- Synology NAS
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Trump meglépte: készül a stratégiai bitcoin-tartalék
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Direct One (műholdas és online TV)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Google Chrome
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz
Szőrös #11067 üzenetére
Hétvégén fog küldeni még egyet, csak legyen időm korrektorkodni. Szóval, ha lesz benne sok kifogásolni való akkor engem okoljatok, az első ilyen tevékenykedésem.
Más: A rendszereken belül az utazás sima hajtóművekkel lesz megoldva ugye? Nincs külön warp, mert az lényegében az ugrópontoknál történik. Én így tudom, de lehet, hogy nem jól ezért kérnék egy kis helyreigazítást vagy megerősítést.
Szörnyű, hogy mennyire szét van tagolva minden. Már két fórumon követem a star citizent. A War Thundert meg öt fórumon és ezek csak a magyarok. Ha lenne egy dzsinnem egyberakatnám őket egy SC és egy WT-re
Around the verse 05: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest