 nem-ghz edition szintre), azzal sincs semmi gond. Mindenesetre a 280X is kevés ahhoz, hogy mindent kimaxolj ami a piacon van.
Aztán meg majd meglátjuk mit hoz majd 1-2 év múlva az optimalizálás (Az OR biztosan sokat fog dobni a gépigényen)
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Drenadar #11905 üzenetére
Én meg pont ezért nem nevezek még be a SC-re Egy ilyen kaliberű játékhoz nekem kötelező a minőségi látvány. Egy átlag játéknál nem számít, ott elfogadom a kompromisszumokat. Ez kb. olyan, hogy az igazán jó filmeket/sorozatokat FHD/HD minőségben szeretem megnézni. Pl. Firefly, Lord of the Rings sima SD minőségben? Kizárt! Hát így vagyok a SC-el is. Megérdemli a maximális minőséget Éppen ezért én inkább eggyel feljebb néznék VGA-t KO2 kolléga helyében. Pláne, ha van is rá keret.
(#11908) Drenadar
Megértelek A többség veled ért egyet. Ez csak az én elvetemült gondolkozásom[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Tükrözés tudom, hogy megoldható, de az elfogadottság a lényeg, hogy milyen lenne úgy?
Tudom, hogy jól, hogy soká lesz multicrew, ez csak egy óhaj volt.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
szerintem amíg a gépem elviszi lowon a játékot használhatóan addig én nem fogok fejleszteni... nem vagyok a pénztárcám ellensége (max ha hajó vásárlásról van szó xD)
mikor megjelenik a játék akko kell majd vásárolni
-
veterán
Nekem ilyenem van, csak más hűtéssel (Sapphire 7950 Boost Vapor-X), de anno (1 éve) én még 80-ért vettem (most 85 körül már 280X-et, tehát 7970 ghz editiont kapni). Alapvetően jó kis kártya, bár az SC-t high-on tudom csak tisztes (40+) fps-sel tolni, very high-on azért 25-35 fps azért megvan. Én majd az Oculus Rift kedvéért fogom szerintem lecserélni várhatóan egy 390X-re, majd persze ha mindkettő kijön normális áron. Ezt leszámítva szerintem korrekt kártya, a gtx760-nál valamivel gyorsabb, de a 770-nél lassabb (ebből fakadóan egy árban van kb az nvidia-val, ott is a 760 60-65k körül van, míg a 770 85, akárcsak a 280X/7970 ghz)
egy 290X (de még a 290 is) azért lényegesen gyorsabb. Szóval nem űberbrutál kártya, de annyit tud, mint amennyit kb 60-70k-ért egy vga-nak tudnia kell Ennél pedig egy fokozattal gyorsabb kártyáért 85-90k-t kell leszurkolni.
Számozás terén pedig a R9 270 = 7850, R9 270X = 7870, R9 280 = 7950 Boost, R9 280X = 7970 Ghz edition
Egyedül a 260X, a 290 és a 290X az, ami nem átnevezés az újabb kártyák közül[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest