Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #10599 üzenetére
Nem csak neked.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malibutomi
nagyúr
Elég szomorú hogy ennyien egérrel akarnak játszani egy szimulátort. De gondolom csak nekem.
-
MuldR
tag
válasz Menthirist #10596 üzenetére
Amiota megvettek a BigWorldot senkinek sem adtak el, de mondtak, hogy a meglevo ugyfelek meg kapnak tamogatast, de csokkentett eroforrassal, mert a sajat igenyek az elsok. Ha valakinek ugyanaz kell mint a WGnek az szerencses, mert gorsan meglesz, mindenki mas sziv.
-
KO2
aktív tag
Mouse forever !
Lehet hogy hozzá tudnék szokni a Joyhoz (próbáltam egyszer egy egyszerűt ), de nekem nagyon hiányzik hogy pontosan odahúzzam a mutatót ( célkeresztet ) ahova szeretném a lehető leghamarabb. Persze lehet ha sokat gyakorolnék azzal is jól menne.
Meg én FPS játékokhoz vagyok szokva és ott ugye csak egérrel érdemes.Ahol célkereszt van, oda nekem egér kell
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mire gondolsz? amióta felvásárolta a WarGaming? Három játék van most ezzel a rendszerrel (mert nem csak motor, hanem backend is ahogy látom) fejlesztés alatt, és ebből kettő fejlesztője indie cégnek néz ki.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
KO2
aktív tag
Nos, a 14. wave után jön a 0. ( ami erősebb mint a 14. ) utána viszont előröl kezdődik az 1. körtől ( ami ugyanolyan gyenge mint a valódi első kör )
( természetesen az életeidet nem kapod vissza)Így jutottam el a második menet 12 es köréig
Azért kiírhatott volna valami "gratulálok te gyökér" feliratot, hamár véresre izzadtam magam hogy eljussak idáig...
[ Szerkesztve ]
-
MuldR
tag
válasz Menthirist #10588 üzenetére
Nem fogjak odaadni az engine. A BigWorld enginet sem adjak oda senkinek amiota felvasaroltak.
-
veterán
Nekem egyik crysis sem jött be, pedig az első kettő meg is van, a harmadikat kölcsönkértem. Nekem eleve ez a nanoruhás, láthatatlan is vagyok, superman is, ugrok, ütök, lövök világ nem fogott meg, nem tudtam beleélni magam. Persze tök jól nézett ki a 2. rész 60 fps-ben, szinte néha már fotoreál módon (távoli városrészek pl), de mint játék, sosem kötött le.
Igen, az ilyenek jó kérdések maradnak. Pl hogy a Ryze bukás lett-e volna, ha nem xbox one exkluzív. De ezeket sosem tudjuk meg.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
addikt
válasz Menthirist #10589 üzenetére
épp most viszem végig nem is tudom már hanyadjára a Crysis-t + Warhead-et.
A Crysis 2 nem tetszett annyira, mert egy csomó mindent kivettek belőle, ami az 1.-ben jó volt, de aztán ezen a mod-ok sokat segítettek. (Pl. quick save-et visszaadták).Crysis 3 mellé már az ígért SDK-t sem adták ki. (Pedig ott a nyílt terep valamelyest újra elérhető volt.) Kíváncsi lennék, hogy C3 akkor is ekkora bukás maradt volna, ha Steam-re is megjelenik.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
Amúgy a Crytek-nek a szememben mindig ez volt a baja. Nagyon jó motort és technológiát tudtak gyártani, de a játékaik...
-
veterán
válasz Diopapa #10587 üzenetére
Annyira azért nem hinném, elvégre a motor már adott, és a főbb fejlesztéseket/alakításokat ők maguk teszik bele. Max felvesznek pár crytek-es emberkét is
Amúgy egyes pletykák szerint az a Wargaming.net érdeklődik a cég iránt, aki ugye a World of Tanks/Warplanes/Warships-et készíti De gondolom a technológiára lenne még bőven vevő, meg a motort utána is lehetne licenszelni várhatóan. Ebből fakadóan nem féltem én az SC-t.
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #10585 üzenetére
Akkor majd kipróblom, nekem annyira lomhának tűnt az első dfm-ben, hogy inkább csavargattam a joy-t forduláshoz, mint döntöttem oldalra... (egy földi vadászgép is vagy 2x-3x olyan gyorsan forog)
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #10582 üzenetére
A forgás még mindig olyan lassú joy-al? Erről fórumokon nem beszélnek?
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
-
vagabor
aktív tag
válasz vagabor #10580 üzenetére
megvan, viszont a energiát én sehogy sem tudom állítani. szerintem inkább megvárom míg testreszabható lesz az irányítás mert ez így igen csak nehézkes
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
vagabor
aktív tag
skacok amikor a célkeresztből, kinyúlik három kis vonal a végén egy gömbbel, az mit jelent? valami röppálya?
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Gyuri16
senior tag
en is kicsit kutattam joy utan. ugy lattam, forumokon budget kategoriaban legtobben a Thrustmaster T.16000M-t ajanljak. Nekem jobban tetszik a logitech extreme, kenyelmesebbnek nez ki, es jobban vannak a gombok elosztva. A thrustmasternek elvileg jobb az erzekeloje. Kezemben egyik se volt, van itt valakinek tapasztalata ezekkel?
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
SkyS1gn
félisten
Joynál is ilyen retardált a beállítás vagy ott ha döntöd oldalra a joyt akkor rollingol a gép vagy csuszik oldalra mint mikor az egeret húzod?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Diopapa
addikt
válasz odorgg #10568 üzenetére
Szerintem a gázkar nagyon jó dolog. Egyrészt immersion, másrészt így pár tized mp alatt tudsz tolóerőt állítani, ami szerintem nem rossz dolog.
-
SkyS1gn
félisten
Egy hotas amúgy miben különbözik egy mezei gáz+joy kombótól?
(#10574) torz on borz
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz odorgg #10570 üzenetére
Sok múlik a kényelmen. Szerintem menj el Pl. egy MM-ba és próbáld ki a fogásukat. Mennyire állnak kézre. Logit és Saiteket biztos találsz kiállítva. A kényelem után nézd meg a funkciókat (hány gombos, mi és mennyire állítható). Legvégül a gari sem egy utolsó szempont (1-2-3 év).
-
odorgg
addikt
válasz ng0ofy #10569 üzenetére
Én jobb szeretem ha nem kell gariztatni semmit, persze az nem baj, ha minél több gar van a cuccra.
Életemben nem repülő/űrsimeltem, szóval ha azt mondjátok hogy kezdőként a Logitech-el fogok legkönnyebben boldogulni, akkor szerzek egy olyat
Utoljára gyerekként , kb 15 éve volt a kezembe joy, valami tv-s játékdobozhoz adták úgy rémlik.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz odorgg #10568 üzenetére
A loginál az a felér, hogy 3 évig bármi baja van (na jó kivéve ha eltöröd ) elviszik és egy hét múlva visszahozzák megjavítva, ingyen. Kábeltörést és ilyen apróságokat is. Én a logival szemezek, ha szüksége lesz rá.
(az a baj ezzel a játékkal, hogy fejleszteni kell hozzá a gépet (ami nálam új vásárlását fogja jelenteni), venni kell valami jobb beviteli eszközt és pénzbe kerül még egy értelmesebb hajó is. Ráadásul sehol még a végeleges játék, de ezek már most kellenek! )
-
odorgg
addikt
Köszönöm az infókat!
Gázkar lényeges? Végül is azt billről is meg lehet oldani nem?
Ha nem kell, akkor THRUSTMASTER T.Flight Stick X, vagy a SAITEK Cyborg V.1 Flight Stick a jobb választás, esetleg itt már csak a szimpátiára is lehet hagyatkozni?
(#10567) .tnm
És a Logi megéri az 5k felárat, a másik 2-höz képest?
[ Szerkesztve ]
-
-
duvi
nagyúr
válasz Szőrös #10565 üzenetére
Hasonló árkategóriában van a Thrustmaster gázkar nélküli változata is:
THRUSTMASTER T.Flight Stick X
Az ajánlásban a War Thundert említik, hogy nagyon jól bevált ahhoz is. -
duvi
nagyúr
válasz odorgg #10563 üzenetére
Árban ez fér bele neked: THRUSTMASTER T.Flight Hotas X
Ez már borsosabb de jobb: Saitek X52 Flight Control System joystick -
odorgg
addikt
válasz Malibutomi #10562 üzenetére
Megvan, tényleg jól nyomod
10-20k közt mit lehetne venni? Olyan nagyon sokat nem szeretnék rákölteni, de azért legyen használható a cucc.
-
odorgg
addikt
-
_Gugu_
tag
Sziasztok úgy tűnik én is megfertőződtem
Joy beállításhoz valahol találni segítséget? -
Sotyks94
aktív tag
válasz odorgg #10556 üzenetére
Manőverezni joy, célozni bill Bár én mindig is előnyben részesítettem a billt, viszont ez az első alkalom hogy akarok hozzá hotast, mert az idő nagy részében úgyis a manőverezésre öszpontosítasz, nem a pontos célzásra. Másrészt (ami talán fontosabb nekem) hogy hotassal baromi hangulatos lehet. De holnap már okosabb leszek, valszeg akkor megyek kipróbálni ismerőstől, és el is hozom a TM flight x-et
-
odorgg
addikt
Akkor mi lesz a nyerő, bill+egér, vagy joy? Érdemes beruházni egy joyra?
-
Sotyks94
aktív tag
WOW, nagyon sokat segít ez a rögzített célkereszt (ctrl+f). Enélkül 20 perc alatt 2 életből eljutottam a 3-as hullámig, rögzített célkeresztel 8 perc alatt 0 halással 4-es hullám. Így első próbálékozásra összesen a 9-es hullámig jutottam, kevesebb mint fél óra alatt. Nagyon fasza, nemsokára beszerzek egy hotast, azzal is kívánicsi leszek hogy teljesítek. Nah meg ha végre tudok feltölteni pénzt a kártyámra és upgradelni 300i-re akkor pláne
-
veterán
válasz Menthirist #10552 üzenetére
mondjuk úgy könnyű hogy se család, se nyaralás Nyaralni mentem volna a balatonra haverokkal, erre a felét kiküldték egy hónapra Hong Kongba dolgozni, úgyhogy az arra féltetett pénzből lett a monitor Mondjuk úgysem tudnám magam elképzelni hogy egy egész héten át semmit se csináljak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Volfram42 #10551 üzenetére
nekem kell minden A 27es monitor megvan, és köv hónaptól elkezdek félrerakni OR-re és vga-ra. A 7950 nem lesz rá elég saccra kb havi 30k-t tudok félretenni, esetleg ötvenet ha lemondok 1-2 dologról.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Sotyks94 #10536 üzenetére
Azt ígérték, hogy előbb utóbb minden hajó meglesz a szimulátor modulban...tehát szerintem érdemes várni. Már nem fenyeget, hogy életfogytig tartó biztosítást buksz, ha nem vásárolsz időben. Annyira kicsi a nyereségfaktora a mostani vásárlásoknak, hogy összevetve a finomhangolásokból, fegyverek, páncélzat, hajtóművek értékeinek beállításából adódó kockázattal (el is lehet ám rontani egy hajót, nem csak javítani), hogy szerintem most nem éri meg további kiadásokba verni magamat(!!!). Én inkább félrerakom monitorra. Aztán mindenki más eldönti, mennyi fölös pénze van.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Sotyks94 #10542 üzenetére
NEm hiszem, hogy nagyon emelnék a max sebességet a mostanitól, hiszen akkor ha egyszercsak elindulsz, és folyamatosan gyorsulsz...és elmész a gép mellől melózni, mire hazajössz, repesztesz marhanagysebességgel, és nem tudsz lefékezni rendesen, csak ugyanúgy egy nap alatt...arról nem is beszélve, hogy olyan mozgási energiád lesz, aminél már a legkisebb űrkaviccsal való ütközés is atomrobbanással egyenértékű lehet.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
Szó volt múltkor a VoiceAttackról, valaki csinált egy profilt hozzá, az első postból tölthető.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Sotyks94 #10546 üzenetére
Köszi! (nem néztem utána, csak kérdeztem ) Már csak azt kellene tudni, hogy elegendő lesz-e a dogfighthoz a 300i vagy gyenge a fegyverzete/power plantja. Én ettől félek, meg attól, hogy nehezen fordul.
Max sebesség: ja értem, hogy te nagy utazósebességet szeretnél. Az az igazság, hogy a határ a csillagos ég, elvileg. Gyakorlatban azért vannak a jump pointok, szerintem, hogy ne kelljen órákat utazgatni óriási sebességeken. Bár, az avenger fülszövege alapján, lehet, hogy megéri gyorsabb hajót venni, ha azt a pár percet is rövidítenéd, ameddig eljutsz a jump pointtól a rendszeren belül a célpontig.
-
Volfram42
senior tag
Hát ha valós lenne akkor addig gyorsulsz amíg van üzemanyagod, amikor fékezni akarsz akkor meg az ellenkező irányba kell ugyan akkora ideig ugyan annyi tolóerő, vagy egy közeli égitest felső légkörében lassítasz. Szerintem ezek egyike se lesz a játékban.
Off: Lehet újra kéne kerbáloznom, kezd hiányozni.
ng0ofy: Nem prohardver, reklámozni meg nem akarok, nem tudom lehet-e. Itt sokkal jobb a társaság ez a lényeg.
Csak a gyorsulást kell túlélnie a szervezetnek a sebesség nem gond. Legfeljebb lassabban gyorsul több ideig.Diopapa: Nekem egy időben olyan bugom volt, hogy iszonyatos sebességgel pörgött a kamera és a karakter is oldalra, de már nem jelentkezett egy ideje.
Sotyks94: Muszáj volt? Most elkezdtem agyalni agy 300i-n.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Volfram42 #10535 üzenetére
Milyen másik forum?
Akinek van 300i-je és játszik a játékkal: manőverezése, energiája elegendő a vanduul swarmhoz?
Hogyan lehet most upgradelni úgy, hogy a lifetime insurance-om megmaradjon, csak a hajó változzon? Vagy ilyen már nincs?
szerk: A max sebesség egyik korlátja a pilóta. Robot gép mehet amennyivel tud, de ha ül benne ember (vagy más állat ), akkor van az a pár G-s határ, ami felett a belső szerveid egy masszává válnak, gyors "eszméletvesztést" okozva. Még nagyobb sebességen - még kisebb darabos trutyi lesz az űrruha belsejében
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Egyszer már átdolgozták, szerintem többre mostanában ne számíts.. Nekem volt pár napig (mielőtt Cutlassre váltottam .tnm segítségével) és nagyon szerettem. Nagyon pici hajó de a rendelkezésre álló teret maximálisan jól használja ki szvsz. Százszor praktikusabb mint a 300i például. Ha nem a multi-crew shipek vonzanának a játékban, biztos azt tartottam volna meg.
A max sebeség meg gondolom egyrészt az engine korlátai miatt kell, másrészt pedig a harcok kezelhetetlenné válnának. A naprendszerekben mozgás meg fogalmam sincs hogyan fog működni. De szerintem még ők sem tudják Annyit mondtak már, hogy egy naprendszert átszelni kb 10-15 perc lesz.
Jah, megnéztem xbox kontrollerrel az AC-t, de sajna a 8. wave-nél láthatatlanná vállt a hajóm (ilyen bugom még nem volt) meg eltűnt minden kezelőfelület, szóval nem tudtam megnézni meddig jutok..
Mindensetre a sisak grafikai részletességével is azt hiszem, hogy túllőttek a célon...
ng0ofy: Fakezüként 12. wave-ben szoktam meghalni, szóval nem rossz, asszem 6 lövés után merül le, akkor kicsit ritkábban lő, de nagyon hamar feltölt (pár mp), szóval teljesen jól használható. A shield szerintem viccből van fent, 1-2 salvo és lemállik..
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Diopapa #10541 üzenetére
ok, köszi.
Amúgy az Avenger adataiban is, meg külsőben is nagyon tetszik, de belsőben nem igazán. Nagyon rosszul van belül kiépítve (raktér is, lakótér is, és főleg a pilótafülke) :/ Remélem még átdolgozzák (megint) belülről, ha más nem később jönnek más kiadások, más belsővel, és megint költhetek 10 usd-t azok upgradeléséreAmúgy nem is tudtam hogy már ennyi hajóról van infó
Amúgy szerencsémre, nincs pénz az online bankkártyámon, és holnapig nem is tudok rá utalni, így egyenlőre még nem vettem meg, kénytelen leszek rá aludni egyet, de erősen hajlok a 300i-re
Edit: 1 kérdés:
Hogyan lesz a max sebesség? Mert hát ugye a zűrben addig gyorsulsz még el nem éred a hajtóműved max tolóerejét. Ahogy nézem jelenleg ezt még nem érik el, legalábbis nem olyan hatást kelt. Jelenleg le van korlátozva a sebesség? Később szabad kóborlásban ugye lesz ennél gyorsabb száldogálásra lehetőség is? azért egy jópár ezer kilóméter/órával simán elrepkednék. (mert nagyon bitang az avenger hátán az a brutál hajtómű, de ha ígyis minden 1 másodperc alatt gyorsul a maxra akkor teljesen értelmetlen)[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Wikit hagyd, nézd a hivatalos adatokat. Az Avegernek (jelenleg) 2x akkora a raktere.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #10537 üzenetére
Igen épp ezt mondtam, meg arra lesz nagyobb választék.
-
Volfram42
senior tag
Na ja, taktikai űrgolfkocsi. Bár a freelancerbe be lehet rakni már most is-
Szerintem még történni fog egy fontos dolog a fejlesztésben ami a balansz névre hallgat, mert ilyen korai állapotban egy játék sincsen kiegyensúlyozva.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Raulblanco #10534 üzenetére
Nagyon fasza lenne. Sajnálom hogy nem vettem még akkor amikor meg lehetett volna alphavesztés nélkül
Remélem (bár gondolom is, mert így logikus) hogy ha bekerül erre is lehet upgradelni, mint az eddig 3 bentlévő hajóra. -
veterán
válasz Sotyks94 #10532 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, de inkább folytatva:
minek maradnék aurora-n, mikor a 300i elvileg jobb a DFM-ben, és mire kijön valami kereskedős, várhatóan úgyis már valami freelancer környékére upgrade-elnék. Tehát szerintem nekem is esélyes az LN-300i upgrade, dfm-ezek azzal hónapokig, aztán majd mire kijön a kereskedéses rész, lehet hogy lesz valami 300i-freelancer vagy hasonló upgrade lehetőség, tehát olyan mintha aprónként fizetnénk ki a nagyobb hajó árát (némi "kamattal"), és nem olyan, mintha most vennék egy freelancert, aztán ott porosodna a 45 dolláros LN-em, amivel várhatóan nem repülnék már a freelancer mellett[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Raulblanco #10533 üzenetére
igazából attól félek hogy aurora teljesen useless dogfightra, és felfedezésre sem a legjobb. Bár az LN-t picit turbózták, de nah, az csak 4 db class1-es fegyó, és a power plant is picike, és manőverezésre sem olyan jó. Jólenne ha bekerülne az LN, ha azzal tudnék játszani akkor el tudnám dönteni hogy akarok e 300i-t. De mivel végül is mindenképp avengert akarok, ezért szerintem sima 300i-re még fel lehet upgradelni, ha bejön az avenger mint játszható akkor valszeg lehet minden olcsóbbról (vagyis 300i-ről is) upgradelni rá.
Meg szeretem a fürge hajókat. 300i ahogy nézem az egyik legjobban manőverezhető (avenger meg valszeg a leggyorsabb, mert nagyon könnyű, és brutál erőmű dobog a szíve helyén.)Kérdés: Avengernek hány tonna lesz a raktere? Mert wiki nem írja. Vagy még nemtudni?
(#10535) Volfram42
Már most is van .. űrgolfkocsi[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Másik fórumon is kezd beindulni az élet. Fene kettőt kell olvasnom. (War Thunder is ilyen ott 5 toppicot kell olvasgatni, kéne erre egy jó megoldás)
Eszembe jutott, hogy az FPS modulban nem terveznek földi járműveket? Amiket akár szállíthatnánk is egy csatatérre. Érdekes lenne. Bár lehet kis területen fog zajlani egy harc így jármű sem kell.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Sotyks94 #10532 üzenetére
Van egy topik, valami operation pitchfolk, vagy ilyesmi, nem vagyok jó buta angol nevek megjegyzésében.
Abban majd a beta végére szerveznek egy nagy rohamot a vanduul bolygóra, mert ugye úgy volt, hogy lesz reset a játék indulásakor, és így büntetlenül meghalhatnak sokszor, végül azonban ott is írták, hogy hivatalosan megmondták, a béta és a kész játék között nem lesz restart, szóval már kezdheted a kereskedést, meg a halálelkerülgetést a kész játék előtt a bétában, az más kérdés, hogy mikor lesz beta, meg kereskedés. Az első 4 AC nem arról fog szólni, mondjuk én a 2-3-at várom nagyon, a többfős hajók miatt, a vadászomat csak a játék miatt vettem, meg esetleg jó lesz akkorra amikor épp nincsenek a haverok fent, egyébként velük fogok mászkálni valami 3-4 fős vagy nagyobb hajón.Planetside module-t mondták még talán paxon, hogy érkezni fog, ott már valami naprendszer meg űrállomás között lehet már repkedni, talán abban már valami npc által adott fuvar küldi is lesz, amiért valami pénzt kapsz, szóval ha van időd és kedved ott majd biztos 0-24-ben tolhatod 10 kredit / óráért a fuvart, aztán előbb utóbb meglesz ingame is a 30 millió kredit a 300i-re.
Csak írtam 2 számot, fogalmam sincs mennyi lesz in-game egy hajó, meg a munkabér, stb.
Engem különösebben nem is izgat, bármilyen online játékot játszottam mindig top10 leggazdagabbak között voltam, itt is így lesz gondolom. -
Sotyks94
aktív tag
1 kérdés: Az végleges megjelenés előtt már lesz kereskedés? És ha igen akkor a megszerzett profitot beviheted a max gameba?
Mert ha nem akkor hiába akarok main kereskedő lenni, az alpha még hátralévő 2 évére lehet felupgradelem az LN-emet egy 300i-re. Mivel ha még 2 évig nem lehet kereskedni, csak harcolni, és felfedezni, akkor egy 300i-vel 100x jobban járok mint egy aurora LN-el. Vagy nem? (kérem valakit hogy győzzön meg róla hogy nem éri meg a 300i, nem akarok több pénzt költeni )Bár talán azért is jó a 300i, mert amúgy avengert akarok, csak arra még nem lehet upgradelni, így a 300i mindenképp csak átmenet lenne. Remélem pár hónapon belül bekerül az avenger is, és lehet rá upgradelni
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Nem hinnem, hogy porogne. Nincs legellenallas tehat a szimetria nem fontos annyira. A megvaltozott tomegkozeppontot fuvokakkal illetve a ha olyan tipusu akkor megmaradt fo hajtomu kicsit oldalra teritesevel es alacsonyabb toloerovel tuti lehet kompenzalni.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Raulblanco #10528 üzenetére
A sárga angyal nem hülyeség!
Alapítani kellene egy orgot. Tagjai vállalják, hogy legalább 1 tag online van bármikor, es megfelelő összeg (fenyev-díj) fejeben bevontat, csak küldeni kell az orgnak egy üzenetet a hellyel, ahol felvegyenek.
Persze nem túl olcsón, mert veszélyes a kalóz támadott hajocskakat vontatgatni[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
Nos, az ilyen nagy hajókon sokan vagytok, érdemes az egyik legénységnek felvett tagot magas szintű mérnöki tudással felvenni, pl ha az a neve, hogy Scotty_Hun, akkor ő megfelelő.
Másik, ki ne tudna összedobni egy hypertérhajtóművet vagy mi van ezeken, pár cipőfűzőből meg rágógumiból.Szerintem ezt még csak simán nem tudjuk,
1, vagy lehet javítani
2, vagy a másikkal, ha nem marad akkor nullával is eljutni valahova, lehet kicsit lassabban
3, vagy lesz valami sárga angyal amit kihívsz aztán megjavít
4, esetleg arról nem robban le a hajtómű -
Diopapa
addikt
CR szerint a manőverező fúvókkákkal is lehet valamit kezdeni, vagy ott maradsz amíg nem vontatnak be.
@Raulblanco: 4-ből nulla, nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Hallottam hogy lesz bizonyos fokú menet közbeni szerelés de pl lelőtt(megsemmisült) hajtóművet nem fogsz tudni visszaszerelni az űrben.
Ha ez igaz akkor mi lessz azokkal a hajókkal ahol az egyik hajtómű elvesztése esetén már csak pörögni tud majd utána?Pl ha a caterpillar egyik fő hajtóművét lerobbantom majd otthagyom akkor hogy jön majd el?
Vagy egy freelancer.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Diopapa #10523 üzenetére
Ez így is borzalmas... marad ez a noob mód...
Legutóbbi patch óta nektek is rohadt lassan tölt be mindent?! hangárba lépve meg arena commanderbe is pl nincs löveg animáció csak hang, golyókat nemlátom, hangárba összevissza villog minden kell neki egy fél perc...
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Diopapa #10519 üzenetére
Hát jó de azokkal nemlehet semmit csinálni, majd csak sokára Akkor majd pénztárca nyiss, addígra legalább lesz választék bőven, frici nekem pl túl gagyi, olyan mint egy tök
Invert mouseal lehetetlen, káosz az egész, azthittem pedig bf4 szisztéma alapján jólesz csak itt bezavar hogy forognak a fegyverek is mellé.
Btw mi volt az a bill. kombináció amivel egyből a gépet tekerem?
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #10517 üzenetére
Én is úgy gondolom. Repszimnek ott a War Thunder vagy a Falcon 4.0 vagy akármi. A Star Citizent az űrhajós feeling miatt fogom játszani. Ebbe beletartozik a megfelelő raktér, élettér, wécé meg ilyenek..
@odorgg: Invert mouse / joystick?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #10509 üzenetére
Nekem Aurora meg 300i volt, aztán nem álltam ki hogy hornetre húzzam a 300i-t.
-
Diopapa
addikt
Szerintem meglepően jó hajó (jelenleg) dogfight-ra a 300i, de azért várjunk pár hetet amíg kiderül multiban milyen az Aurorához meg a Hornethez képest.
@torz on borz: De a Dur az marhajó
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #10510 üzenetére
A játék még évek múlva lesz Addig csak DFM van. Ha jobban tudok a következő hónapokban dfm-ezni vele, akkor lehet hogy megérné nekem De igen, ilyenkor kicsit mást csinálok, hátha elmegy a kedvem a vásárlástól
-
Drenadar
Topikgazda
majd játékban megveszed ne költs többet
-
veterán
válasz Diopapa #10508 üzenetére
Hát azért nekem a Freelancer befigyelne, ha lenne rá valami kezdvezményem, ha megválok az aurora-mtól meggyőzhető vagyok Addig is gondolkodom hogy váltsak-e LN-ről 300i-re 5k-ért... újra és újra előjön benne a kérdés, pláne úgy hogy végsősoron úgysem az aurora-val akarnék majd PU-zni (évek múlva), tehát igazából a stat kérdés nem áll fenn. Teherhajó kellene, de perpill sokallanám a 30 ezret egy MAX-ra úgy, hogy ott porosodna az aurora mellette.
a 300i jó dogfight-ban? mert akkor lehet hogy ez ok lehetne a 300i-re
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #10507 üzenetére
Jelenleg nincs. Remélem nem lesz, mert gondban leszek, ha megint lehet kapni Caterpillart..
-
veterán
Jah Tényleg, van még valami CIG megoldás arra hogy mondjuk az Aurora-mat Freelancerre cseréljem? csak a cross-chassis upgrade lenne erre alkalmas, ami jelenleg nincs csak max hornetig?
-
Diopapa
addikt
Frici DUR és MAX bemutató, marha jól néznek ki.
-
veterán
Nem kellene sajátnak ez az új hajó, de tetszik az hogy ennyire más az eddigiektől, hogy tényleg viszonylag idegen (olyan mint amit az emberek fogadása számára alakítottak át), és hogy ennek ellenére egy átgondolt hajónak tűnik. No meg az ára Mindegy, úgyis kezdett elaludni az adakozás
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz Diopapa #10491 üzenetére
magyarra forgatva: http://starcitizen.hu/xian-scout-mar-elerheto/
Eyesis
-
Volfram42
senior tag
-
Asaob
csendes tag